Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Teşekkürler hacer hanım peki Maltepe tıp fakültesinde estetik olan var mı göğüs ameliyatı ücretini bilen ya da forumdaki arkadaşlardan istanbulda 3000 civarı tavsiye edebileceğiniz bir yer

MErhaba,
İzlerin belli olmuyor muydu , alla allaaa, ben ameliyattan sonra bantlıyken, zaten hergun baticon sürüyorum turuncu turuncuydu.. Bantlarım çıktı, contractubex kreme başladım. Belki o baticondan arınınca mıdır nedir bana cok temiz ve izsiz geliodu görüntü.
Şimdi dediğin gibib bnmde biraz pembemsi izlerim var ama Bu iz ilacına devam etmeliyiz.
Piyasada baya ünlü. Ben bide romanyadan arkadaşımın tavsiye ettiği bi kreme daha başlıcam . İyi gelirse sana yazarım, sende yaz :)

kızlar lütfen ameliyat olanlar yazsın bu dren nasıl bir şey sargının içinde mi kalıyor çıkartılırken acıyor mu ben gün yaklaştıkça panik oluyorum yanımda refakatçi olmadan yapabilirmiyim hastanede?

Drenler cikarken hic aci olmuyo cok hafif bi sızı doktor el cabukluguyla hallediyo ama yaninda refakatci olmadan bence zor ilk etapta kollarini fazla kullanamiyosun kalkarken sana destek olucak biri gerekli evdeyken bile kesin ilk hafta yardim edicek biri lazim bence bana daha fazla bile gerekli oldu ama burda yaziyolar bir haftada her isini kendi yapanlar var simdi belki bir gogsun 4 te 1lik bir kismin alinmasiyla 4 te 3 luk bir kismi alinmasi bir olmuyodur her kesin vucut yapisi farkli ama ne olursa olsun ilk etapta bi refakatcin olsun narkozdan ayilmanda biri olmali bulantin falan olabilir

kızlar aranızda meme küçültme ameliyatı olupta ameliyattan sonra memesi iltihap olan var mı ? ben oldum ateşlendim 39.5 flan oldu ertesı gün pansuman yapmak ıcın baktıgımda su toplamış gıbı bı şişlik gördum zamanla genisledi o sarı sarı bısı akıyor dikişlerin yanında hemen üzerinde değil korkuyorum bişi olcak diye bazı arkadaslar agrısı olmuyor falan yazmış ama kesinlikle bünyeden bünyeye değişiyor hiçbirşey yazıldığı gibi olmuyormuş.

göğüslerim okadar küçük ki havuza gitmeye bile utanıyorum napıcam bilmiyorum estetik olucak kadar paramda yok evlendigimde eşim görünce benden soğur diye ödüm patlıyor

göğüslerim okadar küçük ki havuza gitmeye bile utanıyorum napıcam bilmiyorum estetik olucak kadar paramda yok evlendigimde eşim görünce benden soğur diye ödüm patlıyor

Yalnız burası göğüs küçültme başlığı canım. Yanlış yere yazmışsın.

Seninle ayni fikirdeyim hareket zaten sınırlı olcak olanlara fikir olsun herkesin bunyesi farkli yanlarnda bir yardimci varsa o yukten kurtulmak butun acilara deger .ozaman beklemesinler yillarca hamallik yapmisim resmen kiyafet almak bile ayri bir zevk ust taraf iki beden farkliyken magazaya girmek bile istemiyordum

Ablanmi sanssiz senmi dicem ama buyuk olmasi cok buyuk sorun. ayni zamandami oldunuz ameliyat sen buyutmussun o kucultmus

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim.meme kucultme ameliyati olali 7 gun oldu cok korkarak oldum hizla iyilesiyorum zaman zaman durumu mu sizlerle paylaşmak istiyorum.

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim.meme kucultme ameliyati olali 7 gun oldu cok korkarak oldum hizla iyilesiyorum zaman zaman durumu mu sizlerle paylaşmak istiyorum.

sonat87 merhaba benim ameliyatim universite raporlu sadece dikis ipligi ve sutyen aldim okadar

revan35 ben universiteden rapor aldim dikis ipliği ve sutyene toplam 415 tl verdim okadar

revan35 ben universiteden rapor aldim dikis ipliği ve sutyene toplam 415 tl verdim okadar

Ben çokdan ameliyat oldum bile :) Medipol hastanesinde aynı zamanda hastanenin baihekimi olan Doç dr. Mustafa Keskin'e göğüs küçültme ameliyatı oldum bile :) Harika hissediiyorum, ameliyat olmayı düşününler istedikleri soruları sorabilirler :) (85 DD'den 85 B - 85 C arası bi bedenim artık )

Merhaba geçmiş olsun o raporu hangi hastaneden aldınız rapor şartları nelerdir ne kadar beklediniz bir de sizin istediğiniz ölçü bu muydu yoksa doktor vucuda göre mi yapıyor ve raporsuz fiyatı hakkında bilginiz var mı teşekkür ederim

Rapor almadım ben, direk gidip MEdipolde ameliyat oldum :) Toplamda benimki 5000 TL tutuyodu ama aynı anda başka bir ameliyat daha oldum (fissül) ve o ameliyatı Özel sigortam karşılıyordu, hastaneye yatıs, tahlil vb masraflarını Fissülden aldılar.. göğüs için sadece 4000 TL ödedim. Hiç beklemedim denebilir, doktorun programına göre 1 hafta sonra ameliyat oldum, istediğim ölçü değilde Doktor kendi karar verdi bana olabilecek bedeni. Bende onun yaptığı beden bayıldım hala da bayılıyorum. "Kadın hastalarım genelde Daha küçük istiodu ama vücudda tuhaf duruo ozmn" dedi mesela doktor.Raporsuz fiyat dedğiim gibi 5000TL. Ameliyat sütyenini doktor özel siparişle yurtdışından getirtiyo ücretsiz sana. Çok hijyenik bişi çünkü o. Ameliyattan cıktıgımda giydirmişlerdi bana sütyeni.
Rapor alanlardan duyduğum baya bekliolarmış, 3-4 ay kadar ve heyet toplanıp 2-3 defa muayene edıomus seni, sonra karar vermeleri onay cıkması falan toplamda 3-4 ayı buluyomus. ama dediğim gibib bu bi kulaktan duyma bişi :)

merhaba her şeyden önce kesinlikle zor ve ağrılı bir ameliyat değil ben de Şubat ayında oldum küçültme ve dikleştirme ameliyatı ameliyatım 3 saat sürdü kendime geldikten sonra hafif ağrım oldu fakat daha sonra ki günlerde ağrım yok denecek kadardı. Doktorum dan çok memnun kaldığım için Nisan ayın da liposuction yaptırdım ve Kasım ayında bacak germe ameliyatı yaptıracağım bu arada Doktorum Pr. ERSİN ÜLKÜR aynı zaman da fiyatları da çok uygun, kişilik olarak güler yüzlü cana yakın insanı motive eden bir yapısı var. Ameliyattan sonra sormak istediğiniz her şey için rahatlıkla Ersin beyi arayabilirsiniz.

Kızlar ağrıyı boş verin.... Dikişlerim düzgün ve mükemmel oldu. Kısacası estetik ameliyatı olmak isteyen herkese tavsiye ediyorum.

Ersin Bey çok teşekkür ederim ellerinize sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…