Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Geçmiş olsun canım.. Bugünlerin ağrılı geçebilir ama 1-2 güne bir şeyin kalmayacak ağrı konusunda. Sakın ağrı kesicini ve antibiyotiğini içmeyi ihmal etme.
Sağol canim ihmal etmiyorum ama su boğazdaki gıcık bi gitse narkozu atamadım heralde senin kaç gun surdu

Sağol canim ihmal etmiyorum ama su boğazdaki gıcık bi gitse narkozu atamadım heralde senin kaç gun surdu
Canım benim boğaz ağrım 2 gün sürdü sanırım. Gülerken saçma salak istemsizce tıkanıp öksürüyordum, rezil oluyordum sonra

Aynen netyacım güzel haberlerini bekliyoruz olan olana vallahi :)

Geçmiş olsun canım dinlen bol bol, yazacak durumda olduğunda ameliyatın nasıl geçtiğini neler olduğunu falan yaz bekliyorum
Aynı şekilde ulyam senden ameliyat hikayeni bekliyorum:)
netyâ 57 geçmiş olsun ne güzel iyi diyosun ben biraz kötüyüm psikolojik olarak oyüzden evde bu konuyu hiç actirmiyorum sargilar açılınca neler hissedicem bilmiyorum
Ne güzel netya57

Psikolojik olarak niye kötü hissediyorsun?
Ameliyat ve kendimde bi değişikliğin olmasi ama benimki mecburiyetten artık çok kötü olmuştum rahatsızlıklarım hat safhadaydi artik şimdi ne haldeler ortaya ne çıkacak sanki benim olmayan birseyler gibi geliyo şu an bana

Zamanla alışcaksın canım ilk günler böyle düşünebiliyor insan. Yeni hallerine de alışırsın birkaç güne. Kötü düşünüp kendini sıkma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…