- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #15.081
Çok teşekkür ederiz :)Cnm annenin adına çok sevindim, geçmiş olsunn:)
Teşekkür ederiz,doktorumuz Maltepe üniversitesinde Burak Ersoy,biz çok memnunuz mutlaka tavsiye ederim.cok gecmis olsun memnun kalmanizda cok onemli ben hala doktor secemedim doktorunuz kimdi acaba tesekkur ederim
Teşekkür ederiz,doktorumuz Maltepe üniversitesinde Burak Ersoy,biz çok memnunuz mutlaka tavsiye ederim.
Cok tesekkur ederim. Dun iki haftam bitti. Sukurler olsun hersey cok yolunda. Evet Serhan Hoca ameliyatlarini gazide yapiyor. Ekip olarak ameliyata giriyorlar. Tanidik doktorlara sordum. Boylesinin cok daha guvenli oldugunu ve tam tesekkullu bir hastane oldugu icin tercih etmemi onerdiler. Devlet hastanesi diye sakin onyargili olmayin. Ben ilk basta oyleydim cunku. Hastaneden cok fazla otelcilik hizmetleri beklemezseniz hersey sahane. Zaten bir gece yatiyorsunuz. Ozel hastanelerde bana 6000-12.500 lira arasinda fiyatlar cikarmislardi. Hic gerek yok. Imkaniniz olsa bile paraniza yazik. Onemli olan sonuc. Ben kombine ameliyat oldum. Yani meme kucultme ve bacak karin liposuction birlikte oldum. 2500 lira verdim. Ne yazik ki ertesi gun fiyatlarin iki katina ciktigini soylediler vezneden. Serhan Bey bana cok guven verdi. Hersey de en azindan simdiye kadar soyledigi gibi cikti. Bol sans dilerim.
Tesekkur ederim. Ben doktorumu ictenlikle oneririm. Karar vermek benim icin de cok zor olmustu. Ama bu fikir akliniza girmisken geri donmeyin. Mutlaka olun. Ben 40 yasinda oldum. Keske daha once olsaymisim. Once size guven veren bir doktor bulun. Sonra da suphelerinizden arinin. Doktorunuzla herseyi ictenlikle konusun. Sonra da teslim olun. Sans sizden yana olsun:))
Ercan Karacaoğlu doktorum çok çok memnunum herşeyden:)
Amelyatım sorunsuz sonrasıda agrısız oldu ve çok rahat geçti agrı kesici kullanmadım . Drenleri de dikişleride kendisi alıyo hemşireye veya herhangi başka birine bırakmıyo eli çok hafif ne dikişi nede drenlerim çekildiğini anlamadım bile ayrıca msjda atsanız mailde atsanız mutlaka geri dönüş yapıyo saat kaç olursa olsun sorunuzu yanıtlıyo.Şimdi şişliklerde yavaş yavaş indikçe şekilleri iyice ortaya çıktı ben çok memnun kaldım.darısı başına
fiyatta cok uygunmus fakat iki katina cikmasi ilginc.benim adlinda tek kararsizligim izler bekar ve 30 yasindayim emzirme konusunda sikinti olmuyor zaten istanbulda 4doktora gittim ankaradada akrabalarim var kalma imkanim var yani en zor asama karar asamasi yarin yola bile cikabilirim muayene icin,izlerin ne durumda acaba yada album varsa gorme imkanim olurmu?tabi hassas konular tekrar gecmis olsun iyi karar verebilmek cok onemli
Ercan Karacaoğlu doktorum çok çok memnunum herşeyden:)
Amelyatım sorunsuz sonrasıda agrısız oldu ve çok rahat geçti agrı kesici kullanmadım . Drenleri de dikişleride kendisi alıyo hemşireye veya herhangi başka birine bırakmıyo eli çok hafif ne dikişi nede drenlerim çekildiğini anlamadım bile ayrıca msjda atsanız mailde atsanız mutlaka geri dönüş yapıyo saat kaç olursa olsun sorunuzu yanıtlıyo.Şimdi şişliklerde yavaş yavaş indikçe şekilleri iyice ortaya çıktı ben çok memnun kaldım.darısı başına
Ben biraz kafama koydugumu yapan biriyimdir öyle çok kararsızlıgımda yoktur çok şükür Ercan beye 8 ocakta görüşmeye gittim 16 ocakta amelyat günü aldım ve oldum fazla kafa yormam aslına bakarsan içüme sindimi bitmiştir şansıma güvenirim birde bi olayı ne kdr kurcalarsan okdr tezatlık başına gelir bnm hayat felsefem o yüzden çok irdelemem kötü olacagı varsa zaten oluyo :)memnun olmana cok sevindim en onemliside bu.ercan beye gittim hatta o donemde sagolsun jelesec az kahrimi cekmedi,sorularimla yordum onu ama iste bu doktor diyemedim.onemseyip cevap yazdigin icin cok sagol darisi basima en zor donem karar asamasi ve benim doktor secememem cok canimi sıkıyor.istemeye gelecekler ameliyat olmadan olmaz dedim of of:::)))))
Cok tesekkur ederim. Dun iki haftam bitti. Sukurler olsun hersey cok yolunda. Evet Serhan Hoca ameliyatlarini gazide yapiyor. Ekip olarak ameliyata giriyorlar. Tanidik doktorlara sordum. Boylesinin cok daha guvenli oldugunu ve tam tesekkullu bir hastane oldugu icin tercih etmemi onerdiler. Devlet hastanesi diye sakin onyargili olmayin. Ben ilk basta oyleydim cunku. Hastaneden cok fazla otelcilik hizmetleri beklemezseniz hersey sahane. Zaten bir gece yatiyorsunuz. Ozel hastanelerde bana 6000-12.500 lira arasinda fiyatlar cikarmislardi. Hic gerek yok. Imkaniniz olsa bile paraniza yazik. Onemli olan sonuc. Ben kombine ameliyat oldum. Yani meme kucultme ve bacak karin liposuction birlikte oldum. 2500 lira verdim. Ne yazik ki ertesi gun fiyatlarin iki katina ciktigini soylediler vezneden. Serhan Bey bana cok guven verdi. Hersey de en azindan simdiye kadar soyledigi gibi cikti. Bol sans dilerim.
