- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #14.941
Ben kesin kararımı verdim.25 Ocak da izmirde ameliyatımı oluyorum.operasyon 3-4 saat sürecekmiş .operasyondan sonra 2 ay kesinlikle sigara yasak dedi doktor.nasil dayanacağım bilmiyorum ama(bir arkadasım ayni ameliyattan oldu.sezeryandan daha kolay dedi.oturup kalkmanda hareketlerinde bı sorun olmuyormuş.15 gun sonra tamamen normal hayatına döndü .kesinlikle tavsiye ediyor.bende ondan cesaret aldım zaten.
Arkadaşlar perşembe günü meme küçültme amelyatı oldum saat 13:00 te girdiğim amelyattan 17:30 da odama çıktım ama amelyathanede ayılaba kadar bekletiyolar o yüzden amelyatın kaç saat sürdüğünü bilemiyorum .75 dd olan ölçümü 75b yaptırdım 2 kilo kadar doku aldıgını söyledi doktorum.korkulacak hiç bişey yok inanın. Bgn 3. Günüm drenlerimide çıkardı bgn çok rahatladım. Sadece kolunuzu fazla kaldıramıyosunuz birde uzun yatıyorsanız eğer birinin sırttan destekle kaldırması gerekiyo onun dışında ağrı sızı hiç bişey yok . 17.30 da odama geldikten 1 saat kadar sonra doktor gelip sporcu sütyenimi taktı gece 10 gibi kalkıp yürüdüm bi gece hastanede kaldım cuma sabah 12 de taburcu olmuştum. Evdede yatıp dinlendim ama kalkıp sık sık dolaşıyodum. Drenler çıkartırken bandajlarıda aldı ve iyiki yaptırmışım dedim .yarın banyo yapabileceğimi söyledi ama genede çok iyi kurulamamı hatta kurutma makinası tutmamı söyledi ama ben genede bi kaç gün daha beklemeyi düşünüylrum saçlarımı kuaföre yıkatıp dön çektiriyorum :) bu kadar bile beklediğime inanın pişman oldum. Gören herkez boyun uzamış diyo :) yaptırıcak arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun diliyorum:)
kızlar boğazım şişti. burnum akıyor amelıyatımı ıptal mı ettıreyım yoksa bu sekılde amelıyat olan varmı
Sevgili gllr; geçmiş olsun ve hayırlı olsun:)))) sen kurtjldun bu agırlıktan, darisi bzm başımıza..senin gogus olculerin kacti? Ve hangi yontemi kullandi doktorun?bizimle paylasirsan sewinirim! Sewgiyle kal..
75dd idi göğüs ölçüm 75b yaptı göğüslerim çok büyük oldugu için ters t kesi yöntemiyle yapmak zorunda kaldı.
Muayneye gittiğinde doktorun sana gösteri zaten şurdan şuraya kadar diye ama artık estetik dikiş var neden bu kadar tereddüt ediyosunuzki yani ben kendi doktorumda daha amelyattan 6 hafta sonraki halini gördüm hiç göze batan bişey yoktu ki daha 6 haftalıktı yani.Benimde cok buyukler( ters t olucak demek ki kacarı yok! Bu gogus altindaki dikisler nereye kadar geliyor? Cok uzun oluyor mu?
Muayneye gittiğinde doktorun sana gösteri zaten şurdan şuraya kadar diye ama artık estetik dikiş var neden bu kadar tereddüt ediyosunuzki yani ben kendi doktorumda daha amelyattan 6 hafta sonraki halini gördüm hiç göze batan bişey yoktu ki daha 6 haftalıktı yani.
Tereddüt degilde merak ediyorum cnm..cunku dogum yapali bir yil oldu kilolari daha veremedimameliyatim 3 ay sonraya! Doktorum kilo verirsen daha iyi olur dedi cunku kilo fazla oldukca kesikler de daha fazla olur dedi..ben aslında sert canli biriimdir ama su diren olayi nasil oluyo? Cok agri oluyor mu cikarirken? (Bu arada cok soru soruyorum galiba ama gercekden buyuk goguslu olmanin dez avantajlarini yasayanlar bilir diye beni anladiginizi dusunuyorum..)
Benimde 1 yaşında bi bebeğim var :)
Diren olayı hiç ağrılı bi işlem değil diren olmasıda çıkartmasıda agrılı değil cumadan pazar gününe kdr diren kaldı bende hiç sıkıntısını yaşamadım tabi çıkarımca bi rahatlıyosun tüplerle dolaşmak sıkıcı sadece yoksa bi rahatsızlıgı yok. Açıkcası bende acılı bi işlem zannediyodum ama hiç acısı filan yok sadece insanın içi gıcıklanıyo biraz çekilirken okadar:) eger göğüslerim normalindede büyükse çok killo verdiğinde değişmicektir çok fazla . Benim doğumdan önceki kiloma göre 5 kilo falan fazlam vardı bi değişiklik olmadı yani :) ama tabi göbek filan çıkıyo bı sefer meydana o yüzden verebilirsin:) gerçekten hiç korkulacak bişey yok grip olup yatsan daha bitkin olırsun öyle diyim yani :))
Emzirme bittikten 3-4 ay sonra yapıyolar süt damarlarının geri çekilmesini bekliyolar .arkadaşlar ikinizin de bebeği olduğu için bilginiz vardır sanırım emzirme döneminden ne kadar zaman sonra ameliyat olabiliriz. şuan bebeğim 4 aylık ve ameliyat olmak istiyorum emzirme bitince
Emzirme bittikten 3-4 ay sonra yapıyolar süt damarlarının geri çekilmesini bekliyolar .
ameliyatım 7 subat ta ertelen dı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?