Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Çok teşekkür ederim :) gerçekten çok faydalı oluyo doktorun tek tek anlattığı şeyleri bilerek dinledim her aşamayı resmen biliyodum :)
Umarım herşey istediğim gibi olur . Çok saol tekrar .

Pek çok kişi, ssk ile çıkartılan raporla bu ameliyatın olabileceğini yazmış, daha geçen hafta Okmeydanı plastik cerrahi bölümüne gittim, böyle bir şey yok dedi doktor. Rapor vs. çıkıyormuş dedim, yok öyle bir şey dedi. Parayla olabilirsin dedi.
Var mı bana bu konuda yol gösterebilecek biri, çünkü görünüşe göre parayı veren düdüğü çalıyor.
Ve raporla felan ameliyat olunuyor lafı sadece bir efsane gibi görünüyor. Cevaplarınızı beklerim bu konuda.

Son düzenleme:

okmeydanında hangi doktoraa randevu aldınız acaba öğrenebilir miyim?

22 yaşındayım ve kendimi bildim bileli göğüslerim büyük,sarkık ve orantısız. yaklaşık 2 yıl öncesinde 35 kilo verdim ama göğüslerim hiç toparlanmadı yine öyle sarkık kaldılar.yıllardır mutsuzdum ve birkaç senedir burayı takip ediyorum her sayfayı itinayla okumuşluğum vardır :) ve ben de artık cesaretimi topladım, kararımı verdim ve Göztepe araştırma eğitim hastanesinden randevumu aldım.salı günü gideceğim bir sıkıntı olmazsa bakalım ne diyecek :18: yıllardır bu topiği takip ediyorum ve burası bana hep cesaret verdi bir gün olacak yapacağım dedim ve o yıl bu yıl çok heyecanlıyım Göztepe hastanesini hiç bilmiyorum,hastaneye çok yabancıyım ve,tahliller onay raporları vs. nasıl halledeceğim bilmiyorum.hepsi birgün içersinde halledilebiliniyor mu? yoksa sürekli gidip gelmem mi gerekecek? hiç anlamam bu işlerden :18: göztepe araştırma eğitimde bu işlemlerle uğraşmış olanlar buradan bana yardımcı olurlarsa çok memnun olurum

kafana göre gidip ben sigortamdan faydalancam diyemezsin.önce sırt agrın icin doktora gtmen grek.eger doktor göguslernden kaynaklanyo ameliyat olcksn derse sigorta karşılar.sırt agrısı şikayetiyle gdip göguslerini mecburiyetten,istemeden kuculttren war etrafmda.bi arkadaşmda aynen anlatgm gbi önce sırt içn gtti. sonra gogs kucultme amlyatı oldu. yani eger büyük gögüslerin sana herhangi bir zararı gözlenirse istesende istemesende kucultmen grkcek.sigortandan da ancak bu söylediklerm olrsa faydalanırsin diye biliyorum.bende cok istiyorum ama çocuk duşundgmuz için erteledik.

Sırt ağrım var diye hangi doktordan randevu almalıyım peki? Ortopedi doktoruna randevu aldım şimdi.

Çünkü fazlasıyla ağrı vs. var, gereken yeterliliklere sahibim. Yol gösterirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
ben de bu ameliyatı olmak istiyorum. izmirdeyim tavsiye edeceğiniz doktor var mı

Bugün bende doktorla görüştüm İzmir de. İlk görüşme güzel geçti. Doktoruma güvendim merak ettiğim her şeyi sordum ve sabırla cevapladı. Ameliyat için gün bile aldım korkuyorum yinede vaz geçmezsem en kısa zamanda göğüslerimi küçülttüreceğim. Umarım vaz geçmem.

