Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Çok teşekkür ederim sorularımı vakit ayırıp cevapladığın için,bebeğimi memeyi bırakınca ilk işim ameliyat olmak kurtulmak istiyorum artık bu yükten,tabi öncesinde,3-5 kiloda vermem lazım :)

Merhaba arkadaslar bende 95 d kup kullaniyorum. Aslinda 2 yil oncesine kadar. Memnundum ama artik degilim ve cok mutsuzum. Yorumlarin cogunu okudum. Ortalama iyi bir ozel hastanede bu operasyon ne kadara mal oluyor. Ve bir sorum daha ben yine iri gogus istiyorum ve derli toplu meme kucultmede boylemi oluyor. Yoksa ic dokuyu aldirip silikonmu koydurmaliyim. Yani ben 90 felan takmak ve dik olmasini istiyorum. Bilgi verirseniz sevinirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

90 takmak diye birşey yok aslında 90 beden dedğiniz sırt bedeniniz gögüs ölçüsü a b c d diye gidyır mesela benim d idi şimdi b bu gün 7.günüm ve araba kullandım

Ben banyo yapma izni verdiğinde doktor her gün yaptım. Kesinlikle tavsiye ederim. Su vücudun yenilenmesini ve hijyeni sağlıyor. Enfeksiyon yaşamazsınız. Tabi güzel kurulamalısınız ameliyat yerlerini.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar bugün dra gittim, 34cm olursa boyun boşluğu gögüs ucu devlet karsiliyormus,32rapor çıkar dedi dr, benimki fazla bile çıkar, sorum suki, devletten çıkan rapor özelde geciyormu,raporla gidip özel hastanede ameliyat olsak fiyat olarak etkilermi,emzirme bittikten 5-6ay sonra ameliyat oluyormus,bebegim daha 8aylık en az bi sene beklemem lazim, tekrar doğum yaparsan bozulur dedi dr.

çok geçmiş olsun canım.Hangi hastanede oldunuz,istediğiniz dru seçebiliyormusunuz araştırma hastanesinde,bende Kartal araştırma yakın orada olsam diyorum ama hastaneyi pek iyi anlatmıyorlar,orada ameliyat olan varsa anlatabilirmi nasıl geçti drunu kendisimi seçti,biran önce ameliyat olmak istiyorum,emzirdiğim için ertelemek zorundayım,Bİr arkadaşımızın önerdiği mustafa keskin beyede gitmeyi düşünüyorum eşim erkek dr olmasın diyor,benimkini devlet karşılıyacak boyutta,devlet karşılarken özele gidip çok para vermekte istemiyorum verecek durumumda pek yok,ama tabi herşeyden önemlisi sağlığım,ameliyat sonrası süreç,burada çok okudum kiminin ameliyat sonrası çok ağır geçmiş,çocuklarım var en fazla bir ayda normale dönmem lazım,ameliyat olan herkesin sonrası süreci inşallah iyi geçer,küçültelim rahatlayalım derken,daha kötü şeyler yaşamak çok zorya beni en çok korkutan bu,kendim olsam neyse ama,ilgilenmek zorunda olduğum çocuklarım var,sonrasında yarım olup onlarla ilgilenemem diye korkuyorum,yoksa agrıymış sızıymış acıymış bunları takmam,sonuçta iki normal doğum yaptum serumsuz iğnesiz canlı canlı agrıya sızıya dayanıklıyım :)

Hahah canim bizim senle durumumuz birebir ayniymis :) D'den B cup'a terfiii :)
Herkese tavsiye ediyorum bu ameliyatiiiiii :)

ÇOK geçmiş olsun.nasılsınız.ameliyat yerleriniz nasıl,ağrı sızınız oluyormu artık normale döndünüzmü? Bende bu B D cup falan hiç anlamıyorum,yeni aldığım sütyene baktım B C varmı diye 90 B yazıyor,hafta sonu düğün vardı,göğsümden bişey bulup alamadım,düğüne gitmekten vazgeçtim,şu emzirme olayım bitsin,ameliyat olucam Allah nasip ederse,gece gündüz buradayım artık,olan arkadaşların yazılarını okuyorum,sizin yazıklarınız yaşayan biri olarak,ameliyat düşünenlere yol gösteriyor,öncesini,sonrasını,iyileşme sürecini olumlu olumsuz sonuçları mutlaka yazın,yazdıklarınız çok önemli bizim ameliyat düşünenler için...

Merhabalar,benim de 95 ve hiçbi şey olmuyor bu yüzden,çok düşündüm bugüne kadar ama cesaret edemedim,çok sıkıntılı bir durum gerçekten.Doktorunu söyleyebilir misin,inan ömrüm boyunca sana dua ederim,çok büyük sevap kazanırsın.

Ben izmir atatürk araştırma hastanesinde oldum. ben ikinci muayene olduğum doktora ameliyat olmuştum ama burada ekip halinde çalışıyorlar. yani iki ekip var. ben öylesine denk geldim ama memnun kaldım. benim doktorum kadındı. bende ücretsiz oldum. ve o kadar çok ki ücretsiz devlette olan hatta yaşları genelde 45-60 arası bir sürü kadın vardı ameliyat olan ya da olacak. ben şahsen memnun kaldım olanlarda memnun. senin dediğin hastaneyi doğal olarak bilmiyorum bir araştır istersen ama devlet hastaneleride iyi bence bu konuda. yalnız ben göğüs ucunu kaybettim o da sigaradan olmuş maalesef zaten bu ameliyatta bu gibi riskler var. doktorumda çok ilgilendi sağolsun. hatta cuma günü lokal anesteziyle ufak bir dikiş atılacak. doğumdan sonrada göğüs ucum düzeltilecek Allah kısmet ederse.

