- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #14.981
Banada doktorum bişi söylemedi ama ne biliyim bence zor sonuçta amelyata çamaşırlı bile almıyolar onlar için olmasada senin için zor olabilir.yatıp kallmak zor oluyo herhangi bi acı filan yok ama dediğim gibi sürekli birinin desteğine ihtiyac oluyo . Karın germeyi bilemiyorum tabi.18 Şubat'ta ameliyat olacağım, karın germe, meme küçültme ve dikleştirme. tam mens dönemine denk gelecek, belki ameliyattan 1-2 gün sonra olurum. bunu doktoruma sorduğumda (özellikle de sonda takılacağının altını çizerek) "hiç sorun değil rahat olun" dedi.
Doktorunuzu eger iyi seçer içinize sindirirseniz bence herhangi bir sorun olmaz iz tabikide oluyo ama zamanla kayboluyo yada çok çok hafifliyo bu izler. Ben şuana kdr meme küçültme olupta pişman olan birini henüz görmedim :)cok geçmiş olsun çocuğunuza da Allah uzun ömür versn... estetik açıdan nasıl peki... benmkiler hem buyuk hem sarkık hem küçültüp hemde dikleştitrmeyi istiyorum... cok fazla iz kalır diye korkuyorum .... bide tam istediğim gbi olmaz diyede korkuyorum sonuçta masraflı ve geri dönüşü olmayan bi işlem.... lütfen ilerleyen günleride paylasırmısınız bnmle... ameliyat olan diğer arkadaşlar sizlerdende cevap bekliyorum lütfen...
Buyukluk olarak evet. Tabi su an cok odem var. Net sonucu gormus olmak sanirim en az bir ay gecmesini beklemek lazim. Ben kucultme istedim ama kirk yasina kadar bu goruntuyle yasadigim icin hap kadar kucuk de istemiyordum. Ancak serhan hocaya cok guvendigim icin fikrini aldim. Benim orantilarima gore bir kuculme istedim. Sonucta d cuptan b-c arasina inmesi konusunda uzlastik.
Doktorunuzu eger iyi seçer içinize sindirirseniz bence herhangi bir sorun olmaz iz tabikide oluyo ama zamanla kayboluyo yada çok çok hafifliyo bu izler. Ben şuana kdr meme küçültme olupta pişman olan birini henüz görmedim :)
Umarim gonlune gore olur. Oncesinde doktorumu neye gore sectigimi yazmistim. Sonrasinda tabi ki bu bir ameliyat. Ben daha once sezaryen oldugum icin bir ameliyat sonrasi neler olabilecegini az cok tahmin ediyordum. Su an iki gogsumde de diren var. Biraz zor ama katlanilmayacak bir sey yok. Agri kesicilerle idare edilebilecek bir durum. Zaten bu da boyle soylenmisti. Yani yine bir kotu surpriz filan yok. Guveneceginiz bir doktoru bulup icinize sindirinve ona guvenip teslim olun. Bence sonuc doktorunuzun zevki olacaktir. Bir de herseyde oldugu gibi olumlu duygularla bu ise girisin. Simdiden guzel memeler dilerim.
Gerçekten gerekli bişey insan çok rahatlıyo bol şans umarım bir an önce olursun sende gönlüne birine :)inşallah bnde pişman olmayacağım ya :) sagol canm bnm :) ... biraz ekonomik sıkıntılarım var onları düzeltir düzeltmez benmde ilk işim ameliyat olmak olacak...
