Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ya lütfen biraz benide bilgilendirir misiniz bn 20 yasındayım daha ama gögüslerm cok buyuk ve sarkık amaliyat olmayı istiyorum ama aklımda bazı soru işaretleri var....

ya lütfen biraz benide bilgilendirir misiniz bn 20 yasındayım daha ama gögüslerm cok buyuk ve sarkık amaliyat olmayı istiyorum ama aklımda bazı soru işaretleri var....
Seni çok iyi anlıyorum bende 20 yaşlarından beri bu amelyatı olmak istiyodum ama annem bi türlü izin vermedi evlendim eşim tamam dedi ama o hafta hamile oldugumu öğrendim doğum yaptım emzirirken hep ağlıyodum hiç severek ve isteyerek emzirmedim diyebilirim saolasun emmeyi 10 aylıktı bıraktı 13 aylık olunca hemen gidip amelyat oldum ve böyle bi rahatlık yok defalarca iyiki olmuşum diyorum 20 li yaşlarımda olsaydımda beklemezdim bunu yaptırmak için.

nerde ve kaça yaptırdın canım, doktorun kimdi memnun kaldın mı???

merhabalar ben 23 yaşındayım ve 10 şubatta ameliyatım var bundan 2 ay önce gün almaya gittiğimde doktoruma ssk nın karşılayıp karşılamadığını sordum heyete gitmem gerektiğini söyledi.Heyetten raporu aldım ve doktoruma gösterdim bana raporu ilerki yaşlardaki hastalarına önerdiğini, estetik hasta olarak kabul ettiğini falan söyledi.Doktorun raporu kabul etmemesi gibi bir durum olabilir mi aranızda böyle bir durumla karşılasan var mı ?

ben de bu ameliyatı olmak istiyorum. izmirdeyim tavsiye edeceğiniz doktor var mı

Ben 4 gün önce İzmir Bozyakada oldum , Dr.um Yavuz Kececi .

Hem burdan okudum hem baska bir hanımın tavsiyesiyle doktorumda karar kıldım.
Şimdi kendimde yardımcı olmak adına yazmak istedim.

Devlette yaptırmak isteyenlere kendi doktorumu önerebilirim . Ciddi görünümlü , biraz cool bir adam, güven verici ama biraz cekiniyorsunuz da. Hani burada yazan B cupım A ya indireyimcilere ne derdi bilemiyorum. Muhtemelen fazla ciddiye almazdı :) Estetikten ziyade saglık problemleri dolayısıyla basvuranlara öncelik gösterecegini düşünüyorum .

Devletteki operasyonlarda sıra bekleme hususu hasta için biraz can sıkıcı olabiliyor . Calısan iseniz hele. Onun dısında yapılan işlem aynı ya da benzer sonucta . Bu tür ameliyatlar birazda sans işi , doku yapısına , kişinin sigara alkol kullanıp kullanmamasına , yasına , sarkıklık ve büyüklüğüne göre farklı sonuclar dogurabilir . Bunu bilmek ve kararı da biraz öyle vermek gerekiyor diye düşünüyorum.

Yavuz bey, sizin istediğiniz ölcülerden ziyade ameliyat esnasında cıkarabilecegi miktardan emin olabilecegini, ne kadar yag ne kadar süt dokusu olduguna baglı olarak cıkarılabilecek dokunun miktarının degişkenlik gösterebilecegini söyledi. Bir de vücut proporsiyonuna göre ölcüp bicip o sekilde belirliyor anladıgım kadarıyla . Net ve gercekci konusuyor .

Su anda iyileşme sürecim iyi gidiyor. Ameliyat ilk gece wc sıkıntısı dısında ( sonda baglanmasını öneriyorum ) şimdilik sıkıntım yok , agrı ve morarma pek olmadı , E cuptan C-D arası cupa düşmüş gibiyim henüz, bilemiyorum sargılarım ve şişlerim var dogal olarak ,istegim C cup idi umuyorum C cupa inmiş olur . İnmezse de rejim yaparak bir miktar daha küçülecegini sanıyorum. Ortaya cıkan göbek yüzünden 7-8 kilo vermem şart zaten . Elma tip vücudun diğer handikapıda göbek bölgesi sorunu zaten . Artık o kısmı spor diyet kasacagız :)

10-12 milyar gibi rakamları görünce dudagım ucukluyor acıkcası , bu işlemin devlette ki bedeli böyle bir rakamın 5 te biri civarında.
Dezavantajı ameliyat gününüzü planlayamamak ve birkac ay sıra bekleyecek olmak. Hastane sartları birazda tek gece kaldıgım için sorun etmedim ama Bozyaka biraz eski bir hastane ..

Özelde düşünseydim dr. kuzenlerimin tavsiyesi Can Kopal idi . Birde Ufuk Bilkay sıkca adı gecenlerden .

