- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #15.401
O direnler cikarken varya canimda cikti resmem daha fazla devam edemeyecegim -_-
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Şimdi iyisiniz ama değil mi? Direnler de çıktıysa rahatlamışsınızdır. Kaçıncı günde çıkmış oldu şimdi direnler?
Eve çıkabildiniz mi?
Sali sabah amelyat oldum bu sabah cikardilar yarin da taburcuym normalde istesem bugunde taburcu edrdi sanrm. Gogsumn altnda aci vae drenler cikarken acitti. Hafif topak olcakmis t sekline gwrek kalmamoa bende. Orasi acir dediler
Küçük bir T yaptıklarında potluk ortadan kalkıyormuş herkes öyle söylüyordu. Doktorum da öyle söylemişti bana. Gerçi daha olmadım ben ameliyat. Bir kez muayene oldum.
T seklinde olmasndansa potluk daha iyi dedi doktrm zaman icimde potluk dagiliyrms dagilmasa da alinabiliyrms
İnşaallah hiç potluk falan olmaz..
O direnler cikarken varya canimda cikti resmem daha fazla devam edemeyecegim -_-
Bnmde normalde acim olmadi ama drenler cikarken acidi o.an simdi dyanalmayacajk bir acim yok sedexe cok skldm yataga yakın olmaktan :)Ezgi geçmiş olsun. Bende pazartesi meme diklestirme ve büyütme oldum salı taburcu oldum ve dün direnlerim çıktı. Ama direnlerr çıkarken ben hic birşey hissetmedim sende neden o kadar acidi ki, ben çok gerilip stres yaptim doktor derin nefes al dedi ben nefes alana kadar bitti dedi ve çok sasirdim aa bu kadarmiydi dedim. Umarim Bundan sonraki sürecimiz iyi gecer.
Bnm simdi kafam takildi potluktansa kucuk t daha mi iyi ddi dktrn
İlle de potluk olur demedi. O riski almayalım dedi. Senin de olmaz inş. Takmayın kafanıza.
Hos potluga varana kadar bir suru seye takmaya basladim. Goguslerim kuculunce kamburum iyice ortaya ckti sanki ya da suan germeden gezyrm emn olamyrmda iyilesur iyilesmez egzersze baslayagm srtm icin :)
Tesekkur edriz :) Benimde en cok istedgm iki sey vardi ilki bu ikincisi parastle atlamak bu oldu bakalim ikincisi olacak mibu ameiyati olan herkese gecmis olsun. gogsunuzu gere gere dolasin yeni cicilerinizle. ameliyati olacaklarada simdiden hayirli olsun diyorum. ben ara ara gelip okuyorum burayi. meme kucultme ameliyati olup mutlu olan kim varsa onunla mutlu oluyorum. bende bu ameliyati olmayi cok istiyorum tek hayalim..
Devlet hastahaneleri 2000 binliraya yapıyorlar. hemde gayet iyi koşullarda..
merhaba mayıs 12 macide hanım dan randevu aldım göğüs küçültme ameliyatı olacağım tavsiyeleriniz var mı bi de ne kadar süre sonra iş başı yapabilirim sizce
Benim de bu çarşamba doktordan randevum var. Aslında bir defa muayene oldum ama o biraz üstün körü olmuştu. Bakalım ameliyat kararı alabilecek miyiz?
Ben eğer olursa aynı anda hem göğüs küçültme hem de burun ameliyatı olacağım ayrıca.
İş başı için bana doktor bir hafta sonra işine dönebilirsin demişti. Ama ben 10 gün izin alırım büyük ihtimal. Burun da olunca aynı anda iki nekahat olacak ya. Bir de morluk falan olursa istemem öyle insan içine çıkmayı.
Jelesec im msj ı buldumEvet arkadaşlar benim iki kuzenim de meme büyütme operasyonu oldular.Sadece biri evli değildi büyütme operasyonu olduğunda.Bekardı.Evlendi ve 2 yıl arayla doğum yaptı.İkisinde de hiç bir sorun yaşamadı.Göğüslerinde de bir problem olmadı.Ayrıca bu kuzenim ameliyatını Ercan beye 7 yıl önce olmuştu.Hatta doktorumuz o zamanlar Yeditepe Üniversitesinde çalışıyordu.
Ben de 2.5 yıl önce meme küçültme ve karın germe oldum aynı doktora.Eşim de lazer lipo..Aile boyu yani
Arkadaslar öncelikle iyi geceler. Ben ameliyat olalı iki hafta oluyor dikislerimi aldirmaya gittim ama dikişler alininca açılma oldu tekrar diktiler ve alan kisi bana niye bu kadar buzgulu dikilmis bunlar dedi aklima takildi. Ayrica benim goguslerin yan taraflari cok sert agri falan oluyo bnm gibi olan var mi acaba aramizda????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?