- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #15.721
Yrın Mustafa Beyde kontrolüm var, söylerim gidiceğinizi.
Mustafa Beyin muayenesi ÜCrETSİZ. Her ne olursa, ne yaparsa yapsın ücret almıyor muayeneden kontrolden.
Eğer giderseniz muayeneye benim adımıda verebilirsiniz (Sena adım)
Sorunuz varsa seve seve cevaplarım 1.haftam bitti :)
Medipol Hastanesi E-5'in Koşuyolu girişinde hemen ..
arkadaslar bnde ameliyat olmayı düşünüyorum,fiyatı ne merak ediyorum olan arkadaslar özel ve devlet hastanelerinde ne kadara mall oldu yazabilirmi?.Kendimi bildim bileli iriler,2çocuktan sonra süt doldu boşaldı,sarktılarda,artık sütfen takamaz oldum,eğilsem düşüyor,acayip rahatsız oluyorum herkes sorar oldu,birşey alıp giyemiyorum,badi giysem omuzumda sütyenin izi çukur belli oluyor,bu durum beni çok rahatsız ediyor,şuan bebeğim 8aylık emzirmeyi bıraktığımda ameliyat olmayı düşünüyorum,maddi olarak kaşılayamamak ve masada kalmaktanda korkuyorum lütfen olan arkadaşlar yazabilirmi fiyatları?
bogazici estetik cok uygun 4000 civari sanirim , devlet neden para aliyor ?
ben salı günü allah nasip ederse devlet hastanesinde olucam 2500 civarı :18:
Merhaba, diger ameliyatim fissur ameliyatiydi.. once meme kucultme snr fissuru yapmislar.. toplamda 3,5 saat surdu ameliyat. Agrim gogsumde hic olmadi diyebilirim.. hareketlerin kisitli tabiii kollarimi ole acmadim hic.. sirtuatu yattim hep 1 hafta.. tehlike olarak sut bezi diosan onjn garantisini su sekilde verdi doktor "herkes sut verebilir diye bisi yok. Sen aut verebiliceksen bu ameliyattan snrada verirsin.. ama zaten yatadilisinda yoksa sut vermek.. bjnu bu ameliyata baglayamazsin.. ben sut bezlerine min. Dokunuslarla ameliyat yapiorum" dedi. Acikcasi icimi rahatlatti.. benim fissurumu sigorta odedigi icin (hastanede 1gece yatis ,tahliller, ilaclar) ben estetik ameliyat icin sdc 4000TL fark odedim oda nakit fiyati..saadetyagmur .!.:merhaba canim
kucultme disindaki islem nedir ? agrin ,sizin oldumu ,tehlikesi varmi ? fiyati tam olarak nedir ? tesekkurler.
Randevu netten mi alınıyor mustafa beye,randevusuz bakiyormu ?
Hayir randevuyu nettende alsaniz cagri merkezindende alsaniz sizi musteri temsilcileri ariyor ve uygun saatinizi ve gununuzu size soruyor.. yani netten ole sgkdaki gb kesin bi randevu alinmiyor. Sen istedgn saati yaziosun, musteri temsilcisi seni ariyor :) onun yerine cagri merkezini aramak daha pratik bencee
Ameliyatınızı oldunuz sanırım dün. Çok çok geçmiş olsun şimdiden. Umarım sorunsuz geçmiştir. Allah şifa versin.
tşk ederim çok şükür iyiyim
Cok gecmis olsun Roksin.. benimde 12.gunum iste, miniciklerle mutluyum.. yasasin B cup :)
canım sen pansuman yapmaya devam ediyormusun birde yan yatmaya başladınmı ben dün ilk banyomu yaptım doktora sormayı unuttum her gün yapsammı acaba bebe sampuanıyla yıkanıyorum.dün ilk defa baktım gögüslerime valla suanki hali bile süper
canım sen pansuman yapmaya devam ediyormusun birde yan yatmaya başladınmı ben dün ilk banyomu yaptım doktora sormayı unuttum her gün yapsammı acaba bebe sampuanıyla yıkanıyorum.dün ilk defa baktım gögüslerime valla suanki hali bile süper
Çok geçmiş olsun kızlar.ameliyat sonrası süreç nasıl,ne kadar süre kendinize dikkat etmeniz gerekiyor,darısı başımıza bende çok istiyorum olmayı...
Ameliyat sonrasi surec valla benim anal fissur ameliyatiyla beraber oldu gogus kucultme.. fissur okdr acidi ki gogsum hic acimadi diyebilirim.. sadece hareketlerin kisitlanio, kollarini yukari kaldiramiosun fln.. surec boyle kolay bi surec.. baska kaygin, sorun varsa sor lutfen.. cnk bu ameliyat gercekten estetik ameliyalar arasinda en riskli olanidir..
:)
Benim bebeğim var,emzirdiğim için,ameliyat olmam seneyi bulur, bebeğim,1buçuk yasında,oğlum 5 yasında oluyor o zamana,olduğum yerde kimsem yok,ameliyat olunca kardeşimi çağırmayı düşünüyorum,onunda işi var çok kalsa 1ay kalır yanımda,ameliyattan 1ay sonra çocuklarımla ilgilenebilirmiyim en çokda ameliyattan sonra normale dönememek korkutuyor beni.yani ameliyat olduktan nekadar süre sonra normal yasantımıza dönebiliriz bunu çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?