- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #15.741
Kaygilarini cok i yi anliyorum, cokda haklisin canim..
1ay sana bakicak biri olirsa super.. benim mesela 12.gunum ve herisimi yapiorum.. ama agir kaldirmiorim tabii..
normal hayatina donus nerden baksan 1.5 ayı bulur gibi tatlim.. cnk cocuklarinla ilgilenmen, onlati kucagina alman icin yaralarinin kapanmasi lazim..
Buda nerden baksan 1,5 ay.. ama sonrasini dusun lutfen.. harika olucak, cok mutlu olucaksin :) azcik cesaret guzel anne :)
canım sen pansuman yapmaya devam ediyormusun birde yan yatmaya başladınmı ben dün ilk banyomu yaptım doktora sormayı unuttum her gün yapsammı acaba bebe sampuanıyla yıkanıyorum.dün ilk defa baktım gögüslerime valla suanki hali bile süper
90 takmak diye birşey yok aslında 90 beden dedğiniz sırt bedeniniz gögüs ölçüsü a b c d diye gidyır mesela benim d idi şimdi b bu gün 7.günüm ve araba kullandım
Merhaba arkadaşlar bende cuma günü araştırma hastanesinde göğüs küçültme ameliyatı oldum. Perşembe günü hastaneye yattım. Cuma günü saat 1 de beni aşağıya bekleme odasına aldılar. Bir buçukta ameliyathaneye aldılar. Çizimlerim yapıldı. İkiyi on geçe ameliyat başlamış. Dörde on kala bitmiş. Yoğun bakım odasında kendime geldiğimde göğüslerimde yanma hissettim. Ama kendime tam gelemediğim için ağrı kesici falan isteyemedim. Sonra yavaş yavaş geçti. İki buçuk saat sonra ancak odama çıktım. O yanmadan sonra ne ağrım ne sızım oldu diyebilirim. Mide bulantısıda çekmedim.
Ertesi gün doktorlardan izin isteyerek hep bahçelerde dolaştım o yüzden ertesi gün ateşim yükseldi ilaçtan sonra düştü. Pazar günü drenlerden birini çektiler. Diğerinde sızıntı olduğu için bıraktılar. Pazartesi günü sabahta diğer dren çekildi ve taburcu oldum.
Gayet rahat geçirdim ağrı kesiciyi sadece ilk odama çıktığında hemşire vurdu bir daha ağrı kesiciye ihtiyaç duymadım. Sadece ara ara bıçak gibi keskin ağrı giriyor ama geçiyor. Drenler çekilirkende hiçbir acı ağrı duymadım içimden bir şey çekiliyormuş gibi bir his yaşamadım.
Eski göğüslerimden eser yok. Cuma günü korkudan az kalsın vazgeçiyordum ameliyattan annemler tuttu beni hastanede. Ama iyiki vazgeçmemişim. Şu an sanki beş kilo vermişim gibi duruyor vücudum. Göğüslerim dik ameliyat olmadan önce neredeyse göbeğime geliyordu.
Demem o ki korkmayın arkadaşlar. Korkulacak pek bir şey yok. Yalnız bende yetmişe yakın dikiş var onlar nasıl olacak bilmiyorum. Yarın kontrole gideceğim. Darısı başınıza inşallah ameliyat olacak arkadaşlarda ağrısız sızısız sorunsuz istediği göğüslere kavuşur.
Hahah canim bizim senle durumumuz birebir ayniymis :) D'den B cup'a terfiii :)
Herkese tavsiye ediyorum bu ameliyatiiiiii :)
selam kızlar ben bu ameliyatı oldum. inanın hayata geri dondum dıyebilirim. vitrinlerde gorduum seylerin içine sıgarlarmı die dusunmuyorum, denediimde psikolojim bozulmuyo artık sadece cirkin oldukları için vazgeciyorum almaktan. ayrıca artık nadide sultan yerine taş gibi die laf atıolar bundan hoslandıım için yazmadım tabii benim durumda olanlar anlayabilirler...
ameliyatım 6 saat surdu. ama sonuc harikaydı artık mankenım die salınanların goguslerıne burun kıvırıyorum pehhhh die :) sutyenede gerek kalmıo kimse sutyen takmadııma inanmıo...
ameliyattan sonra abartmıyorum cok sasırtıcı ama en ufak bı agrım sızım olmadı, parmaamı kessem acıdan olurum ama hıc ama hıcbısı hıssetmedım ben.
su anda his kaybımda yok gayet normal hersey ama doktorum emzirme doneminde sorun yasanabilir kucuk bı ihtimal dedi.
ben cok memnunum ve 3 umuzde cok mutluyuz. :) kendimi tebrik ettiim sayılı işlerden biri cunku biraz cesaret istiyo ama korkmayın sonra cok mutlu olucaksınız...
sevgiler...
