Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Sporcu sütyeni taktınız mı yoksa bandaj mı var şu anda? Nasıl peki sizin için? Bir de onu merak ediyorum. Mutlu musunuz bu ameliyatı olduğunuz için?
Kısaca farkı farkedebildiniz mi?
:)

Ameliyat olali 5 gün oldu sol göğsümde hiç birsey yok ama sag göğsüm çok şiş ve yan tarafında kas agrisi var o agri arada koluma da vuruyor. Sizlerde de aynı sorun var mi? Doktor dün icin banyo yapabilirsin dedi ama korkudan yapamadim. Benim lolipop kesisi ile hem diklestirme yapildi, Hem de silikon konuldu. Direnlerin Bandajlarini da çıkaramadım onları da dün çıkarabilirsin demişti.

Sporcu sütyeni taktınız mı yoksa bandaj mı var şu anda? Nasıl peki sizin için? Bir de onu merak ediyorum. Mutlu musunuz bu ameliyatı olduğunuz için?
Kısaca farkı farkedebildiniz mi?
:)

ameliyat için mutluyum. doktorum sporcu sutyenı degıl de normal telsiz bir sütyen taktı. sporcu mu takmak gerekiyor bu sporcu sutyenı nasıl kı?? gogsumun altın da t yok kucuk potluk var o kısımda sag gogsum cok burusuk umarım dzelcek herseye ragmen iyi ya farkı herkes fark edyr

ben dun hastaneden cıktım normalde dun dus olcktım doktor hastanedesın madem deyıp pansuman yaptı bugun ıcın ol dedi. dusa gircem dye cok korktum midem bulandı. ama bir sıkıntı cıkmıyr bant izleri cıksın dye baya ugrastım vucudumdakı o yyuzden dusta braz fazla kaldım umarm zararı olmaz yeni gazlı bez koydum dustan sonra. doktorum pansuman yapmayacaksn hergun dus al kopuklen dedı. sütyenımde normal telsiz sütyen penye kendi almıstı. bilmyrm benm doktor mu rahat ben de iyiyim umarm üsütmemişimdir. dusa fgirin ama cabuk cıkmaya bakın

Hayir canim bnmki eriyen dikiş değildi. Ya senin gogsun alt kismi da buzgulu mu acaba?

Bende de sorun yok sadece sag göğsümde ki ödem biraz daha fazla ama bugün düne göre çok iyiyim. Yinede tam banyo edemedim. Göğsümden asagisini yikayayim dedim hemen banyodan çıktım çünkü tansiyonum düştü. Biraz dinlenip tekrar girdim. Sacimida kuaför de yıkatip fön cektirdim. Banada doktorum sporcu sütyeni takti ameliyat parasinin icinde ekstra para vermedim. Pazartesi tekrar kontrolüm var umarım herşey yolundadir.

Kızlar benim ameliyatım 1 yıl 1 ay olacak. Çok memnunum :)
Tek sorunm iz ve göğüs ucu
Sağda bişi yokta sol göğsümün ucu içine çökmüş tırnağımla çıkarmaya çalışıyom olmuyo. Aranızda böyle sorun yaşayan var mı
İz konusuna gelincede contratubex kullandım bi fayda görmedim başka bi krem falan kullananız var mı

Ya bu sporcu styeni nasil birsey benm normal telsiz styen almis doktr bana onu takti telsiz penye telsz ve sungersz kullanmm yeterlyma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya bu sporcu styeni nasil birsey benm normal telsiz styen almis doktr bana onu takti telsiz penye telsz ve sungersz kullanmm yeterlyma

Benimki de telsiz ve sungersiz alt tarafı yarim ve korse gibi göğüsleri iyi tutsun diye. Doktor en az 6 hafta bunu kullanmam gerektiğini söyledi. Ama çok rahat ve güzel bir sütyen

öcelikle geçmiş olsun çok sevindim sorunsuz atlatmanıza ben de cumartesi günü ercan beydeydim . 17 nisana ameliyat günü aldım ..inanılmaz heycanlıyım ama ercan beye çok güveniyorum çünkü onun kendine güveni çok . birde arkadaşım kasım ayında ona ameliyat olmuştu. aşama aşama herşeyini bilioyurm 2 hafta önce gördügüm halinden bile daha iyiyidi dün yani çok çabuk iyileşio ondan da potluk vardı ama azaldı meme ucu biraz büzgü büzgüydü şimdi normal şeklini almaya başladı yani inanılmaz rahat hopluo zıplıo beni gaza getiren ve yanımda olan beni olmaya ikna eden o canım arkadaşımdır . sen de kafana bişey takma hepsi geçer inşallah ama sigra içiosan uzak dur bence ... ben de olucam inşallah güzel geçer .. bi gece kaldınız dimi ?

bencede kamburluk değildir. bizler memelerimizi saklmak ve taşımak için o kadar kötü otruduk ve yürüdük ki birde boynumu<daki bu agırlıklara her an gezdik . ben şimdi allahım kısmet eder ameliyatımı sorunsuzca atlatırsam 2 ay sonra fizik tedaviye başlıcam duruşumla sırtımla boynumla ilgili çünkü bir anda geçmicek agrılar . sonra da pilates e gitmek istiyorum yani şunlar bi gitsin de gerisi kolay diye düşnüyorum . siz de zor olanı atlatmışsınız ben ce gerisi çok kolay

Herşey iyi guzel bi de iyilesirken kaşıntı olmasaaaaa ; $

neden 2gece kaldınız ezgi hanım . ercan bey bana 1 gece dedi .. direnleri çıakrsın diye mi bekledi ? yoksa siz mi istediniz

ya kusura bakmayın şimdi gördüm bu msjınızı salı ameliyattan sonra persembeye kadar doktor kalmamı istedi perşembe ya da cuma size brakıyorum dedi ben de cuma cıktım hastanedeki yatakla kakıp oturmak kolay oluyrdu Evet direnleri çıkarmayı da beklemişti

Son düzenleme:
ne kusuru olur mu öyle şey . hım anladım ya ben de avrupa yakasındayım zor olucak gidip gelmem belki ben de kalmayı isteyebilirm 2 gece peki bişey sorucam paket fiyat ya bu hani işte muayeneleri sütyeni gilan 1 gece kalınca ok de 2 gece içinb ayrı para aldılar mı sizden ?

ben pazartesı oglen girdim hastaneye aslında pazartesı olcaktım uyanamadım yetişemedim ekip gitmiş. o yuzden doktor eve gondermedı benı cuma oglen de cıktım salı oldm ekstra alırlar dye dusundum ama alınmadı
alıntı yaparak msj atarsanız fark edilir o şekilde yazılınca fark edemyrm ben aklınzda olsun :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…