- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #14.961
Benimde 1 yaşında bi bebeğim var :)
Diren olayı hiç ağrılı bi işlem değil diren olmasıda çıkartmasıda agrılı değil cumadan pazar gününe kdr diren kaldı bende hiç sıkıntısını yaşamadım tabi çıkarımca bi rahatlıyosun tüplerle dolaşmak sıkıcı sadece yoksa bi rahatsızlıgı yok. Açıkcası bende acılı bi işlem zannediyodum ama hiç acısı filan yok sadece insanın içi gıcıklanıyo biraz çekilirken okadar:) eger göğüslerim normalindede büyükse çok killo verdiğinde değişmicektir çok fazla . Benim doğumdan önceki kiloma göre 5 kilo falan fazlam vardı bi değişiklik olmadı yani :) ama tabi göbek filan çıkıyo bı sefer meydana o yüzden verebilirsin:) gerçekten hiç korkulacak bişey yok grip olup yatsan daha bitkin olırsun öyle diyim yani :))
Seni çok iyi anlıyorum bende 20 yaşlarından beri bu amelyatı olmak istiyodum ama annem bi türlü izin vermedi evlendim eşim tamam dedi ama o hafta hamile oldugumu öğrendim doğum yaptım emzirirken hep ağlıyodum hiç severek ve isteyerek emzirmedim diyebilirim saolasun emmeyi 10 aylıktı bıraktı 13 aylık olunca hemen gidip amelyat oldum ve böyle bi rahatlık yok defalarca iyiki olmuşum diyorum 20 li yaşlarımda olsaydımda beklemezdim bunu yaptırmak için.ya lütfen biraz benide bilgilendirir misiniz bn 20 yasındayım daha ama gögüslerm cok buyuk ve sarkık amaliyat olmayı istiyorum ama aklımda bazı soru işaretleri var....
Seni çok iyi anlıyorum bende 20 yaşlarından beri bu amelyatı olmak istiyodum ama annem bi türlü izin vermedi evlendim eşim tamam dedi ama o hafta hamile oldugumu öğrendim doğum yaptım emzirirken hep ağlıyodum hiç severek ve isteyerek emzirmedim diyebilirim saolasun emmeyi 10 aylıktı bıraktı 13 aylık olunca hemen gidip amelyat oldum ve böyle bi rahatlık yok defalarca iyiki olmuşum diyorum 20 li yaşlarımda olsaydımda beklemezdim bunu yaptırmak için.
Doktorumdan çok memnunum Ercan Karacaoğlu istanbul ataşehir memorial hastanesinde. Muayneye gittiğinde kendisi durumuna göre ücret veriyonerde ve kaça yaptırdın canım, doktorun kimdi memnun kaldın mı???
ben de bu ameliyatı olmak istiyorum. izmirdeyim tavsiye edeceğiniz doktor var mı
çok uzun degil cnm.ıyılesmen onemlı..amelıyata gıreceksın sonucta! gecmıs olsun,erkenden ıyılesmen dılegıyle
sagol cnm bu arada amelıyat olacak arkadaslar mens gununuzden 10 ıle 15 gun gecmesı gerekmıs.bu zamanı ıyı ayarlayın
Doktorum mens günüyle ilgili bişey söylemedi bana ama tabi sonda taktıkları için o günlere denk getirmemek gerek .Benim ameliyat günüm 7 mayıs tam mens günlerime denk geliyor( değiştirmem mi gerekecek bu durumda??
Doktorum mens günüyle ilgili bişey söylemedi bana ama tabi sonda taktıkları için o günlere denk getirmemek gerek .
Seni çok iyi anlıyorum bende 20 yaşlarından beri bu amelyatı olmak istiyodum ama annem bi türlü izin vermedi evlendim eşim tamam dedi ama o hafta hamile oldugumu öğrendim doğum yaptım emzirirken hep ağlıyodum hiç severek ve isteyerek emzirmedim diyebilirim saolasun emmeyi 10 aylıktı bıraktı 13 aylık olunca hemen gidip amelyat oldum ve böyle bi rahatlık yok defalarca iyiki olmuşum diyorum 20 li yaşlarımda olsaydımda beklemezdim bunu yaptırmak için.
Doktorum mens günüyle ilgili bişey söylemedi bana ama tabi sonda taktıkları için o günlere denk getirmemek gerek .
Arkadaslar benim de ameliyat sonrasi ikinci gunum. Gazi hastanesinden Serhan Tuncer ameliyatimi yapti. Karar vermeden once bu forumlari cok okudum. Belki benim de birilerine faydam olur. Doktorum dunya tatlisi bir insan. Şimdiye kadar hersey soyledigi gibi gelisti. Belki daha erken ama beklenmedik hicbirsey gelismedi sukurler olsun. Daha once Suhan Ayhan ve Nebil Bozdogana gittim. Bana guven duygusunu en cok geciren ve gercekci gelen Serhan hoca oldu. Kendisi cok guleryuzlu ve gerektigi kadar konusuyor. Ama sorularinizi da gayet net cevaplandiriyor. Cok olumlu bir yaklasimi var. Ankarada Doktor secimi konusunda kararsizlik yasayanlara ictenlikle oneririm.
Arkadaslar benim de ameliyat sonrasi ikinci gunum. Gazi hastanesinden Serhan Tuncer ameliyatimi yapti. Karar vermeden once bu forumlari cok okudum. Belki benim de birilerine faydam olur. Doktorum dunya tatlisi bir insan. Şimdiye kadar hersey soyledigi gibi gelisti. Belki daha erken ama beklenmedik hicbirsey gelismedi sukurler olsun. Daha once Suhan Ayhan ve Nebil Bozdogana gittim. Bana guven duygusunu en cok geciren ve gercekci gelen Serhan hoca oldu. Kendisi cok guleryuzlu ve gerektigi kadar konusuyor. Ama sorularinizi da gayet net cevaplandiriyor. Cok olumlu bir yaklasimi var. Ankarada Doktor secimi konusunda kararsizlik yasayanlara ictenlikle oneririm.
18 Şubat'ta ameliyat olacağım, karın germe, meme küçültme ve dikleştirme. tam mens dönemine denk gelecek, belki ameliyattan 1-2 gün sonra olurum. bunu doktoruma sorduğumda (özellikle de sonda takılacağının altını çizerek) "hiç sorun değil rahat olun" dedi.
çok geçmiş olsun.. inşallah hersey gönlünce olur... beklentilerini karsıladımı peki tam olarak...
bende meme küçültme ve dikleştrme ameliyatı olmak istiyorum... inşallah ameliyatın istediğin gbi geçer hersey gnlunce olur bnide bilgilendirir misin ameliyatınla ilgili olarak öncesi sonrası hakkında
bende meme küçültme ve dikleştrme ameliyatı olmak istiyorum... inşallah ameliyatın istediğin gbi geçer hersey gnlunce olur bnide bilgilendirir misin ameliyatınla ilgili olarak öncesi sonrası hakkında
Bana narkozu verdikten sonra taktıkları için ben hiç bişey anlamadım çıkartırkende zaten bişey anlaşılmıyo. İlk gece sondalı kalıyosun çünkü yatıp kalkmak zor oluyoEwt doğru..ama şu sonda olayı çook kötü(doğumda bna anasteziden önce takmışlardı ve cok zor gelmişti cunku ben gebelik alerjisi gecirmistim tum vucudum sismisti (sondayı 4 defada takabildiler cok cnm yanmisti..sondayi kesin takiyorlar mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?