Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

buketcim, yaşımız aynı. ben de bekarım. Göztepe'de p.tesi günü ameliyat günüm. bana ocak ayında 3.000 demişlerdi. şimdi sorduğumda ise ameliyat ücreti 4050 lira imiş. ve daha yeni çıkan bir hasta 4.800'e çıkmış hastaneden. ben kendimi 3.000'e göre hazırladığım için biraz şok oldum. Haydarpaşa'nın ödemesi nasıl oldu? hepsini peşin mi alıyorlar yoksa taksit imkanı var mı? şimdi kara kara 2.000 lirayı nereden bulacağımı düşünüyorum.

çok geçmiş olsun. inşallah şimdi çok iyisinizdir. ben size bir şey sormak ve danışmak istiyorum. devlet hastanesi her şey içinde 5.000 liralık bir maliyet çıkardı. siz de medipolde göğüs küçültme ameliyatı 5500-6000 diyorsunuz. bu şartlar altında medipolde ameliyat olmak daha akıllıca galiba. siz ne tavsiye edersiniz? bu p.tesi ameliyatım var ve ben her an vazgeçebilirim. bir de medipolün ödeme sistemi nasıl acaba? bana 3.000 dedikleri için ben 3.000 lira biriktirmiştir. kalan tutarı taksit yapıyorlar mı? bir bilginiz var mı acaba? şimdiden çok teşekkür ederim.

sonat hanım, p.tesi gunu eğer ömrüm varsa kesinlikle mustafa beye muayene olmaya gidicem. aynı gün Göztepe eah'da ameliyat günüm. ama en son çıkan hasta 4.800'e çıkmış hastaneden. 4.800 devlet hastanesine vereceğime 5.000 özel hastaneye hem de doç. dr. mustafa keskin Bey'e veririm diye düşünüyorum. bu süreç beni bezdirdi. bir an ameliyatı ertelemeyi bile düşündüm. ama hem sırt, omur, kol ağrılarım hem de psikolojim buna izin vermiyor. bir an önce kolaylıkla, hayırlısıyla kurtulmak istiyorum.

siz hemen ameliyat günü alabilmiş miydiniz? çok teşekkür ederim şimdiden.

bogazici estetik cok uygun 4000 civari sanirim , devlet neden para aliyor ?

devlet her şey dahil 5000 civarı alıyor canım. Boğaziçi estetik hakkında bilgin var mı? doktorları, ortamı nasıldır acaba? benim 4 ağustos ameliyat günüm ve devletin aldığı parayı daha dün öğrendim. devlette ameliyat olacağıma daha hesaplı özel hastane fiyatları araştırıyorum.

Bu forumu ve konuyu uzun süredir takip ediyorum önceki sayfalarda bir arkadaş annesinin maltepe üniversitesi hastanesi Burak Ersoy`a ameliyat olup memnun kaldığını yazmıştı. Temmuz 21 de muayene olmaya gittim(ücretsiz) 23 ünde ameliyat oldum direnler 1 gün kaldı inanılmaz ilgili bir doktor herşey istediğim gibi oldu 4500 lira ödedim kesinlikle tavsiye ederim o kadar sene korkup boşa çekmişim herkese herşey için teşekkürler

Son düzenleme:
Merhaba, meme küçültme ile ilgili çoğu bilgilendirici yazıda "Meme küçültme sonrası alınan doku patolojik incelemeye gönderilir." yazıyor. Ben bunu doktorumla hiç konuşmadım.Zaten bunu ameliyattan sonra okudum. Böyle birşey hiç konuşulmadı.Doktoruma soracağım ama yapıldığını sanmıyorum. Ameliyat olanlar patolojik incelemeniz yapıldı mı?

benim gibi devlet hastanesinde göğüs küçültme ameliyatının 4500-5000 aralığında olduğunu öğrenenlere belki faydası olur diye 3 gündür sinir stres yaptığım fiyat araştırmalarını sizle paylaşıyorum.

@Boğaziçi estetik: beşiltaşta, yıldız tekniğin karşısında. doktorları hakkında bir bilgim yok ama güzel bir halkla ilişkileri var. göğüs küçültme ameliyatları 4000 liradan başlıyormuş. yapı Kredi'nin kartlarına taksit imkanları varmış. öteki türlü peşin çalışıyorlar.

@Maltepe üniversitesi hastanesi: fiyatlar 4500-6000 ve nakit çalışıyorlarmış.

