Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Aynen bnmde hatırladığım en kötü hatıra sonda( bu regl olayına takildim bende(daha bnm 3 ayim war tabi onu ayarliycam artık..

cok haklısın ... :) iyi geldi gerçekten cok sagol haklısın... :) ... şimdi nasıl peki canım durumun :) aksi giden bişi yoktur inşallah hersey dilediğin gibidir :)

20 yasındayım... nişanlıyım .. inşallah evlenmeden bunu halledecem....

20 yasındayım... nişanlıyım .. inşallah evlenmeden bunu halledecem....

Bence ne kadar erken o kadar iyi. Artik dogurmamis kisilerin sut kanallarini da korumaya calisiyorlar. Emzirebilsin diye. Ben bunu basariyla yasamis birini tanidim. Bunu da mutlaka doktorunuzla konusun. Bebek olunca onemli bir konu cunku. Bol sans dilerim. Hic beklemeyin. Bu agirligi tasimaya degmez.

Sunu da eklemek isterim: sizin tam 40 yasindayim. Sizin iki katiniz. Ve beni bu karara iten yogun sirt agrilarim oldu. Yani estetigin yanisira ciddi bir saglik meselesi soz konusu oluyor yaslar ilerledikce. Bilginiz olsun

himmm amelıyat gununde belli bir zaman yeme içme yokk hanı odurumdada mı taıkaorlar sende oldumu pekii??
Kızlar sonda okdrda kötü bişey değil ki hatta bence iyi bişey doktorunuzdan rica edin narkoz verdikten sonra takılsın sondanız bana öylr yapıldı ve hiç bişey hissetmedim çıkarırken zaten can acıtan bişey yok. Amelyat sonrası tuvalete gitmeniz daha can yakıcı olur .

cok haklısın ... :) iyi geldi gerçekten cok sagol haklısın... :) ... şimdi nasıl peki canım durumun :) aksi giden bişi yoktur inşallah hersey dilediğin gibidir :)
Çok şükür aksi giden bişey yok henüz dikişli oldugu için öyle çok açıp bakmıyorum ama sütyenliyken tamda benim istediğim gibi :) yataga yatınca ne saga düşüyo ne sola dimdik tavana bakıyo :)))) rahatlıgını anlatmaya kelime zaten yetmez :)
Eşim bile sürekli ne güzel oldu deyip duruyo :)

Boyum kisa gogusum sarkik ameliyattanda korkuyorum. Bide kaca ameliyat oldunuz devlet ozel fiyatlari

Son düzenleme:
Ben turlasol ictim ayarlamak için ama etki etmedi. Ameliyatmi da erteleyemedim öğretmenim somestr da olmam lazım. Doktorum ilk iki gun olmasında dedi.benim 3. Gunüm olacak.Teoman Doganla görüşmüştüm o hiç önemsememişti regliyi.Doktoruna gore değişiyor bu durum.hayirlisi:))kaldı 1 gun

Çok şükür herşey yolunda :) ben burdaki yazılardan çok faydalandım soru sordugum herkezden cevabımı aldım şimdi yardımcı olma sırası bende diye düşünüyorum elimden geldiğince :)

evet vefa borcu gibi:))yeniler yazınca sürecini daha iyi oluyor benim gibi eskilerde geçmişe dönüyoruz yine

eşler bu durumdan memnunlar tabi başta para gidiyor diye söyleniyorlar ama

başaralı ve sorunsuz ameliyat diliyorum; regli sorun yaratmıyor doktorlar için ama kişi rahatsız olabiliyor bazen bu durumdan aramızda öyleyken ameliyat olan arkadaşlarımız oldu ama ben tarih hesaplamıştım

Arkadaslar ameliyat olanların yazdıklarını okuyunca çok heyecanlanıyorum:)) bir an once bende olup kurtulmak istiyorum! Ama onumde 3 ay war ameliyat icin..dün ölçüm köprücük kemiğimle göğüs ucu arasında 30 cm var bayağı sarkık yani! Bu durumda tert t mi olucak kesin??

Sunu da eklemek isterim: sizin tam 40 yasindayim. Sizin iki katiniz. Ve beni bu karara iten yogun sirt agrilarim oldu. Yani estetigin yanisira ciddi bir saglik meselesi soz konusu oluyor yaslar ilerledikce. Bilginiz olsun

benimde şimdiden sırt ve omuz ağrılarım oluyor zaten haklısınız biran evvel kurtulmak lazım ... bahsettiğiniz gbi emzirmedede sorun yasamayacaksam cok harika ...

süper ya :) çok sevindim senin adına ... :) biran evvel dikişlerden de kurtulursun inşallah :) ... nişanlımın karşısına bende dimdik göğüslerle çıkmak istiyorum :)

teşekkürler ilgilendiğin için raporumu aldım ama burun kıvırdı doktor net birşey söylemedi de ona göre ücreti ayarlayalım arada kaldım yani daha zaman var konuşuruz yine dedi en son gittiğimde 2 haftam kaldı ameliyata

Cnm devlet hastanesinde ameliyat olacağın için ordaki medical malzeme yi kullanmıyor doktor lar ekstra senden talep ediliyor dr anlastigi medical ci dikis malzemeleri ni sutyen pansuman gibi sen ameliyat a girmeden getirior benden dr 500 civarında tutar dedi bende pazar lik yapmadan direk kabul ettim.

benden de o kadarcık istese keşke hiç sorun olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…