Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

a ben yeni üyeyimde bilmiyorum :) bi sürü attım aslında ben size belki son sayfalara bakarsıaız görürsünüz . ben de 17 nisan olucam .. :) çook geçmiş lsun tekrar size

a ben yeni üyeyimde bilmiyorum :) bi sürü attım aslında ben size belki son sayfalara bakarsıaız görürsünüz . ben de 17 nisan olucam .. :) çook geçmiş lsun tekrar size

size de geçmiş olsun şimdiden gerçekten ciddi bir karar ama eskiye ve yeniye bakınca hiç pişman olmyrsunz :)

size de geçmiş olsun şimdiden gerçekten ciddi bir karar ama eskiye ve yeniye bakınca hiç pişman olmyrsunz :)

ay öyle mi çok sevindim arkadaşım oldui işte kasım da ercan bey çok güzel geçti şuan çok güzeller yani :) iki hafta önceki hali ile bile şuan arasında daglar kadar fark var hızla iyileşyior potluklarda azaldı artık normal sütyen de takıyor . çok zor karar verdim doktorada ameliyatada ama artık agrısına dayaamıorum belimin olmka mecburiyetindeyim . agrınız sızınız var mı durumunuz nasıl ?

agrı kesici istedim bir kere hastanede o da sinüzitim var durduramadgım ıcın daha kendim hıc kullanmadım agrı kesıcı. zaten agrım olmuyr ara ara sızlıyor. sukurler olsun bir derdim yok. bir gogsumun altıyla dgerı aynı degıl suan oda gecer dyrlar sadece sırtustu yatmaktan bıktım artık bir de normal styen kullndrdı doktor herkes sporcu tarzı kullanyrmus bu benı cıldrtyr hala begeıp bır sutyen alamadm

arkadaşımda sporcu sutyeni kullandı uzun bir süre rahat ettim dedi deiştirmedi şimdi normale geçti çok rahat . onun da ilk çıktııgnda agrısı olmuş o kadar. aynı değil derken ne fark var iki gögüs altı arasında.

ya nasıl tarıf etsem bilmiyorum sağ ggsumde ki potluk gogsumun altına dgru kıvrılıp sekıl alms artık dgru mudur sekil bilemem ama digeri oyle degil dikiş sagı dogru geliyor katlanyr falan.
o hangi sütyeni kullandı kı

ama daha çok yeni normaldir ben arkadaşımı gördüm ilk baş vazgeçer gibi oldum . çok tazeydi dikişleri meme başı filan büzük gibiydi şimdi valla mis gibi sizinkininde geçici oldugunu düşünüoyurum drla konuşun bi ercan bey dogrucu bi dr. söyler size olmusuz bişey varsa siz kafanzıda kurup üzülmeyin hiç .. doktor vermişti sonra kendine daha rahat etsin diye gene sporcu sütyeni aldı . arkadaşımın potluk varı ama azaldı bayaa azalıomuş o zatne azalmasa kolaymış onun gitmesi valla moralinizi bozmayın dediğim gibi arkadaşımın iki hafta da bile çok güzel yerişne oturdu sizin ne kadar büyük bilmiyorum ama benim çok büyük g cup nerdeyse c cupa inicem inşallah.

valla ben pek bilgisiz oldugumu fark ettm. berlei gibi birşey sütyen kullanyrdum iki beden küçültüyrmus 95 e kullanıyormusum. doktor olctugunde 110 a 80 di simdi 85 b takcam

Ne güzel ameliyat gününüz belli. Ben yarın akşam muayene olacağım. Belki ben de ameliyat günü belirlerim doktorumla yarın. Heyecanlıyım. Siz?

