- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #14.901
geçmişi okumak en güzeli paylaşımlar çok yararlı herkes sürecini,memnuniyetini,sonuçlarını yazıyor bilinçli ameliyata giriyor insan
kararın hayırlı olsun tekrar,başarılı bir ameliyat diliyorum sana ve yeni ameliyat olacak tüm arkadaşlara
Pek çok kişi, ssk ile çıkartılan raporla bu ameliyatın olabileceğini yazmış, daha geçen hafta Okmeydanı plastik cerrahi bölümüne gittim, böyle bir şey yok dedi doktor. Rapor vs. çıkıyormuş dedim, yok öyle bir şey dedi. Parayla olabilirsin dedi.
Var mı bana bu konuda yol gösterebilecek biri, çünkü görünüşe göre parayı veren düdüğü çalıyor.
Ve raporla felan ameliyat olunuyor lafı sadece bir efsane gibi görünüyor. Cevaplarınızı beklerim bu konuda.
kafana göre gidip ben sigortamdan faydalancam diyemezsin.önce sırt agrın icin doktora gtmen grek.eger doktor göguslernden kaynaklanyo ameliyat olcksn derse sigorta karşılar.sırt agrısı şikayetiyle gdip göguslerini mecburiyetten,istemeden kuculttren war etrafmda.bi arkadaşmda aynen anlatgm gbi önce sırt içn gtti. sonra gogs kucultme amlyatı oldu. yani eger büyük gögüslerin sana herhangi bir zararı gözlenirse istesende istemesende kucultmen grkcek.sigortandan da ancak bu söylediklerm olrsa faydalanırsin diye biliyorum.bende cok istiyorum ama çocuk duşundgmuz için erteledik.Pek çok kişi, ssk ile çıkartılan raporla bu ameliyatın olabileceğini yazmış, daha geçen hafta Okmeydanı plastik cerrahi bölümüne gittim, böyle bir şey yok dedi doktor. Rapor vs. çıkıyormuş dedim, yok öyle bir şey dedi. Parayla olabilirsin dedi.
Var mı bana bu konuda yol gösterebilecek biri, çünkü görünüşe göre parayı veren düdüğü çalıyor.
Ve raporla felan ameliyat olunuyor lafı sadece bir efsane gibi görünüyor. Cevaplarınızı beklerim bu konuda.
ben de bu ameliyatı olmak istiyorum. izmirdeyim tavsiye edeceğiniz doktor var mı
Sırt ağrım var diye hangi doktordan randevu almalıyım peki? Ortopedi doktoruna randevu aldım şimdi.
Çünkü fazlasıyla ağrı vs. var, gereken yeterliliklere sahibim. Yol gösterirseniz sevinirim.
Pek çok kişi, ssk ile çıkartılan raporla bu ameliyatın olabileceğini yazmış, daha geçen hafta Okmeydanı plastik cerrahi bölümüne gittim, böyle bir şey yok dedi doktor. Rapor vs. çıkıyormuş dedim, yok öyle bir şey dedi. Parayla olabilirsin dedi.
Fizik doktoruna 2 ay önce randevu alıp, şikayetlerimi anlatmıştım fakat onların da hiçbirşeyden haberi yok. Yok öyle bir şey deyip işin içinden çıkmaktalar.fizik doktoruna gitmenizi tavsiye ederim o doktor sizi yönlendirir
Evet aynen dediğiniz gibi doktorların bu uygulamadan haberleri yok.Mrb cimcimist,
Eskiden meme küçültme ameliyatları opere olacağınız hastanede hazırlanan 3 hekim imzalı "durum bildirir rapor" düzenlendiğinde devlet tarafından karşılanıyordu. Bu ameliyatlara çok yoğun talep olunca Mayıs 2013 de yapılan bir düzenleme ile bu işi zorlaştırdılar ve meme büyüklüğünün sağlık sorunu oluşturduğuna dair 3 basamak sağlık kuruluşunda (Üniversiteler ve Eğitim-Araştırma hastaneleri) hazırlanan heyet raporlarının alınmasını zorunlu kıldılar. Ama sanırım 3. basamak sağlık kurumlarında çalışan doktorları bu konuda yeterince bilgilendirmediler. Ben özel hastanede çalışan bir Plastik Cerr. uzmanıyım. Özel hastanelerde hastalar raporlarını aldığında bir kısmını devlet karşılıyor, çıkan farkı kendileri ödüyor. Ama rapor almak için hastaları 3. basamak sağlık kuruluşlarına yönlendirdiğimizde oradaki doktorların bu uygulamadan haberleri olmadığını görüyoruz. Birçok hastama SUT'un ilgili sayfasının fotokopisini verip gönderdim ama hala rapor verilen olmadı. Sabırla uygulamanın yerleşmesini bekliyoruz.
Size şimdiden geçmiş olsun diyorum. İçinizi ferah tutun sonuçtan herkes memnun kalıyor. Bu güne kadar bu ameliyatı yaptırıp da pişman olan birini görmedim.
Oku oku hatim ettim bende buraları yarın randevum var meme küçültme için umarım olumlu olur ve yer vardır önümüzdeki hafta olmak istiyorum çok sıkıldım artık[/Q
Ameliyat olursan sonucunu da anlatır mısın ?
Oku oku hatim ettim bende buraları yarın randevum var meme küçültme için umarım olumlu olur ve yer vardır önümüzdeki hafta olmak istiyorum çok sıkıldım artık[/Q
Ameliyat olursan sonucunu da anlatır mısın ?
Amelyat için yarına gün aldım inşallah herşey güzel olur dua edin :) herşeyi tek tek paylaşırım en kısa zamanda
Amelyat için yarına gün aldım inşallah herşey güzel olur dua edin :) herşeyi tek tek paylaşırım en kısa zamanda
inşallah canım güzel geçecekkorkma zaten doktorun bu konuda kendini ispatlamış bir çok hastası var forum da memnun kalan sende bu kervana katılırsın umarım
bende 23 ocak ta amelıyat olucagım ama ınanın kı cok korkuyorum. narkoz korkusunu yenemıyorum lutfen yardım edın nerdeyse vazgececegım
hayırlısı olsun,inanın korkulacak bir şey yok aldığım narkoz sayısını unuttum o kadar çok aldım kihastaneniz ve doktorunuza güveniyorsanız sorun yok vazgeçmeyin
merhaba arkadaşlar, çok uzun süredir meme küçültme operasyonu yaptırmayı düşünüyorum, ankarada bu konuda uzmanlaşmış bir plastik cerrah arıyorum, suhan ayhan la görüştüm, açıkçası içime pek sinmedi, yaptığı ameliyatların fotolarını görünce biraz hayal kırıklığı yaşadım. Acilen bir doktor arıyorum, şubat tatilinde bu işi bitirmek istiyorum, önerilerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?