Ama ben Yavuz Beyin de en az onlar kadar yetenekli ve iyi bir dr oldugunu düşünüyorum. Gönül rahatlıgıyla tavsiye edebilirim .

Doktorum mens günüyle ilgili bişey söylemedi bana ama tabi sonda taktıkları için o günlere denk getirmemek gerek .

Ewt doğru..ama şu sonda olayı çook kötü(doğumda bna anasteziden önce takmışlardı ve cok zor gelmişti cunku ben gebelik alerjisi gecirmistim tum vucudum sismisti(sondayı 4 defada takabildiler cok cnm yanmisti..sondayi kesin takiyorlar mi??

cok geçmiş olsun çocuğunuza da Allah uzun ömür versn... estetik açıdan nasıl peki... benmkiler hem buyuk hem sarkık hem küçültüp hemde dikleştitrmeyi istiyorum... cok fazla iz kalır diye korkuyorum .... bide tam istediğim gbi olmaz diyede korkuyorum sonuçta masraflı ve geri dönüşü olmayan bi işlem.... lütfen ilerleyen günleride paylasırmısınız bnmle... ameliyat olan diğer arkadaşlar sizlerdende cevap bekliyorum lütfen...

Arkadaslar benim de ameliyat sonrasi ikinci gunum. Gazi hastanesinden Serhan Tuncer ameliyatimi yapti. Karar vermeden once bu forumlari cok okudum. Belki benim de birilerine faydam olur. Doktorum dunya tatlisi bir insan. Şimdiye kadar hersey soyledigi gibi gelisti. Belki daha erken ama beklenmedik hicbirsey gelismedi sukurler olsun. Daha once Suhan Ayhan ve Nebil Bozdogana gittim. Bana guven duygusunu en cok geciren ve gercekci gelen Serhan hoca oldu. Kendisi cok guleryuzlu ve gerektigi kadar konusuyor. Ama sorularinizi da gayet net cevaplandiriyor. Cok olumlu bir yaklasimi var. Ankarada Doktor secimi konusunda kararsizlik yasayanlara ictenlikle oneririm.

Doktorum mens günüyle ilgili bişey söylemedi bana ama tabi sonda taktıkları için o günlere denk getirmemek gerek .

18 Şubat'ta ameliyat olacağım, karın germe, meme küçültme ve dikleştirme. tam mens dönemine denk gelecek, belki ameliyattan 1-2 gün sonra olurum. bunu doktoruma sorduğumda (özellikle de sonda takılacağının altını çizerek) "hiç sorun değil rahat olun" dedi.

geçmiş olsun arkadaşım, darısı bizlerin de başına.

çok geçmiş olsun.. inşallah hersey gönlünce olur... beklentilerini karsıladımı peki tam olarak...

bende meme küçültme ve dikleştrme ameliyatı olmak istiyorum... inşallah ameliyatın istediğin gbi geçer hersey gnlunce olur bnide bilgilendirir misin ameliyatınla ilgili olarak öncesi sonrası hakkında

çok geçmiş olsun.. inşallah hersey gönlünce olur... beklentilerini karsıladımı peki tam olarak...

Buyukluk olarak evet. Tabi su an cok odem var. Net sonucu gormus olmak sanirim en az bir ay gecmesini beklemek lazim. Ben kucultme istedim ama kirk yasina kadar bu goruntuyle yasadigim icin hap kadar kucuk de istemiyordum. Ancak serhan hocaya cok guvendigim icin fikrini aldim. Benim orantilarima gore bir kuculme istedim. Sonucta d cuptan b-c arasina inmesi konusunda uzlastik.

bende meme küçültme ve dikleştrme ameliyatı olmak istiyorum... inşallah ameliyatın istediğin gbi geçer hersey gnlunce olur bnide bilgilendirir misin ameliyatınla ilgili olarak öncesi sonrası hakkında

Umarim gonlune gore olur. Oncesinde doktorumu neye gore sectigimi yazmistim. Sonrasinda tabi ki bu bir ameliyat. Ben daha once sezaryen oldugum icin bir ameliyat sonrasi neler olabilecegini az cok tahmin ediyordum. Su an iki gogsumde de diren var. Biraz zor ama katlanilmayacak bir sey yok. Agri kesicilerle idare edilebilecek bir durum. Zaten bu da boyle soylenmisti. Yani yine bir kotu surpriz filan yok. Guveneceginiz bir doktoru bulup icinize sindirinve ona guvenip teslim olun. Bence sonuc doktorunuzun zevki olacaktir. Bir de herseyde oldugu gibi olumlu duygularla bu ise girisin. Simdiden guzel memeler dilerim.

Bana narkozu verdikten sonra taktıkları için ben hiç bişey anlamadım çıkartırkende zaten bişey anlaşılmıyo. İlk gece sondalı kalıyosun çünkü yatıp kalkmak zor oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…