- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #14.881
cok gecmis olsun kime oldunuz acaba ameliyat
selam kızlar ben bu ameliyatı oldum. inanın hayata geri dondum dıyebilirim. vitrinlerde gorduum seylerin içine sıgarlarmı die dusunmuyorum, denediimde psikolojim bozulmuyo artık sadece cirkin oldukları için vazgeciyorum almaktan. ayrıca artık nadide sultan yerine taş gibi die laf atıolar bundan hoslandıım için yazmadım tabii benim durumda olanlar anlayabilirler...
ameliyatım 6 saat surdu. ama sonuc harikaydı artık mankenım die salınanların goguslerıne burun kıvırıyorum pehhhh die :) sutyenede gerek kalmıo kimse sutyen takmadııma inanmıo...
ameliyattan sonra abartmıyorum cok sasırtıcı ama en ufak bı agrım sızım olmadı, parmaamı kessem acıdan olurum ama hıc ama hıcbısı hıssetmedım ben.
su anda his kaybımda yok gayet normal hersey ama doktorum emzirme doneminde sorun yasanabilir kucuk bı ihtimal dedi.
ben cok memnunum ve 3 umuzde cok mutluyuz. :) kendimi tebrik ettiim sayılı işlerden biri cunku biraz cesaret istiyo ama korkmayın sonra cok mutlu olucaksınız...
sevgiler...
Merhaba, bende gogsu diklestirme ameliyati dusunuyorum, uygulama sanirim hemen hemen ayni gogus kucultme ile hangi doktor yaptirdiniz ogrenebilirmiyim bide dikis izleri nasil? beni bilgilendirirseniz cok sevinirim
Arkadaşlar bu hafta Ferruh Bingül ve Nebil Bozdoğan'la randevum var. Bİ karar vermem lazım. Bu doktorlara göğüs küçültme yaptıran varsa deneyimlerini paylaşabilir mi. Nebil Bey daha önce yaptığı ameliyatların bir kısmının resmini gönderdi ama sizin yorumlarınız daha önemli.
mrb ben de göğüs küçültme ameliyatı için birçok doktor araştırdım ancak bana en mantıklı gelen Ferruh bey oldu ve inşallah 28 ocakta ameliyat olcam. daha önce bu doktora göğüs küçültme ameliyatı olan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim gerçekten.
İyi akşamlar Kadınlar kulübü üyeleri...
Ben ilk kez bugün katılıyorum aranıza...
Ben şu an o kadar sıkıntılı ve kötü günler geçiriyorum ki, anlatamam. 15 Ağustos 2012'de meme küçültme operasyonu geçirdim. Herşey iyi giderken, 5-6 ay kadar sonra sol mememde oldukça büyük bir sertlik hissettim. Doktoruma bunu anlattığımda, ne olduğunu anlamadığını, böyle birşey beklemediğini söyledi. Yapılan tetkikler sonucu ( o süreç korkunçtu) "yağ nekrozu" teşhisi kondu. Bir süre sonra ciddi ağrılarım başladı ve doktor doktor gezmeye başladım. Hiçbir sonuç alamadığım gibi diğer mememde de kitleler oluştu. Daha bunun şaşkınlığını üzerimden atamadan, sağ mememde de korkunç ağrılar baş gösterdi. Bu arada genel cerrahlar ve plastik cerrahlar arasında mekik dokurken, hiçbirinden olumlu bir sonuç alamadım. Hala çok şiddeti bir şekilde bu ağrıları ve acıları çekiyorum. Bazı doktorlar "bunlara yapılacak birşey yok" derken, bazıları "ameliyat olursa tekrarlar" dedi. Ayrıca "ben ameliyat ederim ama şekil bozulur" ve "kitleleri alırım ama ağrıların geçmezse" şeklinde yaklaşımlar oldu. O kadar çaresiz, mutsuz ve umutsuzum ki, tarif edemem. O kadar pişmanım ki bu ameliyatı yaptırdığım için. Şu an ne yapacağımı bilemiyorum. Aile hayatım berbat, psikolojim çökük, fiziksel olarak dayanılmaz acılar içindeyim.... Bu ameliyatı geçirip, böyle şikayetleri olanlar yok mu? Varsa, lütfen ne yaptınız? Sonuç ne oldu? Bu şekilde yaşamak çok zor, çok şaşkın ve umutsuz haldeyim... Lüüütttfennnnnn yardımcı oluunnnnnnn.......
