- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #15.761
Süreç nasil geçti agrin sizin var mi hangi sehirdensin doktorun kim bende eylul ayinin basinda göğüs küçülttürme ve diklestirme ameliyati olucam
Dediginiz dr devlettemi özel hastanedemi fiyati uygun, benim sordugum drlarda yazın ameliyat önermiyor,dikis yerlerinde sorun oluşabilir diye,ağustostan sonra olmasi sizin içinde iyi,bende müsait zamanda bikac dra daha görünup kararimi vereceğim.
devleti düşünmedim hiç, özelde oldum amelıyatımı fiyatını özelden verebilirim isterseniz iki operasyon birleştirdim hem toparlandı hem yagların lazer ıle parcalandı .dikişlerde agrıda sızıda cok fazla sıkıntı yasamadım. tabı ılk gun bıraz agrım sızım oldu onuda agrı kesıcıler telafı edıyor. doktorumdan da memnunum. sımdılık her sey y
Canim zahmet olmasa fiyati öğrenebilirmisiniz,hastanelerin kimi çok abartili fiyatlar veriyor,iki çocukla hastane hastane gezip fiyat araştıracak lüksumde yok ,bende buradan fikir alıp ona göre muayeneye gitmek istiyorum.[/QU
tatlım fiyatını doktorun kendısınden al ıstersen. ben komplike oldugum için yalnız goguse ne der bilemiyorum.
27 gun once ameliyat oldum ve suan normal hayatima dondum her anlamda. Sporcu sutyeni kullaniyorum ve yeni yeni yan yatabiliyorum hic canim acimadan bunlar disinda hersey normal hayatimdaki gb.. benim hic agrim sizim olmadi ameliyay sonrasi 2sn'lik agri saplanio, cizzz edio geciodu.. bolbol su icip diyetede devam edeiorum suan..goguslerimin tamamini hissediorum ucu dahil.. kesi izlerim icin contractibex kullaniorum ama doktorum iz ilaclarina cok guwenmeiyor.. izlerini kurutma ara ara bebeyagi ile ov dedi mesela.. ilk ciktigimda herkes 7-8kilo vermisin diodu.. doktorum Medipok kosuyolu bashekimi Doc. DR. Mustafa Keski .. sorusu olanlari beklerim, bu ameliyatta tecrube paylasimi cok yararli cnk..[/QUOT
bende sorunsuz devam ediyorum iyileşme dönemime. çıkan sonuçta memnun edici açıkçası. izler konusunda daha önceden klipslı etc olmustum şimdi buyutecle baksanız ancak görebılırsınız geriye kalan izleri zamanla azalıyor
Canim zahmet olmasa fiyati öğrenebilirmisiniz,hastanelerin kimi çok abartili fiyatlar veriyor,iki çocukla hastane hastane gezip fiyat araştıracak lüksumde yok ,bende buradan fikir alıp ona göre muayeneye gitmek istiyorum.
