Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Cüneyt Özek ve Atay Atabey hakkında bilgisi olan ve ona meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı olan var mı? Nolur yardımcı olun

cüneyt bey ve atay beye mail atmıştım bende yazın ege üniversitesinde yapıyor diye biliyordum ameliyatları ama özelde yapıyormuş resim göndermiştim 5 binlira demişti ama ikisi hakkında da güzel şeyler duymuştum

bundan aylar önce yazmıştım buraya bugün çok şükür ki bu dertten kurtulmuş olarak yazıyorum buraya aralık 10da celal bayar üniversitesinde ameliyat oldum dr um hakan kerem o kadar iyi bi insan ki dr dan öte bi abi gbi öyle sevecen ve bi o kadar da gerçeklerle yaklaşıyoki 3000 lirayıda almasa iyi olacaktı ama şükür diyelim değdi ameliyatımda iyileşme sürecimde çok güzel geçti darısı bu dertten kurtulmak isteyenin başına

kızlar slm bende göğüs küçültme ameliyatı olacağım göğüslerim büyük vede sarkık .doktora gittim muayene oldum ölçüm yaptı meme ucunun 3 cm falan yukarıya geleceğini söyledi .fakat küçültmeyeceğim sadece diklleştirme yapacağım dedi. dikleştirme yapan arkadaşlar sizden öğrenmek istiyorum dikleştirme yaoılınca göğüste belirgin biçimde küçülme oluyormu..

İyi geceler bende meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum ama korkuyorum. 85dd kullanıyorum ama meme bölümü küçük geliyor 90dd nin de bedeni büyük geliyor ayrıca bel fıtığım,kanal daralmalarım ve sinir sıkışmalarım var bunun içinde ameliyat gerekiyor ama dr önce meme küçültme olmam gerektiğini söyledi.kanal daralmalarım çok fazlaymış meme küçültme olmadan bel ameliyatını yaparsam başarılı olmaz dedi.Dr.Cüneyt Özek 'i düşünüyorum henüz görüşmedim Ege üniversitesinde ameliyat yapıyor mu bilginiz var mı bu konuda çünkü kalp sorunum olduğu için mutlaka üni.hastanesinde kardiyoloji denetiminde olmam gerekiyor.

Kızlar izmir su hastanesinden yazıyorum.dun oldum ameliyatımı.dun cok kötü gecti ne yalan söyleyeyim.bugun biraz daha iyiyim ama hala sancım var.ilerki günlerde detaylı yazarım yaşadıklarımı.

Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Başka bir bilginiz var mı acaba haklarında? Çok kararsızlık yaşıyorum

ben yapmıyo diye biliyorum ama sen yinede bi mail at cüneyt özek yazdığın zaman sitesi çıkıyo çünkü ben ege üni deki ufuk bilkay a mail atmıştım özelde yapıyorum diye cevap vermişti

Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Başka bir bilginiz var mı acaba haklarında? Çok kararsızlık yaşıyorum
Rica ederm ne demek haklarında kesin bi bilgim yok ama internette olumluseyler duymustum üniversitedeki doktorlara güveniyorum ben daha bi gerçekçi oluyo gidip görüşünce nasıl bi etki bırakır ona göre karar verirsin şimdiden bol şans canım ayrıca iki dr unda internet sitesinden mail ile iletişime geçebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…