Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ben universitenin plastik cerrah bolumune basvurdum muayeneden sonra doktor raporu yazdi kagit heyete gitti onaylandi.ayni gun icinde raporu aldim sonra bulundugum devlet hastanesinde ameliyati oldum bugun 8.gun simdilik cok bir sorunumyok.fakat dikis ipliği ni ben aldim birde sutyen alıyorsun benim masraflarim 415 tl tuttu.odeme sikintisi olanlar universitenin plastik cerrah yada fizik tedavi Polikliniği ne basvurup sansini denesin ben denedim oldu.

Maltepe ersoy hastanesinde mi ameliyat oldunuz yoksa özel muayenesinde mi bir de uygun derken ne kadar benim bütçem 3000 civarı yakın mı buna teşekkür ederim

Canm annem oldu ameliya gogusleri cok buyuktu omuzlarim sirtim agriyr falan diyrdu. Simdi okadar rahatki 85 beden kullaniyr onceden 110 falandi sanirim. Eskisehrde oldu iz hafiften var. Ama contratubex diye bi krem var o izleri hafifletyrmus. Suanda memnun yani keske onceden olsaydim diyor genetik bizde buyuk goguss

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hacer hanım merhaba amelıyat tarihiniz ne zaman ben 10 gün önce oldum sorularını cevaplarım seve seve

hacer hanım merhaba amelıyat tarihiniz ne zaman ben 10 gün önce oldum sorularını cevaplarım seve seve

şimdiden teşekkür ederim geçmiş olsun... 13 ağustos ameliyat tarihim 2.5 yaşında oğlum var 85d kullanıyorum 8-10 gün eltim bakacak gün yaklaştıkça korkuyorum gece birinin yanımda kalmasına gerek varmı? birde drenler hastaneden çıkmadan çıkartılıyormu? ilk ne zaman bonyo yaptınız? pansumanı kendinizmi yapıyorsunuz? ve göğüs başı yer değiştiğinde ters T yönteminde his kaybı oluyor diyorlar doğrumu?

Merhaba, bu forumu okuya okuya ameliyata gittim. Yazdıklarınızın çok faydası oldu. Ameliyat olalı 11 gün oldu. 2 gün kaldım hastanede. 2. gün direnler çıkarıldı ve taburcu oldum. Açıkçası ilk 5 gün zor geçti. 5. günden itibaren hergün banyo yapıyorum. Bant yapıştırıldı. Pansuman yapmaya gerek yok dedi doktorum. Dün bantlar çıkarıldı. Dikişler 15. gün alınacak. Benim de küçük çocuğum var. Kucağıma alamıyorum sarılamıyorum. Ağlıyor, küsüyor ama yapabileceğim birşey yok
Bu forumda da sık sık belitildiği üzere herkes bu süreci farklı yaşıyor ama kesinlikle ortak noktamız sonucun bu yaşananlara değdiği.

Merhaba
Ben su an hamileyim. Dogumdan sonra emzirme bitince kucultturmek istiyorum. Bursada hangi dr veya hastane iyidir, bilen var mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba
Ben su an hamileyim. Dogumdan sonra emzirme bitince kucultturmek istiyorum. Bursada hangi dr veya hastane iyidir, bilen var mı?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yanınızda mutlaka birisi olmalı narkoz bende ayağa kalkınca kusma ve baş dönmesi yaptı.fakat cabuk gecti.ama kalkarken falan birisinin destek olması lazım.benim drenlerim ertesi günü çıktı çıkarken hiç hissetmedim bile.1 gece kaldım hastanede agrın için igne yapılıyor sonra ağrın olmaz sadece bir agırlık hissi oluyor o kadar.banyomu 3. Gün yaptım.benim bugün 12.günüm şimdilik his kaybım var.umarım geçer.sakın korkma benim ilk ameliyatımdı korkudan ölerek gittim korkmak normal ama bir çırpıda oluyor bakmışşın yatğında yatıyorsun.simdiden geçmiş olsun ben ameliyatına kadar destek olrum sana.

çook teşekkür ederim rahatladım biraz ameliyat sonrası sütyeni doktormu verecek? beş gün önce son tahliller için çağırdı ama birde önden açık pijama götüreyim dimi?

çook teşekkür ederim rahatladım biraz ameliyat sonrası sütyeni doktormu verecek? beş gün önce son tahliller için çağırdı ama birde önden açık pijama götüreyim dimi?

sütyeni kendin medicalden alıyorsun benim doktorum öyle dedi 130 tl sütyene verdim birde benden ip istedi hastanenin kaliteli değilmiş 275 tl ipe verdim.önden olursa daha rahat edersin.bugün 12.günüm her işimi yapıyorum daha rahatım perşembe günü birkaç dikişim var onları aldırcam bak ondan bile korkuyorum ama ameliyatı oldum bile bak

çok geçmiş olsun darısı başıma... benimki üniversite hastanesi değil normal devlet hastanesi 1500-2000 civarı tutar dedi ve kesin rakam vermedi sütyen ip vs dahildir umarım 8 ağustosta son tahliller için gidicem kesinleşir sanırım

Arkadaşlar ben 4hafta önce küçülttüm ve aslında sonuctan memnun sayılırım. Tek dert ettiğim, acaba şişlikler inince nekadar daha küçülür? Aranızda uzun süre önce ameliyat olmuş ve farkı bilen var mı acaba? Sanki birazcık daha alsa daha iyi olurmuydu diye düşünüyorum, dr umda daha şiş, bi 6ay bekle diyor??

arkadaşlar merhaba bende göğüs küçültme ameliyatı olmayı düşünüyorum ama herkes gibi tedirgin olduğum şeyler var. Ankara onkoloji hastanesinde oluyum mu yoksa özelde iyi bi doktormu şart lütfen yardımcı olunn ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…