- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #15.701
11 gün sonra ameliyet olucam geceleri ruyama giriyor cok istıyorum ama cok korkuyorum herkes agrın olacak diyor
Sakın korkmayın. Herkesin ağrısı olmayabilir. Benim hiç olmadı mesela. Başka sıkıntılarım oldu ama onlar ameliyat olmakla ilgili idi. Yani herhangi bir ameliyat da olsam aynı derdi çekerdim. Ama kendini iyi koru ameliyattan sonra. Yat dinlen bol bol. Tabi imkanın varsa. Ben 3 hafta yattım ağrım da olmadı. Yormadım kendimi. 1,5 ay oldu hala dha dikkat ediyorum. İşe başladım elbette ama dikkatliyim. Çok da memnunum. Iyiki de olmuşum ameliyat. Sana da şimdiden çok çok geçmiş olsun.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaslar merhaba
istanbulda doktorundan memmun kalmis arkadaslar, bana ozelden ucret bilgisi vermeniz mumkunmu ?
arkadaslar merhaba
istanbulda doktorundan memmun kalmis arkadaslar, bana ozelden ucret bilgisi vermeniz mumkunmu ?
Ben 5gun once Doc. Dr. Mustafa Keskin'e ameliyat oldum.. ayni anda birde fissür ameliyati oldum Prof. Dr. Akif Tan'a..arkadaslar merhaba
ameliyat olan arkadaşlar buraya uğramıyor galiba,cevap yazan yok,size dönen oldumu fiyat konusunda bilgi alabildinizmi bende çok merak ediyorum..
Offf ya şimdi ameliyat sonrası resimlerine baktımda Türkiyede yasak olduğu için yabancı resimler,çok iğrenç hepside yaslı belki o yüzdendir,küçülmüş ama yine sarkık duruyor,benimkiler hep büyüktü,annem yasındaki kadınlar çamaşırcıda gidip hoşlarına giden sütyeni alırken ben hep toparlayıcı anne sütyeni aldım, o güzel sütyenlerden giymek istiyorum,hayatımda hiç giyinemedim aklım kaldı,benim ölçülerim biri 85 diğeri 95 emzirme sonrası sarktı karnıma indi resmen,ameliyat sonrası dediğim gibi istediğim sütyeni alıp giyebilecekmiyim yoksa hep sarkıkmı kalacak lütfen olan yazsın.:2:.
Kızlar siz ne diyorsunuz, istediğiniz sütyen istediğiniz bikini mayo herşeyin içine girebileceksiniz.
Bunlar resmen sırtımıza yükmüş. Yolda geçen büyük göğüslü insanları yoldan çevirip ''gel amelaiyat ol'' diye uyarasım gelio..
Yaptığım en iyi şey. Göğüslerinize güvenince yürüyüşünğz, duruşunuz herşey değişio.
Ben Medipol hastanesinde Mustafa Keskine ameliyat oldum 5500 gb bi fiyatı var ve en ucuzlardan biri çünkü Mustafa Bey Başhekim. Çok maddi kaygısı yok
Ama çoğu arkadaşım 15000 TL civarı verdi.
Devlet hastanesinde çok beklersin ve ben okdrda özenebileceklerine inanamıyorum.
Gerçi doktor heryerde doktor öyle düşünürsek :) Sonuçta Hipokrat yeminleri var hepsinin
Umarım cesaretini toplarda ameliyat olursun. Benim gibi, 85E'den 80B'ye düşers,n :)
Kızlar siz ne diyorsunuz, istediğiniz sütyen istediğiniz bikini mayo herşeyin içine girebileceksiniz.
Bunlar resmen sırtımıza yükmüş. Yolda geçen büyük göğüslü insanları yoldan çevirip ''gel amelaiyat ol'' diye uyarasım gelio..
Yaptığım en iyi şey. Göğüslerinize güvenince yürüyüşünğz, duruşunuz herşey değişio.
Ben Medipol hastanesinde Mustafa Keskine ameliyat oldum 5500 gb bi fiyatı var ve en ucuzlardan biri çünkü Mustafa Bey Başhekim. Çok maddi kaygısı yok
Ama çoğu arkadaşım 15000 TL civarı verdi.
Devlet hastanesinde çok beklersin ve ben okdrda özenebileceklerine inanamıyorum.
Gerçi doktor heryerde doktor öyle düşünürsek :) Sonuçta Hipokrat yeminleri var hepsinin
Umarım cesaretini toplarda ameliyat olursun. Benim gibi, 85E'den 80B'ye düşers,n :)
Dediğin hastaneyide druda buldum,bizede yakin,arkadasimin arkadaşı devlet hastanesinde estetik bölümüne geçecekmis, orada olmazsam mustafa beye gidicem tsk önerin için .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?