- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #15.041
hayırlısı olsun cnm.ıyı haberlerını beklıyoruz
Haydi hayırlı olsun :)
ben yapmıyo diye biliyorum ama sen yinede bi mail at cüneyt özek yazdığın zaman sitesi çıkıyo çünkü ben ege üni deki ufuk bilkay a mail atmıştım özelde yapıyorum diye cevap vermişti
30 Ocak'ta annem ameliyat oluyor,1 aydır bu günü bekliyoruz,umarım iyi olur.sonucunu hemen bildiricem sizlere.
30 Ocak'ta annem ameliyat oluyor,1 aydır bu günü bekliyoruz,umarım iyi olur.sonucunu hemen bildiricem sizlere.
Çok teşekkür ederizAllah yardımcınız olsun cnm..hayırlı haberlerini bekliyoruz..
Çok teşekkür ederiz canım :)son ıkı gun cnm hayırlı haberlerını beklıyorum
Mutlaka yazıcamevaperon80 ameliyat ile ilgili gelismeleri yaz olurmu
Ne kadar çabuk o kdr güzel zaman çok olunca sürekli onu düşünüyosun ol bitsin hemencik :)kızlar fıkırlerınıze ıhtıyacım var doktorum aradı yarın gel tahlıl yapalım cuma gunu de amelıyatını yaparız dıye kararsız kaldım.aslın da7 subata amelıyatım olacaktı. sımdı sabah sabah arayınca tırsmaya basladım. cok korkuyorum cok
Arkadaslar benim de ameliyat sonrasi ikinci gunum. Gazi hastanesinden Serhan Tuncer ameliyatimi yapti. Karar vermeden once bu forumlari cok okudum. Belki benim de birilerine faydam olur. Doktorum dunya tatlisi bir insan. Şimdiye kadar hersey soyledigi gibi gelisti. Belki daha erken ama beklenmedik hicbirsey gelismedi sukurler olsun. Daha once Suhan Ayhan ve Nebil Bozdogana gittim. Bana guven duygusunu en cok geciren ve gercekci gelen Serhan hoca oldu. Kendisi cok guleryuzlu ve gerektigi kadar konusuyor. Ama sorularinizi da gayet net cevaplandiriyor. Cok olumlu bir yaklasimi var. Ankarada Doktor secimi konusunda kararsizlik yasayanlara ictenlikle oneririm.
Kızlar izmir su hastanesinden yazıyorum.dun oldum ameliyatımı.dun cok kötü gecti ne yalan söyleyeyim.bugun biraz daha iyiyim ama hala sancım var.ilerki günlerde detaylı yazarım yaşadıklarımı.
Bende ameliyat olacagim ama aklimda cok soru var oldugunuz isimler hep prof muydu birde fazla kuculur mu cok endiseliyim
Ne olur yardim edin com endiseliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?