Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

büyükse memelerin ol tabi büyük keyif ağırlıktan kurtulmak:))aslında hep buralardayım diğer başlıklarda daha çok tamam arada bakınırım söz

canım hoşgeldin meme küçültmeye:)bak burasıda benim ilk göz ağrım başlığım(benim derken başlık benim değil:)))ameliyat öncesi panikleremi sevgilerimi paylaştığım yer,çok doğru yazmışsın kesinlikle sana katılıyorum

her ameliyatta risk var ben ajandama not almıştım heyecan yapıp unutmayayım diye kafana takılanı sor yine doktoruna aydınlatır

Eger pazartesi gelirsen gelip beni görebilirsin saat 12- 12:30 gibi ameliyata giricem ne kadar sürer bilmiyorum. Umarım hersey istediğimiz gibi gider. benim diklestirme ve büyütme olucak.

Eger pazartesi gelirsen gelip beni görebilirsin saat 12- 12:30 gibi ameliyata giricem ne kadar sürer bilmiyorum. Umarım hersey istediğimiz gibi gider. benim diklestirme ve büyütme olucak.

girmediniz herhalde ameliyata daha,hayırlısı olsun. inşallah çok kolay geçsin ameliyatınız. dr. ercan beymi?

Suan arabadayim hastaneye gidiyorum uyanamadim eger tahliller falan saat bire yetisirse ameliyata alincam yetismezse yarin sabaha. Resmen doga olmama karsi hersey ustuste geldi. Inanilmaz gerginim ve korkuyrm umarim hayirlisi budur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

herşeyde vardır bir hayır. inşallah herşey gönlünüze göre olsun.

Bende göğüslerimi küçültmek istiyorum. 80 D cup. Oldukça sarkmış haldeler. Yalnız benim asıl merak ettiğim husus meme başında hissizlik ve izler. Ayrıca henüz çocuğum yok, bekarım. Emzirmede sorun olur mu ki ve Tuğrul Turan'ın ismi çok geçmiş forumda. Fiyatı nedir, nasıl görüşebiliriz bilen var mı acaba ?

Yarin sabaha olcak ameliyatim hastanede yatisa aldilar bni doktor gitme dedi. 1 Nisan da ki sakam babama bu olcak herhalde :)

bugün ameliyat günü yani,hayırlısı olsun güzel bir tarih :) bir an önce hayırlısı ile olsun bitsin inşallah.

Arkadaşlar selam size başımdan geçenleri anlatmak istiyorum. Aranızda mutlaka sigara içenler vardır.

Ben sigara yüzünden meme başımı kaybettim. Ameliyattan sonra hiç ağrım acım olmadı. Her şey yolunda diye sevinirken ilk kontrolümde meme başım mosmordu.

Hemen meme başındaki dikişleri açtılar. Hastaneye yatırdılar tekrar. Üç gün daha hastanede yattım. Üç gün boyunca kavanoz kapağı gibi açıkta duran meme başıma 45 dakika arayla sülük yapıştırdılar. Toplamda 13 sülük konuldu.

Üç gün boyunca damarımda kan ağlamaktan gözümde yaş kalmadı. O kadar kan kaybettimki her tarafım uyuşuk haldeydi. Dudaklarım yüzüm kireç gibi bembeyaz oldu.

Sinirlerim aşırı yıprandı en son sakinleştirici vermek zorunda kaldılar.

Hala daha iki günde bir hastaneye gidiyorum hafta sonlarıda dahil. Meme başımdaki ölü dokuyi kesiyorlar pansuman yapıyorlar. Alt doku tamamen iyilesince deri yaması yapılacaktı. Ama ben hamile olduğumu öğrendim ve ameliyat sonraya kaldı.

Sakın ama sakın sigara içmeyin. Tek dert sigara yüzünden izlerin geç iyileşmesi degil. Meme başı dolaşımını çok etkiliyormuş. En azından iyileşene kadar bırakın.

canım bitti şükür resimlerini facede görünce maşallah dedim şimdi dinlenme dikkat etme zamanı geçmiş olsun

benim de benzer ölçülerde. kaç kilosun boyun kaç? bana artık çok ağır gelmeye başladı. 50 kiloyum.

arkadaşlar 27 yaşındayım. 50 kiloyum. göğüs ölçülerim 75 D/E cup. artık ağır gelmeye başladı. biraz da kilo aldım. çocuk düşünüyoruz eşimle. sizce hamile kalmadan önce mi ameliyat olmalıyım yoksa emzirmeyi bırakınca mı? tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim.

çokk geçmiş olsun benim arkadşım da ameliyat oldu ve çok sigara içiyior ama allaha çok şükür çok iyi daha dün kontrole gitti dr sigara içmene ragmen çok dayanıklı bünyen varmış demiş .. çok üzüldüm wsiizn için doktorunuz kimdi acaba dr. hatası ile ilgili birşey de olaiblir mi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…