Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba :) Ben de pazartesi olcam. Normalde geçen cuma olmuş olmam gerekiyordu ama adet olduğum için doktor erteledi hoş olamadm psikolojikmiş boşa ertelemiş oldum Yaptırıyorum ama çok büyük korkularım var canıma da tak etti artık. Anladığım kadarıyla siz evli ve çocuk sahibisiniz ben bekarım. Doktorum problem olmayacağını söyledi ama sizin doktorunuz ne dedi bu konuda merak ediyorum. Ayrıca nasılsınz çok ağrı sızı kocaman dikiş izleriniz var mı?

Son düzenleme:

Şimdiden geçmiş olsun. Bn de bekarım doktor sorun olmaz dedi ama zaten ben sormadım. O kısmı umursamıyorum açıkcası.

Şimdiden geçmiş olsun. Bn de bekarım doktor sorun olmaz dedi ama zaten ben sormadım. O kısmı umursamıyorum açıkcası.

Valla umursamıyorum desem yalan olur çok önemli anne sütü. Bunca yıl bu yükü taşıyıpta emziremezsem üzülürüm çünkü hayat bunlarla gerçekten kolay değil

teoman doğan hakkında düşüncelerinizi yada bilgilerinizi öğrenmek istiyorum sanırım teoman beye ameliyat olacağım osman hoca yapmıyor ameliyatımı::(((

Hayırlısı olsun inşallah ben de pazartesiye gün sayıyorum bir yandan olsun bitsin bir yandan da gelmesin istiyorum o gün resmen vücudum tepki veriyor durup dururken stresten boynum tutulmaya başladı mesela. Valla bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete

Merhaba, ben Ocak 2014'te ameliyat oldum. Su anda tamamen iyilesmis durumdayim. Unutmayin iyilesme sureciniz biraz da sizin duruma bakisiniz ile ilintili. Olumlu ve iyi dusunun, sonuc iyi olsun :) simdiden gecmis olsun. Ben hic agri sizi cekmedim, insallah sizin icin de aynisi olur...

sevgili ezgi için rahat olsun zor bir ameliyat değil benim akciğerlerim hafif kabarık olmasına ramen sırf ertelememek için gözümü kararttım ve ameliyatımı oldum 2 sezeryandan sonra bu ameliyat hiç bişey ama doktoruma çok şey borçluyum çok sakin ve moral vericiydi güzel yönlerinden bak istediğin gelinliği giyebileceksin düşünsene

Heyecanlanmayın diyemiyorum eminim ben de çok çok heyecanlanırdım. Ama sakin olmaya çalışın siz yine de. Burda bir çok kişinin hikayesini okudum ben. Hepsi de çok mutlu ve de memnun. Hepsi de bunca sene neden beklemişim diyordu :)
Şimdiden şifalar diliyorum.

acaba ameliyat oldunuz mu durumnuz nasıl ? ve doktorunzu kim acaba ben de meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum ercan karacaoğlu agır basıyor şuada ?

ben de 2 haftadır bu konuyu araştırıyorum çapa dahil olmak üzere bakırköy devlet samatya devlet hepsine gittim çapa 6000 tl bakırköy 5500 tl istedi raporu da sordum fizik tedavi bölümü bu raporu veriyormuş .çapadaki dr bana dedi ki bu ameliyat maliyetli bi ameliyat anca yaşlılara rapor verip ücretisz yapıyoruz onun dışında fiyat bu dedi ve 6 aydan önce yapamıolar dolu olduğu içicn dr.ameliyata girmedne görüosun seçme şansızn bile yok . . sanırım rapor işi eskidenmiş yani özel hastanede bile olsan devlet karşılamıo artık . ama istersen gene de bir hastanenin fizik tedavi bölümüne sor rapor için ben nasıl olsa karşılamıo diye ugralmak istemedim açıkçası...

ya ben kaç tane dr kaç tane devlet hasatensi gittim raporda alsanız kesinlikle özel hasatnede karşılamz dediler napıcam ben anlamadım ya ? gerçi ercan karacaoğlu çok begendim o da memorıal da ve orda zaten sigrota geçmio ..

merhaba dr ismi ne acaba ve şu an da hala memnun musunuz ?

Merhaba, ben ocak ayinda Dr. Erdem Guven'e ameliyat oldum. Tamamen iyilesmis durumdayim. Ameliyat sonrasi hic bir zorluk veya agri cekmedim. Sadece diren yerleri uzerine yatinca bir sure acidi. Ama kesinlikle dayanilmayacak bir sizi degil. Cuma ogleden sonra ameliyat oldum, cumartesi ogleye dogru eve dondum ve pazar gunu kahvaltida misafir agirladim. 5-6 gun sonra normal hayatima dondum, acikcasi oyle pek fazla yatmadim, hatta sadece ertesi gun yani cumartesi gunu biraz yattim. Ameliyat sonrasinda (1 ay kadar sonra) ameliyat kesiklerinin uzerine doktorumun tavsiye ettigi silikon parcalari koyuyorum (halen koyuyorum, ne kadar uzun sure korsaniz ameliyat izleriniz o denli azaliyor, benden 4 ay kadar once ayni doktora ayni ameliyati olan arkadasimdan biliyorum). Su an ince ve acik pembe renkte izler var ama daha ameliyat olali 3 ay dahi olmadi. Simdiden gecmis olsun...

Beni en çok korkutan emzirememek. Bunca yıl taşı bunları sonra verdiğin ani bir kararla bebeğim sütsüz kalsın istemiyorum Okudugum kadarıyla bazıları cok acı cekmıs bazıları cekmemiş mesajınızla umut oldunuz teşekkür ederim :)

İyi olmanıza çok sevindim umarım ben de kolay atlatırım. Sizin doktorunuz emzirme konusunda brsey demiş miydi? Doktorum kesınlıkle bırsey olmaz dyemyrm ama simdiye kadar basıma gelmedi diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…