- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #15.061
Kızlar bugün dikişlerimi aldırdım hiç acımıyormuş anlamadım bile korkulacak bişey yokmuş :)
Amiiin inşallah :)hadı gozun aydın sen kurtuldun darısı kazasız belasız bızım basımıza:18:
Kzlar hytta en nfrt ettgm sy sırt ustu ytmak amelyttn snra buna mecbur kaldm tbi. Amelyti olali bi hfta oldu nezman yan ytblcem ? Dktruma sormakta aklma o an glmdi(
Eveet benimde sağ kolum uyuşuk gibi böyle bi agarlık var sanki dün doktora dikiş aldırmaya gittiğimde sordum kaslarım agrıyo ondan dedi gerçi benim sağ kolumun altındada doku aldılar ama normal dedi yani bana :)Kızlar merhaba, ben de 28 Ocak'ta ameliyat oldum. Her şey yolundaydı aslında ama 2 gündür sol kolum uyuşuyor. Bu normal mi dersiniz?
Eveet benimde sağ kolum uyuşuk gibi böyle bi agarlık var sanki dün doktora dikiş aldırmaya gittiğimde sordum kaslarım agrıyo ondan dedi gerçi benim sağ kolumun altındada doku aldılar ama normal dedi yani bana :)
Küçültmeydi benimki sadece meme başında alınan dikiş vardı bnmde.Sizin büyütme mi küçültme miydi? Benim hiç ağrım olmadı şükür ama şu uyuşma olayı canımı sıkıyor. Dikişlerim eriyecekmiş bu arada alınmayacak yani..
Küçültmeydi benimki sadece meme başında alınan dikiş vardı bnmde.
Benimde hiç agrım olmadı agrı kesici bile kullanmadım çok şükür şimdi şimdi bazen dikişlerimın sızladıgını hissediyorum ama bununda iyi oldugunu hislerimin geri geldiğini söyledi doktor. Yani kolumdaki uyuşmayı bende sordum öyle söyledi dediğim gibi
Evet canım,çok şükür ameliyatımızı olduk ve çok iyi geçti,ayrıntıları hemen yazamadım,4 gün geçti dün ilk banyomuzu bile yaptık :)annen amelıyatta gırdımı cnm
Kızlar bugün dikişlerimi aldırdım hiç acımıyormuş anlamadım bile korkulacak bişey yokmuş :)
evet vefa borcu gibi:))yeniler yazınca sürecini daha iyi oluyor benim gibi eskilerde geçmişe dönüyoruz yine
eşler bu durumdan memnunlar tabi başta para gidiyor diye söyleniyorlar ama
başaralı ve sorunsuz ameliyat diliyorum; regli sorun yaratmıyor doktorlar için ama kişi rahatsız olabiliyor bazen bu durumdan aramızda öyleyken ameliyat olan arkadaşlarımız oldu ama ben tarih hesaplamıştım
süper ya :) çok sevindim senin adına ... :) biran evvel dikişlerden de kurtulursun inşallah :) ... nişanlımın karşısına bende dimdik göğüslerle çıkmak istiyorum :)
cok haklısın ... :) iyi geldi gerçekten cok sagol haklısın... :) ... şimdi nasıl peki canım durumun :) aksi giden bişi yoktur inşallah hersey dilediğin gibidir :)
Annem ameliyat olalı bugün 4 gün oldu kızlar.İlk gece hafif ağrısı oldu ağrı kesici verdiler onunla geçti bu arada ilk gece orada kaldık ertesi gün çıkardılar.Doktorumuz söz verdiği gibi dren koymadı,drenden çok korkuyorduk,ameliyat sonrası annem orasından burasından çıkan borular görmediği için çok mutlu oldu.Ameliyatta sporcu sütyeni takmışlar hala onu kullanıyoruz,toplam 3 hafta kullanacağız.Pansumanımızı 2 gün sonra açtı,dikişlerin üzerinde ten rengi bantlar var onlar hala duruyor,1 haftası dolunca onları da çıkaracakmış.Dikişler estetik dikiş olduğu için alınmayacak.Bantlar olmasına rağmen 3.gün duş alabilirsiniz demişti,dün banyomuzu da yaptık.Annemin keyfi çok yerinde,darısı başınıza :)
cok gecmis olsun bir kararsizda ben hala secemedimArkadaslar benim de ameliyat sonrasi ikinci gunum. Gazi hastanesinden Serhan Tuncer ameliyatimi yapti. Karar vermeden once bu forumlari cok okudum. Belki benim de birilerine faydam olur. Doktorum dunya tatlisi bir insan. Şimdiye kadar hersey soyledigi gibi gelisti. Belki daha erken ama beklenmedik hicbirsey gelismedi sukurler olsun. Daha once Suhan Ayhan ve Nebil Bozdogana gittim. Bana guven duygusunu en cok geciren ve gercekci gelen Serhan hoca oldu. Kendisi cok guleryuzlu ve gerektigi kadar konusuyor. Ama sorularinizi da gayet net cevaplandiriyor. Cok olumlu bir yaklasimi var. Ankarada Doktor secimi konusunda kararsizlik yasayanlara ictenlikle oneririm.
