Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kzlar hytta en nfrt ettgm sy sırt ustu ytmak amelyttn snra buna mecbur kaldm tbi. Amelyti olali bi hfta oldu nezman yan ytblcem ? Dktruma sormakta aklma o an glmdi(

ben ameliyatın 6. günündeyim ve dün ilk defa yan yattım. çünkü dün doktoruma sorduğumda yüz üstü yatmadığın sürece hiç bir problem yok dedi.ve ben de zaten sırt ağrılarımdan uyuyamaz olmuştum. neyseki çok fazla sırt ağrım kalmadı..

Kızlar merhaba, ben de 28 Ocak'ta ameliyat oldum. Her şey yolundaydı aslında ama 2 gündür sol kolum uyuşuyor. Bu normal mi dersiniz?

Kızlar merhaba, ben de 28 Ocak'ta ameliyat oldum. Her şey yolundaydı aslında ama 2 gündür sol kolum uyuşuyor. Bu normal mi dersiniz?
Eveet benimde sağ kolum uyuşuk gibi böyle bi agarlık var sanki dün doktora dikiş aldırmaya gittiğimde sordum kaslarım agrıyo ondan dedi gerçi benim sağ kolumun altındada doku aldılar ama normal dedi yani bana :)

Sizin büyütme mi küçültme miydi? Benim hiç ağrım olmadı şükür ama şu uyuşma olayı canımı sıkıyor. Dikişlerim eriyecekmiş bu arada alınmayacak yani..

Sizin büyütme mi küçültme miydi? Benim hiç ağrım olmadı şükür ama şu uyuşma olayı canımı sıkıyor. Dikişlerim eriyecekmiş bu arada alınmayacak yani..
Küçültmeydi benimki sadece meme başında alınan dikiş vardı bnmde.
Benimde hiç agrım olmadı agrı kesici bile kullanmadım çok şükür şimdi şimdi bazen dikişlerimın sızladıgını hissediyorum ama bununda iyi oldugunu hislerimin geri geldiğini söyledi doktor. Yani kolumdaki uyuşmayı bende sordum öyle söyledi dediğim gibi

Teşekkür ederim rahatladım biraz da olsa
Geçmiş olsun

Annem ameliyat olalı bugün 4 gün oldu kızlar.İlk gece hafif ağrısı oldu ağrı kesici verdiler onunla geçti bu arada ilk gece orada kaldık ertesi gün çıkardılar.Doktorumuz söz verdiği gibi dren koymadı,drenden çok korkuyorduk,ameliyat sonrası annem orasından burasından çıkan borular görmediği için çok mutlu oldu.Ameliyatta sporcu sütyeni takmışlar hala onu kullanıyoruz,toplam 3 hafta kullanacağız.Pansumanımızı 2 gün sonra açtı,dikişlerin üzerinde ten rengi bantlar var onlar hala duruyor,1 haftası dolunca onları da çıkaracakmış.Dikişler estetik dikiş olduğu için alınmayacak.Bantlar olmasına rağmen 3.gün duş alabilirsiniz demişti,dün banyomuzu da yaptık.Annemin keyfi çok yerinde,darısı başınıza :)

süper ya :) çok sevindim senin adına ... :) biran evvel dikişlerden de kurtulursun inşallah :) ... nişanlımın karşısına bende dimdik göğüslerle çıkmak istiyorum :)

cok haklısın ... :) iyi geldi gerçekten cok sagol haklısın... :) ... şimdi nasıl peki canım durumun :) aksi giden bişi yoktur inşallah hersey dilediğin gibidir :)

cok gecmis olsun memnun kalmanizda cok onemli ben hala doktor secemedim doktorunuz kimdi acaba tesekkur ederim

cok gecmis olsun bir kararsizda ben hala secemedim

Çok şükür herşey yolunda :) ben burdaki yazılardan çok faydalandım soru sordugum herkezden cevabımı aldım şimdi yardımcı olma sırası bende diye düşünüyorum elimden geldiğince :)

nerde ve kaça yaptırdın canım, doktorun kimdi memnun kaldın mı???

bende 23 ocak ta amelıyat olucagım ama ınanın kı cok korkuyorum. narkoz korkusunu yenemıyorum lutfen yardım edın nerdeyse vazgececegım

ayni korkulardan ameliyat olamadimmm doktorun kim can7

azicik ara vermis bulunmakla birlikte yeni arkadaslarin yorumlarini okuyorum suan.doktorun kimdi acaba ogrenebilirmiyim umarim memnunsundur.bende kucultme isteyenlerdenim..
Ercan Karacaoğlu doktorum çok çok memnunum herşeyden:)
Amelyatım sorunsuz sonrasıda agrısız oldu ve çok rahat geçti agrı kesici kullanmadım . Drenleri de dikişleride kendisi alıyo hemşireye veya herhangi başka birine bırakmıyo eli çok hafif ne dikişi nede drenlerim çekildiğini anlamadım bile ayrıca msjda atsanız mailde atsanız mutlaka geri dönüş yapıyo saat kaç olursa olsun sorunuzu yanıtlıyo.Şimdi şişliklerde yavaş yavaş indikçe şekilleri iyice ortaya çıktı ben çok memnun kaldım.darısı başına

Cok tesekkur ederim. Dun iki haftam bitti. Sukurler olsun hersey cok yolunda. Evet Serhan Hoca ameliyatlarini gazide yapiyor. Ekip olarak ameliyata giriyorlar. Tanidik doktorlara sordum. Boylesinin cok daha guvenli oldugunu ve tam tesekkullu bir hastane oldugu icin tercih etmemi onerdiler. Devlet hastanesi diye sakin onyargili olmayin. Ben ilk basta oyleydim cunku. Hastaneden cok fazla otelcilik hizmetleri beklemezseniz hersey sahane. Zaten bir gece yatiyorsunuz. Ozel hastanelerde bana 6000-12.500 lira arasinda fiyatlar cikarmislardi. Hic gerek yok. Imkaniniz olsa bile paraniza yazik. Onemli olan sonuc. Ben kombine ameliyat oldum. Yani meme kucultme ve bacak karin liposuction birlikte oldum. 2500 lira verdim. Ne yazik ki ertesi gun fiyatlarin iki katina ciktigini soylediler vezneden. Serhan Bey bana cok guven verdi. Hersey de en azindan simdiye kadar soyledigi gibi cikti. Bol sans dilerim.

cok gecmis olsun bir kararsizda ben hala secemedim

Tesekkur ederim. Ben doktorumu ictenlikle oneririm. Karar vermek benim icin de cok zor olmustu. Ama bu fikir akliniza girmisken geri donmeyin. Mutlaka olun. Ben 40 yasinda oldum. Keske daha once olsaymisim. Once size guven veren bir doktor bulun. Sonra da suphelerinizden arinin. Doktorunuzla herseyi ictenlikle konusun. Sonra da teslim olun. Sans sizden yana olsun:))

Cnm annenin adına çok sevindim, geçmiş olsunn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…