- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #15.821
Arkadaşlar ben 4hafta önce küçülttüm ve aslında sonuctan memnun sayılırım. Tek dert ettiğim, acaba şişlikler inince nekadar daha küçülür? Aranızda uzun süre önce ameliyat olmuş ve farkı bilen var mı acaba? Sanki birazcık daha alsa daha iyi olurmuydu diye düşünüyorum, dr umda daha şiş, bi 6ay bekle diyor??
Ben universitenin plastik cerrah bolumune basvurdum muayeneden sonra doktor raporu yazdi kagit heyete gitti onaylandi.ayni gun icinde raporu aldim sonra bulundugum devlet hastanesinde ameliyati oldum bugun 8.gun simdilik cok bir sorunumyok.fakat dikis ipliği ni ben aldim birde sutyen alıyorsun benim masraflarim 415 tl tuttu.odeme sikintisi olanlar universitenin plastik cerrah yada fizik tedavi Polikliniği ne basvurup sansini denesin ben denedim oldu.
kızlar aranızda meme küçültme ameliyatı olupta ameliyattan sonra memesi iltihap olan var mı ? ben oldum ateşlendim 39.5 flan oldu ertesı gün pansuman yapmak ıcın baktıgımda su toplamış gıbı bı şişlik gördum zamanla genisledi o sarı sarı bısı akıyor dikişlerin yanında hemen üzerinde değil korkuyorum bişi olcak diye bazı arkadaslar agrısı olmuyor falan yazmış ama kesinlikle bünyeden bünyeye değişiyor hiçbirşey yazıldığı gibi olmuyormuş.
kızlar aranızda meme küçültme ameliyatı olupta ameliyattan sonra memesi iltihap olan var mı ? ben oldum ateşlendim 39.5 flan oldu ertesı gün pansuman yapmak ıcın baktıgımda su toplamış gıbı bı şişlik gördum zamanla genisledi o sarı sarı bısı akıyor dikişlerin yanında hemen üzerinde değil korkuyorum bişi olcak diye bazı arkadaslar agrısı olmuyor falan yazmış ama kesinlikle bünyeden bünyeye değişiyor hiçbirşey yazıldığı gibi olmuyormuş.
hangi universite hastanesi bilgi verebilirminiz bayramdan hemen sonra ameliyat olmak istıyorum
Ben bandırmada oturuyorum balıkesir deki üniversite hastanesinden aldım raporumu oturduğun yerdeki üniversiteden dene sansını insallah sende raporunu alır ve ameliyatını olursun
Eger buyuklugunden cok sikayetciysen inan izleri umursamicaksin bekarsan belki sorun edersin ama keske daha once yaptirsaymisim buyuk olcagina izli olsaymis ben olali bes bucuk ay oldu bazi yerlerde cok belirgin bazi yerlerde belli belirsizperşembe günü için çapa ünv hastanesinden randevu aldım. hayırlısı bakalım. büyüklük ayrı bir dert beni düşündüren ameliyattan sonra kalacak izler.
o konuda biraz bilgi verebilirmisin
Bende ameliyat olalı 15gün oldu bana da sanki biraz daha küçültseymiş daha iyi olacak gibi geliyor gözüme hala biraz büyük görünüyor sonuçta çektiğimiz sıkıntıya deyse bari sana da çok geçmiş olsun.
arkadaşlar merhaba bende göğüs küçültme ameliyatı olmayı düşünüyorum ama herkes gibi tedirgin olduğum şeyler var. Ankara onkoloji hastanesinde oluyum mu yoksa özelde iyi bi doktormu şart lütfen yardımcı olunn((
Canım ankara onkoloji hastanesinde fiyat ne kadar?
Aklina takilan sorulari sor cevap verebildigim kadar veririm seve sevedevlet yapıomuş ama ne gerekli bilmiyorum muayene olmaya gidicem ama aklımda o kadar çok soru var ki keşke olanlar yazsa
Merhaba bende ameliyat olalı 16 gün oldu bir dikiş yerimde iltihap oldu çok korkuyorum ilerlerse diye önümüz bayram doktorum yok ne yapıcam bilmiyorum.sizin iyileştimi acaba .çok geçmiş olsun.
