Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Bugün 4.günüm ve kendi saçımı eğilip yıkadım, taradım ve kuruttum:)
2 gün önce yatak döşekken 2 gün sonraki halim mucize gibi şuan iyiki olmuşum diyorum

B cup istiyorum ama bugün sanki vazgeçer gibiyim niye o acıyı Çekicen ki diyorum kendime poffffff
Canım inan bana sadece 2 gün çekiyorsun..4. Günümdeyim ve sağa/sola veya yüzüstü yatamamak dışında hiçbir sorunum yok:)
İlk 2 günüm pişmanlıkla geçti belki ama şuan iyiki olmuşum diyorum

Kızlar her şey çok güzel gidiyor ama pansumanlarda falan doktor ellediği zaman göğüslerimi uyuşmuş gibi hissediyorum. Sanki lokal anestezi ile orayı uyuşturmuşlarda hafif etkisi geçmiş orası uyuşmuş gibi. Bu durum sizce ne zaman biter onları ellediğim zaman hissederim?

bende aedaayı merak ediyordum nasıl acaba aynı gün olmuştuk ameliyatı bide onun yakın zamanda düğünü vardı umarım iyidir..
Canım inan bana sadece 2 gün çekiyorsun..4. Günümdeyim ve sağa/sola veya yüzüstü yatamamak dışında hiçbir sorunum yok:)
Yarın 8 de ameliyata giriyorum allahım sen benide kurtar

Yarın 8 de ameliyata giriyorum allahım sen benide kurtar

Slm arkadaşlar hayırlısı ile bende insllh perşembe günü oluyorum ameliyatını insllh bir aksilik çıkmaz cok heyecanlıyım

inşaAllah ameliyatınız hayırlı geçer.eğer İzmir de olacak olanlar varsa ben özel şifa hastanesi estetik Dr Cenk Melikoğlu nu tavsiye ediyorum.işini özenerek yapıyor.sonuçlarınızı merak edeceğim.

Teşekkür ederim canım astim olduğu için biraz endişeliyim ama allah büyük o yar ve yardımcım olsun
Amin canım benim..
İlk ameliyatın mı olacak? Benim ilk ameliyatımdı o yüzden aşırı korku ve heyecan vardı bende.
Ama bak şuan 5. Günüm ve kendimi yıkayabildim duş aldım:) ilk günlerin kötü geçicek belki ama 3. Günde her şeyin biteceğini düşünerek güç al:)
Hatta geçtim aynanın karşısına izledim öyle güzeller ki sapık gibi oldum

Canım sanada çok geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruzzz:)

Ay çok güldürdün beni bende olurmuyum acaba spk Hayırlısı yla hastanedeyim bu gece sabah olurmu bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…