- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #15.281
Merhaba ben 3 ay önce bu ameliyatı oldum. Çok rahatım. Hiçbir sorunum olmadı. Çok mutluyum. Çok gözünüzde büyütmeyin. Bir iki gün zorlu geçiyor ama sonrası için değer.Daha önce olmadığıma çok pişmanım. Ben de senelerce gözümde büyüttüm. Sonunda canıma tak etti. İstediğin kıyafeti giyememek ,sürekli saklamaya çalışmak çok zordu.Şimdi o kadar rahatım ki anlatamam.Ancak size ne kadar gerekli ona karar vermelisiniz bence.Gerçekten göğüsleriniz çok büyükse hiç durmayın olun.Ameliyat sonrası hijyen önemli.Birkaç gün dinleniyorsunuz. o kadar.Ben iki gün sonra mutfakta yemek pişirdim.Ne kadar yardımcı oldum, bilmiyorum ama ben de ameliyat olmadan önce buradan çok fikir aldım o yüzden yazıyorum. Size kolay gelsin.burası terkedilmiş bir kasaba gibi neler oluyorrrr?:18::18::18:
Merhabamerhabalar göğüs küçültme ameliyatı yada dikleştirme vs ameliyatı olan arkadaşlara bir soru sormak istiyorum. ben kilo verdiğimden dolayı göğüslerim baya küçüldü. şimdi sadece toparlama yapılsa yetecek . ancak karnımdada gevşeme var. ben karın germe ameliyatından çok korkuyorum ve yaptırmak istemiyorum. göğüs toparlanırken mide tarafındaki deridede yukarı doğru toparlanma oluyormu hiç onu merak ediyorum ne demek istediğimi anlatabildimmi ou da bilmiyorum ama...
Merhaba
ben bu ameliyatı üç ay önce oldum. Şİmdi çok memnunum.Yaralarım geçti. Yalnızca biraz iz kaldı. Bence göğüs altındaki deride bir toparlanma yokancak şimdi göğsüm küçüldüğü için göğüs altımı daha rahat görüyorum.Ayrıca göğüsler küçülünce göbek daha çok ortaya çıkıyor,daha dikkat çekiyor.Bu ameliyatın karın bölgesini germe etkisi yok, tamtersi benim göbeğim ortaya çıktı.Göbek gerdirmek bundan daha zor değildir bence.Daha kolay olduğunu düşünüyorum.aslında doktorla konuşsanız o daha iyi fikir verir.Umarım yardımcı olmuşumdur.Kolay gelsin.
Merhaba ben 3 ay önce bu ameliyatı oldum. Çok rahatım. Hiçbir sorunum olmadı. Çok mutluyum. Çok gözünüzde büyütmeyin. Bir iki gün zorlu geçiyor ama sonrası için değer.Daha önce olmadığıma çok pişmanım. Ben de senelerce gözümde büyüttüm. Sonunda canıma tak etti. İstediğin kıyafeti giyememek ,sürekli saklamaya çalışmak çok zordu.Şimdi o kadar rahatım ki anlatamam.Ancak size ne kadar gerekli ona karar vermelisiniz bence.Gerçekten göğüsleriniz çok büyükse hiç durmayın olun.Ameliyat sonrası hijyen önemli.Birkaç gün dinleniyorsunuz. o kadar.Ben iki gün sonra mutfakta yemek pişirdim.Ne kadar yardımcı oldum, bilmiyorum ama ben de ameliyat olmadan önce buradan çok fikir aldım o yüzden yazıyorum. Size kolay gelsin.
Selam, benim gögüslerim büyük ve biri daha sarkıktı bu yüzden direk raporlu olrak ameliyat olucam, göztepe devlet hastahanesinde.
Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merdivenköy - v2.0 buradan randevu alabilirsin..
Senin cup ölçülerin ve kilon kaç..
Slm Cnm bu yaziyi ne zaman yazdin bilmiyorum ama Ben gecen hafta kartal egitim ve arastirmaya gittim doktor ancak raporlandirirsan ozelde devlet karsilar dedi normalde devlet hastanesinde oluyomus fakat bizi beklersen iki seneden once sira gelmez dedi persembe gunu marmara egitim ve arastirmaya gidicem bakalim oradan ne sonic cikacak buradaki yorumlari okudukca bir an önce olup kurtulmak istiyorum artik
2 hafta sonra tam 1 yıl olacak ameliyatım.. Bura olmasaydı cesaretimi toplayamazdım.