Arkadaslar benim de ameliyat sonrasi ikinci gunum. Gazi hastanesinden Serhan Tuncer ameliyatimi yapti. Karar vermeden once bu forumlari cok okudum. Belki benim de birilerine faydam olur. Doktorum dunya tatlisi bir insan. Şimdiye kadar hersey soyledigi gibi gelisti. Belki daha erken ama beklenmedik hicbirsey gelismedi sukurler olsun. Daha once Suhan Ayhan ve Nebil Bozdogana gittim. Bana guven duygusunu en cok geciren ve gercekci gelen Serhan hoca oldu. Kendisi cok guleryuzlu ve gerektigi kadar konusuyor. Ama sorularinizi da gayet net cevaplandiriyor. Cok olumlu bir yaklasimi var. Ankarada Doktor secimi konusunda kararsizlik yasayanlara ictenlikle oneririm.
gllr ameliyatını oldun iyi çekip gitmedin k.k. dan çoğu öyle yaptı doktoru buldu ameliyatını oldu yok oldu:))) herşey yolunda mı
yazdıklarınıza katılıyorum tamamen beklenti ile orantılı....
yeni ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum tarih alanlara da başarılı operasyon diliyorum,kombine ameliyat olmak çok daha iyi tek seferde kurtulmuş oluyor kişi
Çok şükür herşey yolunda :) ben burdaki yazılardan çok faydalandım soru sordugum herkezden cevabımı aldım şimdi yardımcı olma sırası bende diye düşünüyorum elimden geldiğince :)
nerde ve kaça yaptırdın canım, doktorun kimdi memnun kaldın mı???
bende 23 ocak ta amelıyat olucagım ama ınanın kı cok korkuyorum. narkoz korkusunu yenemıyorum lutfen yardım edın nerdeyse vazgececegım
Ercan Karacaoğlu doktorum çok çok memnunum herşeyden:)azicik ara vermis bulunmakla birlikte yeni arkadaslarin yorumlarini okuyorum suan.doktorun kimdi acaba ogrenebilirmiyim umarim memnunsundur.bende kucultme isteyenlerdenim..
öncelikle geçmiş olsun. kendinizi şimdi nasıl hissediyorsunuz?
ben de Ankara da doktor arıyorum. Serhan bey gazi hastanesinde mi yapıyor ameliyatlarını?
nasıl randevu alınıyor?
bir de mahzuru yoksa ücretini söyleyebilirmisiniz.
cok gecmis olsun bir kararsizda ben hala secemedim
Annem ameliyat olalı bugün 4 gün oldu kızlar.İlk gece hafif ağrısı oldu ağrı kesici verdiler onunla geçti bu arada ilk gece orada kaldık ertesi gün çıkardılar.Doktorumuz söz verdiği gibi dren koymadı,drenden çok korkuyorduk,ameliyat sonrası annem orasından burasından çıkan borular görmediği için çok mutlu oldu.Ameliyatta sporcu sütyeni takmışlar hala onu kullanıyoruz,toplam 3 hafta kullanacağız.Pansumanımızı 2 gün sonra açtı,dikişlerin üzerinde ten rengi bantlar var onlar hala duruyor,1 haftası dolunca onları da çıkaracakmış.Dikişler estetik dikiş olduğu için alınmayacak.Bantlar olmasına rağmen 3.gün duş alabilirsiniz demişti,dün banyomuzu da yaptık.Annemin keyfi çok yerinde,darısı başınıza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?