Kızlar selam,
BEn şöyle söyliyim A,B,C,D..... gibi harfler göğsün şişkinliğini
80-85-90-95-100..... gibi rakamlarda göğüs çevresi sırt ölçünüzü belirtmektedir.

BEnim göğsüm 85DD hatta bazen 85E idi.
Hep söylüyorum çok rahat bir ameliyat geçirdim MEdipol Hastanesin'de Mustafa Keskin'e.
Şuanda iyiyim çok şükür, yarın yine kontrolüm var. Dikişlerim henüz alınmadı ama öle 70-80 tane dikişim yok benim az var.
Genelde yapıştırma tekniği ile kapatmış çok aralarda dikişler var seyrek.

His kaybı vardı tabii ilk günler ama zamanla açılıyo :) Resmen kol uyuşur yavaş yavaş açılır ya aynen öle gibi düşünün.

Sormak istediğiniz ne varsa sorun lütfen hep sölüyorum :) Çok önemli bir karar bu çünkü ama çokda doğru bir karar
Sen annesin anladığım kadarıyla, çocuğunu kucağa kaldıramayabilirsin tabii, senin sağlığın bu, riske atmamak gerek. Ama çocuğunun kucağa almak dışındaki ihtiyaçlarına cevap verebilirsin hemen ilk haftada hatta bünyen kuvvetliyse benim gibi 3.günde normal hayatına dönüceksin bak gör :)

Hadi bi cesaret :)

kızlar ameliyattan sonra ne kadar cinsel ilşki yasak doktora sormayıunuttum benim bu gün 11. günüm dün kontrole gittim herşey iyi dedi
bir sorun yok

Benım doktorum 2 hafta demişti sıkıntı olmuyor cok fazla. Kuzenımde aynı ameliyatı oldu onun doktoru da aynı şekilde 2 hafta demişti. Yinede doktoruna danışmalısın ekstra bir durum olmasın. Geçmiş olsun yeni memişlerin hayırlı olsun.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ameliyati seneye düşünüyorum ama dr araştırmaya basladim, acaba her özel hastanede muayene ücretlimi, benimkini devlet karşılayacak boyutta galiba hic olcturmedim,son gittiğim ssk hastanesi burada devlet karsilamiyor,ücretleride devlet yükseltti 4binden başlıyor dedi, kardeşim geçen yil özel hastanede binbesyuze ameliyat oldu onuda gösterdik fiyati soyledik,dr ameliyata başka teşhis yazıp sskdan almıştır geri parasini dedi, acaba böyle birşey mümkünmu,eğer öyle birşey varsa konu hakkinda bilgiyi nereden alabiliriz, lütfen bilen yazabilirmi? Bu arada ameliyati dr serin havalarda önerdi,yazın dikişlerle zor oluyormus.

kızlar merhaba bende göğüs küçültme ameliyatı ıolucam. eskişehir de yaşıyorum. perşembe günü saat 13 30 da prof crngiz çetinle görüşücem. bu fazlalıklardan kurtulmak istiyorum. bu arada 23 yaşındadyım 1,78 boyunda 70 kiloyum 90 beden falan sütyen giyiyorum ama ben küçücük olsun istiyorum. mini mini olsun istiyorum. aynı zamanda sırtıma da ağrı yapıyor. sadece emziremeyebiliyormuşsun. buna üzülüyorum. bunun dışında bi korkum yok benim. eskişehirde yaşayan varsa dr. tavsiyesinde bulunabilir misiniz?

Canim boyuna posuna göre gogsun cokda büyük degilmis,benim boyum 162kilom 60 beden ölçüm 95 toparlayıci kullanıyorum,dr fiyat olarak ne kadar olur dedi sonucu yazabilirmisin?

Canim boyuna posuna göre gogsun cokda büyük degilmis,benim boyum 162kilom 60 beden ölçüm 95 toparlayıci kullanıyorum,dr fiyat olarak ne kadar olur dedi sonucu yazabilirmisin?

Bugun görüştüm cengiz cetin ile 3000 bin lira dedi gogus küçültme ve diklestirme icin benimkiler sarkik ve buyuk cnm agustosa tatile gidicem o yuzden tatil donusune kaldi cunku doktorda çok dolu. Eylulun basi gibi nasip kismetse cengiz cetine ameliyat olucam. Cok iyi bi doktor tam 50 dakika konustuk ve bilgilendirici sozler soyledi. Zaten eskisehirde bilen bilir. Ben cengiz beyin ustune tanimam sorun olursa tekrar cevaplayabilirim canim

iki yıldır doktor araştırıyordum estetik için. bu sitedeki yazılanlarıda defalarca okudum. benimde yaptıracak olanlara yardımım olur belki düşüncesiyle üye olup deneyimlerimi paylaşmaya karar verdim.

Pazartesi operasyonum gerçekleşti, şimdi iyileşme dönemindeyim . agrım sızın yok. hiç bir şey tasımıyorum.aynı gun ayaga kalktım.ayaktayım bol su ıcıp hem dıyetıme devam edıp hem gogus korsemden kurtulacagım zamanımı beklıyorum. merak edenler olursa, doktorumun adını ve yasadıklarımı paylaşabılırım.

Süreç nasil geçti agrin sizin var mi hangi sehirdensin doktorun kim bende eylul ayinin basinda göğüs küçülttürme ve diklestirme ameliyati olucam

Dediginiz dr devlettemi özel hastanedemi fiyati uygun, benim sordugum drlarda yazın ameliyat önermiyor,dikis yerlerinde sorun oluşabilir diye,ağustostan sonra olmasi sizin içinde iyi,bende müsait zamanda bikac dra daha görünup kararimi vereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…