Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

sargı iki günde çıktı arkadaşımda direnleri de 2.günde çıakrttı .. ama bantlar kaldı baya kulandı olnları .
ben de günümü aldım 17 nisan da kısmetse olacagım çok korkuyorum sizin 1 haftayı geçt,i saırım nasıl oldunuz ? daha iyi hiissediosunzudur umarım kendinizi ..birde sol da dikişlerde bi gariplik var diodunzu drla konutşnuz mu

bugun 5.gunum.pansumana gittim.persembe dus alabilecegimi soyledi doktor.ve dikisler alinmiyormus.persembe ve cumartesi de pansuman yapip bitecek insallah.kizlar ben sag kolumu fazla hareket ettirdigim icin bicak saplanir gibi bazen agri giriyodu.yani kol hareketlerine dikkat

17 nisana aldım günümü ksımetse ameliyat olacağım .. inanılmaz heycanlı ve panik halindeyim

Sevgili ozosh, ben azkalsın bugün ameliyat oluyordum. Ama korktum erteledim. Yani senden önce olacaktım sen benden önce gün almana rağmen. Çarşamba akşam doktor Pazartesi yapalım dedi. Ben de olur dedim ama eve geldim beni aldı bir korku bir telaş. Panik atak nöbeti geçirdim resmen. Sonra sabah ilk işim iptal etmek oldu. Ama sonra tekrar kararımı verdim net bir şekilde. Allah kısmet ederse önümüzdeki Pazartesi olacağım. Sen benden önce olacaksın ameliyat. İnşaallah çok çok iyi geçer. Gönlünde olur. Heyecan korku hepsi var bende. Sen umarım çok sakin rahat girer çıkarsın ameliyattan. Kendini ilk ii hissettiğin anda da burdan bize haberler verirsin inşaallah.

kızlar bende küçültme işlemı yaptırdım çok güzel bı amelıyat gecırdım bıraz ağrılarım oldu ama cok dayanamıcak kadar degıl tavsıye uzerıne buldum doktorumu bende istedıgım herseyı cok rahat giyebılıyorum sırt ağrılarım kalmadı rahatlıkla dar badılerle gezıyorum bende cok korkuyodum amelyat olmaktan fakat korkulucak kadar degılmıs keşke daha once yaptırsaydım dıyorum amelıyatı istanbulda yaşıyorum amelıyatımı Dr Halil İbrahim Gökçek e oldum tavsıye ederım

Çok geçmiş olsun size de. Kaç gün oldu siz ameliyat olalı? Ameliyatınız kaç saat sürdü bir de onu merak ediyorum.

Hilal nasıl oldun? Ben reglimin bitmesini bekliyorum. Mamografi çekilmem lazımmış ameliyattan önce. Eğer öyle olursa pazartesi ameliyatım var.
Senin ameliyatın kaç saat sürmüştü? Direnler ne zaman çıkmıştı?

öncelikle çok geçmiş olsun canım darısı başıma inşallah :)) umarım sorunsuz ilerliyordur ameliyat sonrası.. sen en son sıkı bir şekilde doktor araştırıyordun diye hatırlıyorum. nerede ve kimde ameliyata karar verdiğini merak ediyorum. bir de ücret hakkında bilgilendirirsen sevinirim. şimdiden teşekkürlerr

Arkadaşlar merhaba benim bütçem 2000 civarı bu meme küçültme ameliyatını maltepe üniversitesinde burak bey kaça yapıyor ya da bütçeme göre istanbulda tavsiye edeceğiniz bir yer var mı lütfen yardımcı olun artık yazın pişmesinden mantardan bıktım

Eskilerden kimse yok mu bi cvp verin bana.
Ya kızlar sol göğsümün ucu içine çökmüş durumda. Yardımcı olun lütfen ne yapmalıyım.

Sanırım siz bana diyorsunuz :) Evet solum biraz daha toparladı ama sağ kadar toparlayamadı daha. Toparlar diyorlar bakcaz artık. Geçen haftaya göre daha kötüyüm bu hafta eğilince sanki göğüs ucum düşecek gibi oluyor ama bu iyileşme sürecinde olan birşeymiş sanırım. Bir de sol kolum acılmıyor o da kaslarla ilgili diyorlar cuma kontrolum var

Merhaba hanımlar, benim bir sıkıntım var ve burada sizlerin tecrübe-tavsiyelerine ihtiyacım var.23 yaşında bir kızım var. Göğüsleri çok büyük ve bu ona büyük sıkıntılara ( boyun, omuz, sırt ağrıları ) sebep oluyor birde tabii kıyafet alırken istediğini alamıyor ve bu onu çok üzüyor. yardımcı olamamak beni de kahrediyor. Ameliyat olmayı düşündüğünü söyledi, ben önce karşı çıktım henüz bekar bir kız için riskleri olabileceğini düşündüm yani ilerisi için. Ancak o çok sıkıntıda ve ben ciddi bir depresyona girmesinden endişe ediyorum. Forumda, DENİZLİ 'de Pamukkale üniversitesinde ya da başka bir hastanede bu tecrübeyi yaşamış arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşabilirler mi acaba? Neler yaşadılar şimdi memnunlar mı? zor bir süreçmidir? fiyatlar ne düzeyde? tavsiye ettikleri doktor var mı ? inanın çok ihtiyacımız var. Şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar,
Göğüs küçültme ameliyatından önce mamografi ve ultrason çekildiniz mi? Doktorum benden istedi fakat hastane 40 yaş altını çekmiyoruz diyor? Ne yapacağımı şaşırdım.

17 nisana aldım günümü ksımetse ameliyat olacağım .. inanılmaz heycanlı ve panik halindeyim

Ozosh bugün ameliyat olacaktı. Nasıl geçti ameliyatı çok merak ediyorum. Şu anda nasıldır acaba?
Sevgili ozosh, durumunu bize ilk iyi hissettiğinde bildirmeni bekliyorum. Çok çabuk iyileşirsin umarım.

Neler yaşadığımı burada yazdım. Okuyabilirsiniz. Çok zor bir ameliyat değil. Hiç ağrı hissetmiyorsunuz. İlk ameliyat olduğu gün sorunlar var tabi ama sonuçta narkoz alıyorsunuz. Ertesi sabah zaten hastaneden çıkıyorsunuz. Bir hafta sonra ise çok rahatsınız diyebilirim. Yalnız ağır kaldırmak yok. Ben bu konuyu çok araştırdım. İşinin ehli birine yaptırırsanız süt bezleri zarar görmüyor. Bekarken yaptırıp da çocuğu olunca emziren tanıdıklarım var.Teknoloji ilerledi. Bence artık öyle bir risk yok. Ameliyattan sonra çok rahatlıyorsunuz. Sakın bunu unutmayın. Hayatınız değişiyor. Omzunuzdan birkaç kilonun kalkması süper bir şey. Hele bir genç kız için çok daha önemli. Ben yirmi yıl önce yaptırmadığıma çok pişmanım. Ben özel hastanede İstanbul'da yaptırdım.Bu yüzden bu konuda bilgi veremeyeceğim. Eğer kızınız olayı bu kadar dert etmişse önemlidir derim. Ben de yıllarca nasıl kapatacağımı düşündüğümden onu anlayabiliyorum. Hayırlısı lsun. Yardım ettiysem ne mutlu bana.

Valla ne desem yalan gecem hafyati daha rahat atlatmstm bu hdta daaha zor oldu. Agrilarm hic yok sukurle olsn iyilesme surecne grnce gguslerm dusuyrmus gbi olmaya basladi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…