- 11 Eylül 2013
- 1.180
- 112
- 173
- 35
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #14.841
ercan beyle konuştum pazartesi öğleden sonra beni bekliyor isim falan not almadı umarım görüşebilirim
kızlar benim yakın bi arkadasim bursada uludag üniversitesi tip fakultesnde oldu bu ameliyati, profesorun adını hatirlamiyorum . Arkadaşım çok memnun. Hatta soylle süper bi durum oldu. Dr.la 1000 tlye anlasmislardi ancak hastaneden cikarken vezneye parayı odemeye gittiklerinde borcunuz yok demisler. Nasıl oldugunu o da anlayamamis sanırım devlet karsilamis, bedavaya çok memnun kaldığı estetik operasyon geçirmiş oldu. fikir olsun diye yazmak istedim
kızlar benim yakın bi arkadasim bursada uludag üniversitesi tip fakultesnde oldu bu ameliyati, profesorun adını hatirlamiyorum . Arkadaşım çok memnun. Hatta soylle süper bi durum oldu. Dr.la 1000 tlye anlasmislardi ancak hastaneden cikarken vezneye parayı odemeye gittiklerinde borcunuz yok demisler. Nasıl oldugunu o da anlayamamis sanırım devlet karsilamis, bedavaya çok memnun kaldığı estetik operasyon geçirmiş oldu. fikir olsun diye yazmak istedim
Devlette küçültme ameliyatı fiyatı nedircanım ole heyet ıcın bır sure yok gıdıyorsun amelıyata uygunsan senı sıaraya alıyorlar heyet ıslemı dıye bısı yok o bölümun 3 dr ımza atıyor o kadar onuda amleıyata gırmeden bır gun once halledıyorlar...
Arkadaşlar Merhaba,
Şişli Etfal hastanesinde yakın zamanda meme küçültme ameliyatı olan arkadaşlar lütfen tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Bugün Medeni Volkan Kıyakla görüştüm ve ameliyat olmayı düşünüyorum. Bu doktora ameliyat olan var mı acaba aranızda ?
Merhaba, Ben de bu ameliyatı 4 gün önce oldum. Bugün gayet iyiyim. Dikişlerim henüz alınmadı. Şu an tek sorunum gece uyuyamamak.Çok mutluyum,kendimi ilk defa bu kadar hafif hissediyorum, Böyle bir sorunun bu kadar çabuk yok olacağını hiç tahmin etmemiştim.Ameliyata gelince uzun saatler sürüyor ama siz hiçbir şey duymuyorsunuz. Bir sürü rüya gördüm.Uyandırdıklarında rüya yarım kaldı diye düşündüm.Sonrası ise zor bir gece diyebilirim.Ağrı çok yok ama direnlerle tuvalete kalkmak ,tansiyon düşüklüğü,sondanın çıkması bunlar insanı zorluyor.Ancak sabah doktorum direnleri de çıkardı,üstümü giyinip eve gittim.Ondan sonra da basit bir ağrı kesici ve antibiyotik almaya devam ediyorum.Şİmdi kendimi yormadan basit işimi görüyorum. Ameliyata karar verme aşamasında bu siteyi çok takip ettiğim için belki başkalarına yardımcı olurum diye tecrübemi yazmak istedim.
Ben Dr Ali Sakinsel 'e ameliyat oldum .Çok memnunum tavsiye ederim. Fiyatı da operasyona göre değişiyormuş. Birebir görüşmenizi tavsiye ederim. Kendisiyle konuştuğunuzda size uygun olan operasyonu, ne kadar düzeltebileceğini söylüyor.Doktor konusunda kesinlikle güvenebilirsiniz. Ben tahmin ettiğimden çok daha iyi bir sonuç aldım.Gerçekten çok mutluyum.Allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?