Aklina takilan sorulari sor cevap verebildigim kadar veririm seve seve
ayyyy çok teşekkür ederimöncelikle agrılar ne kadr sürüyo onu çok merak ediyorum çünkü öğretmenim dershanede çalışıyorum çok izin koparamam bide ameliyat olunca bu beni aylarca etkilicek mi oturup kpssye çalışabilirmiyim yani :26: bide ben bekarım bu çocuk doğunca emzirmeme olayı var mı yok mu onu da anlamadım :/
arkadaşlar çok mutsuz bir haldeyim. şimdi size meme küçültme ameliyatı maceramı anlatmak istiyorum. bu devlet hastaneleri beni bitirdi kaç gündür.
ben liseden beri meme küçültme ameliyatı olmak istiyordum. önceden kiloluydum ve göğüslerim DD cup'a bile çıktı sanırım. E'de olabilir belki. Zayıflayınca 80 D - 85 D'ye düştü ölçüm. gördüğünüz gibi hala D cup aralığındayım. sırtım inceliyor ama cup ölçüm daha fazla küçülmüyordu. zaten zayıfladığım için göğüslerim sarkmıştı ve beni çok mutsuz ediyordu. üniversiteden sonra iş bulma telaşı filan derken ancak ocak 2014'de plastik cerraha gittim. Göztepe eğitim ve araştırma hastanesine hem de. bütün plastik cerrahları çok değerli ve başarılı bir hastane. doktorum çok ilgilendi ve bana 3000 küsür gibi bir fiyat biçti. göğüslerim rapor alacak kadar büyük değildi. zaten anladığım kadarıyla son kriterlere göre rapor alabilmek için köprücük kemiği ile meme ucu arasında en az 40 cm olması gerekiyormuş. benim 33 cm. önceden 30 cm olduğunu hatırlıyorum(
tatile gelsin diye 4 ağustosa ameliyat günü aldım. 3000 lira biriktirdim ve tahlillerin tamamlandığı son gün, meme küçültme ameliyatının devlet hastanesinde 5000 liraya geldiğini öğrendim. fatura servisine soruyorum, 3000'i peşin olsa diğer 2000'i taksit yapıyor musunuz diye? kimse bana bir cevap veremiyor. 4050 lira ameliyat masrafı, 50 lira muayene ücreti, 100 lira filan da tahliller için alıyorlarmış en sonunda. şu bu derken daha yeni bir hasta 4800 liraya çıkmış hastaneden kavga ede ede. özelde olsaydım daha iyiydi demiş. yuvarlak hesap 5.000'e geliyor bu ameliyat devlette.
bu durumda, bütün tahlillerim, anestezi raporum, her şeyim hazır pazartesi ameliyat olmak için. ve bu ameliyatı olmayı gerçekten çok istiyorum. bu yükten kurtulmalıyım. hem psikolojim hem de bedenim kötü etkileniyor.
şimdi size soruyorum kızlar; 5.000 liraya devlette ameliyat olayım mı yoksa aynı fiyata her şey dahil bir özel bulabilir miyim? yoruldum artık.2-3 sene önce 1.000-1.500 olan bu ameliyat, 6 ay önce 3.000 olan bu ameliyat şu an 5.000
yoruldum ve p.tesi günü ameliyatım var. ben gidecek miyim bilmiyorum. sizce ne yapmalıyım?
Agri cok olmuyor benim dikisim acilana kadar yoktu dikisim acilinca agrm oldu oda okadar acikliga hic bisey degildi sinava calismak icinde cok guzel bi firsat baska is fazla yapamicagin icin calismak icin vaktin cok olucak emzire bilirsindir eger cok sikayetciysen buyuklugunden hic ameliyat olmamis kisiler bile emziremiyo bunuda dusun
ben olmadım olmak için çabalıyorum ama doktor önmeli bence doktorunu araştırmışmıydın
doktoru araştırmıştım canım. Göztepe'nin bütün plastik hekimleri çok iyi. olan herkes memnundu.
Vala canım bu prosedür ilden ile değişmez ya. 26 martta ameliyat olmuştum 1 yılı geçti. Geçen yıl devlet hast bana rapor verdi ve benim çökme falanda yoktu.
Doktor içime sinmedi die medical parkta oldum. Ve iikide özelde olmuşum.
Ama sen ii araştr doktorunu ücretsiz olacan die kendini heder etme. Doktorun önceki ameliyat fotolarına bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?