Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ovtum merhaba; meme küçültme olup daha sonra hamile kalanlar oldu ama süt olayını yazmadılar yada ben denk gelmedim, umarım sende sorunsuz geçirirsin bu dönemi

Hoşgeldin; korkma meme küçültme ameliyatı ağrılı bir işlem değil sonrası dikkat şart

hımm baya büyükmüş ameliyattan sonra büyük rahatlık olacaktır eminim çok uzun zaman var beklemek zor gelir tarihi alınca T şeklinde olan arkadaşlarımız var büyük memelerde toplamak için uygulanıyor devlet hastanesinde mi olacaksın?

Evet Ankarada, devlet hastanesinde..ameliyatdan bir hafta sonra işe başlayabilir miyim? Bir de potluk oluyor diye yazmıs bazı arkadaşlar o kafama takıldı:s

Evet Ankarada, devlet hastanesinde..ameliyatdan bir hafta sonra işe başlayabilir miyim? Bir de potluk oluyor diye yazmıs bazı arkadaşlar o kafama takıldı:s

kollarını çok oynatamazsın yani dikkat etmen şart yoksa dikiş açılması,genişlemesi yaşayabilirsin hemde sende dikiş fazla yani kesin büyük 15.gün izin al bence,potluk doktorun eli ile alakalı herkesde olacak diye birşey yok

inşallah teşekkür ederim jelesec

Teşekkür ederim yorumunuz için:)

ben de gögüslerimi dikleştirmek ve biraz küçültmek istiyorum yasıma göre cok sarkık ve büyük bana yardımcı olur musunuz lütfeennnnn

Son düzenleme:

Arkadaşlar pazartesi günü kübilay özdil'e randevu aldım. Devlet hastanesi doktoru inşallah iyi geçer kurul kararı ile ücretsiz yapılıyormuş. Bana doktoru bilen var mı yazabilir mi. Bir de benim kilo sıkıntım var.düşüncelerinizi paylaşılmasınız.

bende 23 ocak ta amelıyat olucagım ama ınanın kı cok korkuyorum. narkoz korkusunu yenemıyorum lutfen yardım edın nerdeyse vazgececegım

Sevgili can7 ameliyatina az kaldı sanırım..kac saat surecegini soyledi mi doktorun?? Korkma, insallah hersey yolunda gidecek

cnm bende devlet hastanesın de olacagım amelıyatımı ayın 22 sı yada 23 de ama ınan cok korkuyorum tedırgınım burda amelıyat olan arkadasları gercekten cok cesaretlı yureklı buluyorum.

Bende ya 27 sinde Teoman Doğan'a yada 25 inde caghan Seyhan a olacağım.daha karar veremedim(sigarada iciyorum ve bırakamıyorum(anestezidende bu yüzden korkuyorum

ben mayıs ayında gazi üni.hastanesinde dr.sedat tatar'a ameliyat oldum çok ilgili bir doktor ve şu an izlerim neredeyse yok denecek kadar az.dilerseniz gidip muayene olabilirsiniz.

çok teşekkür ederim, ameliyatı erteledim, yaz tatilinde kısmetse, artık vaktim var, acele etmeden gidip görüşeceğim doktorlarla.

Bende ya 27 sinde Teoman Doğan'a yada 25 inde caghan Seyhan a olacağım.daha karar veremedim(sigarada iciyorum ve bırakamıyorum(anestezidende bu yüzden korkuyorum

durucuk 2012 senın amelıyatın kac saat surecek bu donem de sıgara ıcmemelısın soguk algınlıgım var her tarafım agrıyor amelıyatımı ıptal mı ettırsem kendımı de ıyıce alıstırmıs ken

Arkadaşlar ben sezeryanla doğum yaptım ve doğumdan 2 saat sonra kendi başıma ayağa
Kalkıp yürüdüm! Eve döndüğümde de hiç yatmadım..ağrım yok denecek kdr azdı, hatta agri kesici bile kullanmadim:)acaba bu nasıl olucak?? Daha zor mu yoksa kolay mı meme küçültme ameliyatı??bi de ben sigara kullanıyorum doktorum kesmelisin dedi fajat ben sadece azalttim. Gunde 3-4 tane iciyorum..ameliyat gunume 3 ay war! Bütün gün yazdiklarınızı okuyorum, cesaret alıyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…