Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Çok geçmiş olsun ağrılar çokmu kötü ben çok heyecanlıyım günler geçmek bilmiyor
Canım yalan söylemiyim şimdi ağrılar hafif diyemem. İlk 3 gün böyle ağrı oluyormuş. Nasıl anlatsam sanki göğüslerime bıçak saplanıyormuş gibi acıyor..özellikle kesi yerlerim ama doktor 2-3 güne geçicek dedi onunla avunuyprum. Yanı ilk 2 gün pişman bile olabilirsin niye oldum ben diye çünkü ben gece kendime bu soruyu sordum ne yalan söyliyim.
Şuanda aşırı acıyor ama alıştım artık dayanıyorum ve 3. Günü atlatmayı beklemekten başka çarem yok malesef ki

Merhaba kizlar. Bende ameliyat olmak istiyorum bi iki hastaneye gttim 4 bin TL istediler daha sonra başka hastaneye gittim yari fiyatini istemeleri gerekiyordu dedi bende. Boyun ve bel agrisi yapiyor ve çok büyük. Sskya girmiyormus artik . raporda verilmiyormus . ucretide çok eğitim araştırma hastanelerine gitsem sonuç ne olur bilginiz varmi yada daha önce yasayan yardimlarinizi bekliyorim

Konunada cevap yazdım,burayada kopyalayayım..Başka arkadaşlarada bilgi olsun

Bir arkadaşım birkaç gün önce Göztepe Hastanesinde meme küçültme ameliyatı oldu.Doktorunun adı Macide Yakut..
Evet,heyete giriyorsun ve bu ameliyatın bir kısmını devlet karşılıyor.Ciddi sağlık sorunları yaratıyorsa ve gögüslerin sıkıntı verecek kadar büyükse.Ama bir miktarda ödeme yapıyorsun maalesef.Arkadaşım 2 bin tl ödedi.Çok memnun kaldı..
Aklınızda bulunsun,tavsiye ederim doktoru.Gidin görüşün muhakkak ..
Sevgiler...

Boyundakikemiktwn meme ucunu ölctugunde sudyensiz 34 cm geliyorsa raporla sgk karsiliyo ucretsis

Ameliyat sonrasını hafif ağrıyla atlatanlar çok şanslı.
Benim ağrılarım çok fazla uyuyamıyorum geceleri. Ağlıyorum sürekli pişman bile olıyorum zaman zaman

Göztepe hastanesinden aldim randevuyu :) inşallah güzel geçer bugün gidiyorum

benim de 4 ağustos macide hanımla ameliyat gunumdu. Ancak ameliyat ücretinin 4050 lira olduğunu öğrenince ozelde ameliyat olmayı tercih ettim. Ki bu 4050 lira sadece ameliyat. Tahlil, sütyen, oda bunların dışında. Ameliyat gununu teyit etmek içim gittiğimde en son çıkan hastanın 4800 bine çıktığını söylediler. Ki sosyal güvencem var. Muhasebeye gidip özellikle sormuştum ücreti. Kurul kararı da ancak 40 cm'se ve çok buyukse çıkıyormuş. Benim 34 cm'di.

h
Göztepe hastanesinden aldim randevuyu :) inşallah güzel geçer bugün gidiyorum
hayırlı olsun. Macide hanım çok şeker bir doktor. Ona ameliyat olmak nasip olmadı gerçi. Gittiğinizde fiyatı ayrıntılı konuşmanızı tavsiye ederim. Devletle ozelin neredeyse bir farkı yok artık.

Canım,arkadaşım heyet raporundan geçti.Yani ciddi sıkıntı vardı gögüslerinde.O yüzden 2 bin tl ödemiş olabilir..
Siz heyetten geçemediginiz için fiyat yüksek söylenmiştir... Henüz çok yeni ameliyat oldu zaten kendisi,Macide hanımda gerçekten çok tatlı bir doktor :)

raporlu olmasına rağmen 2000 lira ödemesi çok geliyor bana. Hele doktorları mükemmel ama fiziksel şartları berbat olan Göztepe için. Arkadaşınıza acil şifalar dilerim.

raporlu olmasına rağmen 2000 lira ödemesi çok geliyor bana. Hele doktorları mükemmel ama fiziksel şartları berbat olan Göztepe için. Arkadaşınıza acil şifalar dilerim.
Üniversite hastaneleri fiyat farkı almıyormuş sanırım..Bana ikibin tl ödemesi fazla gelmedi açıkcası... Doktor gerçektende çok iyi,kendiside çevresine şimdiden tavsiye ediyor.. Fiziksel şartlarını bilemem,odalar kalabalık olabilir.Sonuçta iki gece yatacaksınız.O konudada rahatsız olmadı kendisi,ücret karşılıgı özel odalarda oluyor.. Sıfır farksız olsun hemde şartlar iyi olsun derseniz ve bu şekilde bir yer bulursanız valla çok şanslısınız
Teşekkür ederim

Evet bendende 4050 lira istedi . 40 cm ustu karsiliyor seninki 32 cm dedi . simdi napicam bilmiyorum

ben Macide hanımdan ameliyat günü almıştım, hatta anestezi doktorumun onayını bile aldım ama 4800'luk fiyatı duyunca ameliyat olacağım gün başka bir hekime gittim, özelde 4500'e ameliyat oldum ve bugün 16. Günüm.

gerçi ameliyat iyi geçtiyse ve herkes halinden memnunsa söyleyecek bir şey yok aslında

B

Benim 34 cm ama e Cup sutyen askilari artik omzumda kemiğe dayandı bu yüzden kollarında uyuşma oluyo sırt agrilari da cabasi kamburlasma başladı bu yüzden sgk karsilyor rapor aldim salı günü olucam

Hangi hastaneden aldin raporu canim

Evet bendende 4050 lira istedi . 40 cm ustu karsiliyor seninki 32 cm dedi . simdi napicam bilmiyorum
40cm yenimi çıkmış ben iki ay önce gittim arastırma hastanesine 34cm karşılıyor 32cmyede rapor veririz dedi dr,ölçtürmedim ama benimki 34 çıkar teki bendede boyutları farklı biri diğerinden iki beden büyük emzirme bitince ameliyat düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…