- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #15.441
ben pazartesı oglen girdim hastaneye aslında pazartesı olcaktım uyanamadım yetişemedim ekip gitmiş. o yuzden doktor eve gondermedı benı cuma oglen de cıktım salı oldm ekstra alırlar dye dusundum ama alınmadı
alıntı yaparak msj atarsanız fark edilir o şekilde yazılınca fark edemyrm ben aklınzda olsun :)
a ben yeni üyeyimde bilmiyorum :) bi sürü attım aslında ben size belki son sayfalara bakarsıaız görürsünüz . ben de 17 nisan olucam .. :) çook geçmiş lsun tekrar size
size de geçmiş olsun şimdiden gerçekten ciddi bir karar ama eskiye ve yeniye bakınca hiç pişman olmyrsunz :)
ay öyle mi çok sevindim arkadaşım oldui işte kasım da ercan bey çok güzel geçti şuan çok güzeller yani :) iki hafta önceki hali ile bile şuan arasında daglar kadar fark var hızla iyileşyior potluklarda azaldı artık normal sütyen de takıyor . çok zor karar verdim doktorada ameliyatada ama artık agrısına dayaamıorum belimin olmka mecburiyetindeyim . agrınız sızınız var mı durumunuz nasıl ?
agrı kesici istedim bir kere hastanede o da sinüzitim var durduramadgım ıcın daha kendim hıc kullanmadım agrı kesıcı. zaten agrım olmuyr ara ara sızlıyor. sukurler olsun bir derdim yok. bir gogsumun altıyla dgerı aynı degıl suan oda gecer dyrlar sadece sırtustu yatmaktan bıktım artıkbir de normal styen kullndrdı doktor herkes sporcu tarzı kullanyrmus bu benı cıldrtyr hala begeıp bır sutyen alamadm
arkadaşımda sporcu sutyeni kullandı uzun bir süre rahat ettim dedi deiştirmedi şimdi normale geçti çok rahat . onun da ilk çıktııgnda agrısı olmuş o kadar. aynı değil derken ne fark var iki gögüs altı arasında.
ya nasıl tarıf etsem bilmiyorum sağ ggsumde ki potluk gogsumun altına dgru kıvrılıp sekıl alms artık dgru mudur sekil bilemem ama digeri oyle degil dikiş sagı dogru geliyor katlanyr falan.
o hangi sütyeni kullandı kı
ama daha çok yeni normaldir ben arkadaşımı gördüm ilk baş vazgeçer gibi oldum . çok tazeydi dikişleri meme başı filan büzük gibiydi şimdi valla mis gibi sizinkininde geçici oldugunu düşünüoyurum drla konuşun bi ercan bey dogrucu bi dr. söyler size olmusuz bişey varsa siz kafanzıda kurup üzülmeyin hiç .. doktor vermişti sonra kendine daha rahat etsin diye gene sporcu sütyeni aldı . arkadaşımın potluk varı ama azaldı bayaa azalıomuş o zatne azalmasa kolaymış onun gitmesi valla moralinizi bozmayın dediğim gibi arkadaşımın iki hafta da bile çok güzel yerişne oturdu sizin ne kadar büyük bilmiyorum ama benim çok büyükg cup nerdeyse c cupa inicem inşallah.
öcelikle geçmiş olsun çok sevindim sorunsuz atlatmanıza ben de cumartesi günü ercan beydeydim . 17 nisana ameliyat günü aldım ..inanılmaz heycanlıyım ama ercan beye çok güveniyorum çünkü onun kendine güveni çok . birde arkadaşım kasım ayında ona ameliyat olmuştu. aşama aşama herşeyini bilioyurm 2 hafta önce gördügüm halinden bile daha iyiyidi dün yani çok çabuk iyileşio ondan da potluk vardı ama azaldı meme ucu biraz büzgü büzgüydü şimdi normal şeklini almaya başladı yani inanılmaz rahat hopluo zıplıo beni gaza getiren ve yanımda olan beni olmaya ikna eden o canım arkadaşımdır . sen de kafana bişey takma hepsi geçer inşallah ama sigra içiosan uzak dur bence ... ben de olucam inşallah güzel geçer .. bi gece kaldınız dimi ?
ay öyle mi çok sevindim arkadaşım oldui işte kasım da ercan bey çok güzel geçti şuan çok güzeller yani :) iki hafta önceki hali ile bile şuan arasında daglar kadar fark var hızla iyileşyior potluklarda azaldı artık normal sütyen de takıyor . çok zor karar verdim doktorada ameliyatada ama artık agrısına dayaamıorum belimin olmka mecburiyetindeyim . agrınız sızınız var mı durumunuz nasıl ?
Ben dün akşam önümüzdeki pazartesi için ameliyat randevusu aldım. Bu sabah vazgeçtim. Çok korkuyorum. Bana bir şeyler söyleyebilecek olan var mı?
Ya pişman olursam sorusunu aklımdan atamıyorum bir türlü(
Hiç korkma halam da bundan iki hafta önce dr. Gökhan özerdem de meme küçültme ameliyati oldu. Ve inan çok güzel oldu sanki silikon varmış gibi.. Hiç ağrısı bile yok..
Resimler var.. görmek istersen özelden ulaşabilirsin..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hiç korkma halam da bundan iki hafta önce dr. Gökhan özerdem de meme küçültme ameliyati oldu. Ve inan çok güzel oldu sanki silikon varmış gibi.. Hiç ağrısı bile yok..
Resimler var.. görmek istersen özelden ulaşabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?