- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #15.801
Rapor almadım ben, direk gidip MEdipolde ameliyat oldum :) Toplamda benimki 5000 TL tutuyodu ama aynı anda başka bir ameliyat daha oldum (fissül) ve o ameliyatı Özel sigortam karşılıyordu, hastaneye yatıs, tahlil vb masraflarını Fissülden aldılar.. göğüs için sadece 4000 TL ödedim. Hiç beklemedim denebilir, doktorun programına göre 1 hafta sonra ameliyat oldum, istediğim ölçü değilde Doktor kendi karar verdi bana olabilecek bedeni. Bende onun yaptığı beden bayıldım hala da bayılıyorum. "Kadın hastalarım genelde Daha küçük istiodu ama vücudda tuhaf duruo ozmn" dedi mesela doktor.Raporsuz fiyat dedğiim gibi 5000TL. Ameliyat sütyenini doktor özel siparişle yurtdışından getirtiyo ücretsiz sana. Çok hijyenik bişi çünkü o. Ameliyattan cıktıgımda giydirmişlerdi bana sütyeni.
Rapor alanlardan duyduğum baya bekliolarmış, 3-4 ay kadar ve heyet toplanıp 2-3 defa muayene edıomus seni, sonra karar vermeleri onay cıkması falan toplamda 3-4 ayı buluyomus. ama dediğim gibib bu bi kulaktan duyma bişi :)
merhaba her şeyden önce kesinlikle zor ve ağrılı bir ameliyat değil ben de Şubat ayında oldum küçültme ve dikleştirme ameliyatı ameliyatım 3 saat sürdü kendime geldikten sonra hafif ağrım oldu fakat daha sonra ki günlerde ağrım yok denecek kadardı. Doktorum dan çok memnun kaldığım için Nisan ayın da liposuction yaptırdım ve Kasım ayında bacak germe ameliyatı yaptıracağım bu arada Doktorum Pr. ERSİN ÜLKÜR aynı zaman da fiyatları da çok uygun, kişilik olarak güler yüzlü cana yakın insanı motive eden bir yapısı var. Ameliyattan sonra sormak istediğiniz her şey için rahatlıkla Ersin beyi arayabilirsiniz.
Kızlar ağrıyı boş verin.... Dikişlerim düzgün ve mükemmel oldu. Kısacası estetik ameliyatı olmak isteyen herkese tavsiye ediyorum.
Ersin Bey çok teşekkür ederim ellerinize sağlık.
arkadaşlar herkese merhaba,
internette bu ameliyatla ilgili bilgi ararken en iyisi ameliyatı olmuş birine sormak düşüncesinden hareketle bu siteyi buldum...
aranızda bu ameliyatı olmuş (yakınlarınızda birisi de olabilir) ve bana hem ameliyatla ilgili (ameliyatın kendisi, sonrası, kalan izler vs.) bilgi, hem de doktor tavsiyesi verebilecek birileri var midir acaba?
şimdiden hepinize teşekkür ediyorum yardımlarınız için...
Lily
hacer hanım merhaba amelıyat tarihiniz ne zaman ben 10 gün önce oldum sorularını cevaplarım seve sevekızlar lütfen ameliyat olanlar yazsın bu dren nasıl bir şey sargının içinde mi kalıyor çıkartılırken acıyor mu ben gün yaklaştıkça panik oluyorum yanımda refakatçi olmadan yapabilirmiyim hastanede?
rapor almak zor mu oluyor acaba
hacer hanım merhaba amelıyat tarihiniz ne zaman ben 10 gün önce oldum sorularını cevaplarım seve seve
Yanınızda mutlaka birisi olmalı narkoz bende ayağa kalkınca kusma ve baş dönmesi yaptı.fakat cabuk gecti.ama kalkarken falan birisinin destek olması lazım.benim drenlerim ertesi günü çıktı çıkarken hiç hissetmedim bile.1 gece kaldım hastanede agrın için igne yapılıyor sonra ağrın olmaz sadece bir agırlık hissi oluyor o kadar.banyomu 3. Gün yaptım.benim bugün 12.günüm şimdilik his kaybım var.umarım geçer.sakın korkma benim ilk ameliyatımdı korkudan ölerek gittim korkmak normal ama bir çırpıda oluyor bakmışşın yatğında yatıyorsun.simdiden geçmiş olsun ben ameliyatına kadar destek olrum sana.şimdiden teşekkür ederim geçmiş olsun... 13 ağustos ameliyat tarihim 2.5 yaşında oğlum var 85d kullanıyorum 8-10 gün eltim bakacak gün yaklaştıkça korkuyorum gece birinin yanımda kalmasına gerek varmı? birde drenler hastaneden çıkmadan çıkartılıyormu? ilk ne zaman bonyo yaptınız? pansumanı kendinizmi yapıyorsunuz? ve göğüs başı yer değiştiğinde ters T yönteminde his kaybı oluyor diyorlar doğrumu?
Yanınızda mutlaka birisi olmalı narkoz bende ayağa kalkınca kusma ve baş dönmesi yaptı.fakat cabuk gecti.ama kalkarken falan birisinin destek olması lazım.benim drenlerim ertesi günü çıktı çıkarken hiç hissetmedim bile.1 gece kaldım hastanede agrın için igne yapılıyor sonra ağrın olmaz sadece bir agırlık hissi oluyor o kadar.banyomu 3. Gün yaptım.benim bugün 12.günüm şimdilik his kaybım var.umarım geçer.sakın korkma benim ilk ameliyatımdı korkudan ölerek gittim korkmak normal ama bir çırpıda oluyor bakmışşın yatğında yatıyorsun.simdiden geçmiş olsun ben ameliyatına kadar destek olrum sana.
çook teşekkür ederim rahatladım biraz ameliyat sonrası sütyeni doktormu verecek? beş gün önce son tahliller için çağırdı ama birde önden açık pijama götüreyim dimi?
sütyeni kendin medicalden alıyorsun benim doktorum öyle dedi 130 tl sütyene verdim birde benden ip istedi hastanenin kaliteli değilmiş 275 tl ipe verdim.önden olursa daha rahat edersin.bugün 12.günüm her işimi yapıyorum daha rahatım perşembe günü birkaç dikişim var onları aldırcam bak ondan bile korkuyorum ama ameliyatı oldum bile bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?