- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #15.321
kızlar dün ameliyatımı oldum sonuç süpeeeeerrrr biraz şiş olmasına ramen ağrım yok hafif bir sızı var sadece ve bu çooook normal ameliyat nihayetinde doktorumu şiddetle tavsiye ediyorum ilk önce beyefendi ve kibar tavırları sebebiyle ameliyat sonrası cerrahisiyle ankara da olanlar ufuk üniversitesi rıdvan ege hastanesi 'nde başar kaya ameliyatlarını akrapol veya koru hastanesinde özel olarak yapıyor sorusu olan varsa cevaplayabilirim...
Merhaba :) Ben de pazartesi olcam. Normalde geçen cuma olmuş olmam gerekiyordu ama adet olduğum için doktor erteledi hoş olamadm psikolojikmiş boşa ertelemiş oldumYaptırıyorum ama çok büyük korkularım var canıma da tak etti artık. Anladığım kadarıyla siz evli ve çocuk sahibisiniz ben bekarım. Doktorum problem olmayacağını söyledi ama sizin doktorunuz ne dedi bu konuda merak ediyorum. Ayrıca nasılsınz çok ağrı sızı kocaman dikiş izleriniz var mı?
Şimdiden geçmiş olsun. Bn de bekarım doktor sorun olmaz dedi ama zaten ben sormadım. O kısmı umursamıyorum açıkcası.
Şimdiden geçmiş olsun. Bn de bekarım doktor sorun olmaz dedi ama zaten ben sormadım. O kısmı umursamıyorum açıkcası.
Siz ameliyat oldunuz mu?
Yok ben ameliyat olmadım. Benim ameliyatım sonbahara kaldı ekonomik sebeplerden ötürü. Ben hem göğüs küçültme hem de burun aynı anda olacağım. Yani hedefim bu. Doktorum da olur dedi. Bakalım gün sayıyorum işte :))
Hayırlısı olsun inşallah ben de pazartesiye gün sayıyorum bir yandan olsun bitsin bir yandan da gelmesin istiyorum o gün resmen vücudum tepki veriyor durup dururken stresten boynum tutulmaya başladı mesela. Valla bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete
Merhaba :) Ben de pazartesi olcam. Normalde geçen cuma olmuş olmam gerekiyordu ama adet olduğum için doktor erteledi hoş olamadm psikolojikmiş boşa ertelemiş oldumYaptırıyorum ama çok büyük korkularım var canıma da tak etti artık. Anladığım kadarıyla siz evli ve çocuk sahibisiniz ben bekarım. Doktorum problem olmayacağını söyledi ama sizin doktorunuz ne dedi bu konuda merak ediyorum. Ayrıca nasılsınz çok ağrı sızı kocaman dikiş izleriniz var mı?
Hayırlısı olsun inşallah ben de pazartesiye gün sayıyorum bir yandan olsun bitsin bir yandan da gelmesin istiyorum o gün resmen vücudum tepki veriyor durup dururken stresten boynum tutulmaya başladı mesela. Valla bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete
merhaba dr ismi ne acaba ve şu an da hala memnun musunuz ?
Merhaba, ben Ocak 2014'te ameliyat oldum. Su anda tamamen iyilesmis durumdayim. Unutmayin iyilesme sureciniz biraz da sizin duruma bakisiniz ile ilintili. Olumlu ve iyi dusunun, sonuc iyi olsun :) simdiden gecmis olsun. Ben hic agri sizi cekmedim, insallah sizin icin de aynisi olur...
sevgili ezgi için rahat olsun zor bir ameliyat değil benim akciğerlerim hafif kabarık olmasına ramen sırf ertelememek için gözümü kararttım ve ameliyatımı oldum 2 sezeryandan sonra bu ameliyat hiç bişey ama doktoruma çok şey borçluyum çok sakin ve moral vericiydi güzel yönlerinden bak istediğin gelinliği giyebileceksin düşünsene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?