- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #15.781
hacer hanım merhaba nerede ve ne kadara olacaksınız
canım ya bende ameliyat olalı bu gün tam 28 gün oldu 2 gün önce contractibexe başladım ama izlerim pek belli olmuyordu kreme başlayınca pembesi ve belirgin olmaya başladı normalmi sizce doktorum bitene kadar kullan dedi ama bu belirginleşmesi beni korkutmaya başladı
kızlar lütfen ameliyat olanlar yazsın bu dren nasıl bir şey sargının içinde mi kalıyor çıkartılırken acıyor mu ben gün yaklaştıkça panik oluyorum yanımda refakatçi olmadan yapabilirmiyim hastanede
Sarginin icinde kalmaZ iki tarafindan sarkan minik kan pompalari gibi bir benzetme yapicam. Tek basina yapabilirmisin onu en iyi sen bilirsin.kalkmak biraz sorun yaratabilir ilk saatlerinde cunku.cikartirlarken acimaz o kadar simdisen gecmis olsun
Drenler cikarken hic aci olmuyo cok hafif bi sızı doktor el cabukluguyla hallediyo ama yaninda refakatci olmadan bence zor ilk etapta kollarini fazla kullanamiyosun kalkarken sana destek olucak biri gerekli evdeyken bile kesin ilk hafta yardim edicek biri lazim bence bana daha fazla bile gerekli oldu ama burda yaziyolar bir haftada her isini kendi yapanlar var simdi belki bir gogsun 4 te 1lik bir kismin alinmasiyla 4 te 3 luk bir kismi alinmasi bir olmuyodur her kesin vucut yapisi farkli ama ne olursa olsun ilk etapta bi refakatcin olsun narkozdan ayilmanda biri olmali bulantin falan olabilirkızlar lütfen ameliyat olanlar yazsın bu dren nasıl bir şey sargının içinde mi kalıyor çıkartılırken acıyor mu ben gün yaklaştıkça panik oluyorum yanımda refakatçi olmadan yapabilirmiyim hastanede?
göğüslerim okadar küçük ki havuza gitmeye bile utanıyorum napıcam bilmiyorum estetik olucak kadar paramda yok evlendigimde eşim görünce benden soğur diye ödüm patlıyor
kızlar aranızda meme küçültme ameliyatı olupta ameliyattan sonra memesi iltihap olan var mı ? ben oldum ateşlendim 39.5 flan oldu ertesı gün pansuman yapmak ıcın baktıgımda su toplamış gıbı bı şişlik gördum zamanla genisledi o sarı sarı bısı akıyor dikişlerin yanında hemen üzerinde değil korkuyorum bişi olcak diye bazı arkadaslar agrısı olmuyor falan yazmış ama kesinlikle bünyeden bünyeye değişiyor hiçbirşey yazıldığı gibi olmuyormuş.
Selam arkadaşlar benim ablam meme küçültme ve lazer lpoliz yaptırdı inanılmaz memnun yapılan işlemdende doktorundanda onunla birlikte izmirde kapı kapı doktor gezdik😁😁 en sonunda plastik cerrah nejdet şişmana ameliyat oldu şuan yanımda ve sonucundan inanılmaz mutlu tavsiye ederiz sizede inşallah sizde çok mutlu olursunuz çünkü sırt ağrıları çok oluyordu şimdi öyle bir sıkıntısı yok
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim.meme kucultme ameliyati olali 7 gun oldu cok korkarak oldum hizla iyilesiyorum zaman zaman durumu mu sizlerle paylaşmak istiyorum.
sonat87 merhaba benim ameliyatim universite raporlu sadece dikis ipligi ve sutyen aldim okadarBende bu ameliyatı olmak istiyorum. Beden 85 D ve gerçekten ağrılarım çok ama belki estetik değilde zorunludur dense sigortyaya ödetmek istiyorum. Siz nasıl yaptınız. Ne kadar ödediniz. Ben Medipolde Mustafa Keskin'e muayene olmak istiyorum. Ne dersiniz, bilen var mı ?
revan35 ben universiteden rapor aldim dikis ipliği ve sutyene toplam 415 tl verdim okadarmerhaba arkadaslar ben aranıza yeni katıldım arastırma evresındeyım gogus olcum 80 E izmirde olup amaliyat olan arkadaslardan doktor tavsiyesi almak isterim ama cok fazla butcem yok orta yollu fıyat verebılecek bı doktor bakıyorum bilgilendirirseniz cok sevinirim
revan35 ben universiteden rapor aldim dikis ipliği ve sutyene toplam 415 tl verdim okadar
Ben çokdan ameliyat oldum bile :) Medipol hastanesinde aynı zamanda hastanenin baihekimi olan Doç dr. Mustafa Keskin'e göğüs küçültme ameliyatı oldum bile :) Harika hissediiyorum, ameliyat olmayı düşününler istedikleri soruları sorabilirler :) (85 DD'den 85 B - 85 C arası bi bedenim artık )
Merhaba geçmiş olsun o raporu hangi hastaneden aldınız rapor şartları nelerdir ne kadar beklediniz bir de sizin istediğiniz ölçü bu muydu yoksa doktor vucuda göre mi yapıyor ve raporsuz fiyatı hakkında bilginiz var mı teşekkür ederim
evet lütfen biri anlatsınbelki bnm için daha erken ama şuan 90 ölçülerinde olmalarına rağmen yaz ayları bikini/sütyen bulabilme işkencesi çekmek ve dikkat çekiyo die beğendiğim hiç bir şei giyinememek çok sinir bozucu!!!sıcaklar yüsünden aşırı terlemesi de ayrıca başa bela..ahhh bide o sokakta yürürken -gayet kapalı birşey bile giyinmiş olsam- o bakışlar yokmu benneyaptımki evet belki şuan genç olduum için güsel görünüo olabilirler ama kendimi çocuk doğurduktan sonra düşünemiorum :1no2::1no2: zamanı belli deil ama mutlaka bigün başımdan geçecek benimde bu operasyon.. en zor ve en ağrılı estetik ameliyatı die duydum senağlama bilen yaşayan tüm ayrıntılarıyla anlatsın lütfeen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?