- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.377
- 448
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #14.921
Arkadaslar tecrübelerimi zaman zaman paylaştım sizlerle.şimdi de benim fikrinize ihtiyacım var.ameliyat olalı 8 ay oldu hayatımdan çok memnunum.gebelik planlamaya basladım ve doktoruma danıstım bir sıkıntı yasamayacagımı söyledı.meme küçültme operasyonundan sonra gebelik yaşayan var mı?paylaşırsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler :)
Arkadaşlar bu foruma yeni üye oldum ama üye olmadan önce nerdeyse bütün yazdıklarınızı okudum! Sayenizde çok fikir edindim..ameliyat olanlara çok geçmiş olsun, bir an önce iyileşmeniz dileğiyle! Allah benim gibi olmak isteyenlere de yardım etsin diyorum..
Arkadaşlar ben bir buçuk yıl önce doğum yaptım.göğüs ölçülerim doğumdan önce 90 D iken şimdi 100DD oldu.ic camasiri bulmakta zorlanıyorum, sırt ağrıları da çabasıbayağı da sarkıklık var! Ameliyat için doktorla görüştüm mayıs ayı için gün aldım 3 ayım var! Dogumdan sonra kilolarda kaldı.ameliyata kadar diyet yapıcam.dokyorum ters t yapacagini söyledi. Direnlerde olacakmış 3. Gün çıkaracağı z dedi.bu sekilde ameliyat olanlardan yorum bekliyorum..memnun musunuz?? Cok büyük oldugu icin mi bu yöntemi kullanacak? Yardımlarınız icin simdiden Teşekkürler. .
Ovtum merhaba; meme küçültme olup daha sonra hamile kalanlar oldu ama süt olayını yazmadılar yada ben denk gelmedim, umarım sende sorunsuz geçirirsin bu dönemi
Hoşgeldin; korkma meme küçültme ameliyatı ağrılı bir işlem değil sonrası dikkat şart
hımm baya büyükmüş ameliyattan sonra büyük rahatlık olacaktır eminimçok uzun zaman var beklemek zor gelir tarihi alınca T şeklinde olan arkadaşlarımız var büyük memelerde toplamak için uygulanıyor devlet hastanesinde mi olacaksın?
Evet Ankarada, devlet hastanesinde..ameliyatdan bir hafta sonra işe başlayabilir miyim? Bir de potluk oluyor diye yazmıs bazı arkadaşlar o kafama takıldı:s
inşallah canım güzel geçecekkorkma zaten doktorun bu konuda kendini ispatlamış bir çok hastası var forum da memnun kalan sende bu kervana katılırsın umarım
hayırlısı olsun,inanın korkulacak bir şey yok aldığım narkoz sayısını unuttum o kadar çok aldım kihastaneniz ve doktorunuza güveniyorsanız sorun yok vazgeçmeyin
tesekkur ederım cnm yıne de korkuyorum bugun de burnum akıo grıp oldum galıba
Ovtum merhaba; meme küçültme olup daha sonra hamile kalanlar oldu ama süt olayını yazmadılar yada ben denk gelmedim, umarım sende sorunsuz geçirirsin bu dönemi
Hoşgeldin; korkma meme küçültme ameliyatı ağrılı bir işlem değil sonrası dikkat şart
hımm baya büyükmüş ameliyattan sonra büyük rahatlık olacaktır eminimçok uzun zaman var beklemek zor gelir tarihi alınca T şeklinde olan arkadaşlarımız var büyük memelerde toplamak için uygulanıyor devlet hastanesinde mi olacaksın?
kollarını çok oynatamazsın yani dikkat etmen şart yoksa dikiş açılması,genişlemesi yaşayabilirsin hemde sende dikiş fazla yani kesin büyük 15.gün izin al bence,potluk doktorun eli ile alakalı herkesde olacak diye birşey yok
Amelyat için yarına gün aldım inşallah herşey güzel olur dua edin :) herşeyi tek tek paylaşırım en kısa zamanda
GLLR,sanırım bu mesajı yanlış yazmışım,sizin mesajınızı yazımın önüne getirmişim ama yine de anlamışsınız :) inşallah ameliyatınız çok iyi geçer,sonucu da güzel olur,iyi yorumlarınızı bekliyorum
GLLR,sanırım bu mesajı yanlış yazmışım,sizin mesajınızı yazımın önüne getirmişim ama yine de anlamışsınız :) inşallah ameliyatınız çok iyi geçer,sonucu da güzel olur,iyi yorumlarınızı bekliyorum
ameliyatını oldu gllr arkadaşımız 2.kilo kadar doku alınmış sağlığı iyi darısı olmak isteyen arkadaşları başına
ameliyatını oldu gllr arkadaşımız 2.kilo kadar doku alınmış sağlığı iyi darısı olmak isteyen arkadaşları başına
ayyyy canım benım cok gecmıs olsun darısı benım basıma allahım cok cok sıfalar versın sanaaa
ayyyy canım benım cok gecmıs olsun darısı benım basıma allahım cok cok sıfalar versın sanaaa
Arkadaşlar pazartesi günü kübilay özdil'e randevu aldım. Devlet hastanesi doktoru inşallah iyi geçer kurul kararı ile ücretsiz yapılıyormuş. Bana doktoru bilen var mı yazabilir mi. Bir de benim kilo sıkıntım var.düşüncelerinizi paylaşılmasınız.
canım ya randevuden sonra beni bilgilendirir misin _?
Çok teşekkür ederim mereak eden arkadaşlara eve geldim film izliyorum :) olmak isteyen hiç beklemesin diyorum :))
bende 23 ocak ta amelıyat olucagım ama ınanın kı cok korkuyorum. narkoz korkusunu yenemıyorum lutfen yardım edın nerdeyse vazgececegım
Arkadaşlar pazartesi günü kübilay özdil'e randevu aldım. Devlet hastanesi doktoru inşallah iyi geçer kurul kararı ile ücretsiz yapılıyormuş. Bana doktoru bilen var mı yazabilir mi. Bir de benim kilo sıkıntım var.düşüncelerinizi paylaşılmasınız.
ben mayıs ayında gazi üni.hastanesinde dr.sedat tatar'a ameliyat oldum çok ilgili bir doktor ve şu an izlerim neredeyse yok denecek kadar az.dilerseniz gidip muayene olabilirsiniz.
Bende ya 27 sinde Teoman Doğan'a yada 25 inde caghan Seyhan a olacağım.daha karar veremedim(sigarada iciyorum ve bırakamıyorum (anestezidende bu yüzden korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?