Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

mutlu olmanız ne güzel darısı başıma doktorunuz kimdi acaba??

Çok geçmiş olsun, maşallah iyileşme sürecinizde sıkıntısız ilerler inşallah Narkozu alana kadar kesinlikle çok büyük acılar ağrılar yok rahat geçiyor ameliyat sonrası....izler zamanla geçiyor evet takılmayın en zoru atlatmışsınız

çok teşekkür ederim , yalnız bir şey sormak istiyorum ben normalde sigara kullanıyordum
2 hafta öncesi azalttım ve ameliyat sonrası dayanamayıp günde 1-2 tane içtim, aranızda
tecrübesi olan var mı, çok etkiler mi izlerin iyileşmesini, sigaranın olumsuzluğunu yaşayan oldu mu?

bende sigara kullanıyorum ameliyat öncesi 20.gün yada 1.ay öncesi kesip ameliyat sonrası canı çekip iki fırt çekenlerdenim ,izlerim de sorun yaşamadım ben ama içmemeye çalış yada iki çek söndür arkadaşım

Tekrardan merhabalar
Bundan 6 ay önce kadar yani mayıs başında ameliyat olmuştum ve iyileşme sürecim rahat geçmişti. Ayrıca sonuctan da cok memnundum ama ameliyattan 1 ay sonra da yine eski sütyenlerimi giyebiliyordum. Doktorum zamanla şekil alacağını biraz daha hacmini kaybedeceğini söyledi rahatlattı beni biraz. Ama 6 ay dolmasına rağmen aksine göğüslerim tekrar dolgunlaştı tekrar sarkmaya başladı ki bu evrede kilo almadım hiç hala aynı kilodayım. En son kendime sütyen almaya gittiğimde kabinden yine ağlayarak çıktım çünkü onca eziyeti boşa çektiğimi gördüm ve kalan izler de cabası! Fırsat bulduğum ilk anda doktora gidicem tekrar ama geri dönüşü olduğunu da sanmıyorum pek. Bi bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.. Sevgiyle kalın, Sağlıcakla kalın

Çok geçmiş olsun, oldukça üzücü. Belki sadece ameliyat olduğunuz doktora değil bir başka hekime daha muayene olmalısınız.
Doktorunuz kimdi?

Çok geçmiş olsun, oldukça üzücü. Belki sadece ameliyat olduğunuz doktora değil bir başka hekime daha muayene olmalısınız.
Doktorunuz kimdi?

Teşekkür ederim. Ankara üniversitesinde olmuştum ben ameliyatı. Ameliyata 3 doktor girdiğini söylediler ama ben sadece ikisini tanıyorum. Çok güzel ilgilenmişti herkes halimden gayet memnundum. Hormonal bi bozukluğum mu var yoksa göğsümdeki yağ hücrelerim mi çok iyi çalışıyor anlam veremedim

Son düzenleme:

merhaba ben antalyada ömer özkanın eşi tarafından hani şu yüz nakli yapanlar tarafından küçültme ameliyatı oldum.memnunum keşke daha önce olsaydım.birazacı tamam ama değer .izler kalıyor .o birazda sizin cildinize bağlı bende geçmedi bir sene oldu hala mor lar artı ünvrste de odum 5 kuruşda vermedim para ödememeniz için kriterler var eğer uyarsa göğüs büyüklüğü nüz ne ala uymazsa yüklü bi miktar belirteyim.ama ünvrstelere gidin onu tavsiye ederim.özele gerek yok bence.sevgiler inşallah birilerinin işine yarar yaz
dıklarım

slm canım bende sedat tatara ameliyat olcam ama burundan sen amelyattından memmun kaldın mı ? nasıl bir doktor ?

Evet ben doktorumdan çok memnun kaldım bence doktora güvenmek çok önemli sedat beye burun ameliyatı olan arkadaslar ordu forumda onlarlada konusmustum çok memnun kaldılar şimdiden geçmiş olsun

geçmiş olsun doktorunuz kimdi acaba

canım geçmiş oldun doktorla görüşebildin mi bu sürede?

Annem de ameliyat olacak kısmet olursa.
Sağlık sorunu yaratacak ölçüde büyük göğüsleri sgk karşılıyormuş.
Devlet hastanesinde ücretsiz olarak göğüs küçültme ameliyatı yaptıran bilgi verebilir mi?
Görüşmeye gittiğinizde ne kadar süre sonraya gün veriyorlar genelde?

Göztepe hastahanesinde 3 ay sonraya ameliyat günü verildi, siz müracaatınızı , hangi il ve hastahaneye yapıcaksınız.Yoğunluğuna göre değişiyor..sonucu yazarmısınız..

slm öncelikle çok geçmil olsun hangi doktor ve kaç paraya göğüs küçültme ameliyatı oldunuz yazarsanız sevinirim.

Göztepe hastahanesinde 3 ay sonraya ameliyat günü verildi, siz müracaatınızı , hangi il ve hastahaneye yapıcaksınız.Yoğunluğuna göre değişiyor..sonucu yazarmısınız..

Hangi hastane olduğu belli değil.
Ankara'da bakacağız.
Peki tamamıyla ücretsiz mi olunuyor yoksa masrafı var mı? Malzemeler falan?

slm öncelikle çok geçmil olsun hangi doktor ve kaç paraya göğüs küçültme ameliyatı oldunuz yazarsanız sevinirim.

merhaba ben memorıalde ercan karacaogluna oldum yaklaşık 9 ay oluyor.sonuctan cok memnunum.fıyat dersen bısey dıyemem cunku ben yanında karın germede oldum .kombıne amelıyatlar daha avantajlı oluo yanı ındırımlı oldu.yanı ayrı ayrı fıyatlarını bılmıorum.en ıyısı sen randewu al ve gozuk Dr.umuza.zaten muayene ucretı falan almıo.sana anında fıyat soler.
istıosan hıc düşünme.boşa zaman harcamış olursun.okadar soyluyorum.sımdıden gecmıs olsun.

hatta pazartesi beraber idik buradan başka bir arkadaşla daha sırada yeni ameliyatlar var Burcu benide ayarttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…