- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #14.821
onumuzdeki hafta ercan beyle gorusucem sanirim sen doktor netlestirebildinmi
ben de ercan beyle görüşeceğim kafamda baya netleştirdim bu konuyu, fakat işte parasal durumları netleştiremedim daha, onu bekliyorum, halledeyim ben de inşallah görüşeceğim ercan beyle. senin görüşme nasıl geçecek ben de heyecanla bekliyorum seninle beraber şimdi
ben çok net olamasamda görüşücem ercan beyle inşallah halledersin ben çok uzun zaman bekledim inan anlıyorum.çok teşekkür ederim samimiyetin için pazartesi yada cuma olucak il dışından gelicem gelmişken diğer iki doktorlada görüşsemmi bilemiyorum gelişmeleri yazıcam şuanda bile araştırıyorum.
görüş bence canım aklında kalmasın sonradan görüşse miydim diye kafana takılmasın
Ameliyatıma sayılı gün kaldı ama ben hala dogru karar verdimmi diye düşünüyorum umarım sonuçlar beni üzmez.uykularım kaçtı allah yardımcısı olsun herkezin zor işler.
jelesec, simdiden geçmiş olsun...
umarım sonuçların istediğin gibi olduğu, iyileşme sürecinin sorunsuz geçtiği bir ameliyat geçirirsin...
darısı hepimizin başına (amin)
gelişmelerden bizleri haberdar et olur mu...
buraya yazılan 1 kelime bile bizler için çok önemli..
bu arada ameliyat izin nasıl olacak?
bedenin kaçtı ve kaça düşecek, doktorun kim yazabilirsen sevinirim..
en başta korkmuşum ama şimdi alışkanlık yaptıhep olmak istiyorum
arkadaşım senın albümün yokmu buldum baktım tarif ettiğin gibi teşekkürler off ne biliiim çok zor iş bazı sorular var kafamda bekarım izler görüntü çok önemli gerçi şimdiki hallerinden kat kat iyi olcaklar orası kesinde..
en başta korkmuşum ama şimdi alışkanlık yaptıhep olmak istiyorum
şişşşttt hanımlar bende varım :)
ama acelem yok şimdilik karnımı yaptırıp meme kısmınıda halledecz (sorunsuz bir şekilde innnnşaallaahhhh amin )
Tabi ki izler önemli bekar evli fark etmiyor benceestetik adı üzerinde görüntü kötü olsun diye olmuyoruz minimum izle bu işi hallettirmek en güzeli benim resimlerimi k.k.da 50.kişi belki görmüştür onlarda geçmişte yazıştığım arkadaşlarım sitede albümüm yok arkadaşım başlık çok verimli bir başlık okursan sana yardımcı olur,hayırlısı olsun hakkında
Tabi ki izler önemli bekar evli fark etmiyor benceestetik adı üzerinde görüntü kötü olsun diye olmuyoruz minimum izle bu işi hallettirmek en güzeli benim resimlerimi k.k.da 50.kişi belki görmüştür onlarda geçmişte yazıştığım arkadaşlarım sitede albümüm yok arkadaşım başlık çok verimli bir başlık okursan sana yardımcı olur,hayırlısı olsun hakkında
evli bekar değildi kastım benim kendi çevremdeki arkadaşlarım nasılll diyim izi önemseme büyüklüğünden kurtul yeter düşüncesindeler 50 yaş 60 yaş hatta 45 yaşındaki büyüklerim küçülsünde izi dert etme yaklaşımındalar onun için belirttim yani sizin bu bağlamda ne düşündüğünüzü tam bilemediğim için katılıyorum minimum iz olması çok önemli.bana bilmem nerdeki bilmem kim ucuz yapıyomuş izi dert etme diyenler var açıkçası kızıyorum ozaman.anladım tek albüm gördüm zaten hiç görmemekten iyidir ah kaç gecelerdir okuyorum
sıktım belki kusura bakmayın çok karamsarlığa kapılıyorum.senelerdir psikolojimi etkileyen bi sorun oldu benim için.
bence hem koca memelerden kurtulmak hemde aynada baktığımızda frankeştayn gibi görünmemek önemli, deli olmakta haklısın bana da dense iz konusunda çok takıntılı olan ben bende olurum43.yaşında evli iki çocuklu biri olaraktan ben çok kişi reelde tanıdım k.k.dan herkesin beklentisi farklı kişinin beğendiği sonucu ben beğenmiyebilirim önemli olan senin ne istediğin....bekarsın süt bezlerinin zarar görmemesi iz hepsi çok önemli tabi
asla böyle düşünmeçok normal senin durumun bende ameliyat olmadan önce senin gibiydim fazlası var eksiği yok haklısın ol kurtul keyfini çıkar küçük memelerin
aynen çok takıntılıyım süt bezlerini çogu doktor almıyor ama iz çok önemli,teyzem dahi az önce geçmiş karşıma sütyenin içinde kalacak kim görecek diyor dedimki önce bennnn sonrada evlenmedim herhalde hatırlatırım kocamda görecek dedim bişey demedi ozaman...tamam öyle düşünmem çaresiz hissedince karşımdakileride sıkıyormuşum gibi hissediyorum bi an.bi de resimlerde takıldığım meme başları olmuştu düngece onu falanda sorunca sıktım diye hissettim.anladığınız için çok teşekkür ederim inşallah kurtulucam ve memnun kalıcam bu konudada zor biriyim kolay iş değilmiş bunu daha da iyi anladım
aynen çok takıntılıyım süt bezlerini çogu doktor almıyor ama iz çok önemli,teyzem dahi az önce geçmiş karşıma sütyenin içinde kalacak kim görecek diyor dedimki önce bennnn sonrada evlenmedim herhalde hatırlatırım kocamda görecek dedim bişey demedi ozaman...tamam öyle düşünmem çaresiz hissedince karşımdakileride sıkıyormuşum gibi hissediyorum bi an.bi de resimlerde takıldığım meme başları olmuştu düngece onu falanda sorunca sıktım diye hissettim.anladığınız için çok teşekkür ederim inşallah kurtulucam ve memnun kalıcam bu konudada zor biriyim kolay iş değilmiş bunu daha da iyi anladım
bence hem koca memelerden kurtulmak hemde aynada baktığımızda frankeştayn gibi görünmemek önemli, deli olmakta haklısın bana da dense iz konusunda çok takıntılı olan ben bende olurum43.yaşında evli iki çocuklu biri olaraktan ben çok kişi reelde tanıdım k.k.dan herkesin beklentisi farklı kişinin beğendiği sonucu ben beğenmiyebilirim önemli olan senin ne istediğin....bekarsın süt bezlerinin zarar görmemesi iz hepsi çok önemli tabi
asla böyle düşünmeçok normal senin durumun bende ameliyat olmadan önce senin gibiydim fazlası var eksiği yok haklısın ol kurtul keyfini çıkar küçük memelerin
ercan beyle konuştum pazartesi öğleden sonra beni bekliyor isim falan not almadı umarım görüşebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?