- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #15.421
ben de salı ameliyat oldum dikişler alınmayacak eriyen dikiş yapılmış sanırım. Sizinkini eriyenle dikmediler mi? son zamanlarda hep o kullanılıyormus. evet benimde goguslerımın yanları agrıyr oralarda dikiş olmadığı halde
Sporcu sütyeni taktınız mı yoksa bandaj mı var şu anda? Nasıl peki sizin için? Bir de onu merak ediyorum. Mutlu musunuz bu ameliyatı olduğunuz için?
Kısaca farkı farkedebildiniz mi?
:)
Ameliyat olali 5 gün oldu sol göğsümde hiç birsey yok ama sag göğsüm çok şiş ve yan tarafında kas agrisi var o agri arada koluma da vuruyor. Sizlerde de aynı sorun var mi? Doktor dün icin banyo yapabilirsin dedi ama korkudan yapamadim. Benim lolipop kesisi ile hem diklestirme yapildi, Hem de silikon konuldu. Direnlerin Bandajlarini da çıkaramadım onları da dün çıkarabilirsin demişti.
Hayir canim bnmki eriyen dikiş değildi. Ya senin gogsun alt kismi da buzgulu mu acaba?ben de salı ameliyat oldum dikişler alınmayacak eriyen dikiş yapılmış sanırım. Sizinkini eriyenle dikmediler mi? son zamanlarda hep o kullanılıyormus. evet benimde goguslerımın yanları agrıyr oralarda dikiş olmadığı halde
Hayir canim bnmki eriyen dikiş değildi. Ya senin gogsun alt kismi da buzgulu mu acaba?
ben dun hastaneden cıktım normalde dun dus olcktım doktor hastanedesın madem deyıp pansuman yaptı bugun ıcın ol dedi. dusa gircem dye cok korktum midem bulandı. ama bir sıkıntı cıkmıyr bant izleri cıksın dye baya ugrastım vucudumdakı o yyuzden dusta braz fazla kaldım umarm zararı olmaz yeni gazlı bez koydum dustan sonra. doktorum pansuman yapmayacaksn hergun dus al kopuklen dedı. sütyenımde normal telsiz sütyen penye kendi almıstı. bilmyrm benm doktor mu rahat ben de iyiyim umarm üsütmemişimdir. dusa fgirin ama cabuk cıkmaya bakın
Bende de sorun yok sadece sag göğsümde ki ödem biraz daha fazla ama bugün düne göre çok iyiyim. Yinede tam banyo edemedim. Göğsümden asagisini yikayayim dedim hemen banyodan çıktım çünkü tansiyonum düştü. Biraz dinlenip tekrar girdim. Sacimida kuaför de yıkatip fön cektirdim. Banada doktorum sporcu sütyeni takti ameliyat parasinin icinde ekstra para vermedim. Pazartesi tekrar kontrolüm var umarım herşey yolundadir.
Ya bu sporcu styeni nasil birsey benm normal telsiz styen almis doktr bana onu takti telsiz penye telsz ve sungersz kullanmm yeterlyma
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benimki de telsiz ve sungersiz alt tarafı yarim ve korse gibi göğüsleri iyi tutsun diye. Doktor en az 6 hafta bunu kullanmam gerektiğini söyledi. Ama çok rahat ve güzel bir sütyen
neden 2gece kaldınız ezgi hanım . ercan bey bana 1 gece dedi .. direnleri çıakrsın diye mi bekledi ? yoksa siz mi istediniz
ne kusuru olur mu öyle şey . hım anladım ya ben de avrupa yakasındayım zor olucak gidip gelmem belki ben de kalmayı isteyebilirm 2 gece peki bişey sorucam paket fiyat ya bu hani işte muayeneleri sütyeni gilan 1 gece kalınca ok de 2 gece içinb ayrı para aldılar mı sizden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?