Gerçekten gerekli bişey insan çok rahatlıyo bol şans umarım bir an önce olursun sende gönlüne birine :)
Şimdiden bile üstüne giydiğin şey bile öyle değişiyoki inanamıyo insan :) tabiki bilgi veririm ama bence olaya biraz daha pozitif bak ve aklına yatan bi doktor varsa gir görüş yaptığı estetikleri gör izlere bak içine sinmeyen ne varsa sor. Şahsen Kendi doktorumda gördüğüm izler çok azdı hep gösterdiği resimler 6-8 haftalık olmasına ragmen. Şimdi sarkıkken sence dahamı estetik duruyo peki bide böyle düşün :)aklımı karıştıran tek sey estetik acıdan değecek mı... tamam ağırlığından kurtulmuş olacağım sarkıklıgıda geçecek ama gerçekten güzel gözükecek mi ilerleyen günlerde beni bilgilendir olur mu canm
bnm beklentilerm cok yüksek ya olanların soledıklerını dınledkce dahada artıyor .. sonra olup hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum açıkçası... bide diren tam olarak ne _?
Ewt doğru..ama şu sonda olayı çook kötü(doğumda bna anasteziden önce takmışlardı ve cok zor gelmişti cunku ben gebelik alerjisi gecirmistim tum vucudum sismisti (sondayı 4 defada takabildiler cok cnm yanmisti..sondayi kesin takiyorlar mi??
merhabalar ben 23 yaşındayım ve 10 şubatta ameliyatım var bundan 2 ay önce gün almaya gittiğimde doktoruma ssk nın karşılayıp karşılamadığını sordum heyete gitmem gerektiğini söyledi.Heyetten raporu aldım ve doktoruma gösterdim bana raporu ilerki yaşlardaki hastalarına önerdiğini, estetik hasta olarak kabul ettiğini falan söyledi.Doktorun raporu kabul etmemesi gibi bir durum olabilir mi aranızda böyle bir durumla karşılasan var mı ?
illa sonda mı takıyorlarmış yabenim altıma kova kap gibi bişi koydular ona yapmıştım ben ama çok zordu ya göğüslerimde baskı hissediyordum yatarken yapmak da ayrı birşey 40 dk da yapmıştım hatırlıyorum çatlayacak derecedeydim ama gelmiyordu
illa sonda mı takıyorlarmış yabenim altıma kova kap gibi bişi koydular ona yapmıştım ben ama çok zordu ya göğüslerimde baskı hissediyordum yatarken yapmak da ayrı birşey 40 dk da yapmıştım hatırlıyorum çatlayacak derecedeydim ama gelmiyordu
Ben doktorumdan rica ettim ( bayaaa) sonda takmam dedi.normalde takıyormuş ama.sondadan nefret ediyorum.sezeryanda taktirmistim ve sezeryanla ilgili hatırladığım tek kötü hatıra sonda(ameliyatıma kaldı 2 gun ve ben bugün regl oldum (
Şimdiden bile üstüne giydiğin şey bile öyle değişiyoki inanamıyo insan :) tabiki bilgi veririm ama bence olaya biraz daha pozitif bak ve aklına yatan bi doktor varsa gir görüş yaptığı estetikleri gör izlere bak içine sinmeyen ne varsa sor. Şahsen Kendi doktorumda gördüğüm izler çok azdı hep gösterdiği resimler 6-8 haftalık olmasına ragmen. Şimdi sarkıkken sence dahamı estetik duruyo peki bide böyle düşün :)
Tabi ki memnuniyet beklentiyle de cok orantili. Bence ne istedigini iyi bilmek cok onemli. Ancak bir gercek de su ki sizin memelerinizin durumuna gore, yasiniza, kilonuza, dogum, emzirme gibi konulara gore doktorlarin ortaya cikaracagi sonuc belirleniyor.
Çok şükür herşey yolunda :) ben burdaki yazılardan çok faydalandım soru sordugum herkezden cevabımı aldım şimdi yardımcı olma sırası bende diye düşünüyorum elimden geldiğince :)gllr ameliyatını oldun iyi çekip gitmedin k.k. dan çoğu öyle yaptı doktoru buldu ameliyatını oldu yok oldu:))) herşey yolunda mı
cevap verebilecek olan yok mu aranızdaaaa :2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?