- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #14.781
Sağl canımmm ben daha yeni oldum biliyorsun be şimdiden çok iyiyim birgund insanın hayatı değişiyor resmen :). Yasınız ne olursa olsun genc yaşlı bu durum sizin kendinize sevgiinizi yitiriyorsa güveniniz yok oluyorsa sosyal hayatınızı etkiliyorsa sağlık problemi yaratıyorsa vs vs vs ve imkanınız varsa bu ameliyatı olun.ben daha çok gencim hep evlenir cocuk yaparım sonra olurum diyordum ama sonra dedim ki hayatımın baharını kendimle barışık geçirmediktem sonra ne anlamı var gittim konuştum Dr um süt bezlerini korudu. Olmuş eblenip çocuk yapmış bi sürü insanla konuştum emzirmede problem yaşamadıklarını söylediler
cuma günü ameliyat oldum bugün taburcu olucam çok mutluyum... herkese tavsiye ediyorum.
Merhabalar, çok uzun süredir bu forumu takip ediyorum ancak pek sık yazma şansım olmuyordu. Ben de Göğüs küçültme ameliyatı oldum ve bilgilendirme amaçlı tecrübemi paylaşmak istedim çünkü bir zamanlar bu forumu ben de büyük bir merakla okuyordum. Ameliyat olalı tam 1 hafta oldu, göğüslerim 90 D idi hatta bir doktor DD kap gibi göründüğünü söylemiştim, bir çocuğum var ve doğumdan sonra çok fazla sarkma olmuştu, hatta deri üzerinde çatlaklar başladığından doktorum çok fazla geç kalmamamı bir an önce karar verip ameliyat olmamı tavsiye etti, sarkma açısından... ben en çok diren denen şeylerin çıkarılırken çok acıttığından korkuyordum ancak korktuğum gibi olmadı, daha önce ameliyat olup narkoz aldığım için narkoz sonrası vs. tecrübemden dolayı direnlerin çıkarılmasını da çok acıkatn bir durum olarak görmedim... ağrılar da 2 gün sonra geçti bu süreçte tabi ağrı kesici aldı, ameliyat zannetiğimden daha ağrısız geçti, şuan göğüslerim silikon takılmış gibi dimdik duruyorlar büyüklüğünden ve görüntüsünden çok çok memnunum, çok büyük bir sıkıntıdan kurtulduğumu düşünüyorum hem ağırlık olarak hem de estetik olarak... izlerin de zamanla iyileşeceğini düşünüyorum, iki kez pansumana gittim şu an için olumsuz gerçekleşen bir durum yok...ameliyatımı İstanbul da oldum... çok mutluyum ve isteyen herkese şiddetle tavsiye ediyorum :)
Çok geçmiş olsun, maşallah iyileşme sürecinizde sıkıntısız ilerler inşallahNarkozu alana kadar kesinlikle çok büyük acılar ağrılar yok rahat geçiyor ameliyat sonrası....izler zamanla geçiyor evet takılmayın en zoru atlatmışsınız
çok teşekkür ederim , yalnız bir şey sormak istiyorum ben normalde sigara kullanıyordum
2 hafta öncesi azalttım ve ameliyat sonrası dayanamayıp günde 1-2 tane içtim, aranızda
tecrübesi olan var mı, çok etkiler mi izlerin iyileşmesini, sigaranın olumsuzluğunu yaşayan oldu mu?
Tekrardan merhabalar
Bundan 6 ay önce kadar yani mayıs başında ameliyat olmuştum ve iyileşme sürecim rahat geçmişti. Ayrıca sonuctan da cok memnundum ama ameliyattan 1 ay sonra da yine eski sütyenlerimi giyebiliyordum. Doktorum zamanla şekil alacağını biraz daha hacmini kaybedeceğini söyledi rahatlattı beni biraz. Ama 6 ay dolmasına rağmen aksine göğüslerim tekrar dolgunlaştı tekrar sarkmaya başladı ki bu evrede kilo almadım hiç hala aynı kilodayım. En son kendime sütyen almaya gittiğimde kabinden yine ağlayarak çıktım çünkü onca eziyeti boşa çektiğimi gördüm ve kalan izler de cabası! Fırsat bulduğum ilk anda doktora gidicem tekrar ama geri dönüşü olduğunu da sanmıyorum pek. Bi bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.. Sevgiyle kalın, Sağlıcakla kalın
Çok geçmiş olsun, oldukça üzücü. Belki sadece ameliyat olduğunuz doktora değil bir başka hekime daha muayene olmalısınız.
Doktorunuz kimdi?
