- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #15.921
Çok iyi Çok sevindim canım benim de 2 gün geri sayım allahım inşallah benimkide iyi gecerAmeliyatımın 3. günündeyim kendimi o kadar iyi hissediyorum ki ilk iki güne göre..
Ojelerimi sürdüm o derece:)
2 gün sonra mı ameliyatın canımÇok iyi Çok sevindim canım benim de 2 gün geri sayım allahım inşallah benimkide iyi gecer
B cup istiyorum ama bugün sanki vazgeçer gibiyim niye o acıyı Çekicen ki diyorum kendime poffffff2 gün sonra mı ameliyatın canım
İnşallah güzel geçer kime oluyorsun? Kaç cup istedin?
Canım inan bana sadece 2 gün çekiyorsun..4. Günümdeyim ve sağa/sola veya yüzüstü yatamamak dışında hiçbir sorunum yok:)B cup istiyorum ama bugün sanki vazgeçer gibiyim niye o acıyı Çekicen ki diyorum kendime poffffff
bende aedaayı merak ediyordum nasıl acaba aynı gün olmuştuk ameliyatı bide onun yakın zamanda düğünü vardı umarım iyidir..
Canım inan bana sadece 2 gün çekiyorsun..4. Günümdeyim ve sağa/sola veya yüzüstü yatamamak dışında hiçbir sorunum yok:)
İlk 2 günüm pişmanlıkla geçti belki ama şuan iyiki olmuşum diyorum
Canım inan bana sadece 2 gün çekiyorsun..4. Günümdeyim ve sağa/sola veya yüzüstü yatamamak dışında hiçbir sorunum yok:)
Yarın 8 de ameliyata giriyorum allahım sen benide kurtarCanım inan bana sadece 2 gün çekiyorsun..4. Günümdeyim ve sağa/sola veya yüzüstü yatamamak dışında hiçbir sorunum yok:)
Geçmiş olsun şimdiden canım güzel haberlerini bekliyorum bir sorun vs olursa sormaktan hiç çekinme aynılarını bende yaşadım çünkü:)Yarın 8 de ameliyata giriyorum allahım sen benide kurtar
Teşekkür ederim canım astim olduğu için biraz endişeliyim ama allah büyük o yar ve yardımcım olsunGeçmiş olsun şimdiden canım güzel haberlerini bekliyorum bir sorun vs olursa sormaktan hiç çekinme aynılarını bende yaşadım çünkü:)
Yarın 8 de ameliyata giriyorum allahım sen benide kurtar
Slm arkadaşlar hayırlısı ile bende insllh perşembe günü oluyorum ameliyatını insllh bir aksilik çıkmaz cok heyecanlıyım
Amin canım benim..Teşekkür ederim canım astim olduğu için biraz endişeliyim ama allah büyük o yar ve yardımcım olsun
Canım sanada çok geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruzzz:)Slm arkadaşlar hayırlısı ile bende insllh perşembe günü oluyorum ameliyatını insllh bir aksilik çıkmaz cok heyecanlıyım
Amin canım benim..
İlk ameliyatın mı olacak? Benim ilk ameliyatımdı o yüzden aşırı korku ve heyecan vardı bende.
Ama bak şuan 5. Günüm ve kendimi yıkayabildim duş aldım:) ilk günlerin kötü geçicek belki ama 3. Günde her şeyin biteceğini düşünerek güç al:)
Hatta geçtim aynanın karşısına izledim öyle güzeller ki sapık gibi oldum
Canım sanada çok geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruzzz:)
Amin caniminşaAllah ameliyatınız hayırlı geçer.eğer İzmir de olacak olanlar varsa ben özel şifa hastanesi estetik Dr Cenk Melikoğlu nu tavsiye ediyorum.işini özenerek yapıyor.sonuçlarınızı merak edeceğim.
Inşallah seninkide iyi gecer hayirlisiSlm arkadaşlar hayırlısı ile bende insllh perşembe günü oluyorum ameliyatını insllh bir aksilik çıkmaz cok heyecanlıyım
Amin insllh hayırlısıyla olurda zor günler geçer biran önceInşallah seninkide iyi gecer hayirlisi
Canım sanada çok geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruzzz:)[/QUOT. Geçen sene fıtık ameliyatı oldum daha önce sezeryan oldum ilk değilde şimdi bu estetik olunca heyecanlanıyorum acaba nasıl olacaklar diye merak ediyorum
Oldun mu ameliyatını? Merakta bırakma bizi güzel haberlerini bekliyoruz:)Ay çok güldürdün beni bende olurmuyum acaba spk Hayırlısı yla hastanedeyim bu gece sabah olurmu bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?