- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #15.381
162 boyum.65 kg yım. Allah tan boy kiloyla görüntüyü biraz kurtarıyorum ben. Ama yine de çok rahatsız edici :/
Arkadaşlar selam size başımdan geçenleri anlatmak istiyorum. Aranızda mutlaka sigara içenler vardır.
Ben sigara yüzünden meme başımı kaybettim. Ameliyattan sonra hiç ağrım acım olmadı. Her şey yolunda diye sevinirken ilk kontrolümde meme başım mosmordu.
Hemen meme başındaki dikişleri açtılar. Hastaneye yatırdılar tekrar. Üç gün daha hastanede yattım. Üç gün boyunca kavanoz kapağı gibi açıkta duran meme başıma 45 dakika arayla sülük yapıştırdılar. Toplamda 13 sülük konuldu.
Üç gün boyunca damarımda kan ağlamaktan gözümde yaş kalmadı. O kadar kan kaybettimki her tarafım uyuşuk haldeydi. Dudaklarım yüzüm kireç gibi bembeyaz oldu.
Sinirlerim aşırı yıprandı en son sakinleştirici vermek zorunda kaldılar.
Hala daha iki günde bir hastaneye gidiyorum hafta sonlarıda dahil. Meme başımdaki ölü dokuyi kesiyorlar pansuman yapıyorlar. Alt doku tamamen iyilesince deri yaması yapılacaktı. Ama ben hamile olduğumu öğrendim ve ameliyat sonraya kaldı.
Sakın ama sakın sigara içmeyin. Tek dert sigara yüzünden izlerin geç iyileşmesi degil. Meme başı dolaşımını çok etkiliyormuş. En azından iyileşene kadar bırakın.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok normal stres yapman ben ilk ameliyatlarımda ağlayarak girmiştimemzirme konusunda doktorun ne diyor yani % de kaç ihtimal var süt bezlerinin zarar görme durumu;ben 12.doktora gittim karar verdim eğer gittiğin doktorla iletişim kurabildiysen seni aydınlattıysa kafanı karıştırma aslında en güzeli ameliyat yaptığı canlı hastalarını görebilmek ama bu mümkün olmuyor herzaman hayırlısı olsun sizin için
Evet arkadaslar ameliyatimi oldum 650 ye 600 alindi. 9bucukta girip 1bucukta amelyattn ciktm ama aksam bese kadar uyandramdlar beni. Suan iyiyim gwzebiliyrm sadeece mide bulantisi mahvediyr kusunca rahatlyrm fakat genellikle kusulmyr yedgin hrsyi cikartyrsn o ayri. Sut bezlerime hic dokunmamis meme ucunda hic sorun cikmadi dedi. Valla suan sanki uyancam bu sabaha dncem gibi gelyr iyuyim yani iyi dileklerinz icin tesekkrler sorularinz olursa cevaplarim ama telden grdgim icin sknti yasyrm su aralr. Persembe ya da cuma cikis :)
Acabaa sut bezlerine nasil dokunmamis yani bir teknikle mi yoksa baska bir sey mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok geçmiş olsun benim de ameliyat olalı 1,5 ayı geçtiii.Ben sigarayı ameliyatımdan 1 ay önce falan bırakmıştım korkudan şimdi tek tük içiyorum keşke sende iyice araştırsaydın bu durumu üzüldüm gerçekten umarım bir çözüm bulurlar
Arkadaşlar selam size başımdan geçenleri anlatmak istiyorum. Aranızda mutlaka sigara içenler vardır.
Ben sigara yüzünden meme başımı kaybettim. Ameliyattan sonra hiç ağrım acım olmadı. Her şey yolunda diye sevinirken ilk kontrolümde meme başım mosmordu.
Hemen meme başındaki dikişleri açtılar. Hastaneye yatırdılar tekrar. Üç gün daha hastanede yattım. Üç gün boyunca kavanoz kapağı gibi açıkta duran meme başıma 45 dakika arayla sülük yapıştırdılar. Toplamda 13 sülük konuldu.