Mrb cimcimist,
Eskiden meme küçültme ameliyatları opere olacağınız hastanede hazırlanan 3 hekim imzalı "durum bildirir rapor" düzenlendiğinde devlet tarafından karşılanıyordu. Bu ameliyatlara çok yoğun talep olunca Mayıs 2013 de yapılan bir düzenleme ile bu işi zorlaştırdılar ve meme büyüklüğünün sağlık sorunu oluşturduğuna dair 3 basamak sağlık kuruluşunda (Üniversiteler ve Eğitim-Araştırma hastaneleri) hazırlanan heyet raporlarının alınmasını zorunlu kıldılar. Ama sanırım 3. basamak sağlık kurumlarında çalışan doktorları bu konuda yeterince bilgilendirmediler. Ben özel hastanede çalışan bir Plastik Cerr. uzmanıyım. Özel hastanelerde hastalar raporlarını aldığında bir kısmını devlet karşılıyor, çıkan farkı kendileri ödüyor. Ama rapor almak için hastaları 3. basamak sağlık kuruluşlarına yönlendirdiğimizde oradaki doktorların bu uygulamadan haberleri olmadığını görüyoruz. Birçok hastama SUT'un ilgili sayfasının fotokopisini verip gönderdim ama hala rapor verilen olmadı. Sabırla uygulamanın yerleşmesini bekliyoruz.
Size şimdiden geçmiş olsun diyorum. İçinizi ferah tutun sonuçtan herkes memnun kalıyor. Bu güne kadar bu ameliyatı yaptırıp da pişman olan birini görmedim.

fizik doktoruna gitmenizi tavsiye ederim o doktor sizi yönlendirir
Fizik doktoruna 2 ay önce randevu alıp, şikayetlerimi anlatmıştım fakat onların da hiçbirşeyden haberi yok. Yok öyle bir şey deyip işin içinden çıkmaktalar.

Evet aynen dediğiniz gibi doktorların bu uygulamadan haberleri yok.
Şu ana kadar Okmeydanı ve Haseki plastik cerrahi bölümüne gittim, yok böyle bir şey dediler.
Okmeydanı fizik tedavi ve plastik cerrahi bölümüne gittim, yok böyle bir şey dediler.
Şimdi Okmeydanı ortopediye randevu aldım, orada da, yok böyle bir şey cevabını alacağım gibi görünüyor.
Ameliyat deseler hemen o gün olacağım zaten, çünkü şikayetlerim çok.
İlgiliniz için teşekkür ederim.

Gelişmeleri buradan yazacağım, kısmet olursa ameliyat olma şansını yakalarsam da yazmaya devam edeceğim. Ama umut yok gibi.

Son düzenleme:

bende 23 ocak ta amelıyat olucagım ama ınanın kı cok korkuyorum. narkoz korkusunu yenemıyorum lutfen yardım edın nerdeyse vazgececegım

ben mayıs ayında gazi üni.hastanesinde dr.sedat tatar'a ameliyat oldum çok ilgili bir doktor ve şu an izlerim neredeyse yok denecek kadar az.dilerseniz gidip muayene olabilirsiniz.

Arkadaslar tecrübelerimi zaman zaman paylaştım sizlerle.şimdi de benim fikrinize ihtiyacım var.ameliyat olalı 8 ay oldu hayatımdan çok memnunum.gebelik planlamaya basladım ve doktoruma danıstım bir sıkıntı yasamayacagımı söyledı.meme küçültme operasyonundan sonra gebelik yaşayan var mı?paylaşırsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler :)

Arkadaşlar bu foruma yeni üye oldum ama üye olmadan önce nerdeyse bütün yazdıklarınızı okudum! Sayenizde çok fikir edindim..ameliyat olanlara çok geçmiş olsun, bir an önce iyileşmeniz dileğiyle! Allah benim gibi olmak isteyenlere de yardım etsin diyorum..

Arkadaşlar ben bir buçuk yıl önce doğum yaptım.göğüs ölçülerim doğumdan önce 90 D iken şimdi 100DD oldu.ic camasiri bulmakta zorlanıyorum, sırt ağrıları da çabası bayağı da sarkıklık var! Ameliyat için doktorla görüştüm mayıs ayı için gün aldım 3 ayım var! Dogumdan sonra kilolarda kaldı.ameliyata kadar diyet yapıcam.dokyorum ters t yapacagini söyledi. Direnlerde olacakmış 3. Gün çıkaracağı z dedi.bu sekilde ameliyat olanlardan yorum bekliyorum..memnun musunuz?? Cok büyük oldugu icin mi bu yöntemi kullanacak? Yardımlarınız icin simdiden Teşekkürler. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…