Ameliyat olacaklar sakın korkmayın :) ameliyattan 4 5 gün sonra normal hayata devam ediliyo sıkıntı yapmayın :)
Çok güzel cesaret vermişsin. Teşekkürler. Seni de cesaretinden dolayı tebrik ediyorum.
Önceliğin doktor olmalı. Ücreti ikinci plana bırak.
Doktorun önceden yaptığı ameliyat resimlerine bak öyle karar ver. Bazı özel hast.rapor götürünce az bi ücret ödeniyor...
Bride raporu nerden alabilirim benim befenim 90dd ve Ben asiri derecede bel ağrısı cekiyorum tabi bunun yaninda gogus altindaki pisikler kasintilar ve koku cabasiÖnceliğin doktor olmalı. Ücreti ikinci plana bırak.
Doktorun önceden yaptığı ameliyat resimlerine bak öyle karar ver. Bazı özel hast.rapor götürünce az bi ücret ödeniyor...
Şimdi kendi kendime diyorum ki keske daha önceden olsaydım. Büyük göğüs yazın bi işkence resmen. Şimdi ise 75 80 kullanıyorum çok güzellll :)
Bride raporu nerden alabilirim benim befenim 90dd ve Ben asiri derecede bel ağrısı cekiyorum tabi bunun yaninda gogus altindaki pisikler kasintilar ve koku cabasi
Ohhh ne guzel bende istedigim yerden sudyen alabilcekmiyim acaba komdan baska kullanamiyorumda)))
canım devlet hastanesine estetik cerrrahiye git zaten doktor sana rapor çıktısı verecek onu 4 ayrı doktora imzalatıyon
eğer özel hastanede olmayı düşünürsen o raporla git ücretin yarısını ödersin haa bide doktorla pazarlığa gir
dd beden nasıl oluyo bilmiyorum ama benimde 90 95 ti hep... şimdi ise 75 80 :) tam ideal göğüs ölçüsündeyim
Ben Tıp Fakültesinde doktora gittim. O bana artık devlet (SGK) hiçbir şey ödemiyor dedi. O da zaten özel hastanede yapıyormuş ameliyatlarını. Fakülte hastanesinde bile olsan ayrıca estetik parası yatırıyorsun dedi. Yani herşey para para...
Kafam karıştı şimdi sen böyle yazınca. Doktor da iyi bir insan gibi. Ne bileyim acaba kandırdı mı beni((
Gerçi hemen şimdi ameliyat olacağım diye bir şey söylemedim. Ama bu konuyu nasıl araştırabilirim. O nu da bilemiyorum. Sağlık uygulama tebliğini iyice okudum hiçbir şey de anlamadım. Hangi koşullarda ödeme yapılıyor falan anlayamadım.
Zaten herşey para diye öğrenince çok da moralim bozuldu. Ben hemen yarın ameliyat olurum diye düşünüyordum(
Canım sigorta hastanelerinde elbet estetik cerrahi vardır. Eger senn omuzlarında çökme, göğüste sarkma, belinde ağrı oluyosa direk verirler raporu...
Daha geçen ay arkadaşım üniversite hastanesinden rapor aldı ameliyat olacaktı annesi izin vermedi 4 saat sürüyo diye.
Canım ben özelde oldum. Ameliyat olmadan önce 2 doktorla konuştum. Devlet hastanesindeki doktr raporla tamamen ücretsiz olacgımı söyledi ama devlet hast.içime sinmedi..
Medical hast oldum ordada doktor rapor çıkaracagını söyledi. Ve doktor çok ilgiliydi önce 4binlerde fiyat söyledi.. Sonra ameliyata girmeden 2200 verdim özel oda medical südyen falan derken 2800 e yakın ödedim.
Ama kesinlikle başka doktorlarada görün. Ameliyt oldktan sonra derin bi ohhh çekecgne eminim
Teşekkür ederim cevabınız için. Ben de başka bir doktora daha görünmeliyim demekki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?