Üç gün boyunca damarımda kan ağlamaktan gözümde yaş kalmadı. O kadar kan kaybettimki her tarafım uyuşuk haldeydi. Dudaklarım yüzüm kireç gibi bembeyaz oldu.
Sinirlerim aşırı yıprandı en son sakinleştirici vermek zorunda kaldılar.
Hala daha iki günde bir hastaneye gidiyorum hafta sonlarıda dahil. Meme başımdaki ölü dokuyi kesiyorlar pansuman yapıyorlar. Alt doku tamamen iyilesince deri yaması yapılacaktı. Ama ben hamile olduğumu öğrendim ve ameliyat sonraya kaldı.
Sakın ama sakın sigara içmeyin. Tek dert sigara yüzünden izlerin geç iyileşmesi degil. Meme başı dolaşımını çok etkiliyormuş. En azından iyileşene kadar bırakın.
Evet arkadaslar ameliyatimi oldum 650 ye 600 alindi. 9bucukta girip 1bucukta amelyattn ciktm ama aksam bese kadar uyandramdlar beni. Suan iyiyim gwzebiliyrm sadeece mide bulantisi mahvediyr kusunca rahatlyrm fakat genellikle kusulmyr yedgin hrsyi cikartyrsn o ayri. Sut bezlerime hic dokunmamis meme ucunda hic sorun cikmadi dedi. Valla suan sanki uyancam bu sabaha dncem gibi gelyr iyuyim yani iyi dileklerinz icin tesekkrler sorularinz olursa cevaplarim ama telden grdgim icin sknti yasyrm su aralr. Persembe ya da cuma cikis :)
geçmiş olsun negüzel atlattn ve bitti,darısı benim başıma inşallah
Çok teşekkür ederim.Sanada çok geçmiş olsun. Evet ben bilmiyordum doktorlarda bu konuda beni uyarmadılar. Yinede Allah'a çok şükür. Alt doku sağlam kaldı. Eğer tamamen ölmüş olsaydı içini tamamen boşaltıyorlarmış. Artık iyileşmek üzere doktorum çok ilgilendi. Meme başım küçücük kalmış ben bakamıyorum doktorum öyle söyledi.
Tüm bu olanlara rağmen göğüslerim küçüldüğü için şu anda çok hafifim. Ameliyattan sonra benim hiç ama hiç sıkıntım olmadı. Ne anesteziden sonra bulantı ne de ameliyat ağrısı. O kadar rahattım ki. Odama geldim 2 saat sonra yemeğimi tatlımı yedim. Gecede deliksiz uyudum. Hiç ameliyat olmamış gibi geçirdim günleri ta ki bu olaya kadar işte.
Sigarayı bırakmakla çok iyi yapmışsın. İnşallah içenler varsa bu yazdıklarımı okurlar ve bırakırlar. Kimsenin başına böyle bir şey gelmesini istemem.
Haydi gözünüz aydın. Çok çok geçmiş olsun:)
Çok çok geçmiş olsun size de. Böyle tecrübelerinizi paylaşmanız çok güzel. Herşeyin olabileceğini bilmemiz gerekiyor sonuçta.
Benim henüz ameliyat tarihim belli olmadı ama bırakmam lazım sigarayı şimdiden. Farkındayım. Doktorum da az da içsen bence sigarayı bırak diye tembihledi aslında. Aklımda bir oturtabilsem zor olmayacaktır ama işte yapamadımİnşaallah bırakırım..
Evet bırakmak zor oluyor. Eğer sigarayı bırakmak ifadesi sizi rahatsız ediyor strese sokuyorsa bir süre sigarayla aranızdaki ilişkiye ara vereceğinizi düşünün belki daha kolay olur.
merhaba benim doktorumda kendisi kararın hayırlı olur umarımburada çok kişi meme küçültme karın germe oldu bir arkadaşımızn kuzenleri küçültme olduktan sonra emzirme sorunu yaşamamışlar (nlglpd arkadaşın kuzenleri) ne zaman ameliyatınız tekrar ameliyat öncesi net sorun ve açıklama alın kaç beden gögüsleriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?