Sevgili arkadaşlar, Göğüs küçültme ameliyatı olucam. Sühan Ayhan'la görüştüm. 12.000 tl ücret talep ediyor. Ücret baya bi yüksek. Sühan Bey'e meme küçültme yaptıran var mı? Memnun mu? Ankara'da başka kimi önerirsiniz?
Cok tesekkur ederim. Sen ameliyat olali ne kadar oldu? Bugun 4.gunum agrilarim iyice azaldi ama sirt ustu yatmaktan cok rahatsizim.Gerçekten çok yüksek bu ne böyle.benim ödediğim fiyatın iki katından çok .yinede nerde ,nezaman ,kaça amaliyat olursan ol Allah pişman etmesin. Önemli olan sağlık .hayırlısıyla olursun inşallah
Cok tesekkur ederim. Sen ameliyat olali ne kadar oldu? Bugun 4.gunum agrilarim iyice azaldi ama sirt ustu yatmaktan cok rahatsizim.
Kzlar hytta en nfrt ettgm sy sırt ustu ytmak amelyttn snra buna mecbur kaldm tbi. Amelyti olali bi hfta oldu nezman yan ytblcem ? Dktruma sormakta aklma o an glmdi(
Dikişleri gevsetmemen için sırt üstü yatmalısın iç dikişlerde gevserse problem çıkarır bu sebeple dikkatli olmalısın kaynayana kadar sırt üstü yat bence
Merhaba ; ah o sırt ağrıları benim tek sorunum o oldu. Artık geceleri dolaşıyordum evin icinde ağrıdan. 6 ay oldu ben ameliyat olalı .çok şükür uzun zamandır iyiyim. Geçen gün biraz ağır spor yaptım ve henüz erken olduğuna karar verdim çünkü ağrım oldu. Bunundışında herşey hârika.iyiki olmuşum ameliyat. Size de geçmiş olsun tam olarak 1 ay içnde her şey düzelir . Ben 5. Gün araba kullanmıştım. Umarım her şey yolunda gider ve mutlu olursunuz
arkadaşlar herkese merhaba,
internette bu ameliyatla ilgili bilgi ararken en iyisi ameliyatı olmuş birine sormak düşüncesinden hareketle bu siteyi buldum...
aranızda bu ameliyatı olmuş (yakınlarınızda birisi de olabilir) ve bana hem ameliyatla ilgili (ameliyatın kendisi, sonrası, kalan izler vs.) bilgi, hem de doktor tavsiyesi verebilecek birileri var midir acaba?
şimdiden hepinize teşekkür ediyorum yardımlarınız için...
Lily
Devlet hastahaneleri 2000 binliraya yapıyorlar. hemde gayet iyi koşullarda..
Kzlar hytta en nfrt ettgm sy sırt ustu ytmak amelyttn snra buna mecbur kaldm tbi. Amelyti olali bi hfta oldu nezman yan ytblcem ? Dktruma sormakta aklma o an glmdi(
daha ameliyatımızı olmadık ama bilgi verirken ameliyattan sonra 1 hafta sırt üstü yatılacağını söylemişti doktorumuz.ama yine de sen kendi doktorunu ara sor bence.
Oku oku hatim ettim bende buraları yarın randevum var meme küçültme için umarım olumlu olur ve yer vardır önümüzdeki hafta olmak istiyorum çok sıkıldım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?