- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.377
- 448
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #14.801
Haftaya bnmde amelyatm waq we cok heycnlym.krkumsa tekrar eski halini almasi
Çok geçmiş olsun, maşallah iyileşme sürecinizde sıkıntısız ilerler inşallahNarkozu alana kadar kesinlikle çok büyük acılar ağrılar yok rahat geçiyor ameliyat sonrası....izler zamanla geçiyor evet takılmayın en zoru atlatmışsınız
buarada tuğrul turhanıda düşündüm ama kararsızım çokta pahalıı ve t kesi uyguluyormuş genelde karmakarışığımmmm jelesec
Elonor çok normal karmaşık olman ben 12.doktor gezdim karar verme dönemindehakkında hayırlısı olsun
slm öncelikle çok geçmil olsun hangi doktor ve kaç paraya göğüs küçültme ameliyatı oldunuz yazarsanız sevinirim.
slm öncelikle çok geçmil olsun hangi doktor ve kaç paraya göğüs küçültme ameliyatı oldunuz yazarsanız sevinirim.
Kusura bakmayın yazmazsam çatlarım bayanlar yanlış anlamayacağınızı umarak yazıyorum..:)
Ben göğüs büyütmeye çalışıyorum memesizin tekiyim boy da 1.80, buradaki dişilik timsali bayanlar küçülttürmeye çalışıyor hayat işte kiminde yook kiminde var ama rahatsız ediyor umarım herşey dilediğiniz gibi olur Allah sorunsuz ameliyatlar ve istediğiniz boyutta göğüsler nasip etsin
hatta pazartesi beraber idik buradan başka bir arkadaşla daha sırada yeni ameliyatlar var Burcu benide ayarttı
hastanenin sitesinden cep nosunu aldim bi de 444lu bi numara var mailmi atsam bilemedim
Cebinden ara kendi açıyor ameliyatta ise asistanı Ezgi hnm.bakıyor cepten daha kolay ulaşman
selamlaaar, göğüs dikleştirip toparlama ve karın germe ameliyatı olacağım önümüzdeki aylarda, karın germe kısmını araştırdım şimdi sıra memede :) Bismillah deyip en baştan bu konuyu da okuyacağım, fakat sormak istediğim, bu ameliyatı olalı bir sene veya daha fazla geçmiş olan arkadaşlar, izleriniz ne durumda? tıbbi kamuflaj hakkında ne düşünüyorsunuz?
ayni merak bendede var kolay gelsin
merhaba ben memorıalde ercan karacaogluna oldum yaklaşık 9 ay oluyor.sonuctan cok memnunum.fıyat dersen bısey dıyemem cunku ben yanında karın germede oldum .kombıne amelıyatlar daha avantajlı oluo yanı ındırımlı oldu.yanı ayrı ayrı fıyatlarını bılmıorum.en ıyısı sen randewu al ve gozuk Dr.umuza.zaten muayene ucretı falan almıo.sana anında fıyat soler.
istıosan hıc düşünme.boşa zaman harcamış olursun.okadar soyluyorum.sımdıden gecmıs olsun.
Cebinden ara kendi açıyor ameliyatta ise asistanı Ezgi hnm.bakıyor cepten daha kolay ulaşman
teşekkür ederim sana da kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?