çok geçmiş olsun canım.Hangi hastanede oldunuz,istediğiniz dru seçebiliyormusunuz araştırma hastanesinde,bende Kartal araştırma yakın orada olsam diyorum ama hastaneyi pek iyi anlatmıyorlar,orada ameliyat olan varsa anlatabilirmi nasıl geçti drunu kendisimi seçti,biran önce ameliyat olmak istiyorum,emzirdiğim için ertelemek zorundayım,Bİr arkadaşımızın önerdiği mustafa keskin beyede gitmeyi düşünüyorum eşim erkek dr olmasın diyor,benimkini devlet karşılıyacak boyutta,devlet karşılarken özele gidip çok para vermekte istemiyorum verecek durumumda pek yok,ama tabi herşeyden önemlisi sağlığım,ameliyat sonrası süreç,burada çok okudum kiminin ameliyat sonrası çok ağır geçmiş,çocuklarım var en fazla bir ayda normale dönmem lazım,ameliyat olan herkesin sonrası süreci inşallah iyi geçer,küçültelim rahatlayalım derken,daha kötü şeyler yaşamak çok zorya beni en çok korkutan bu,kendim olsam neyse ama,ilgilenmek zorunda olduğum çocuklarım var,sonrasında yarım olup onlarla ilgilenemem diye korkuyorum,yoksa agrıymış sızıymış acıymış bunları takmam,sonuçta iki normal doğum yaptum serumsuz iğnesiz canlı canlı agrıya sızıya dayanıklıyım :)
ÇOK geçmiş olsun.nasılsınız.ameliyat yerleriniz nasıl,ağrı sızınız oluyormu artık normale döndünüzmü? Bende bu B D cup falan hiç anlamıyorum,yeni aldığım sütyene baktım B C varmı diye 90 B yazıyor,hafta sonu düğün vardı,göğsümden bişey bulup alamadım,düğüne gitmekten vazgeçtim,şu emzirme olayım bitsin,ameliyat olucam Allah nasip ederse,gece gündüz buradayım artık,olan arkadaşların yazılarını okuyorum,sizin yazıklarınız yaşayan biri olarak,ameliyat düşünenlere yol gösteriyor,öncesini,sonrasını,iyileşme sürecini olumlu olumsuz sonuçları mutlaka yazın,yazdıklarınız çok önemli bizim ameliyat düşünenler için...
kızlar merhaba bende göğüs küçültme ameliyatı ıolucam. eskişehir de yaşıyorum. perşembe günü saat 13 30 da prof crngiz çetinle görüşücem. bu fazlalıklardan kurtulmak istiyorum. bu arada 23 yaşındadyım 1,78 boyunda 70 kiloyum 90 beden falan sütyen giyiyorum ama ben küçücük olsun istiyorum. mini mini olsun istiyorum. aynı zamanda sırtıma da ağrı yapıyor. sadece emziremeyebiliyormuşsun. buna üzülüyorum. bunun dışında bi korkum yok benim. eskişehirde yaşayan varsa dr. tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
Canim boyuna posuna göre gogsun cokda büyük degilmis,benim boyum 162kilom 60 beden ölçüm 95 toparlayıci kullanıyorum,dr fiyat olarak ne kadar olur dedi sonucu yazabilirmisin?
iki yıldır doktor araştırıyordum estetik için. bu sitedeki yazılanlarıda defalarca okudum. benimde yaptıracak olanlara yardımım olur belki düşüncesiyle üye olup deneyimlerimi paylaşmaya karar verdim.
Pazartesi operasyonum gerçekleşti, şimdi iyileşme dönemindeyim . agrım sızın yok. hiç bir şey tasımıyorum.aynı gun ayaga kalktım.ayaktayım bol su ıcıp hem dıyetıme devam edıp hem gogus korsemden kurtulacagım zamanımı beklıyorum. merak edenler olursa, doktorumun adını ve yasadıklarımı paylaşabılırım.
Bugun görüştüm cengiz cetin ile 3000 bin lira dedi gogus küçültme ve diklestirme icin benimkiler sarkik ve buyuk cnm agustosa tatile gidicem o yuzden tatil donusune kaldi cunku doktorda çok dolu. Eylulun basi gibi nasip kismetse cengiz cetine ameliyat olucam. Cok iyi bi doktor tam 50 dakika konustuk ve bilgilendirici sozler soyledi. Zaten eskisehirde bilen bilir. Ben cengiz beyin ustune tanimam sorun olursa tekrar cevaplayabilirim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?