Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

selam kızlar aranıza yeni katıldım...benim de kafamda küçültme fikri var fakat bazı sorunlar var.7 aylık bebeğim var onu emziriyorum bebekten önce 90 olan ölçüsü doğumla birlikte bir hayli büyüdü.daha öncede sıkıntı yaşıyordum ama emzirmeden dolayı sanırım görüntüde de hoş durmuyor..ameliyattan sonra emzirebilir miyim?(gelecek bebek için soruyorum)devlette yapılıyor mu?ne kadar ücret alınıyor?istediğimiz kadar mı küçültme oluyor yoksa olması gereken kadar mı?

merhaba arkadaşlar, çok uzun süredir meme küçültme operasyonu yaptırmayı düşünüyorum, ankarada bu konuda uzmanlaşmış bir plastik cerrah arıyorum, Suhan Ayhan la görüştüm, açıkçası içime pek sinmedi, yaptığı ameliyatların fotolarını görünce biraz hayal kırıklığı yaşadım. Acilen bir doktor arıyorum, şubat tatilinde bu işi bitirmek istiyorum, önerilerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

arkadaşlar, o kadar çok doktor araştırdım ve onlarla ilgili yazıları okudum ki kafam çok karıştı, ankarada meme küçültme konusunda iyi bir doktor arıyorum acilen lütfen yardımcı olun

Arkadaşlar bu hafta Ferruh Bingül ve Nebil Bozdoğan'la randevum var. Bİ karar vermem lazım. Bu doktorlara göğüs küçültme yaptıran varsa deneyimlerini paylaşabilir mi. Nebil Bey daha önce yaptığı ameliyatların bir kısmının resmini gönderdi ama sizin yorumlarınız daha önemli.

Merhaba, annem meme küçültme ameliyatı olmaya karar verdi, en iyi bilgiyi de buradan alırız diye düşündük ve üyeliğimizi başlattık. Aslında benim de büyültmeye ihtiyacım var anneme hiç benzemişim maalesef ama o sonra artık. Aranızda Akın Yücel ya da Teoman Doğan'a ameliyat olan var mı ? Her ikisi de Nişantaşı'nda. Bu hafta ikisine de muayeneye gitmeyi düşünüyoruz.

Devlet hastahaneleri 2000 binliraya yapıyorlar. hemde gayet iyi koşullarda..

İyi akşamlar Kadınlar kulübü üyeleri...
Ben ilk kez bugün katılıyorum aranıza...
Ben şu an o kadar sıkıntılı ve kötü günler geçiriyorum ki, anlatamam. 15 Ağustos 2012'de meme küçültme operasyonu geçirdim. Herşey iyi giderken, 5-6 ay kadar sonra sol mememde oldukça büyük bir sertlik hissettim. Doktoruma bunu anlattığımda, ne olduğunu anlamadığını, böyle birşey beklemediğini söyledi. Yapılan tetkikler sonucu ( o süreç korkunçtu) "yağ nekrozu" teşhisi kondu. Bir süre sonra ciddi ağrılarım başladı ve doktor doktor gezmeye başladım. Hiçbir sonuç alamadığım gibi diğer mememde de kitleler oluştu. Daha bunun şaşkınlığını üzerimden atamadan, sağ mememde de korkunç ağrılar baş gösterdi. Bu arada genel cerrahlar ve plastik cerrahlar arasında mekik dokurken, hiçbirinden olumlu bir sonuç alamadım. Hala çok şiddeti bir şekilde bu ağrıları ve acıları çekiyorum. Bazı doktorlar "bunlara yapılacak birşey yok" derken, bazıları "ameliyat olursa tekrarlar" dedi. Ayrıca "ben ameliyat ederim ama şekil bozulur" ve "kitleleri alırım ama ağrıların geçmezse" şeklinde yaklaşımlar oldu. O kadar çaresiz, mutsuz ve umutsuzum ki, tarif edemem. O kadar pişmanım ki bu ameliyatı yaptırdığım için. Şu an ne yapacağımı bilemiyorum. Aile hayatım berbat, psikolojim çökük, fiziksel olarak dayanılmaz acılar içindeyim.... Bu ameliyatı geçirip, böyle şikayetleri olanlar yok mu? Varsa, lütfen ne yaptınız? Sonuç ne oldu? Bu şekilde yaşamak çok zor, çok şaşkın ve umutsuz haldeyim... Lüüütttfennnnnn yardımcı oluunnnnnnn.......

Merhaba kzlar bnde crşmba gunu prof tugrul marala amelyat oldum suan gayet iyiym. Sdce su direnler brz snr bozucu. Bi gece hastnde kaldm ole ck agrm olmadi direnlrmide yrn alicaklar.okadar mtluymki bi bden kuculdum resmen:)))

merhaba,ankarada doktor bulamıyorum, istanbulda teoman doğan ile görüşebildiniz mi? iyi doktor olsun da istanbula da gitmeye razıyım

merhaba,ankarada doktor bulamıyorum, istanbulda teoman doğan ile görüşebildiniz mi? iyi doktor olsun da istanbula da gitmeye razıyım

Merhaba canım,bütün haftayı muayeneyle geçirdik diyebilirim, hergün bir doktora gittik. En sonunda Maltepe Üniversitesinde karar kıldık. Orada Burak Bey var, hakikaten harika bir plastik cerrah. Onun ameliyat ettiği bir tanıdığımız epey methetmişti onu, o yüzden gittik zaten. Annemin göğüsleri çok büyük ve koltukaltına kadar devam ediyor,o bölgeyi de liposakşınla düzelticeğini söyledi orantısız olmasın diye. Yani tamamen annemin vücuduna göre planladı.Sonuç nasıl olacak bilmiyoruz ama muayenede çok güven verdi. AMeliyatımız 30 Ocak'ta,istersen o zamanı bekle sonucunu da söylerim.

cok gecmis olsun diyor ve biran once en iyi sekilde ameliyat olmani diliyorum doktorun kimdi merak ediyorum bende kucultme ameliyati olucam ve bir sueu doktora gidip secim yapamayan biriyim ister istemez her riski dusunuyor insan yadadiklarin kolay olmasa gerek dualarim seninle cok uzuldum tekrar gecmis olsun diliyorum

cok gecmis olsun kime oldunuz acaba ameliyat

cok gecmis olsun diyor ve biran once en iyi sekilde ameliyat olmani diliyorum doktorun kimdi merak ediyorum bende kucultme ameliyati olucam ve bir sueu doktora gidip secim yapamayan biriyim ister istemez her riski dusunuyor insan yadadiklarin kolay olmasa gerek dualarim seninle cok uzuldum tekrar gecmis olsun diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…