Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Randevu netten mi alınıyor mustafa beye,randevusuz bakiyormu ?

Canim bilgime gore emzirme bittikten sonra 6 ay sonra ameliyat olabiliyorsun bir bekleme sureci var , su an ben de emziriyorum doktor ariyorum yurtdisindayim emzirme bitince seneye gelip ameliyat olucam bu sene gorusursem aklimda netlesir simdi arastiriyorum .

saadetyagmur .!.:
merhaba canim
kucultme disindaki islem nedir ? agrin ,sizin oldumu ,tehlikesi varmi ? fiyati tam olarak nedir ? tesekkurler.
Merhaba, diger ameliyatim fissur ameliyatiydi.. once meme kucultme snr fissuru yapmislar.. toplamda 3,5 saat surdu ameliyat. Agrim gogsumde hic olmadi diyebilirim.. hareketlerin kisitli tabiii kollarimi ole acmadim hic.. sirtuatu yattim hep 1 hafta.. tehlike olarak sut bezi diosan onjn garantisini su sekilde verdi doktor "herkes sut verebilir diye bisi yok. Sen aut verebiliceksen bu ameliyattan snrada verirsin.. ama zaten yatadilisinda yoksa sut vermek.. bjnu bu ameliyata baglayamazsin.. ben sut bezlerine min. Dokunuslarla ameliyat yapiorum" dedi. Acikcasi icimi rahatlatti.. benim fissurumu sigorta odedigi icin (hastanede 1gece yatis ,tahliller, ilaclar) ben estetik ameliyat icin sdc 4000TL fark odedim oda nakit fiyati..
medipol kosuyolunda gogus kucultme ameliyati normalde 6000TL fln ama nakitte daha da iniyorlar anlayislilar..
baska sormak istedgn bisi olursa seve seve cevaplarim canim..

Randevu netten mi alınıyor mustafa beye,randevusuz bakiyormu ?

Hayir randevuyu nettende alsaniz cagri merkezindende alsaniz sizi musteri temsilcileri ariyor ve uygun saatinizi ve gununuzu size soruyor.. yani netten ole sgkdaki gb kesin bi randevu alinmiyor. Sen istedgn saati yaziosun, musteri temsilcisi seni ariyor :) onun yerine cagri merkezini aramak daha pratik bencee

Çağri merkezi dediginiz hastanenin çagri merkezimi,eşimde erkek dra karşı bayan olsun diyor, esimi ikna edebilirsem kesin giderim

arkadaşlar salı günü 3.5 sat süren ameliyettan sonra süperim hiç korkmayın agrı sancı yok sadece sırt üstü yatmaktan sırtın ve toton agrıyor ama ağrı sancı çok hafifi agrı kesiciyle geçiyor ama şimdi bile sırtımdan çok yük kalkmıs gibi darısı sizin başınıza küçük ve dik memişlerim çok güzel görünüyor

Arkadaşlar merhaba ben de bugün güneşli medicine hastanesinde dr Cem Inan Bektaş a muayne oldum aklimdaki tüm soruları sordum dr bana guven verdi ama yine de tavsiyeye ihtiyacım var daha önce aranızda Cem beye ameliyat olan var mı ya da nasıl bi dr olduğu hakkında bilgisi olan? Bir de ben 4 bin liraya konuştum sizce fiyat nasıl bu fiyata baska işinde iyi olduğuna inandığınız bi dr önerebilir misiniz. Istanbul avrupa yakasindayim hatta beylikduzunde onerebileceginiz bi dr varsa cok sevinirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok gecmis olsun Roksin.. benimde 12.gunum iste, miniciklerle mutluyum.. yasasin B cup :)

canım sen pansuman yapmaya devam ediyormusun birde yan yatmaya başladınmı ben dün ilk banyomu yaptım doktora sormayı unuttum her gün yapsammı acaba bebe sampuanıyla yıkanıyorum.dün ilk defa baktım gögüslerime valla suanki hali bile süper

Çok geçmiş olsun kızlar.ameliyat sonrası süreç nasıl,ne kadar süre kendinize dikkat etmeniz gerekiyor,darısı başımıza bende çok istiyorum olmayı...

Canim ben pansumani hergun yapiorum tabii..
Hergun degil 2gunde 1 sampuanla sacimi yikiorum ama hergun dus aliorum mutlaka..
olabildigince onumden akitmiorum sampuani, gerci doktor 'sampuan ustunden aksin sorun degil' demisti ama ben yinede evhamliyi... her gun dus sonrasi baticonla pansuman yapiorum..
dusu aliorum ama mesela vucud sampuaniyla vucudunu ovalamiorum.. sadece su akitiorum sabunlada kollarimi yikiorum, biraz hassas suan ust bolgem :)

yan yatma hususuda soyleki.. dr'um bana agri senin yonlendiricin olsun demisti.. agridigi an pozisyonunu degistir demisti..
ben yan yatinca kolum bosta kaliyo, rahatsiz edio diye yatmiorum ama yatabiliecegimi soylemisti doktorum..

Çok geçmiş olsun kızlar.ameliyat sonrası süreç nasıl,ne kadar süre kendinize dikkat etmeniz gerekiyor,darısı başımıza bende çok istiyorum olmayı...

Ameliyat sonrasi surec valla benim anal fissur ameliyatiyla beraber oldu gogus kucultme.. fissur okdr acidi ki gogsum hic acimadi diyebilirim.. sadece hareketlerin kisitlanio, kollarini yukari kaldiramiosun fln.. surec boyle kolay bi surec.. baska kaygin, sorun varsa sor lutfen.. cnk bu ameliyat gercekten estetik ameliyalar arasinda en riskli olanidir..

:)

Benim bebeğim var,emzirdiğim için,ameliyat olmam seneyi bulur, bebeğim,1buçuk yasında,oğlum 5 yasında oluyor o zamana,olduğum yerde kimsem yok,ameliyat olunca kardeşimi çağırmayı düşünüyorum,onunda işi var çok kalsa 1ay kalır yanımda,ameliyattan 1ay sonra çocuklarımla ilgilenebilirmiyim en çokda ameliyattan sonra normale dönememek korkutuyor beni.yani ameliyat olduktan nekadar süre sonra normal yasantımıza dönebiliriz bunu çok merak ediyorum.

Kaygilarini cok i yi anliyorum, cokda haklisin canim..
1ay sana bakicak biri olirsa super.. benim mesela 12.gunum ve herisimi yapiorum.. ama agir kaldirmiorim tabii..
normal hayatina donus nerden baksan 1.5 ayı bulur gibi tatlim.. cnk cocuklarinla ilgilenmen, onlati kucagina alman icin yaralarinin kapanmasi lazim..
Buda nerden baksan 1,5 ay.. ama sonrasini dusun lutfen.. harika olucak, cok mutlu olucaksin :) azcik cesaret guzel anne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…