Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

buarada tuğrul turhanıda düşündüm ama kararsızım çokta pahalıı ve t kesi uyguluyormuş genelde karmakarışığımmmm jelesec

Elonor çok normal karmaşık olman ben 12.doktor gezdim karar verme döneminde hakkında hayırlısı olsun

tesekkur ederim destegin icin dogru secimi yapmak istiyorum 12 doktor gezmek kolay olmamistir senin icin sanirim dun gece arastirirken ercan beyle ayni hastanede olan deniz iscen hanimda dikkatimi cekti acaba onunla ilgili bir fikrin varmidir.ercan beyden randevu alicam bu hafta.

Kusura bakmayın yazmazsam çatlarım bayanlar yanlış anlamayacağınızı umarak yazıyorum..:)

Ben göğüs büyütmeye çalışıyorum memesizin tekiyim boy da 1.80, buradaki dişilik timsali bayanlar küçülttürmeye çalışıyor hayat işte kiminde yook kiminde var ama rahatsız ediyor umarım herşey dilediğiniz gibi olur Allah sorunsuz ameliyatlar ve istediğiniz boyutta göğüsler nasip etsin

slm öncelikle çok geçmil olsun hangi doktor ve kaç paraya göğüs küçültme ameliyatı oldunuz yazarsanız sevinirim.

amiiiiin ama inan bukadar buyuk gogusu tasimak,hareket etmek iskence boynuna 3 kilo bi poset bagla belki bizimkine yakin hissiyatin olur coz zor.cok sagol

selamlaaar, göğüs dikleştirip toparlama ve karın germe ameliyatı olacağım önümüzdeki aylarda, karın germe kısmını araştırdım şimdi sıra memede :) Bismillah deyip en baştan bu konuyu da okuyacağım, fakat sormak istediğim, bu ameliyatı olalı bir sene veya daha fazla geçmiş olan arkadaşlar, izleriniz ne durumda? tıbbi kamuflaj hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cebinden ara kendi açıyor ameliyatta ise asistanı Ezgi hnm.bakıyor cepten daha kolay ulaşman

simdiden stres yaptim heyecanla karisik cok sagol cepten ariiycam artik forumdski albumleri gorebiliyorum 25i gecmisim:)))ama hep burun ameliyat albumlerine denk geldim.bisey daha sormak istiyorum seni yormassam tabi ercan beyin uzmanlik alani burun ve yuz estetigi diyor gogus ameliyati tecrubeside fazladir sanirim seni daha tecrubeli gordugum icin rahatca soruyorum tesekkur ederim

ayni merak bendede var kolay gelsin

burcu81 izlerin ne durumda 9ay olmus merak ediyorum korkum izler.

Cebinden ara kendi açıyor ameliyatta ise asistanı Ezgi hnm.bakıyor cepten daha kolay ulaşman

arkadasim ismini bilmiyorum sagol bi cesaret azonce aradim bayan cikti ezgi hanimlami gorusuyorum dediiim.vee evet dedi bu pztesi yada cuma uygunmus ongorusme icin aradaki gunlerde yokmus doktor bey tekrar donucem ezgi hanima ayyy saskinim sonunda olacak.olmadi diger iki doktorlada gelince goruseyimm muayne olunca hemen ameliyat derse off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…