Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Banada doktorum bişi söylemedi ama ne biliyim bence zor sonuçta amelyata çamaşırlı bile almıyolar onlar için olmasada senin için zor olabilir.yatıp kallmak zor oluyo herhangi bi acı filan yok ama dediğim gibi sürekli birinin desteğine ihtiyac oluyo . Karın germeyi bilemiyorum tabi.

Doktorunuzu eger iyi seçer içinize sindirirseniz bence herhangi bir sorun olmaz iz tabikide oluyo ama zamanla kayboluyo yada çok çok hafifliyo bu izler. Ben şuana kdr meme küçültme olupta pişman olan birini henüz görmedim :)

Cnm sonda için soylemedi adetin baslangic tarihinden itibaren 10 yada 15 gun sonra yapılması daha iyi sonuçlar veriormus mens dönem inde veya yakin tarihleri pek onermiyor göğüslerde dolgunluk oluşuyor istenilen sonuc olmaz dedi

hımmm ... tamam güzel haberlerini bekliyorum :) ... sizlerin bole konuşması bni mutlu ediyoe cesaretleniyorum ...

inşallah bnde pişman olmayacağım ya :) sagol canm bnm :) ... biraz ekonomik sıkıntılarım var onları düzeltir düzeltmez benmde ilk işim ameliyat olmak olacak...

bnm beklentilerm cok yüksek ya olanların soledıklerını dınledkce dahada artıyor .. sonra olup hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum açıkçası ... bide diren tam olarak ne _?

Gerçekten gerekli bişey insan çok rahatlıyo bol şans umarım bir an önce olursun sende gönlüne birine :)

aklımı karıştıran tek sey estetik acıdan değecek mı ... tamam ağırlığından kurtulmuş olacağım sarkıklıgıda geçecek ama gerçekten güzel gözükecek mi ilerleyen günlerde beni bilgilendir olur mu canm

Şimdiden bile üstüne giydiğin şey bile öyle değişiyoki inanamıyo insan :) tabiki bilgi veririm ama bence olaya biraz daha pozitif bak ve aklına yatan bi doktor varsa gir görüş yaptığı estetikleri gör izlere bak içine sinmeyen ne varsa sor. Şahsen Kendi doktorumda gördüğüm izler çok azdı hep gösterdiği resimler 6-8 haftalık olmasına ragmen. Şimdi sarkıkken sence dahamı estetik duruyo peki bide böyle düşün :)

bnm beklentilerm cok yüksek ya olanların soledıklerını dınledkce dahada artıyor .. sonra olup hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum açıkçası ... bide diren tam olarak ne _?

Tabi ki memnuniyet beklentiyle de cok orantili. Bence ne istedigini iyi bilmek cok onemli. Ancak bir gercek de su ki sizin memelerinizin durumuna gore, yasiniza, kilonuza, dogum, emzirme gibi konulara gore doktorlarin ortaya cikaracagi sonuc belirleniyor.

illa sonda mı takıyorlarmış ya benim altıma kova kap gibi bişi koydular ona yapmıştım ben ama çok zordu ya göğüslerimde baskı hissediyordum yatarken yapmak da ayrı birşey 40 dk da yapmıştım hatırlıyorum çatlayacak derecedeydim ama gelmiyordu

cevap verebilecek olan yok mu aranızdaaaa :2::2:

Sonda olayı kötü yaa:s ama anasteziden sonra takarlarsa sorun yok, çıkarılması zor degil çünkü:)) neyse taktık sondaya.senin nasıldı ameliyat sonrası, neler yasadin cnm?

sonda ney? ben bilmiorum ? ....

Ben doktorumdan rica ettim ( bayaaa) sonda takmam dedi.normalde takıyormuş ama.sondadan nefret ediyorum.sezeryanda taktirmistim ve sezeryanla ilgili hatırladığım tek kötü hatıra sonda(ameliyatıma kaldı 2 gun ve ben bugün regl oldum(

durucuk2012 heyecan varmı neler hıssedıyorsun sporcu sutyenı aldın mı

gllr ameliyatını oldun iyi çekip gitmedin k.k. dan çoğu öyle yaptı doktoru buldu ameliyatını oldu yok oldu:))) herşey yolunda mı

yazdıklarınıza katılıyorum tamamen beklenti ile orantılı....

yeni ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum tarih alanlara da başarılı operasyon diliyorum,kombine ameliyat olmak çok daha iyi tek seferde kurtulmuş oluyor kişi

gllr ameliyatını oldun iyi çekip gitmedin k.k. dan çoğu öyle yaptı doktoru buldu ameliyatını oldu yok oldu:))) herşey yolunda mı
Çok şükür herşey yolunda :) ben burdaki yazılardan çok faydalandım soru sordugum herkezden cevabımı aldım şimdi yardımcı olma sırası bende diye düşünüyorum elimden geldiğince :)

cevap verebilecek olan yok mu aranızdaaaa :2::2:

cnm dr arkadasıma sordum durumunu heyet raporu aldıysan ve amelıyat esnasın da her bır gogusden en az 300 gram patalojı gıdecek doku cıkması lazımmmıs soyle de soyleyeyım. dr ınsıyatıf kullanıp bes kurus para hastaya yansıtmadan dırek sgk yansıtabılır. oncelıkle sızı amelıyat edecek dr la gorusup sıze yardımcı olmasını ısteyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…