- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #15.301
Canım sigorta hastanelerinde elbet estetik cerrahi vardır. Eger senn omuzlarında çökme, göğüste sarkma, belinde ağrı oluyosa direk verirler raporu...
Daha geçen ay arkadaşım üniversite hastanesinden rapor aldı ameliyat olacaktı annesi izin vermedi 4 saat sürüyo diye.
Canım ben özelde oldum. Ameliyat olmadan önce 2 doktorla konuştum. Devlet hastanesindeki doktr raporla tamamen ücretsiz olacgımı söyledi ama devlet hast.içime sinmedi..
Medical hast oldum ordada doktor rapor çıkaracagını söyledi. Ve doktor çok ilgiliydi önce 4binlerde fiyat söyledi.. Sonra ameliyata girmeden 2200 verdim özel oda medical südyen falan derken 2800 e yakın ödedim.
Ama kesinlikle başka doktorlarada görün. Ameliyt oldktan sonra derin bi ohhh çekecgne eminim
Cnm cok gecmis Olsun daha dün marmara univrsitesi eğitim ve araştırma hastanesine gittim benim biraz kilom var öncelikle kilo verceksin dedi ve devlet tek kuruşunu dahi karşılamıyor özel olacaksın dedi sen hangi medicalde oldun ve doktorun kimdi Cnm benim omuzda çökme bel ağrısı sarkma çabası daha yaşım37 bir an önce kurtulmak istiyorum
Cnm cok gecmis Olsun daha dün marmara univrsitesi eğitim ve araştırma hastanesine gittim benim biraz kilom var öncelikle kilo verceksin dedi ve devlet tek kuruşunu dahi karşılamıyor özel olacaksın dedi sen hangi medicalde oldun ve doktorun kimdi Cnm benim omuzda çökme bel ağrısı sarkma çabası daha yaşım37 bir an önce kurtulmak istiyorum
Bana da özel dediler. Ben de çok fazla rahatsızlık yok ama. Devlette de olsanız estetik ücreti yatırmak gerekiyormuş.
Canım medical park hastanesinde oldum.. Devlet hastanesindede olsaydım ücretsiz olacaktım. 26 martta 1 yıl olacak. 1 yıl içinde ücretli olduysa bilmiyorum.
Ama arkadaşım ünv.hastanesinde rapor aldı amelyat uzun sürüyo diye annesi izin vermedi.
Doktorumun adı ahmet arslan dı ve gayet memnunum. Ameliyatımın 3.günü evde sofra indrip kaldırıyodum :))
Canım bu rapor işini iyice araştır çünkü sgk karşılıo. Ben özelde olmama rağmen bi kısmını karşıladı ve doktorda indirim yaptı. 2 gece özel odada kaldım otel gibidi herşey içinde 2800 e yakın tuttu.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım medical park hastanesinde oldum.. Devlet hastanesindede olsaydım ücretsiz olacaktım. 26 martta 1 yıl olacak. 1 yıl içinde ücretli olduysa bilmiyorum.
Ama arkadaşım ünv.hastanesinde rapor aldı amelyat uzun sürüyo diye annesi izin vermedi.
Doktorumun adı ahmet arslan dı ve gayet memnunum. Ameliyatımın 3.günü evde sofra indrip kaldırıyodum :))
Canım bu rapor işini iyice araştır çünkü sgk karşılıo. Ben özelde olmama rağmen bi kısmını karşıladı ve doktorda indirim yaptı. 2 gece özel odada kaldım otel gibidi herşey içinde 2800 e yakın tuttu.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm ilgine cok Tskkr ederim özel Msj atamadim arastiricam rapor isini
sevgili arkadaşlarım senelerdir hayalini kurduğum güne çok az kaldı muayene oldum yrn tetkiklerim yapılacak eger bir sıkıntı olmaz ise cumartesi günü ameliyat oluyoruuuuuuuuuuuummmmmmm
Hayırlısı olur insllh darısı benim ve diğer arkadaşların başınasevgili arkadaşlarım senelerdir hayalini kurduğum güne çok az kaldı muayene oldum yrn tetkiklerim yapılacak eger bir sıkıntı olmaz ise cumartesi günü ameliyat oluyoruuuuuuuuuuuummmmmmm
sevgili arkadaşlarım senelerdir hayalini kurduğum güne çok az kaldı muayene oldum yrn tetkiklerim yapılacak eger bir sıkıntı olmaz ise cumartesi günü ameliyat oluyoruuuuuuuuuuuummmmmmm
doktorunuz kim acaba öğrenebilirmiyim
kızlar dün ameliyatımı oldum sonuç süpeeeeerrrr biraz şiş olmasına ramen ağrım yok hafif bir sızı var sadece ve bu çooook normal ameliyat nihayetinde doktorumu şiddetle tavsiye ediyorum ilk önce beyefendi ve kibar tavırları sebebiyle ameliyat sonrası cerrahisiyle ANKARA da olanlar ufuk üniversitesi Rıdvan ege hastanesi 'nde BAŞAR KAYA ameliyatlarını akrapol veya koru hastanesinde özel olarak yapıyor sorusu olan varsa cevaplayabilirim...
Geçmiş olsun. Sonuç bu kadar çabuk mu belli oluyor?
sevgili almasy 1 ay sonrasnda tam şeklini almış oluyor şuan şişlikler var yine de dik ve küçük görünüyorlar bu bile motive edici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?