- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.377
- 448
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #15.361
Sevgili Jelesec, çok teşekkür ederim cevabınız için. Hayır ben hala ameliyat olmadım. Ama kararlıyım bu yıl bitmeden olacağım.
Biliyorum sizin buralarda pek olmadığınızı :). Ama yeniler, bocalayanlar ara ara destek bekliyorlar.
Merhaba, ben 7 martta meme büyütme ameliyatı oldum, bende çok korkuyordum hareketlerimin kısıtlamasından ama ilk üç gün bile yapamadığım tek şey yataktan kalkmak oldu. Onu da 45 derece eğim olacak şekilde yastıklarla yatarak hallettim. Bildiğim kadarı ile meme büyütmenim özellikle de kas altına protez koyulursa çok daha ağrılı olarak söyleniyor ama ona rağmen ben bandajın verdiği sıkıntı dışında bir şey yaşamadım. Küçültmenin çok daha ağrısız sancısız geçtiğini okumuştum. Şahsi kanaatim, 3 günlük acı için ömür boyu eziklik yaşanmaması gerektiği yönünde. Ancak ameliyattan sonra kilo almamalısınız, bir arkadaşım eski kilosuna çıkınca göğüsleride eski ölçüsüne çıkmıştı .
Kararınız hayırlı, operasyonunuz başarılı olur inşallah
Sevgilerimle
valla doktorum simdiye kadar basıma gelmedi ama hıc gelmez dyemıyrm dedı aslına bakarsan hatırlamıyorum ya. Bir sürü soruyla gidiyorum karsısına gecnce aklıma gelmıyor ayrılınca tuh ya sunu srmadım dyrm. en son sefer arkadasla gittik o yuzden unuttuklarımı sordu hep
Hayır cnm ist. değilim konyada oldum dr.um hakan çepni.Kime ameliyat oldunuz acaba istanbuldanmisiniz ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
a hayırlısı olsun ben de p.tesi randevu alabilrsem ercan beye gidicem ameliyat olan arkadaşım ile o kontrole ben konuşmaaya eger o anda beni ikna ederh alıcam ameliyat için daha önce zaten gittim kendisine benim çok büyük sizin ne drumda daha önce olan birinden mi duydunuz ercan beyi? pazartesi akşamı herşey yolunda giderse ki inşallah gider forumda ameliyat sonrası görüşlerinizi okumak isterim özellikle bana da yazarsanızı seviinirim . arkadaşıma akşamında bana yazmıştı konuşmuştuk foto yollamıştı kahve içiiodu yani çok rahattıı darısı bizim başımıza
Eger pazartesi gelirsen gelip beni görebilirsin saat 12- 12:30 gibi ameliyata giricem ne kadar sürer bilmiyorum. Umarım hersey istediğimiz gibi gider. benim diklestirme ve büyütme olucak.
girmediniz herhalde ameliyata daha,hayırlısı olsun. inşallah çok kolay geçsin ameliyatınız. dr. ercan beymi?
Damar yolum acildi saatimi bekliyorum. Evet Ercan bey. Teşekkür ediyorum
Suan arabadayim hastaneye gidiyorum uyanamadim eger tahliller falan saat bire yetisirse ameliyata alincam yetismezse yarin sabaha. Resmen doga olmama karsi hersey ustuste geldi. Inanilmaz gerginim ve korkuyrm umarim hayirlisi budur.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
herşeyde vardır bir hayır. inşallah herşey gönlünüze göre olsun.
Yarin sabaha olcak ameliyatim hastanede yatisa aldilar bni doktor gitme dedi. 1 Nisan da ki sakam babama bu olcak herhalde :)
Yarin sabaha olcak ameliyatim hastanede yatisa aldilar bni doktor gitme dedi. 1 Nisan da ki sakam babama bu olcak herhalde :)
Eger pazartesi gelirsen gelip beni görebilirsin saat 12- 12:30 gibi ameliyata giricem ne kadar sürer bilmiyorum. Umarım hersey istediğimiz gibi gider. benim diklestirme ve büyütme olucak.
Bende göğüslerimi küçültmek istiyorum. 80 D cup. Oldukça sarkmış haldeler. Yalnız benim asıl merak ettiğim husus meme başında hissizlik ve izler. Ayrıca henüz çocuğum yok, bekarım. Emzirmede sorun olur mu ki ve Tuğrul Turan'ın ismi çok geçmiş forumda. Fiyatı nedir, nasıl görüşebiliriz bilen var mı acaba ?
benim de benzer ölçülerde. Kaç kilosun boyun kaç? Bana artık çok ağır gelmeye başladı. 50 kiloyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?