Fiyatlardaki degisiklik saglik sistemimizin sahaneliginden. Benzer bir seyi arkadasim da annesinin diz ameliyatinda yasamisti. Istanbulda ayni ameliyati kuzenim prof akin yucel'e oldu. Temmuz2013 te 10000 lira verdi. Sonuc mukemmel oldu. O da otuz yasinda ve bekar. Bu doktor ozellikle meme kucultmede uzmanmis. Kuzenim 18 yasinda bile genc kizlar gormus bu ameliyati olan. Florance ninetingalede oldu. Ben de oraa ulasmayi cok istedim ancak calistigim ve kucuk cocugum oldugu icin yasadigim sehirde olmak en mantiklisi oldu benim icin. Cunku sık kontroller oluyor. Benim gidip gelmem zordu. Sizin sartlariniz uygunsa neden olmasin? Arada cok fiyat farki var. Bu arada izler doktorlarin dedigine gore tamamen kisjnin yasi, teninin ozelligiyle filan ilgili. Kuzeniminki dort ay sonra sadece hafif bir pembelik seklindeydi en son gordugumde. Cok dikkat edilirse belli oluyordu. Ben fayda zarar hesabi yapinca izlere bile razi oldum. Cok yogun sirt agrilarim vardi. Sansiniz bol olsun. Her zaman bildigimi aktarmaya calisirim. Ben bu forumlardan cok yararlanmistim. Sevgiler...
Ben biraz kafama koydugumu yapan biriyimdir öyle çok kararsızlıgımda yoktur çok şükür Ercan beye 8 ocakta görüşmeye gittim 16 ocakta amelyat günü aldım ve oldum fazla kafa yormam aslına bakarsan içüme sindimi bitmiştir şansıma güvenirim birde bi olayı ne kdr kurcalarsan okdr tezatlık başına gelir bnm hayat felsefem o yüzden çok irdelemem kötü olacagı varsa zaten oluyo :)
ayni korkulardan ameliyat olamadimmm doktorun kim can7
Evet canım,çok şükür ameliyatımızı olduk ve çok iyi geçti,ayrıntıları hemen yazamadım,4 gün geçti dün ilk banyomuzu bile yaptık :)
Direnler çıkarken hiç bi acı yok merak etme 15 gün önce bende korkuyodum ama inan hiç acımıyo sen sadece doktor çekerken başka tarafa bak yeter :)Eveeet sonunda kendime tam anlamiyla gelebildim. Narkozu atmak biraz sikintili oldu ama iyiyim. Direnlerim henuz cikmadi,vertikal seklinde kesim oldugu icin kollarimi cok rahat hareket ettirebiliyorum. 2 bucuk saat surdu ameliyat tabi sonrasi ayilmam zaman aldi ama suan agrim sizim yok. Direnler cikarken bi aci yasicam sanirim ama artik neyse:)
detaylı cevabınız için çok teşekkür ederim. o kadar net ve memnun bir cevap ki doktorunuza mutlaka gideceğim. en azından muayene olup ona göre karar veririm.
siz ondan randevuyu nasıl aldınız. hemen ameliyat günü veriyorlar mı yoksa çok beklediniz mi?
detayli ve aciklayici oldugunuz icin tesekkur ediyorum.ben canakkalede yasiyorum istanbul daha yakin isin gercegi.florance hastanesinde osman oymakta ameliyat yapiyor ben ona muayene oldum onunlada farkli bi sebepten ötürü öteledik fayda zarar hesabi yapip izlere razi olduysaniz anladigim kadariyla izler var,saglik sistemimiz evlere şenlik bir durumda malesef.bilgi aktariminizda acik ve net gercekten yardimci oldunuz,serhan bey yada nebil bey bilmiyorum bi gelip muayene olupta sonra istanbulmu ankarami karar versem bilemiyorum.
elanor17 cnm doktorum mersın devlet hastanesın de fatih ırmak kendısı ıstanbul sıslı etfal hastanesınden buraya geldı.ıstanbulda bır tanıdıgım gogus burun ve karın germe amelıyatı olmustu kendısıne super otesı olmustu
Kosullarinizi bilmiyorum ancak sonrasinda uc gun sonunda direnleri almak icin sonra bir hafta sonrasi sonra da bir ay sonrasi icin kontrol randevusu verildi. Yani gidip gelmeleri de hesaba katin. Ben bu yuzden istanbulda olmaktan vazgectim. Iz meselesine gelince. Doktor gorusmesi yaptiginiza gore lolipop, t yontemi ve j yontemi gibi farkli yontemlerden haberdar olmussunuzdur. Benim j seklinde oldu. Iz kalacak mi bunu ben de bilmiyorum cunku daha dikislerimin kabuklari bile dusmedi. Doktorlar da her cilt farkli oldugu icin buna net bir cevap veremiyorlar. Ben doktoruma guvenince gerisi teferruat gibi gelmisti. Umarim siz de sizin icin dogru yer ve doktoru bir an once bulursunuz. Sansiniz bol olsun:).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?