Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba, bende gogsu diklestirme ameliyati dusunuyorum, uygulama sanirim hemen hemen ayni gogus kucultme ile hangi doktor yaptirdiniz ogrenebilirmiyim bide dikis izleri nasil? beni bilgilendirirseniz cok sevinirim

Merhaba, bende gogsu diklestirme ameliyati dusunuyorum, uygulama sanirim hemen hemen ayni gogus kucultme ile hangi doktor yaptirdiniz ogrenebilirmiyim bide dikis izleri nasil? beni bilgilendirirseniz cok sevinirim

Ben bunları epey araştırmış biri olarak belki yardımcı olabilirim,dikleştirme ameliyatı biraz farklıymış,eğer göğüs büyük ve sarkıksa biraz alıyorlar, küçük ve sarkıksa protez koyuyorlar.Bir de dikleştirme istiyorsanız mutlaka aşağı doğru bir dikiş izi oluyormuş ama tabi estetik dikiş.

mrb ben de göğüs küçültme ameliyatı için birçok doktor araştırdım ancak bana en mantıklı gelen Ferruh bey oldu ve inşallah 28 ocakta ameliyat olcam. daha önce bu doktora göğüs küçültme ameliyatı olan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim gerçekten.

Merhaba ben 28 aralik'ta Dr. Nebil Bozdogan'a ameliyat oldum. Hayatimda bu kadar ilgili alakali bir doktor gormedim. Bandajlarim cikti. Cok hafif agrilarim var ama oldukca iyiyim. Herkese tavsiye ederim.

Yaşadıkların çok üzücü acil şifalar dilerim. Seni ameliyat eden Dr yardımcı olmak zorunda kendisiyle konuş tekrar .benim geçengün tamam düzeldim diye yaptığım ağır spordan sonra ağrım oldu ve hala devam ediyor ama şiddetli değil. Geçmezse Dr gideceğim. Tekrar geçmiş olsun :2:

Gerçekten çok yüksek bu ne böyle.benim ödediğim fiyatın iki katından çok .yinede nerde ,nezaman ,kaça amaliyat olursan ol Allah pişman etmesin. Önemli olan sağlık .hayırlısıyla olursun inşallah

Gerçekten çok yüksek bu ne böyle.benim ödediğim fiyatın iki katından çok .yinede nerde ,nezaman ,kaça amaliyat olursan ol Allah pişman etmesin. Önemli olan sağlık .hayırlısıyla olursun inşallah
Cok tesekkur ederim. Sen ameliyat olali ne kadar oldu? Bugun 4.gunum agrilarim iyice azaldi ama sirt ustu yatmaktan cok rahatsizim.

Cok tesekkur ederim. Sen ameliyat olali ne kadar oldu? Bugun 4.gunum agrilarim iyice azaldi ama sirt ustu yatmaktan cok rahatsizim.

Merhaba ; ah o sırt ağrıları benim tek sorunum o oldu. Artık geceleri dolaşıyordum evin icinde ağrıdan. 6 ay oldu ben ameliyat olalı .çok şükür uzun zamandır iyiyim. Geçen gün biraz ağır spor yaptım ve henüz erken olduğuna karar verdim çünkü ağrım oldu. Bunundışında herşey hârika.iyiki olmuşum ameliyat. Size de geçmiş olsun tam olarak 1 ay içnde her şey düzelir . Ben 5. Gün araba kullanmıştım. Umarım her şey yolunda gider ve mutlu olursunuz

Kzlar hytta en nfrt ettgm sy sırt ustu ytmak amelyttn snra buna mecbur kaldm tbi. Amelyti olali bi hfta oldu nezman yan ytblcem ? Dktruma sormakta aklma o an glmdi(

Kzlar hytta en nfrt ettgm sy sırt ustu ytmak amelyttn snra buna mecbur kaldm tbi. Amelyti olali bi hfta oldu nezman yan ytblcem ? Dktruma sormakta aklma o an glmdi(

Dikişleri gevsetmemen için sırt üstü yatmalısın iç dikişlerde gevserse problem çıkarır bu sebeple dikkatli olmalısın kaynayana kadar sırt üstü yat bence

Cok tesekkur ederim, size de saglikli gunler dilerim. Yarin benim de 5. Gunum olacak. Gogsumun yan taraflari liposuction ile kucultuldu. O bolgeler daha cok agriyor. Hergecen gun iyiye gidiyorum, bi de doya doya banyo yapsam daha ne isterim.
Bilgilendirmeniz icin cok tesekkur ederim. Iyi aksamlar,

güsel konu..ama kadınların derdi hiç bitmiyor yaaa(

Devlet hastahaneleri 2000 binliraya yapıyorlar. hemde gayet iyi koşullarda..

naime21 hanım, siz göztepe'de macide hanım'a olmuştunuz değil mi? ben bu sömestr tatilinde ondan randevu almayı düşünüyorum. idolüm de sizsiniz :) devlet hastanesinde olup da durumunuzdan bu kadar memnun olmanız ve sürekli tavsiye etmeniz beni etkiliyor ve kararlı hale geliyorum.

teşekkürler :)

daha ameliyatımızı olmadık ama bilgi verirken ameliyattan sonra 1 hafta sırt üstü yatılacağını söylemişti doktorumuz.ama yine de sen kendi doktorunu ara sor bence.

Oku oku hatim ettim bende buraları yarın randevum var meme küçültme için umarım olumlu olur ve yer vardır önümüzdeki hafta olmak istiyorum çok sıkıldım artık

Oku oku hatim ettim bende buraları yarın randevum var meme küçültme için umarım olumlu olur ve yer vardır önümüzdeki hafta olmak istiyorum çok sıkıldım artık

geçmişi okumak en güzeli paylaşımlar çok yararlı herkes sürecini,memnuniyetini,sonuçlarını yazıyor bilinçli ameliyata giriyor insan

kararın hayırlı olsun tekrar,başarılı bir ameliyat diliyorum sana ve yeni ameliyat olacak tüm arkadaşlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…