@Göztepe EAH ise 5 taksit yapıyormuş. en son çıkan hasta 4800'e çıkmış mesela.

bugün ameliyat günüm ama bir Göztepe'nin bu fiyatını görünce bir de medipol'e muayene olayım dedim. Mustafa Keskin Bey'e muayene olacağım, bakalım o ne söyleyecek ve ödeme şartları nedir?

düşünsenize şu an elimde ameliyat için anestezi onayı bile var. bütün tahlillerim tam ve uygun ama ameliyata gidemiyorum. çünkü ameliyat tarihi aldığımda doktorum bana 3000 lira demişti ve benim şu an sadece 3000 liram var medipol taksit yapar mı? var olan tahlillerimi sayar mı ve bu fiyatı düşürür mü bilmiyorum.

psikolojim alt üst olmuş durumda.

burak Ersoy'un muayene ücretini çağrı merkezi 80 lira diye açıkladı bana. ağustosla birlikte değişmiş olmalı. 4500 lirayı her şey dahil mi ödediniz? çok geçmiş olsun inşallah çok mutlu olursunuz ameliyatınızla.

Sütyen dahil ödedim bana da telefonda 80 demişlerdi ama orada ilk muayene ücretsiz dendi ücret almadılar ekstra 4500 hariç hiç birşey ödemedim isterseniz raporda yazıyor sagolsun bana yazdı krem veriyor sonra (pansuman için) 3 lira ödedim sadece ssk karşılıyor o kremi de ben çok yer araştırdım içime sinmemişti doçent olması bilgili ve ilgili olması burak bey de karar kılmama sebep oldu sagolsun ne zaman soru sorsam yanıtladı cebini veriyor zaten burada tavsiye eden arkadaşa da çok teşekkür ederim ben de tavsiye ederim

Boğaziçini asla tavsiye etmem olan arkadaşım var memnun kalmadı forumu da araştırırsanız az çok fikir sahibi olursunuz orası hakkında ucuz diye zorluk yaşamayın

Merhaba,
hertürlü sorunuz için burdayım :)
Mustafa Keskin benden 4000TL aldı çünkü aynı anda fissür ameliyatıda oldum ve anestezi, serum, ağrı kesici gibi masrafları sigrotam karşılıyordu fissürden dolayı. Muhasebe de biraz pazarlık yapmanız gerekebiliyor. Ben nakit peşin ödedim, sizde 3000 TL'ye max 3500'e belki anlaşabilirsiniz, ?
Medipolde Doç Dr. Musatafa Bey'in gerçekten çok başarılı oldugunu söyleyebilirim.
Ne sırt ağrım var ne baska bişey, özgürüm.
Bana sormak isteyeceğiniz herşey için lütfen yazın :) Çok geçmiş olsun size de..

Boğaziçini asla tavsiye etmem olan arkadaşım var memnun kalmadı forumu da araştırırsanız az çok fikir sahibi olursunuz orası hakkında ucuz diye zorluk yaşamayın

her şey dahil net bir fiyat da vermiyorlar. pek içime sinmemişti zaten. çok şükür daha yakın ve güzel bir yer buldum. ilginiz için çok teşekkür ederiiimm

sizin yorumunuz ve memnuniyetiniz neticesinde aklıma yatmıştı Maltepe'ye gitmek, ama evime 10 dk mesafede bir başka iyi hekim buldum gene buradaki yorumlarla. tecrübelerini ayrıntılarıyla paylaşan herkese çok teşekkür ederim. rapor yazıyor derken nasıl bir rapor yazıyor acaba? ben de medipolde her şey dahil 4500'e olacağım ameliyat bu çarşamba. ama benim anestezi raporu dahil bütün tahlillerim tamdı ve 5500'den düştüler. pazarlık yapınca 500 direkt düşüyorlar sanırım.

ayyy çok teşekkür ederim, çok incesiniz. sizin tavsiyenizle gittim bugün mustafa Bey'e. hastane hem evime çok yakın hem de ücreti şu an için ödeyebileceğim seviyede (1000 lirasını kardeşimden kopardım ). çünkü Göztepe EAH'de en son çıkan meme küçültme hastası 4800 liraya çıkmış ve ben medipol ile 4500'e anlaştım. 5500'den biraz pazarlık biraz da anestezi raporu dahil bütün tahlillerim tam diye 4500'e düştüler. daha fazla düşerler miydi bilemiyorum. düşmezlerdi sanki :) ama Göztepe EAH'nın fiziksel şartlarından sonra medipol bana cennet gibi geldi. Mustafa bey de çok kibar ve anlayışlı. kendinizi yanında çok rahat hissediyorsunuz ve sanki bir şey tarif etmenize gerek yok. kendisi sizin istediğiniz şeyi kendi kendine yapıyor sanki :) doğru mu hissetmişim ki acaba? :)

