Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

11 gün sonra ameliyet olucam geceleri ruyama giriyor cok istıyorum ama cok korkuyorum herkes agrın olacak diyor

Sakın korkmayın. Herkesin ağrısı olmayabilir. Benim hiç olmadı mesela. Başka sıkıntılarım oldu ama onlar ameliyat olmakla ilgili idi. Yani herhangi bir ameliyat da olsam aynı derdi çekerdim. Ama kendini iyi koru ameliyattan sonra. Yat dinlen bol bol. Tabi imkanın varsa. Ben 3 hafta yattım ağrım da olmadı. Yormadım kendimi. 1,5 ay oldu hala dha dikkat ediyorum. İşe başladım elbette ama dikkatliyim. Çok da memnunum. Iyiki de olmuşum ameliyat. Sana da şimdiden çok çok geçmiş olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

verdiğin billgiler için teşekkürler.ameliyat günüm yaklaştıkça heyecanım artıyo hem çok olmak istiyorum hemde çok korkuyorum inşallah hayırlısyla atlatırım .tam olarak ayaga ne zaman kalktınız

ben 9 mayısta izmir de op. dr ahmet aksoylara oldum ve cok memnun kaldım suan hayatımın en dogru kararını meme küçülme ameliyatını olarak yapmışım diyorum

arkadaslar bnde ameliyat olmayı düşünüyorum,fiyatı ne merak ediyorum olan arkadaslar özel ve devlet hastanelerinde ne kadara mall oldu yazabilirmi?.Kendimi bildim bileli iriler,2çocuktan sonra süt doldu boşaldı,sarktılarda,artık sütfen takamaz oldum,eğilsem düşüyor,acayip rahatsız oluyorum herkes sorar oldu,birşey alıp giyemiyorum,badi giysem omuzumda sütyenin izi çukur belli oluyor,bu durum beni çok rahatsız ediyor,şuan bebeğim 8aylık emzirmeyi bıraktığımda ameliyat olmayı düşünüyorum,maddi olarak kaşılayamamak ve masada kalmaktanda korkuyorum lütfen olan arkadaşlar yazabilirmi fiyatları?

Kızlar bende ameliyat olmak istiyorum, ameliyat sürecini anlatacak kimse yokmu? Fiyat olarakta ozelden yazsaniz,insallah birgün bende buraya ameliyat oldum diye yazarim,artik tasiyamiyorum bu yüku

arkadaslar merhaba
istanbulda doktorundan memmun kalmis arkadaslar, bana ozelden ucret bilgisi vermeniz mumkunmu ?
Ben 5gun once Doc. Dr. Mustafa Keskin'e ameliyat oldum.. ayni anda birde fissür ameliyati oldum Prof. Dr. Akif Tan'a..

Hazir genel anestezi yapilmisken iki ameliyat arka arkaya yapildi. Suan fissürden biraz cekiyoru. Ama goguslerimde 0 agri.. 3,5 saatlik bi ameliyat sonraso 750ser gr aldilar goguslerimden..
suan cok rahatim, evde pansumanlarimi yapiorum..
ameliyattan ciktigimda hijyenik, medikal ama cok şık bi sutyen giydirilmisti bana.. hastanede 1gece yattim ama fissurden oturu..
bu 2 doktoru arastirin derim.. cok tatli cok iyi hocalar..
fissür icin prof dr. Akif Tan
meme kucultme doc. Dr.Mustafa Keskin
ayni hastanedeler.. mustafa bey bashekimdir..

NOT: uyeligim henüz mesaj sinirindan dolayi ozel mesaja kapali.. detayli bilgi almak isteyen lutfen yazsin bana ozelden..

ameliyat olan arkadaşlar buraya uğramıyor galiba,cevap yazan yok,size dönen oldumu fiyat konusunda bilgi alabildinizmi bende çok merak ediyorum..

Ben 5500-6000tl arasi bi fiyata doc dr mustafa keskine yaptirdim.. lutfen bu doktorun hastanesini arastirin derim.. marka vermek yasak zira :) herturlu sorunuzu cevaplarim.. 5gun oldu ameliyattan cikali

peki devlet hastanesinde ameliyat olan varmı fiyat olarak ne acaba,10gün sonraya randevu aldım çok merak ediyorum ne diyecekler...devlette ameliyat olanlar fiyatı söylerse memnun olurum...

