Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Canım ben bekarım. Zaten süt bezlerinin bi kısmı korunuyo. Yine emzirebiliyosun sadece doktorun sana kesin bişi söylememiş. Eğer doku çok alınırsa o kadar süt bezi alınır. Benim göğsüm sarkık değildi sadece yayvan şekildedi acaba izlerimin fotosunu koysam sitede sorun olur mu.
Belki bu iz konusunda bana yardımcı olacak birileri vardır :)
İnş çocukların küçük değildir darbe almaman gerek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yok cnm oğlum 15 kızım 11 yasında benim göğüslerim baya büyük ve sarkık ve doktorum koltuk altına dogruda yayılmış göğüslerin dedi

yok cnm oğlum 15 kızım 11 yasında benim göğüslerim baya büyük ve sarkık ve doktorum koltuk altına dogruda yayılmış göğüslerin dedi

canım ya birde benim sormak istediğim genelde yorumlarda okuyorum mide bulantısı ve kusma diyorlar ameliyat sonrası acaba pişman olurmuyum diyorum kendi kendime

Aynen benimde o şekildedi ama sarkık falan değildi hahaaa diyilcek gibi büyükte değildi. Sadece yayvan olduğu için bitişik duruyordu. Hayırlısı olsun senin için. Ama eminim ameliyattan sonra bi ohh çekecen :)

canım ya birde benim sormak istediğim genelde yorumlarda okuyorum mide bulantısı ve kusma diyorlar ameliyat sonrası acaba pişman olurmuyum diyorum kendi kendime
Sadece ilk gün kustum oda narkozluydum diye. Narkozu çıkardıktan sonra kendime geldim. Başkada bişiyim olmadı. Dediğim gibi narkozu çıkardın mı tamamdır.

cok saol canım beni rahatlattın kendine iyi bak görüşmek üzere gelişmeleri bildiricem sana inşllh

benim için yama dedi doktor. 105 G kullanıyorum. bir doktor %60 derken öbür doktor %100 bir daha hissetmeyeceksiniz dedi. bu yüzden bende vazgeçtim açıkçası. başka bir yolu var mı diye araştırıyorum bende.

benim için yama dedi doktor. 105 G kullanıyorum. bir doktor %60 derken öbür doktor %100 bir daha hissetmeyeceksiniz dedi. bu yüzden bende vazgeçtim açıkçası. başka bir yolu var mı diye araştırıyorum bende.

Benim cok sarkik oldugu halde yama olmadi. Acaba kilolu gegilsen dahami kucultulcek .ama arastir sonucta his kaybi olmayan yontem varken neden kayip yasayasin .

Bende bekarım,doktorum süt kanallarının korunduğunu söyledi ama garantisi yok tabi süt gelirse verirsin olmazsa da şöyle düşün ameliyat olmayanlardan da süt gelemiyor ya da bebek emmiyor. Ağrıların çoksa sağlık açısından yaptır bence.

Yaptirmak cok istiyorum ama işte sonuçta bebekle anne arasindaki en onemli sey anne sutu.riske atabilirmiyim bilemiyorum.sen nerde ameliyat oldun ? Smdi cok memnunsun galiba.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızlar ben geçen hafta ameliyat oldum ameliyatı düşünen arkadaşlara yardımım dokunabilir diye yazıyorum çünkü bende düşünce aşamasındayken hep bu forumu takip ettim.
Ankara'da yaşıyorum ve bekarım göğüslerimden 95 -100 di ve çokça sarkıktı. Estetik international da Dr. Mehmet Reis ile görüştüm ameliyatı Acıbadem'de yapıyorlar. Ameliyat'dan bi kaç gün önce kan örneği alıyorlar. Ameliyat sabahı anestezi için sorular sordular. Hiç acı hissetmedim ama uzun bi ameliyat olduğu için ayaklarımda uyuşma 2 gün sürdü. Ameliyat sonrası kusma oldu herkesde olmuyormuş.Sadece sol göğüsümde sızı oldu.
Bir gece hastanede kaldım bandajlar olduğu için sütyeni hemen takmadılar. Hastaneye giderken yanınıza düğmel
I pijama alırsanız rahat edersiniz hatta yedekde alın. Eve gelirken de çok rahatım,Cafe de kahve bile içtim :)
Iki antibiyotik,bi vitamin ve apranax verdi.
Direnler bende 4 gün kaldı onlara dikkat etmek gerekiyor,çıkarırken canınız hiç yanmıyor benim pansumanım yapılırken bandajları çıkarmaları biraz canımı yaktı o kadar.
Doktorun ofisine gittiğimde herkes çok beğendi göğüslerimi oradaki cilt bakımı yaptıran kadınlardan birisi muayene oldu hatta :)
Şimdi haftaya 2 defa daha pansumanım olacak.
Ağrılarım sızılarım yok çok şükür olmak isteyenler düşünmeyi bırakın ve harekete geçin.

