- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #15.021
Cüneyt Özek ve Atay Atabey hakkında bilgisi olan ve ona meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı olan var mı? Nolur yardımcı olun
cüneyt bey ve atay beye mail atmıştım bende yazın ege üniversitesinde yapıyor diye biliyordum ameliyatları ama özelde yapıyormuş resim göndermiştim 5 binlira demişti ama ikisi hakkında da güzel şeyler duymuştum
Haydi geçmiş olsun . Sadece meme küçültmemiydi yoksa karın germede varmıKızlar izmir su hastanesinden yazıyorum.dun oldum ameliyatımı.dun cok kötü gecti ne yalan söyleyeyim.bugun biraz daha iyiyim ama hala sancım var.ilerki günlerde detaylı yazarım yaşadıklarımı.
Kızlar izmir su hastanesinden yazıyorum.dun oldum ameliyatımı.dun cok kötü gecti ne yalan söyleyeyim.bugun biraz daha iyiyim ama hala sancım var.ilerki günlerde detaylı yazarım yaşadıklarımı.
Kızlar izmir su hastanesinden yazıyorum.dun oldum ameliyatımı.dun cok kötü gecti ne yalan söyleyeyim.bugun biraz daha iyiyim ama hala sancım var.ilerki günlerde detaylı yazarım yaşadıklarımı.
Kızlaar bu dikişler alınırken acı olayoomukii yahu :)
cüneyt bey ve atay beye mail atmıştım bende yazın ege üniversitesinde yapıyor diye biliyordum ameliyatları ama özelde yapıyormuş resim göndermiştim 5 binlira demişti ama ikisi hakkında da güzel şeyler duymuştum
Yok canım henüz dikişlerden kurtulmadım cuma günü inşallah :/demek dikişlerdende kurtuldun =) canım ya cok sevndm
Haydi hayırlı olsun :)Uzuuuun arastırmalarımdan sonra 8 gun sonra ameliyat oluyorum,insallah rahat gecer iyilesme sureci:))
Uzuuuun arastırmalarımdan sonra 8 gun sonra ameliyat oluyorum,insallah rahat gecer iyilesme sureci:))
Kızlar izmir su hastanesinden yazıyorum.dun oldum ameliyatımı.dun cok kötü gecti ne yalan söyleyeyim.bugun biraz daha iyiyim ama hala sancım var.ilerki günlerde detaylı yazarım yaşadıklarımı.[/QUOTE durucuk2012 cok gecmıs olsun cnm darısı benım basıma
İyi geceler bende meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum ama korkuyorum. 85dd kullanıyorum ama meme bölümü küçük geliyor 90dd nin de bedeni büyük geliyor ayrıca bel fıtığım,kanal daralmalarım ve sinir sıkışmalarım var bunun içinde ameliyat gerekiyor ama dr önce meme küçültme olmam gerektiğini söyledi.kanal daralmalarım çok fazlaymış meme küçültme olmadan bel ameliyatını yaparsam başarılı olmaz dedi.Dr.Cüneyt Özek 'i düşünüyorum henüz görüşmedim Ege üniversitesinde ameliyat yapıyor mu bilginiz var mı bu konuda çünkü kalp sorunum olduğu için mutlaka üni.hastanesinde kardiyoloji denetiminde olmam gerekiyor.
Rica ederm ne demek haklarında kesin bi bilgim yok ama internette olumluseyler duymustum üniversitedeki doktorlara güveniyorum ben daha bi gerçekçi oluyo gidip görüşünce nasıl bi etki bırakır ona göre karar verirsin şimdiden bol şans canım ayrıca iki dr unda internet sitesinden mail ile iletişime geçebilirsinÖncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Başka bir bilginiz var mı acaba haklarında? Çok kararsızlık yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?