Kızlar ben de bu dertten mustaribim vallahi. Ağrılarım bitmek bilmiyor. Güzelliği bir tarafa... Ama korkularım var, ameliyattan korkuyorum, iz kalmasından korkuyorum, maddi yönden karşılayamamaktan korkuyorum. Ama çok isterdim gerçekten ben de.
slm canım bende sedat tatara ameliyat olcam ama burundan sen amelyattından memmun kaldın mı ? nasıl bir doktor ?
Sevgili Lily ben göğüs küçültme ameliyatı oldum. Aşağıda bu konu ile
ilgili yazımı göreceksin. Yinede aklına herhangi birşey gelirse sormakdan
çekinme.
Tekrardan merhabalar
Bundan 6 ay önce kadar yani mayıs başında ameliyat olmuştum ve iyileşme sürecim rahat geçmişti. Ayrıca sonuctan da cok memnundum ama ameliyattan 1 ay sonra da yine eski sütyenlerimi giyebiliyordum. Doktorum zamanla şekil alacağını biraz daha hacmini kaybedeceğini söyledi rahatlattı beni biraz. Ama 6 ay dolmasına rağmen aksine göğüslerim tekrar dolgunlaştı tekrar sarkmaya başladı ki bu evrede kilo almadım hiç hala aynı kilodayım. En son kendime sütyen almaya gittiğimde kabinden yine ağlayarak çıktım çünkü onca eziyeti boşa çektiğimi gördüm ve kalan izler de cabası! Fırsat bulduğum ilk anda doktora gidicem tekrar ama geri dönüşü olduğunu da sanmıyorum pek. Bi bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.. Sevgiyle kalın, Sağlıcakla kalın
Tekrardan merhabalar
Göztepe hastahanesinde 3 ay sonraya ameliyat günü verildi, siz müracaatınızı , hangi il ve hastahaneye yapıcaksınız.Yoğunluğuna göre değişiyor..sonucu yazarmısınız..Annem de ameliyat olacak kısmet olursa.
Sağlık sorunu yaratacak ölçüde büyük göğüsleri sgk karşılıyormuş.
Devlet hastanesinde ücretsiz olarak göğüs küçültme ameliyatı yaptıran bilgi verebilir mi?
Görüşmeye gittiğinizde ne kadar süre sonraya gün veriyorlar genelde?
gunaydın sleepykitty:) aramıza hosgeldın:)bende snn gıbı ılk zamanlar öyle heyecanlıydımkı buraya uye oldum ve doktorumu burdan buldum.benımde dr.um nldglp,jelesec arkadaslarımız gıbı memorıal hastanesınden ercan bey:)) bende cok dr.a gıttım gorustum fıyat ws.aldım ama kafam cok karısıktı.arkadasların deneyımlerını okudum ve kosa kosa ercan beye gıttım muayene oldum ve amelıyat ıcın gun aldım:))) sonrasındakı 2 aylık surec buradakı arkadaslıklar,dostluklar ve paylasımlar sayesınde su gıbı akıp gectı:)) ben hem meme kucultme hemde karın germe,lazer lıpo oldum.olalı daha 15 gun oluo ve ınanılmaz mutluyum sonuclardan.herhangı olumsuz bı sorun veya sonuc yasanmıo ınankı sadece keske ımkan olsaydıda daha onceden olsaymısım dıosun .bunu yurekten soluorum cunku buyuk goguslerle dolaşmayı,gıyınmeyı bızlerden baska kımse ne bılır ne anlar(( sımdı yazın gelmesını ve bıkınımı gıymeyı ıple cekıorum.kafanda sorular oldukça burda rahatca sorabılırsın herkes elınden geldıgınce sana yardımcı olacaktır.hatta benı nldglp amelıyat gunu zıyarete bıle geldı.ınsan ınanaılmaz mutlu ve motıve oluo.burda herkes cok samımı ve ıcten.gerısı artık sana kaldı.dr. secımı ve amelıyat gunu kararı:))) sımdıden kolay gelsın sana :))))
Göztepe hastahanesinde 3 ay sonraya ameliyat günü verildi, siz müracaatınızı , hangi il ve hastahaneye yapıcaksınız.Yoğunluğuna göre değişiyor..sonucu yazarmısınız..
slm öncelikle çok geçmil olsun hangi doktor ve kaç paraya göğüs küçültme ameliyatı oldunuz yazarsanız sevinirim.
merhaba ben memorıalde ercan karacaogluna oldum yaklaşık 9 ay oluyor.sonuctan cok memnunum.fıyat dersen bısey dıyemem cunku ben yanında karın germede oldum .kombıne amelıyatlar daha avantajlı oluo yanı ındırımlı oldu.yanı ayrı ayrı fıyatlarını bılmıorum.en ıyısı sen randewu al ve gozuk Dr.umuza.zaten muayene ucretı falan almıo.sana anında fıyat soler.
istıosan hıc düşünme.boşa zaman harcamış olursun.okadar soyluyorum.sımdıden gecmıs olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?