bugün muayene oldum, ücreti konuştum. çarşamba ameliyatım var. ama size sormak istiyorum. ben şu an geniş kalıplarda D, dar kalıplarda DD cup kullanıyorum ve en çok B cup olmasını istiyorum. bunu hiç konuşmadım heyecandan. çünkü 4 ağustos benim Göztepe'de ameliyat günümdü ve ne olur ne olmaz belki ameliyat olurum diye saat 2'ye kadar yemek bile yemedim. C Cup'a bile tahammülüm yok. göğsün boyutunu nasıl istediğimizi ameliyat günü mü konuşuyoruz? ve sutyen, ameliyat sonrası krem ve ilaçlar ödediğimiz tutara dahil mi?

bugün 15 gün önce meme küçültme ameliyatı olan bir hastayı gördüm. o kadar dinç ve memnun ki. maşallah.

şimdiden çok teşekkür ederim, sizin tavsiyenizle gittim, çarşamba ameliyat olacağım bakalım netice ne olacak. heyecanlanıyorum ve içim rahat. çok çok teşekkür ederim size :) medipol aklımdan bile geçmiyordu. çok pahalıdır diye düşünüyordum çünkü 13.000'li rakamlarla karşılaştım hep.

sonunda yarın ameliyat oluyorummmm. heyecanlı değilim sadece çok mutluyum. daha önceden genel anestezi altında ameliyat olmuştum. hiçbir şey hatırlamıyorsunuz, dünyadaki en güzel şeylerden biri ama şu an kafama salakça olabilir ama acaba ameliyat anında uyanır mıyım sorusu takıldı!

evhamları kovuyoruz. 10 yıldır istediğim iki senedir peşinden koştuğum ameliyatı inşallah yarın olacağım. allah isteyen herkese en hayırlı ve yakın vakitte, çok güzel bir biçimde nasip etsin :)

Mustafa bey en en en dogru karar.. sizin adinizada okdr sevindim ki.. anlatamam yabi.. bende son zamanlarda 85DD hatta tchiboda 85E giyiyodum.. benim suan gogsum 85 C.. hic konusmadim olcuyu mustafa beyle ama bana ameliyat sonrasi soyke bisi demisti.. "ben zaten sana en uygun olucak gogsu yapicam, minicikde olmamali, sen merak etme"..

iyiki ona guvenmisim.. ismimi verebilirsiniz mustafa beye SENA .. AMELIYATA giricekken bnde ANESTEZI filmindeki seyleri yasarmiyim diye bi panik atak gecirdim ama inanin bunlar okdr sacmaki.. size ameliyathaneye giderken bi sakinlestirici yapiolar okdr guzelki hersey cok sakin.. snr ameliyathanenin o buz gb havasinda uzerinize bi sicak ortu ortuyolar sonrasi zaten yok :) gozumu bi acmistim gozlerimde ameliyathane isiklari icin jel surulmus, gogsumde buz jelleri. .. uyu uyan uyu uyan en son uyaniosun ve mjnicik goguslerinnnnnn.. sdc 2 gogsindede diren var..

ameliyaytan snrda muayeneler ucretsiz ve mustafa bey cok ilgili cep nosunu veriyor heran arayabilirsin diyor.. ameliyattan cikipda gozunu actigin an sana sutyebi giydirmis oluyorlar zaten.. 1gece kalmanda fayda var hastanede direnlerini sabah cikartirlar evine gidersin hemmm :)

ben ameliyat sonrasi kremi 4 hafta snr basladim.. izler icin..
ama ilk ameliyattan once surekli baticonla ameliyat izlerinin uzerine pansuman her sabah.. ilkgunler brz icin gidio surerken ama anrasi muhtesem..

ameliyattan cikinca agrin olursa ki benim hic olmadi mutlaka hemsireden agri kesici iste, cekme o agriyi..

son dakikalar vedalasmaya hazirmisin kocamanlarla :)

Arkadaşlar, ben ameliyat olalı 3 hafta oldu. Dikişler alınalı 1 hafta oldu ama sabah dikiş yerlerinde beyaz minik beyaz minik çıkıntılar farkettim birini çektim 2 cm kadar beyaz bir iplik geldi. Doktorumu aradım o da ameliyattaymış akşama kadar. Çok korkuyorum ya bunlar yüzünden bir daha operasyon geçirirsem, var mı aranızda başına böyle birşey gelen. İnanılmaz canım sıkıldı.

Saydam mı beyaz mı? Beyazsa eğer gazlı bezle kapatıyorsanız dikişlerinizi onun iplikleri olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…