Evet bırakmak zor oluyor. Eğer sigarayı bırakmak ifadesi sizi rahatsız ediyor strese sokuyorsa bir süre sigarayla aranızdaki ilişkiye ara vereceğinizi düşünün belki daha kolay olur.

Sigara yuzunden basina gelenleri okudum cok uzuldum simdi nasilsin merak ettim benimde sigara yuzunden 3ay oldu ama dikislerim kapanmadi .ameliyat olucak olanlarda biraksin ...

Sigara yuzunden basina gelenleri okudum cok uzuldum simdi nasilsin merak ettim benimde sigara yuzunden 3ay oldu ama dikislerim kapanmadi .ameliyat olucak olanlarda biraksin ...

Sana da çok geçmiş olsun. Şimdi daha iyiyim ama yaram hala açık gazlı bezlerle kapalı. Göğüs ucumun alt kısmı hala kapanmadı alt kapanmayınca üstte kapanmıyormuş doktorun dediğine göre. Dikiş atacaklardı ama kadın doğum doktoru izin vermedi. Öyle idare ediyorum şimdilik. Hamilelikten hassaslaştı sızlıyor arada. En büyük sıkıntım doğru düzgün banyo yapamamak. Su gelmemesi gerekiyormuş. Birde tabi sürekli hastaneye gidip geliyorum. Bakalım pazartesi günü yine gideceğim konuşacağım doktorla diksinler ne yapayım bıktım artık git gel durmadan hastaneye bir taraftan korkuyorum da bilmiyorum işte bakalım.

Cok gecmis olsun bana ameiyattan sonra iki defa dikis atildi ama onlarda tutmadi yavas yavas kendi geciyor cok az bi aciklik kaldi. Senin hamile kalman kotu olmus zaten gogusler hassas bide hamilelik gerilmeler sızı allah yardimcin olsun .

Canim benim ameliyatim şimdilik kaldı üç aylık şekerim yüksek doktorum yaraların iyilesmeme riski var dedi bende o riski göze almadım şekerim Suan iyi gidiyo diyete devam eylül ekim gibi tekrar gorusucez doktorla erteledik anlican

Bende bu ameliyatı olmak istiyorum. Beden 85 D ve gerçekten ağrılarım çok ama belki estetik değilde zorunludur dense sigortyaya ödetmek istiyorum. Siz nasıl yaptınız. Ne kadar ödediniz. Ben Medipolde Mustafa Keskin'e muayene olmak istiyorum. Ne dersiniz, bilen var mı ?

Canim devlet hastanesine gidiyosun plastik cerrah bolumune.ordaki doktor once muayene edicek seni sonra ultrasona gondericek ultrasona giriceksin sonucunu yine ayni doktorun gorucek ve kararini vericek.yani benimki oyle olmustu.eger onay verirse gun belirliyosunuz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese merhaba,

Ben 23 yasindayim, Almanya'da okuyorum. Türkiye'deki hangi ölçülere denk geldiğimi tam bilmiyorum, veya burayla aynı olup olmadigini. Ancak buradaki ölçüm 38-E. Yani oldukça büyük göğüslerim var ve cok rahatsızım. Kilolu biri sayılmam, 1.73 boyundayim ve 63 kiloyum.

Sırt ağrılarım bir de kücükken düsmemden kaynaklanan kalcamdaki sakatlıkla birlesince daha da cekilmez oluyor. Burada yüksek lisans yaptigim icin henüz calismaya baslamadim ve hala ailemden para aliyorum. Bu yüzden bu sorunu masrafsız sekilde (heyet raporuyla mümkün olabilecegini okudum) veya en az masrafla halletmek istiyorum. Bu ameliyatı olmak artık rüyalarıma giriyor diyebilirim.

Bunun dışında yaza nisanlanmayi ve sonraki yaza da evlenmeyi düsünüyoruz. Önceleri hep cocugumu dogurduktan sonra diye erteledim ama 5-6 ay önce aldigim sütyenlere bugün sıgamayınca canıma tak etti. Sanırım biraz daha büyüme var, gözle de anlasiliyor. Beklemek istemiyorum. Bu güzel zamanlarımı bu sorunla gecirmek istemiyorum.

Benim sizlerden ricam, heyet raporuyla ücretsiz ameliyat olmus olanlardan -veya sigortanın bi kısmını ödediği- bilgi almak veya cok pahalı olmadan, iyi bi doktora ameliyat olmus, sonuctan memnun arkadaslarimizdan yardım almak. Psikolojikmen kötü durumdayim. Hayatımın belli dönemlerinde daha da takıyorum bu sorunu. Simdiden herkese tesekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…