Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Selaaam :)

Gokhan bey Halama kendi boyuna ve omuz genisliğine uygun ölçülerde yaptığı nı soyledi...ağırlıktan kurtuldu ve omuzlarindaki yük ortadan kalkti oncesinde meme altinda deri lezyonlari cok oluyordu...koltuk altin dan sirta dogru liposaksin da yapti ve tabi ki es ki sutyen ölçüsünden daha küçüğünu kullanmaya basladi bile

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim bende korkuyordum ama ameliyat olali 3 gun oldu.ameliyatim 4 saat surdu.1 gece hastanede yattim.bi sikinti yasamadim.doktorum iyi is cikardi.simdiden cok memnunum.E cup tan B cup a indi olculerim.agrim da az oluyo.agri kesici icmesemde oluyo.secim senin ama konforlu bir hayat istiyordan cesaret sart.omur boyu cekecegine en fazla 3 gun biraz cekersin

Çok geçmiş olsun size de. Ben de cesaret yok ama karar verdim yine de. Bakalım nasıl olacak. Haftaya tekrar bir gün belirleyeceğiz. Size de sağlıklar dilerim.

Çok geçmiş olsun size de. Ben de cesaret yok ama karar verdim yine de. Bakalım nasıl olacak. Haftaya tekrar bir gün belirleyeceğiz. Size de sağlıklar dilerim.

sen bendeki cesaretsizliği görseydin emin ol kendine cesaretli derdin,hastaneye ağlayarak girdim bir türlü sakinleşemedim anestezi uzmanından doktoruma hemşireme kadar hepsini bezdirdim,ailem,ailem derken 7-8kişi olnlarıda günlerce gerdim,bugün ameliyatımın üçüncü günündeyim ki bi okadarda canım tatlı olmasına ramen gerçekten iyiyim sadece bu kadar korktuğuma değmediğini ameliyat öncesi anlayamıyorsun işte buna çare yok nasıl oldu nasıl olacak bir bilinmeyen varken karşında doğal bu tepkiler.hatta ameliyat sonram çok rahattı serum ve kalçadan ağrı keesicide aldım birtek dün sıkıntılıydı tablet formunda ağrı kesi aldığım için çok yeterli olmadı bugün daha iyi.can sıkıcı durum sırt üstü yatmak biraz bel ağrısı yapıyor birde duş almaktan korkuyorum şimdilik,iyiki olmuşummmm ve geç bile kalmışımmm,çok mutluyum sonunda atlattım

arkadaşım sanada geçmiş olsun bende üçüncü günümdeyim bişey sorucam duş aldınmı ve dikiş üzerindeki bantları doktor muayenesindemi çıkacak?

hiç düşünmeden ameliyat ol derim ben 20 yaşımdayken ameliyat olmayı çok istedim ama olamadım şimdi 30umdayım ve düğünümden önce ameliyat oldum üçüncü günüm keşke 20sinde olsaymışım ve bunu doktorumda söyledi o yüzden en büyük pişmanlığımdır.süt bezlerini koruyacak bi doktor bul iyice araştır ve geciktirme psikolojik olarak özgüven sıfırlanıyor ve arkadaş çevrenden tut ta aile ilişkilerine bile yansıyor,yinede tercih senin güzelim

kaldıki göğüslerim küçülmeden evlenmem diyordum gelinlik asla diyordum aynende öyle oldu düşün mayıs sonu düğün ve ben ameliyatlıyım ah keşke 20de olaydımmmmm

geçmiş olsun arkadaşım meme başı ve dikiş üzerindeki bantlar nasıl çıktı acaba ben üçüncü günümdeyim daha

arkadaşım bende üçüncü günümdeyim duş almaya korkuyorum tansiyonumda düşük dikişlerin üzerindeki bantları elleme dedi doktor ee banyoda ıslanacak pansuman yapmadan nasıl olcak aklım almadı sen neyaptın sonrasında???

merhaba mayıs 12 macide hanım dan randevu aldım göğüs küçültme ameliyatı olacağım tavsiyeleriniz var mı bi de ne kadar süre sonra iş başı yapabilirim sizce

naime21 12 mayıs da macide hanıma ameliyat olacağım size bir kaç sorum olacak dikiş aldırdınız mı yoksa eriyen dikişmi , izler ne durumda çok rahatsız edici izler oluştu mu ve iğleşme süreciniz hakkında bilgi verirseniz sevinirim tarih yaklaştıkça heyecan mı desem korku mu desem bi hallerdeyim ve son olarak ameliyatta kaç saat kaldığınız tavsiyelerinize ihtiyacım var lütfen

arkadaşım sonunda kararsızlıktan kurtulup ameliyatımı oldum.üçüncü günümdeyim bugüne kadarki desteğin için teşekkürler..