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım okuyabildiğim kadarıyla okudum yazılanları... ben 25 yaşında bir çocuk annesiyim. evlenmeden öncede memelerim büyüktü sarkıktı 90 kullanıyodum kıyafetlerle falan biraz kapatıyodum çok dikkat çekmiyodu.. ta kiii evlenip çocuğum olana kadar şimdi emziriyorum ve 110 olmuş durumda sırt ve omuz ağrılarım dayanılmaz kamburluğu hiç saymıyorumçok utanıyorum eve biri geleceği zaman ne giyeceğimi şaşırıyorum çok acı ama bel korsesini göğsüme taktığım günler bile oluyor ameliyatı kafaya koydum öyle veya böyle olucam inş. lakin eşim bu konuda desteklemiyo beni üzen tarafta bu. toparlanamazsın çok zor bi ameliyat diyo (yengesi olmuş ordan biliyo ) ama umrumda değil ne düşündüğü bebeğim için bekliyorum emzirme dönemi bitsin hemen işe koyulcam. bıktım artık özgüvenim bitti kimseyle görüşmek istemiyorum dışarı çıkmak istemiyorum bunu yaşayan bilir ve onun için buradayım. sabırsızlıkla bekliyorum o günü yeniden doğmak istiyorum. acılar,izler,ağrılar,görüntü hiç mi hiç umrumda değil yeter ki kurtulayım bu yükten
canım hiç merak etme 1 hafta sonra yavaş yavaş apabilirsin ben bu gün 23 gün oldu olalı her işimi kendim yapıyorum en az 10 gundur. hatta tek başıma10 gün önce 100 km yola bile arba kullanarak gittim . kesinlikle korkmayın her şey muhteşem oluyor ben çok memnunum sıra şimdi başka yerlerde :)
İylesme sureci kisiden kisiye degisiyo bence benimle ameliyat olan hatta bende bir ay sonra olan hastalari vardi doktorumun onlar cok cabuk toparlandi ama benimki 4 ayi buldu kucuk cocugum var benimde her ihtiyacini karsilayamadim kucagima alamadim kardesim yakindi allahtan hep o yanimdaydi her isimi o yapti bende burdaki yorumlar okuyup hemen her isimi yapabilecegimi saniyodum ama oyle olmuyomus simdi hersey guzel kendim koskoca bir yukten kurtuldum cocugumla ilgilene biliyorum cocugunla ilgilencek biri varsa hic bekleme hemen ol ameliyatini ev isini bos verMerhaba, ben de ameliyat olacağım tek korkum kendi işimi kendim yapamamak. Ağrıyı önemsemiyorum ama evimin işlerini göremezsem çocuklarımla ilgilenemezsem diye korkuyorum. 1 hafta yanımda kardeşim olacak . 1 hafta sonunda ev işi yemek yapabilir, çocuklarımla ilgilenecek duruma gelir miyim? :18:
merhaba arkadaslar ben aranıza yeni katıldım arastırma evresındeyım gogus olcum 80 E izmirde olup amaliyat olan arkadaslardan doktor tavsiyesi almak isterim ama cok fazla butcem yok orta yollu fıyat verebılecek bı doktor bakıyorum bilgilendirirseniz cok sevinirim
Teşekkür ederim.Doktorum diren takılacağını söyledi. Diren takıldı mı size takıldıysa ne zaman çıkardılar.Taburcu etmeden mi sonra mı?
27 gun once ameliyat oldum ve suan normal hayatima dondum her anlamda. Sporcu sutyeni kullaniyorum ve yeni yeni yan yatabiliyorum hic canim acimadan bunlar disinda hersey normal hayatimdaki gb.. benim hic agrim sizim olmadi ameliyay sonrasi 2sn'lik agri saplanio, cizzz edio geciodu.. bolbol su icip diyetede devam edeiorum suan..goguslerimin tamamini hissediorum ucu dahil.. kesi izlerim icin contractibex kullaniorum ama doktorum iz ilaclarina cok guwenmeiyor.. izlerini kurutma ara ara bebeyagi ile ov dedi mesela.. ilk ciktigimda herkes 7-8kilo vermisin diodu.. doktorum Medipok kosuyolu bashekimi Doc. DR. Mustafa Keski .. sorusu olanlari beklerim, bu ameliyatta tecrube paylasimi cok yararli cnk..
herkese slm arkadaşlar... Bende 13 ağustosta hem küçültme hem toparlama yapacaklar ama gün geçtikçe içten içe korku başladı sizlere diren takıldı mı? ne kadar kaldı? uyandığınızda acı hissettiniz mi? birde gece yanınızda biri kaldı mı gerek var mı ? küçük bir çocuğum var biryere bırakmak istemiyorum aklım onda kalacak eşim onunla kalsın istiyorum ama benim yanımda kalacak kimse yok biraz tedirginimbirde dikişler kaç gün sonra alındı? sargılar ne zaman açılıyor? lütfen hepsini anlatın çok mrk ediyorum... şimdiden tşk ederim... Olan arkadaşlara acil şifalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?