- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #15.881
Canım selam bende yakın zamanda ameliyat olucam..Merhaba,uzun zamandır bakmıyordum ..Ne var ne yok bakarken buraya da yazmak istedim arkadaşlar.
Ben bu ameliyatı çok çok fazla istiyordum,kafamda en ufak bi soru işareti yoktu..şimdi bakıyorum bir çok arkadasın ya his kaybım olursa,ya çok acı çekersem,ya iltihap kaparsam,ya izler geçmezse vs.vs. düşünceleri çok ön planda..tabi ki bunları da düşünmek gerek ama önemli olan bunları göze almak,çünkü herşeye hazırlıklı olarak girilmesi gereken bir ameliyat..
Ben her aynaya baktıgımda durusumdan,giyemedeğim straplez kıyafetlerden,üçgen bikinilerden,özel hayatımdaki etkisinden,omzumdaki sutyen kesiklerinden,asla iç çamaşırsız gezememden nefret eder dururdum..Ve bu durum oyle canımı sıkardıkı varsın iz kalsın,his gitsin varsın az acı çekeyim dedim ve 7/6/2013 tarihinde ameliyatım için Antalyanın iyi hekimlerinden Doç Dr Ömer Refik ÖZERDEM ve Op Dr Gökhan Özerdem kardeşlere teslim ettim.
Ameliyat gayet başarılı ve hekimlerimde alanında uzmanlardı.Evet eskisi gibi hissetmiyorum ama tamamen kaybolmadı,evet iz de kaldı ki bu zaten baştan beri bildiğim bi gerçekti,acı da çektim ama bu benim suçumdu ameliyattan sonra sigaraya başlamak buyuk bır hata,asla yapmayın iltihap olur..
Ve su an acılar bıttı ben istediğim gibi giyebiliyorum,aynalardan kaçmıyorum çünkü eskiden nasılsa göğüslerim bu halde diye aksattığım kilo problemimi çözdüm,kesinlikle daha sosyal oldum,kalın askılardan ip askılara,mayolardan üçgen bikinilere geçtim,özel hayatım artık çok daha iyive ben herseye ragmen iyi ki olmuşum diyorum..
Eger benımle aynı durumdaysanız bır dakıka beklemeyın,yanlız hekım secımı çok onemlı ben aylarca gezdım karar verdım..Herkesın hayalındekı göğüslere kavusması dileğiyle......
Canım selam bende yakın zamanda ameliyat olucam..
Acaba ameliyattan kaç gün veya hafta sonra duş alabildin yani vücudun göğüslerin dahil?
Birde doktor sana ameliyattan sonra emziremezsin sütün gelmez gibi bir şey söyledi mi?
Çok sağol canım cevabın için tek korktuğun nokta emzirme konusu.Hayır süt kanallarıma her hangi bir zarar gelmedi.Ameliyattan bir hafta sonra sargılarım alındı ben de duşa girmeye başladım.omuzlarımı köpürtüp köpükleri aşağı akıtarak duş alıyordum.Hatta gunde ıkı kere dus alıp pansuman yapıyordum.Mutlaka yanında bırı olmalı bu surecte,benımle annem ılgılendı.Cunku bir süre ameliyattan sonra göğüslerine bakamıyorsun..
Teşeküler cevabın için iz benim için çok önemli değil zaten peki ameliyattan sonra emzirememe gibi bir durumvar mı? Artık ameliyattan sonra emziliriliyor diye biliyorm ben.
Cevaplarınız için teşekkürler kızlarDoktorum şunu söyledi bana 'her kadının doğasında emzirmek yoktur maalesef. Eğer senin doğanda, fizyolojinde emzirebilmek varsa bu ameliyat bunu engellemez. İçin rahat olsun '
Ben henüz bekarım, bakalım görücez
Teşekkür ederim kızlar:)Geçmiş olsun, güzel haberlerini bekliyoruz.
Merhaba ben ameliyatımı olalı 6 ayı geçti eğer merak ettiğim birşey varsa yazabilirsinKızlar ameliyatı olan bi bayan bana mesaj atabilir mi konuşmaya ihtiyacım var.. Bende çarşamba günü olacağım ve çok heyecanlıyım..
merhabaMerhaba ben ameliyatımı olalı 6 ayı geçti eğer merak ettiğim birşey varsa yazabilirsin
Aslında merak ettiğim çok şey var..mesela kaç gün sonra yüzüstü bir şekilde yatabildin?Merhaba ben ameliyatımı olalı 6 ayı geçti eğer merak ettiğim birşey varsa yazabilirsin
Kızlar ameliyatı olan bi bayan bana mesaj atabilir mi konuşmaya ihtiyacım var.. Bende çarşamba günü olacağım ve çok heyecanlıyım..
Oldum canım bugün eve geldim çok şükür. Ameliyat sandığımdan da kolaydı. Ben biraz fazla korkuyordum o yüzden ameliyat öncesi tansiyonum düştü bana sakinleştirici yaptılar girerken. O yüzden rahattım gülerek girdim. Açıkçası pekte biley anlamadım girdikten 2 dk sonra bana şimdi uyuyacaksın dediler ve uyudum.. Uyandığımda çok üşümüştüm tek sorunu bu oldu sanırım. 4 kat yorganla bile ısınamıyordum. Sonra ağrılarm başladı tabi sürekli serumların biri bitiyor biri geliyor bu arada..Aferdarkmoon çarşamba günü olacağını söylemiştin oldunuzmu nasıl geçti bende salı günü olacağım allah nasip ederse ameliyatı olduysan tecrübelerini yazabilirmisin
Oldum canım bugün eve geldim çok şükür. Ameliyat sandığımdan da kolaydı. Ben biraz fazla korkuyordum o yüzden ameliyat öncesi tansiyonum düştü bana sakinleştirici yaptılar girerken. O yüzden rahattım gülerek girdim. Açıkçası pekte biley anlamadım girdikten 2 dk sonra bana şimdi uyuyacaksın dediler ve uyudum.. Uyandığımda çok üşümüştüm tek sorunu bu oldu sanırım. 4 kat yorganla bile ısınamıyordum. Sonra ağrılarm başladı tabi sürekli serumların biri bitiyor biri geliyor bu arada..
Sol elim bu yüzden biraz ağrıyor şuan. Yaptığı antibiyotik iğne falan acıttı canımı. Gecede pek uyuyamadım.. Tuvalete çıkarken ilk zamanlar zorlandım çok annem yardım etti sağolsun.
Şuan daha kendimdeyim ama ağrılarım var onlar içinde 3 güne geçecek dedi doktorum onunla avutuyorum kendimi.
Göğüslerimi tam göremedim ama üstten görünüşünü pansımanda gördüm çok güzeldi dimdik:) şiş hali bile güzel duruyordu ödemler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?