- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #14.861
Gecms olsn kurtldun dmek:))cnm amelytni nerde ve kaca oldun soylersn swnrm
Sevgili arkadaşlar, Göğüs küçültme ameliyatı olucam. Sühan Ayhan'la görüştüm. 12.000 tl ücret talep ediyor. Ücret baya bi yüksek. Sühan Bey'e meme küçültme yaptıran var mı? Memnun mu? Ankara'da başka kimi önerirsiniz?
Merhaba, annem meme küçültme ameliyatı olmaya karar verdi, en iyi bilgiyi de buradan alırız diye düşündük ve üyeliğimizi başlattık. Aslında benim de büyültmeye ihtiyacım var anneme hiç benzemişim maalesefama o sonra artık. Aranızda Akın Yücel ya da Teoman Doğan'a ameliyat olan var mı ? Her ikisi de Nişantaşı'nda. Bu hafta ikisine de muayeneye gitmeyi düşünüyoruz.
merhaba,ankarada doktor bulamıyorum, istanbulda teoman doğan ile görüşebildiniz mi? iyi doktor olsun da istanbula da gitmeye razıyım
İyi akşamlar Kadınlar kulübü üyeleri...
Ben ilk kez bugün katılıyorum aranıza...
Ben şu an o kadar sıkıntılı ve kötü günler geçiriyorum ki, anlatamam. 15 Ağustos 2012'de meme küçültme operasyonu geçirdim. Herşey iyi giderken, 5-6 ay kadar sonra sol mememde oldukça büyük bir sertlik hissettim. Doktoruma bunu anlattığımda, ne olduğunu anlamadığını, böyle birşey beklemediğini söyledi. Yapılan tetkikler sonucu ( o süreç korkunçtu) "yağ nekrozu" teşhisi kondu. Bir süre sonra ciddi ağrılarım başladı ve doktor doktor gezmeye başladım. Hiçbir sonuç alamadığım gibi diğer mememde de kitleler oluştu. Daha bunun şaşkınlığını üzerimden atamadan, sağ mememde de korkunç ağrılar baş gösterdi. Bu arada genel cerrahlar ve plastik cerrahlar arasında mekik dokurken, hiçbirinden olumlu bir sonuç alamadım. Hala çok şiddeti bir şekilde bu ağrıları ve acıları çekiyorum. Bazı doktorlar "bunlara yapılacak birşey yok" derken, bazıları "ameliyat olursa tekrarlar" dedi. Ayrıca "ben ameliyat ederim ama şekil bozulur" ve "kitleleri alırım ama ağrıların geçmezse" şeklinde yaklaşımlar oldu. O kadar çaresiz, mutsuz ve umutsuzum ki, tarif edemem. O kadar pişmanım ki bu ameliyatı yaptırdığım için. Şu an ne yapacağımı bilemiyorum. Aile hayatım berbat, psikolojim çökük, fiziksel olarak dayanılmaz acılar içindeyim.... Bu ameliyatı geçirip, böyle şikayetleri olanlar yok mu? Varsa, lütfen ne yaptınız? Sonuç ne oldu? Bu şekilde yaşamak çok zor, çok şaşkın ve umutsuz haldeyim... Lüüütttfennnnnn yardımcı oluunnnnnnn.......
Ben ameliyat olalı 8 gün oldu.Hala dikiş yerlerimde küçük bandaj var.Dikiş izleri o kadar küçük ki hiç belli bile değil.Kolay da değil sonuçta ameliyat.Ancak 2.günden sonra ağrı falan yok. Şu anda dikişler var ama beni rahatsız etmiyor.Hareketlerimi çok kısıtlamıyor.Yalnızca yukarı uzanmak ve duş almak şimdilik yasak.Bence sizin için ne kadar gerekli ona karar vermelisiniz.Ben çok memnunum.Keşke on sene önce yaptırsaydım diyorum.Çünkü hayatımı kolaylaştırdı.
görüşmen nasıl geçti arkadaşım ?
İyi akşamlar Kadınlar kulübü üyeleri...
Ben ilk kez bugün katılıyorum aranıza...
Ben şu an o kadar sıkıntılı ve kötü günler geçiriyorum ki, anlatamam. 15 Ağustos 2012'de meme küçültme operasyonu geçirdim. Herşey iyi giderken, 5-6 ay kadar sonra sol mememde oldukça büyük bir sertlik hissettim. Doktoruma bunu anlattığımda, ne olduğunu anlamadığını, böyle birşey beklemediğini söyledi. Yapılan tetkikler sonucu ( o süreç korkunçtu) "yağ nekrozu" teşhisi kondu. Bir süre sonra ciddi ağrılarım başladı ve doktor doktor gezmeye başladım. Hiçbir sonuç alamadığım gibi diğer mememde de kitleler oluştu. Daha bunun şaşkınlığını üzerimden atamadan, sağ mememde de korkunç ağrılar baş gösterdi. Bu arada genel cerrahlar ve plastik cerrahlar arasında mekik dokurken, hiçbirinden olumlu bir sonuç alamadım. Hala çok şiddeti bir şekilde bu ağrıları ve acıları çekiyorum. Bazı doktorlar "bunlara yapılacak birşey yok" derken, bazıları "ameliyat olursa tekrarlar" dedi. Ayrıca "ben ameliyat ederim ama şekil bozulur" ve "kitleleri alırım ama ağrıların geçmezse" şeklinde yaklaşımlar oldu. O kadar çaresiz, mutsuz ve umutsuzum ki, tarif edemem. O kadar pişmanım ki bu ameliyatı yaptırdığım için. Şu an ne yapacağımı bilemiyorum. Aile hayatım berbat, psikolojim çökük, fiziksel olarak dayanılmaz acılar içindeyim.... Bu ameliyatı geçirip, böyle şikayetleri olanlar yok mu? Varsa, lütfen ne yaptınız? Sonuç ne oldu? Bu şekilde yaşamak çok zor, çok şaşkın ve umutsuz haldeyim... Lüüütttfennnnnn yardımcı oluunnnnnnn.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?