- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #15.941
Slm benimde ameliyat perşembe idi çarşambaya alındı yarın oluyorum allahın izni ileOldun mu ameliyatını? Merakta bırakma bizi güzel haberlerini bekliyoruz:)
Çok kotuSlm benimde ameliyat perşembe idi çarşambaya alındı yarın oluyorum allahın izni ile
Hadi ya sende aramıza hoşgeldin o zaman yardımcı olabileceğim bir şey olursa lütfen soru sormaktan çekinme, güzel haberlerini bekliyorum:)Slm benimde ameliyat perşembe idi çarşambaya alındı yarın oluyorum allahın izni ile
Oldum canım 2. Gün ağrım var sargilarla zorOldun mu ameliyatını? Merakta bırakma bizi güzel haberlerini bekliyoruz:)
Geçmiş olsun canım.. Bugünlerin ağrılı geçebilir ama 1-2 güne bir şeyin kalmayacak ağrı konusunda. Sakın ağrı kesicini ve antibiyotiğini içmeyi ihmal etme.Oldum canım 2. Gün ağrım var sargilarla zor
Evet kalıyor ama 2 yıl içerisinde neredeyse yok gibi oluyormuş izlerİz filan kalıyor mu kızlar?
Sağol canim ihmal etmiyorum ama su boğazdaki gıcık bi gitse narkozu atamadım heralde senin kaç gun surduGeçmiş olsun canım.. Bugünlerin ağrılı geçebilir ama 1-2 güne bir şeyin kalmayacak ağrı konusunda. Sakın ağrı kesicini ve antibiyotiğini içmeyi ihmal etme.
Netya57 bittimi oldumu ameliyatın nasilsinSlm benimde ameliyat perşembe idi çarşambaya alındı yarın oluyorum allahın izni ile
Canım benim boğaz ağrım 2 gün sürdü sanırım. Gülerken saçma salak istemsizce tıkanıp öksürüyordum, rezil oluyordum sonraSağol canim ihmal etmiyorum ama su boğazdaki gıcık bi gitse narkozu atamadım heralde senin kaç gun surdu
Cok şükür bitti iyiyim simdilikNetya57 bittimi oldumu ameliyatın nasilsin
Cok şükur iyiyimHadi ya sende aramıza hoşgeldin o zaman yardımcı olabileceğim bir şey olursa lütfen soru sormaktan çekinme, güzel haberlerini bekliyorum:)
Geçmiş olsun canım dinlen bol bol, yazacak durumda olduğunda ameliyatın nasıl geçtiğini neler olduğunu falan yaz bekliyorumCok şükur iyiyim
netyâ 57 geçmiş olsun ne güzel iyi diyosun ben biraz kötüyüm psikolojik olarak oyüzden evde bu konuyu hiç actirmiyorum sargilar açılınca neler hissedicem bilmiyorumGeçmiş olsun canım dinlen bol bol, yazacak durumda olduğunda ameliyatın nasıl geçtiğini neler olduğunu falan yaz bekliyorum
Aynı şekilde ulyam senden ameliyat hikayeni bekliyorum:)
Psikolojik olarak niye kötü hissediyorsun?netyâ 57 geçmiş olsun ne güzel iyi diyosun ben biraz kötüyüm psikolojik olarak oyüzden evde bu konuyu hiç actirmiyorum sargilar açılınca neler hissedicem bilmiyorum
Ne güzel netya57
Bitti cok sukur iyiyumNetya57 bittimi oldumu ameliyatın nasilsin
Ameliyat ve kendimde bi değişikliğin olmasi ama benimki mecburiyetten artık çok kötü olmuştum rahatsızlıklarım hat safhadaydi artik şimdi ne haldeler ortaya ne çıkacak sanki benim olmayan birseyler gibi geliyo şu an banaPsikolojik olarak niye kötü hissediyorsun?
Zamanla alışcaksın canım ilk günler böyle düşünebiliyor insan. Yeni hallerine de alışırsın birkaç güne. Kötü düşünüp kendini sıkma benceAmeliyat ve kendimde bi değişikliğin olmasi ama benimki mecburiyetten artık çok kötü olmuştum rahatsızlıklarım hat safhadaydi artik şimdi ne haldeler ortaya ne çıkacak sanki benim olmayan birseyler gibi geliyo şu an bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?