Ozosh merhaba bende bir hafta önce ercan beye büyütme ve diklestirme oldum tabi silikonda konuldu ve neredeyse hic ağrım olmadi sadece 4 gün sag göğsümün yani ve kolumda biraz kas agrisi vardı. 5. Günden sonra normal hayata dönmeye başladım tabi hareketlere dikkat ederek. Hastahanede birgün kalıyorsun kalmak istedigin ekstra günler icin ücret alınıyor ama sporcu sütyeniameliyat fiyatina dahil. Sende silikon olmayacağı için bence hic korkma daha kolay atlatirsin. 16 nisanda dikislerimi aldirmaya gidicem bakalim sonuç nasıl olacak . Simdiden geçmiş olsun.

Ben bu akşam muayenemi oldum detaylı. Doktor Pazartesi yapalım ameliyatı dedi. Ben de tamam dedim ama şu anda pişman gibi miyim neyim bilemiyorum. Çok heyecanlandım. Sigara da içme dedi. Bu streste sigara içmicem şimdi. Ben sonuçlardan korkuyorum sadece. Ya beğenmezsemden korkuyorum. Doktoruma güveniyorum ama işte yine de ne bilim??

Son düzenleme:
Burada ameliyat olup memnun olanları görünce daha bir heveslendiğimi belirteyim ama size bir anlatayım siz de bana akıl verin ablalarım :)
Ben henüz 18 yaşındayım ve göğüs ölçülerim yaşıma göre gerçekten fazla 95-100 yani boyum 1.68 kilom 70. Kilodan yana fazla sıkıntılıyım biliyorum ama zayıflasam 1-2 beden küçülecek yine büyük olacak,aşırı psikolojimi bozuyor arkadaşlarım 75-80 civarında sütyen takarken hem hoş duruyor hemde normal olan o zaten...Adam akıllı kısa kollu giyip gezemiyorum sokakta,kendimi çok kötü hissettiriyor. Bir yandan da ileriyi düşünüp evlendiğim zaman çocuğumu emzirememe ihtimali var.Hoş bu psikoloji ile birisiyle evlenebileceğimi düşünmüyorum ya. Ne yapsam cidden karar veremedim çok kararsızım.

Ben dün akşam önümüzdeki pazartesi için ameliyat randevusu aldım. Bu sabah vazgeçtim. Çok korkuyorum. Bana bir şeyler söyleyebilecek olan var mı?
Ya pişman olursam sorusunu aklımdan atamıyorum bir türlü(

Hiç korkma halam da bundan iki hafta önce dr. Gökhan özerdem de meme küçültme ameliyati oldu. Ve inan çok güzel oldu sanki silikon varmış gibi.. Hiç ağrısı bile yok..

Resimler var.. görmek istersen özelden ulaşabilirsin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hiç korkma halam da bundan iki hafta önce dr. Gökhan özerdem de meme küçültme ameliyati oldu. Ve inan çok güzel oldu sanki silikon varmış gibi.. Hiç ağrısı bile yok..

Resimler var.. görmek istersen özelden ulaşabilirsin..

Çok teşekkür ederim. Ben size özelden mesaj attım. Acaba okuyabildiniz mi?

Kizlar yok mu sadece meme ucu kesisi ile diklestirme yapan. Silikon kullanmadan sadece kendi meme dokusu ile diklestirme tecrübesi olan....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben hala yaptırmadım ))) çok aciliyeti yok ama illa yaptırıcam küçültme, ara vermiştim foruma, belki kışa yaptırırım tekrar deneyimleri izleyim tekrardan... titiz konu çünkü, asıl uzun zaman sonrası memnunmu yaptıran arkadaşlar onlara bakacam 😉😊

rainy days never say goodby...

Geçmiş olsun halanıza, bende göğüs küçültme ameliyatı ile ilgileniyorum. Çok doğru bi doktorda deneyimleri izledikten sonra karar vericem iki senedir kararlıyım bu kış olsun yazı riske atamam, ölçü kaçtan kaça indi istediği ölçüyü yapıyorlarmı ? 100 oldu benim 80 isterim ...

rainy days never say goodby...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…