Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

162 boyum.65 kg yım. Allah tan boy kiloyla görüntüyü biraz kurtarıyorum ben. Ama yine de çok rahatsız edici :/

Benim de hemen hemen aynı. 160 cm boyum kilom da malesef 62.
Bu yıl bana pek bir iyi geldi ömrümde ilk defa 60 ve üzerini gördüm baskülde.
Sütyen ölçüm de 80D. Gittim doktora az bir küçültme ve kaldırma yapacağını söyledi. Ama D cup tan kurtulursun dedi. B ve C arası olur dedi. Ben tamamen kararımı verdim ama para konusunu halledemediğim için biraz erteledim. Herkes için hayırlısı...

Evet arkadaslar ameliyatimi oldum 650 ye 600 alindi. 9bucukta girip 1bucukta amelyattn ciktm ama aksam bese kadar uyandramdlar beni. Suan iyiyim gwzebiliyrm sadeece mide bulantisi mahvediyr kusunca rahatlyrm fakat genellikle kusulmyr yedgin hrsyi cikartyrsn o ayri. Sut bezlerime hic dokunmamis meme ucunda hic sorun cikmadi dedi. Valla suan sanki uyancam bu sabaha dncem gibi gelyr iyuyim yani iyi dileklerinz icin tesekkrler sorularinz olursa cevaplarim ama telden grdgim icin sknti yasyrm su aralr. Persembe ya da cuma cikis :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok geçmiş olsun benim de ameliyat olalı 1,5 ayı geçtiii.Ben sigarayı ameliyatımdan 1 ay önce falan bırakmıştım korkudan şimdi tek tük içiyorum keşke sende iyice araştırsaydın bu durumu üzüldüm gerçekten umarım bir çözüm bulurlar

Siz kime ameliyat olmustunuz acaba benimki 75d b cup a gececegim bende ve urkuyorum acikcasi dr oakrak aylin karanlik mi yoksa akin demiralay mi olsun karar veremiyorum sizce

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Acabaa sut bezlerine nasil dokunmamis yani bir teknikle mi yoksa baska bir sey mi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok teşekkür ederim.Sanada çok geçmiş olsun. Evet ben bilmiyordum doktorlarda bu konuda beni uyarmadılar. Yinede Allah'a çok şükür. Alt doku sağlam kaldı. Eğer tamamen ölmüş olsaydı içini tamamen boşaltıyorlarmış. Artık iyileşmek üzere doktorum çok ilgilendi. Meme başım küçücük kalmış ben bakamıyorum doktorum öyle söyledi.

Tüm bu olanlara rağmen göğüslerim küçüldüğü için şu anda çok hafifim. Ameliyattan sonra benim hiç ama hiç sıkıntım olmadı. Ne anesteziden sonra bulantı ne de ameliyat ağrısı. O kadar rahattım ki. Odama geldim 2 saat sonra yemeğimi tatlımı yedim. Gecede deliksiz uyudum. Hiç ameliyat olmamış gibi geçirdim günleri ta ki bu olaya kadar işte.

Sigarayı bırakmakla çok iyi yapmışsın. İnşallah içenler varsa bu yazdıklarımı okurlar ve bırakırlar. Kimsenin başına böyle bir şey gelmesini istemem.

çok geçmiş olsun,inşallah bundan sonraki süreci sıkıntısız ve rahat atlatırsınız.

geçmiş olsun negüzel atlattn ve bitti,darısı benim başıma inşallah

geçmiş olsun negüzel atlattn ve bitti,darısı benim başıma inşallah

Ben cok gergindim ve korkyrdm biliyrsunz sukurler olsun ki korktgm basima gelmedi dun gece agri kesici serum taktilar ki sadce basim icin ggsum icin bile degil. Umarm byle devam eder. Doktorm cok iyi is cikardo sag olsn bn sadece bu doktrla konsmstm htrlyrsanz risk aldim resmen o koca goguslere t seklini bile vermemis sadece ucundan asagya olan cizgi var anladgm kadaryla tabi daha ben gremedm yarn pansuman yapcak sabrszlikla bekliyrm :)

Haydi gözünüz aydın. Çok çok geçmiş olsun:)

Çok çok geçmiş olsun size de. Böyle tecrübelerinizi paylaşmanız çok güzel. Herşeyin olabileceğini bilmemiz gerekiyor sonuçta.
Benim henüz ameliyat tarihim belli olmadı ama bırakmam lazım sigarayı şimdiden. Farkındayım. Doktorum da az da içsen bence sigarayı bırak diye tembihledi aslında. Aklımda bir oturtabilsem zor olmayacaktır ama işte yapamadım İnşaallah bırakırım..

Evet bırakmak zor oluyor. Eğer sigarayı bırakmak ifadesi sizi rahatsız ediyor strese sokuyorsa bir süre sigarayla aranızdaki ilişkiye ara vereceğinizi düşünün belki daha kolay olur.

Evet bırakmak zor oluyor. Eğer sigarayı bırakmak ifadesi sizi rahatsız ediyor strese sokuyorsa bir süre sigarayla aranızdaki ilişkiye ara vereceğinizi düşünün belki daha kolay olur.

Evet çok haklısınız. Önümüzdeki hafta doktora tekrar gideceğim. Etraflıca muayene olmak için. O zaman ameliyat için eğer kara verme aşamasına gelirsek en azından 10 isteyeceğim. Ve sigarayı bırakacağım. Ve belki de bu tamamen kalıcı olur ve ameliyattan sonra da başlamam.
Ben göğüs küçültme ve burun aynı anda olmak niyetindeyim. Doktorum gözaltımı da toparlamak istedi ama ona cesaretim yok benim. Ayrıca gözaltı morluklarının ameliyatla düzeleceğine inanamadım ben nedense. Doktordan çıkınca zaten doktor beni hiç beğenmedi dedim:) şaka tabi... Plastik cerrahına şuram buram nasıl derseniz tamamen estetik açıdan bakıyorlar haklı olarak.
Uzattım:))) sigarayı bırakacağım sonuçta

Jelesec im msj ı buldum Evet arkadaşlar benim iki kuzenim de meme büyütme operasyonu oldular.Sadece biri evli değildi büyütme operasyonu olduğunda.Bekardı.Evlendi ve 2 yıl arayla doğum yaptı.İkisinde de hiç bir sorun yaşamadı.Göğüslerinde de bir problem olmadı.Ayrıca bu kuzenim ameliyatını Ercan beye 7 yıl önce olmuştu.Hatta doktorumuz o zamanlar Yeditepe Üniversitesinde çalışıyordu.

Ben de 2.5 yıl önce meme küçültme ve karın germe oldum aynı doktora.Eşim de lazer lipo..Aile boyu yani

Soru soran olursa alıntılayıp sorsun arkadaşlar.Zira ben aylardır girmiyorum topiğe.Fakat alıntılanan msj lar mail ime otomatik düştüğünden görüp cvp layabiliyorum. Geçmişi okuyan varsa 2 yıl bu topikde yazmıştım sürecim ile ilgili bilgileri.

arkadaşlar öncelikle ameliyat olmuş ya da olacak olan herkese çok çok geçmiş olsun..sormak istediğim sizlere Zekeriya Kul ve Akın Yücel hakkında bilgisi,deneyimi olanlar görüşlerini yazabilirlermi?teşekkür ediyorum şimdiden..

O direnler cikarken varya canimda cikti resmem daha fazla devam edemeyecegim -_-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…