- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #15.001
Ben doktorumdan rica ettim ( bayaaa) sonda takmam dedi.normalde takıyormuş ama.sondadan nefret ediyorum.sezeryanda taktirmistim ve sezeryanla ilgili hatırladığım tek kötü hatıra sonda(ameliyatıma kaldı 2 gun ve ben bugün regl oldum (
Şimdiden bile üstüne giydiğin şey bile öyle değişiyoki inanamıyo insan :) tabiki bilgi veririm ama bence olaya biraz daha pozitif bak ve aklına yatan bi doktor varsa gir görüş yaptığı estetikleri gör izlere bak içine sinmeyen ne varsa sor. Şahsen Kendi doktorumda gördüğüm izler çok azdı hep gösterdiği resimler 6-8 haftalık olmasına ragmen. Şimdi sarkıkken sence dahamı estetik duruyo peki bide böyle düşün :)
Tabi ki memnuniyet beklentiyle de cok orantili. Bence ne istedigini iyi bilmek cok onemli. Ancak bir gercek de su ki sizin memelerinizin durumuna gore, yasiniza, kilonuza, dogum, emzirme gibi konulara gore doktorlarin ortaya cikaracagi sonuc belirleniyor.
sonda ney? ben bilmiorum ? ....
bende bilmiyorum tam görmedim yani ama ablam ameliyat oldunda takılmıştı ona.. torba gibi bişiymiş.. o torbanın içine gidiyormuş idrar
20 yasındayım... nişanlıyım .. inşallah evlenmeden bunu halledecem....
Bence ne kadar erken o kadar iyi. Artik dogurmamis kisilerin sut kanallarini da korumaya calisiyorlar. Emzirebilsin diye. Ben bunu basariyla yasamis birini tanidim. Bunu da mutlaka doktorunuzla konusun. Bebek olunca onemli bir konu cunku. Bol sans dilerim. Hic beklemeyin. Bu agirligi tasimaya degmez.
Kızlar sonda okdrda kötü bişey değil ki hatta bence iyi bişey doktorunuzdan rica edin narkoz verdikten sonra takılsın sondanız bana öylr yapıldı ve hiç bişey hissetmedim çıkarırken zaten can acıtan bişey yok. Amelyat sonrası tuvalete gitmeniz daha can yakıcı olur .himmm amelıyat gununde belli bir zaman yeme içme yokk hanı odurumdada mı taıkaorlar sende oldumu pekii??
Çok şükür aksi giden bişey yok henüz dikişli oldugu için öyle çok açıp bakmıyorum ama sütyenliyken tamda benim istediğim gibi :) yataga yatınca ne saga düşüyo ne sola dimdik tavana bakıyo :)))) rahatlıgını anlatmaya kelime zaten yetmez :)cok haklısın ... :) iyi geldi gerçekten cok sagol haklısın... :) ... şimdi nasıl peki canım durumun :) aksi giden bişi yoktur inşallah hersey dilediğin gibidir :)
himmm amelıyat gununde belli bir zaman yeme içme yokk hanı odurumdada mı taıkaorlar sende oldumu pekii??
bilmiyorum canım bende takılmadı
Çok şükür herşey yolunda :) ben burdaki yazılardan çok faydalandım soru sordugum herkezden cevabımı aldım şimdi yardımcı olma sırası bende diye düşünüyorum elimden geldiğince :)
Çok şükür aksi giden bişey yok henüz dikişli oldugu için öyle çok açıp bakmıyorum ama sütyenliyken tamda benim istediğim gibi :) yataga yatınca ne saga düşüyo ne sola dimdik tavana bakıyo :)))) rahatlıgını anlatmaya kelime zaten yetmez :)
Eşim bile sürekli ne güzel oldu deyip duruyo :)
Ben turlasol ictim ayarlamak için ama etki etmedi. Ameliyatmi da erteleyemedim öğretmenim somestr da olmam lazım. Doktorum ilk iki gun olmasında dedi.benim 3. Gunüm olacak.Teoman Doganla görüşmüştüm o hiç önemsememişti regliyi.Doktoruna gore değişiyor bu durum.hayirlisi:))kaldı 1 gun
Ben doktorumdan rica ettim ( bayaaa) sonda takmam dedi.normalde takıyormuş ama.sondadan nefret ediyorum.sezeryanda taktirmistim ve sezeryanla ilgili hatırladığım tek kötü hatıra sonda(ameliyatıma kaldı 2 gun ve ben bugün regl oldum (
evet vefa borcu gibi:))yeniler yazınca sürecini daha iyi oluyor benim gibi eskilerde geçmişe dönüyoruz yine
eşler bu durumdan memnunlar tabi başta para gidiyor diye söyleniyorlar ama
başaralı ve sorunsuz ameliyat diliyorum; regli sorun yaratmıyor doktorlar için ama kişi rahatsız olabiliyor bazen bu durumdan aramızda öyleyken ameliyat olan arkadaşlarımız oldu ama ben tarih hesaplamıştım
Sunu da eklemek isterim: sizin tam 40 yasindayim. Sizin iki katiniz. Ve beni bu karara iten yogun sirt agrilarim oldu. Yani estetigin yanisira ciddi bir saglik meselesi soz konusu oluyor yaslar ilerledikce. Bilginiz olsun
Çok şükür aksi giden bişey yok henüz dikişli oldugu için öyle çok açıp bakmıyorum ama sütyenliyken tamda benim istediğim gibi :) yataga yatınca ne saga düşüyo ne sola dimdik tavana bakıyo :)))) rahatlıgını anlatmaya kelime zaten yetmez :)
Eşim bile sürekli ne güzel oldu deyip duruyo :)
cnm dr arkadasıma sordum durumunu heyet raporu aldıysan ve amelıyat esnasın da her bır gogusden en az 300 gram patalojı gıdecek doku cıkması lazımmmıs soyle de soyleyeyım. dr ınsıyatıf kullanıp bes kurus para hastaya yansıtmadan dırek sgk yansıtabılır. oncelıkle sızı amelıyat edecek dr la gorusup sıze yardımcı olmasını ısteyın
Cnm devlet hastanesinde ameliyat olacağın için ordaki medical malzeme yi kullanmıyor doktor lar ekstra senden talep ediliyor dr anlastigi medical ci dikis malzemeleri ni sutyen pansuman gibi sen ameliyat a girmeden getirior benden dr 500 civarında tutar dedi bende pazar lik yapmadan direk kabul ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?