çok geçmiş olsun bende 3üncü günümdeyim ve iki hafta sonra doktora gideceğim bu sürecin nasıl geçti doktora gidene kadar dikişlerinin açılmasına çok üzüldüm ben korkudan duş almadım ama bu dikişler üzerindeki bantlar ne olacak bilemedim doktora gidene kadar..

Sevgili elanor, ben de seni merak ediyordum ameliyat oldun mu diye. Hatta mesaj attım özelden gibi hatırlıyorum. Neyse. Önemli değil. Sonunda olmuşsun. Çok sevindim senin adına. Çok güzel atlatmışsın ameliyat kısmını. Nekahat dönemin de sorunsuz geçer umarım. Ben cesaret konusunda çok süperim sanıyordum kendimi. Fos çıktım resmen. Yani yolda giderken birisi kafama odunla vurup direk ameliyathaneye götürse çok şahane olacak :) neyse korka korka verdim kararımı. Bu hafta reglim bittikten sonra mamografi çekilip ameliyat günü konuşacağız doktorumla. Ben burun da olacağım aynı zamanda. Yüksek ihtimal 21 Nisan'da olacağım. Korkmamak elimde değil. Ne yapabilirim. Sigarayı da bıraktım hiç değilse o güne kadar. Bir de onun stresi. Ayvayı yemiş durumdayım anlayacağın.
Sen her gün burdan güzel şeyler yazarsın inşaallah. Hepimizin cesarete ihtiyacı var.
Çok çok geçmiş olsun sana tekrar. Kolaylıkla atlatmanı dilerim bu günleri:)

kesinlikle yansıyor,kendimi tanıyamaz hale geldim aşırı çekingenlik ve arkadaş ortamından uzaklaşma gibi durumlar olduğunu fark ettim ki benim karakterime tamamen ters bir olay,iyice araştırıp ücret konusunda aileme danışayım en iyisi. Sizin doktorunuz iyi mi ? Hangi ilde yaşıyorsunuz? Bulunduğum şehire uzak değilse doktorunuz iyiyse seve seve gider ameliyat olurum,herhangi bir korkum yok :)

arkadaşım sanada geçmiş olsun bende üçüncü günümdeyim bişey sorucam duş aldınmı ve dikiş üzerindeki bantları doktor muayenesindemi çıkacak?

sana da gecmis olsun.1 hafta tamamlaninca dus alicam.yarin icin doktorum pansumana cagirdi.bantlar ne zaman cikicak yarin ogrenicem.o zaman paylasirim.bi de benim pansumanim sikimi sarilmis bilmyorum.biraz sikistiriyo.seninde oylemi.sol tarafim rahat ama sagda bazen bi noktaya agri giriyo.yatip kalkarken

Yakın bir zamanda doğum yapan arkadaşım bana bantlardan bahsetmişti, duş yaparken yapıştır su geçirmiyor diye fakat doktorum gerek yok köpüklen hatta dedi. ben de o banttan almadım. Bantların yapışkanı kalmıştı kolumda vücudum da onlar çıksın diye fazla kalmışım duşta ama bir sıkıntı olmadı

canim bende sigara kullaniyorum doktorum hic sormadi bile kullaniyomusun diye.tabi dayanabiliyosan icme.bu vesileyle belki birakirsin :))))

canim bende sigara kullaniyorum doktorum hic sormadi bile kullaniyomusun diye.tabi dayanabiliyosan icme.bu vesileyle belki birakirsin :))))

Göğüs ucu iyileşmesinde ve narkozdan sonra uyanma safhasında önemli bir faktörmüş. Ben öyle bırakmaya hazır falan değildim aslında. Hatta doktordan sonra ilk gün içtim bir iki. Ama iki gündür içmedim. Bilmiyorum iyileştikten sonra içerim belki de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…