Bende Allah nasip ederse olucam,şuan bebeğim 8aylık,emzirmeyi bırakınca ilk işim,doğru söylemek gerekirse,bu ameliyata çok para harcıyacak durumdada değilim,devlete gidip fikir alıcam fiyat öğrenicem,olmadı kardeşimin druna gideceğim,o yaptırdı çokda memnun,özel hastane 3bine olur hastane masrafları içinde demiş,uzak olduğu için gitmek istemiyorum,burda dr araştırıyorum çok fiyat çıkarırlarsa illaki giderim,eski yazıları okudumda seneler önce11bin vermişler var,sağlık için değer ama benim o kadar param yok,istanbul anadolu yakasındayım,bu civarda bildiğiniz iyi uygun fiyatlı dr varsa cvplarınızı bekliyorum devlet özel fark etmez.

Offf ya şimdi ameliyat sonrası resimlerine baktımda Türkiyede yasak olduğu için yabancı resimler,çok iğrenç hepside yaslı belki o yüzdendir,küçülmüş ama yine sarkık duruyor,benimkiler hep büyüktü,annem yasındaki kadınlar çamaşırcıda gidip hoşlarına giden sütyeni alırken ben hep toparlayıcı anne sütyeni aldım, o güzel sütyenlerden giymek istiyorum,hayatımda hiç giyinemedim aklım kaldı,benim ölçülerim biri 85 diğeri 95 emzirme sonrası sarktı karnıma indi resmen,ameliyat sonrası dediğim gibi istediğim sütyeni alıp giyebilecekmiyim yoksa hep sarkıkmı kalacak lütfen olan yazsın.:2:.

Kızlar siz ne diyorsunuz, istediğiniz sütyen istediğiniz bikini mayo herşeyin içine girebileceksiniz.
Bunlar resmen sırtımıza yükmüş. Yolda geçen büyük göğüslü insanları yoldan çevirip ''gel amelaiyat ol'' diye uyarasım gelio..
Yaptığım en iyi şey. Göğüslerinize güvenince yürüyüşünğz, duruşunuz herşey değişio.
Ben Medipol hastanesinde Mustafa Keskine ameliyat oldum 5500 gb bi fiyatı var ve en ucuzlardan biri çünkü Mustafa Bey Başhekim. Çok maddi kaygısı yok
Ama çoğu arkadaşım 15000 TL civarı verdi.

Devlet hastanesinde çok beklersin ve ben okdrda özenebileceklerine inanamıyorum.
Gerçi doktor heryerde doktor öyle düşünürsek :) Sonuçta Hipokrat yeminleri var hepsinin

Umarım cesaretini toplarda ameliyat olursun. Benim gibi, 85E'den 80B'ye düşers,n :)

canım benim,ben zaten bu gerçeğin farkındayım,eskiden kilo alıp verdiğim için zaten deforme olmuştu,iki çocuktan sonra boyutları değişti,zaten düşünüyordumda,birgün arkadaşım gelip eşinin benim göğüslerimin neden öyle oldugunu sorduğunu söyleyince,bayram ziyaretinde,yengem kız seninkiler karnına inmiş deyince,banyoya girdim ve baktım o an tiksindim biran önce ameliyat olmak istiyorum,yolda dönüp dönüp bakanları saymıyorum bile :26: bebeğim 8aylık emzirmeyi bırakınca olucam sabırsızlanıyorum,inşallah bir gün bende bu yükten kurtuldum diye burada paylaşırım.

medipol hastanesi nerede baktım netten,ama anlamadım hangisi söylerseniz sevinirim

Dediğin hastaneyide druda buldum,bizede yakin,arkadasimin arkadaşı devlet hastanesinde estetik bölümüne geçecekmis, orada olmazsam mustafa beye gidicem tsk önerin için .

Dediğin hastaneyide druda buldum,bizede yakin,arkadasimin arkadaşı devlet hastanesinde estetik bölümüne geçecekmis, orada olmazsam mustafa beye gidicem tsk önerin için .

Yrın Mustafa Beyde kontrolüm var, söylerim gidiceğinizi.
Mustafa Beyin muayenesi ÜCRETSİZ. Her ne olursa, ne yaparsa yapsın ücret almıyor muayeneden kontrolden.
Eğer giderseniz muayeneye benim adımıda verebilirsiniz (Sena adım)

Sorunuz varsa seve seve cevaplarım 1.haftam bitti :)
Medipol Hastanesi E-5'in Koşuyolu girişinde hemen ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…