- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #15.341
Heyecanlanmayın diyemiyorum eminim ben de çok çok heyecanlanırdım. Ama sakin olmaya çalışın siz yine de. Burda bir çok kişinin hikayesini okudum ben. Hepsi de çok mutlu ve de memnun. Hepsi de bunca sene neden beklemişim diyordu :)
Şimdiden şifalar diliyorum.
siz dr karar verdiniz mi kim de olacaksınz ? benim 1 çocugum var dr. %50 şans verio çok büyük meeme olduğu için his kaybıda emzirmeme de olur dedi . ben ercan beyi tercih edicem gibi görünüyor ?
Beni en çok korkutan emzirememek. Bunca yıl taşı bunları sonra verdiğin ani bir kararla bebeğim sütsüz kalsın istemiyorumOkudugum kadarıyla bazıları cok acı cekmıs bazıları cekmemiş mesajınızla umut oldunuz teşekkür ederim :)
Heyecanlanmayın diyemiyorum eminim ben de çok çok heyecanlanırdım. Ama sakin olmaya çalışın siz yine de. Burda bir çok kişinin hikayesini okudum ben. Hepsi de çok mutlu ve de memnun. Hepsi de bunca sene neden beklemişim diyordu :)
Şimdiden şifalar diliyorum.
siz dr karar verdiniz mi kim de olacaksınz ? benim 1 çocugum var dr. %50 şans verio çok büyük meeme olduğu için his kaybıda emzirmeme de olur dedi . ben ercan beyi tercih edicem gibi görünüyor ?
ya ben kaç tane dr kaç tane devlet hasatensi gittim raporda alsanız kesinlikle özel hasatnede karşılamz dediler napıcam ben anlamadım ya ? gerçi ercan karacaoğlu çok begendim o da memorıal da ve orda zaten sigrota geçmio ..
valla ölçüsü 125 miş ama ben g cup filan takıyorum devhasa boyutmuş yani :) benim de arkadaşım oldu ercan beye kasım ayında ne agrısı ne sızı hiçbişeyi olmadı çok ta memnun kaldı ben de o yüzden kendisiini düşünüyorum çok dr gittim ama aklımda bitek o kaldı .. ama aklımı karıştıran şu ki arkadaşımın bi memesi digerine göre biraz daha küçük ama çok az farkla bir de biraz potluk kaldı o da zmnla geçer oturur demiş . biizm gibi büyük memelerde olabilecek risklerdenmiş bende de yüksek ihitmail olucak hazırlıklıym sizin ne durumda siz de bi akslik bişey oldu mu ?
Stresten yemek yemek bile istemiyorum ya yiyincede cikariyorum. Pazartesi ameliyat olacagim icin muayene oldugmda doktor bana sen ne sutyeni taktin ki demisti bunca zaman en azndan doktorn byle dusunms olmasi motive edyr beni olmalym bu ameliyati dyrmbnm olculerimde 82 ye 110 hissizlik ya da emzirememek yuznden her an vazgecebilirm sag olsun br arkadasm yaptrmalisin dye dye gecirdm su iki uc gunu. Yillarca istyrdm ama vazgecyrdm bir anda ani bir kararla yaptrms olmakta korktyr beni sadece bir doktorla grstm ve karar verdim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Emzirme konusunda size yardimci olamam ancak umarim benim kadar sansli olursunuz. Ben ameliyatimin 3. gunu misafir dahi agirladim. Bence emzirme konusunda doktorunuzdan kesin bilgiler alin. Selamlar...
almasy selam özel mesajına cevap verdimbu başlıkta çok değilim ama aktif üyeyim karın germe başlığındayım genelde son ameliyatım o olduğu için orada arkadaşlarla yazışıyoruz resim falan çok konulduğu için hareketli bir başlık burası arada bakarsın
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=559843&page=1118&p=30624113#post30624113
geçmişi okumuşsun evet genelde çoğumuz memnunuz allaha şükür darısı başına ve yeni olacak arkadaşların başına doğru doktor doğru zaman gerisi kolaysevgiler
Stresten yemek yemek bile istemiyorum ya yiyincede cikariyorum. Pazartesi ameliyat olacagim icin muayene oldugmda doktor bana sen ne sutyeni taktin ki demisti bunca zaman en azndan doktorn byle dusunms olmasi motive edyr beni olmalym bu ameliyati dyrmbnm olculerimde 82 ye 110 hissizlik ya da emzirememek yuznden her an vazgecebilirm sag olsun br arkadasm yaptrmalisin dye dye gecirdm su iki uc gunu. Yillarca istyrdm ama vazgecyrdm bir anda ani bir kararla yaptrms olmakta korktyr beni sadece bir doktorla grstm ve karar verdim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Icinizde en yeni ameliyat olan bnm galibabugün 2. günüm bnm , yarin sargilar acilacak cok merak ediyorum doğrusu. Benim ilk gun baya zordu narkozun etkisiyle hep tansiyonum düştü ama simdi iyiyim cok şükür. Ins çektiğime değer ))
çok normal stres yapman ben ilk ameliyatlarımda ağlayarak girmiştimemzirme konusunda doktorun ne diyor yani % de kaç ihtimal var süt bezlerinin zarar görme durumu;ben 12.doktora gittim karar verdim eğer gittiğin doktorla iletişim kurabildiysen seni aydınlattıysa kafanı karıştırma aslında en güzeli ameliyat yaptığı canlı hastalarını görebilmek ama bu mümkün olmuyor herzaman hayırlısı olsun sizin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?