- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #15.481
sana da gecmis olsun.1 hafta tamamlaninca dus alicam.yarin icin doktorum pansumana cagirdi.bantlar ne zaman cikicak yarin ogrenicem.o zaman paylasirim.bi de benim pansumanim sikimi sarilmis bilmyorum.biraz sikistiriyo.seninde oylemi.sol tarafim rahat ama sagda bazen bi noktaya agri giriyo.yatip kalkarken
17 nisana aldım günümü ksımetse ameliyat olacağım .. inanılmaz heycanlı ve panik halindeyim
kızlar bende küçültme işlemı yaptırdım çok güzel bı amelıyat gecırdım bıraz ağrılarım oldu ama cok dayanamıcak kadar degıl tavsıye uzerıne buldum doktorumu bende istedıgım herseyı cok rahat giyebılıyorum sırt ağrılarım kalmadı rahatlıkla dar badılerle gezıyorum bende cok korkuyodum amelyat olmaktan fakat korkulucak kadar degılmıs keşke daha once yaptırsaydım dıyorum amelıyatı istanbulda yaşıyorum amelıyatımı Dr Halil İbrahim Gökçek e oldum tavsıye ederım
bugun 5.gunum.pansumana gittim.persembe dus alabilecegimi soyledi doktor.ve dikisler alinmiyormus.persembe ve cumartesi de pansuman yapip bitecek insallah.kizlar ben sag kolumu fazla hareket ettirdigim icin bicak saplanir gibi bazen agri giriyodu.yani kol hareketlerine dikkat
sen bendeki cesaretsizliği görseydin emin ol kendine cesaretli derdin,hastaneye ağlayarak girdim bir türlü sakinleşemedim anestezi uzmanından doktoruma hemşireme kadar hepsini bezdirdim,ailem,ailem derken 7-8kişi olnlarıda günlerce gerdim,bugün ameliyatımın üçüncü günündeyim ki bi okadarda canım tatlı olmasına ramen gerçekten iyiyim sadece bu kadar korktuğuma değmediğini ameliyat öncesi anlayamıyorsun işte buna çare yok nasıl oldu nasıl olacak bir bilinmeyen varken karşında doğal bu tepkiler.hatta ameliyat sonram çok rahattı serum ve kalçadan ağrı keesicide aldım birtek dün sıkıntılıydı tablet formunda ağrı kesi aldığım için çok yeterli olmadı bugün daha iyi.can sıkıcı durum sırt üstü yatmak biraz bel ağrısı yapıyor birde duş almaktan korkuyorum şimdilik,iyiki olmuşummmm ve geç bile kalmışımmm,çok mutluyum sonunda atlattım
Kızlar benim ameliyatım 1 yıl 1 ay olacak. Çok memnunum :)
Tek sorunm iz ve göğüs ucu
Sağda bişi yokta sol göğsümün ucu içine çökmüş tırnağımla çıkarmaya çalışıyom olmuyo. Aranızda böyle sorun yaşayan var mı
İz konusuna gelincede contratubex kullandım bi fayda görmedim başka bi krem falan kullananız var mı
sargı iki günde çıktı arkadaşımda direnleri de 2.günde çıakrttı .. ama bantlar kaldı baya kulandı olnları .
ben de günümü aldım 17 nisan da kısmetse olacagım çok korkuyorum sizin 1 haftayı geçt,i saırım nasıl oldunuz ? daha iyi hiissediosunzudur umarım kendinizi ..birde sol da dikişlerde bi gariplik var diodunzu drla konutşnuz mu
Çok geçmiş olsun size de. Kaç gün oldu siz ameliyat olalı? Ameliyatınız kaç saat sürdü bir de onu merak ediyorum.[/
canım 6 ay oldu amelıyat olalı 2 buçuk saat surdu amelıyatım
17 nisana aldım günümü ksımetse ameliyat olacağım .. inanılmaz heycanlı ve panik halindeyim
Merhaba hanımlar, benim bir sıkıntım var ve burada sizlerin tecrübe-tavsiyelerine ihtiyacım var.23 yaşında bir kızım var. Göğüsleri çok büyük ve bu ona büyük sıkıntılara ( boyun, omuz, sırt ağrıları ) sebep oluyor birde tabii kıyafet alırken istediğini alamıyor ve bu onu çok üzüyor. yardımcı olamamak beni de kahrediyor. Ameliyat olmayı düşündüğünü söyledi, ben önce karşı çıktım henüz bekar bir kız için riskleri olabileceğini düşündüm yani ilerisi için. Ancak o çok sıkıntıda ve ben ciddi bir depresyona girmesinden endişe ediyorum. Forumda, DENİZLİ 'de Pamukkale üniversitesinde ya da başka bir hastanede bu tecrübeyi yaşamış arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşabilirler mi acaba? Neler yaşadılar şimdi memnunlar mı? zor bir süreçmidir? fiyatlar ne düzeyde? tavsiye ettikleri doktor var mı ? inanın çok ihtiyacımız var. Şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar,
Göğüs küçültme ameliyatından önce mamografi ve ultrason çekildiniz mi? Doktorum benden istedi fakat hastane 40 yaş altını çekmiyoruz diyor? Ne yapacağımı şaşırdım.
Diğerini yaptırıp yaptırmadığımı hatırlamıyorum ama ultrason çektiler
Zor oldu ama ben ikisini de yaptırdım bugün. Allah'ın izniyle Pazartesi günü ameliyat olacağım.
Hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?