- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #15.961
Çok ağrım var ve hala geçmedi sanki bıçak saplaniyor sizinde öyle oldumuCanım benim boğaz ağrım 2 gün sürdü sanırım. Gülerken saçma salak istemsizce tıkanıp öksürüyordum, rezil oluyordum sonra
Aynen netyacım güzel haberlerini bekliyoruz olan olana vallahi :)
Aynen canım benimde bıçak saplanıyor gibiydi. Ağrıdan ağlıyordum ben. Ağrı kesicilerini ihmal etme. Ben günde 3 tane falan içiyordum..Çok ağrım var ve hala geçmedi sanki bıçak saplaniyor sizinde öyle oldumu
Tabiki öneririm.. Göğüsleriniz kaç beden? Nasıl olmasını istiyorsunuz? Gerçekten çok mu istiyorsunuz, psikolojinizi etkiliyor mu? Aslında bu sorular önemli. Çünkü bu ameliyatı çok istemek lazım..bende ameliyat olmak istiyorum önerirmisiniz
Bencede çok istemek lazım ben mesala ameliyatı olduktan sonra böyle hissedicegimi düşünmemiştim simdi ağrılar bi taraftan acaba nasıllar diye düşünmekten kafayı yiyicem mesela başka arkadaşlarda var 3. Gün çarşıya çıktıklarını bahsediyor onu nasıl yaptıklarını da anlamış degilimTabiki öneririm.. Göğüsleriniz kaç beden? Nasıl olmasını istiyorsunuz? Gerçekten çok mu istiyorsunuz, psikolojinizi etkiliyor mu? Aslında bu sorular önemli. Çünkü bu ameliyatı çok istemek lazım..
3. Gün biraz garipmiş ama ben 6.günümde çıktım..ağrılarım dinecek diye düşün. Büyük ihtimalle yarın daha iyi hissedeceksinBencede çok istemek lazım ben mesala ameliyatı olduktan sonra böyle hissedicegimi düşünmemiştim simdi ağrılar bi taraftan acaba nasıllar diye düşünmekten kafayı yiyicem mesela başka arkadaşlarda var 3. Gün çarşıya çıktıklarını bahsediyor onu nasıl yaptıklarını da anlamış degilim
Insallah canım 3.gün yazanlar var okudum çok sağol canım bana moral oluyosun3. Gün biraz garipmiş ama ben 6.günümde çıktım..ağrılarım dinecek diye düşün. Büyük ihtimalle yarın daha iyi hissedeceksin
Çok sevindim buna:) ben ameliyat oldugumda soru sorabileceğim kimse yoktu bu başlıkta..I
Insallah canım 3.gün yazanlar var okudum çok sağol canım bana moral oluyosun
Geçmiş olsun canım dinlen bol bol, yazacak durumda olduğunda ameliyatın nasıl geçtiğini neler olduğunu falan yaz bekliyorum
Aynı şekilde ulyam senden ameliyat hikayeni bekliyorum:)
Sevindim canım...kendine çok dikkat et öpüyorum. İyi oldugunuz zaman sizinde ameliyat hikayenizi dinlemeyi bekliyorumTskkr ederim cnm ameliyat gayet güzel geçti Suan evdeyim dün gece hic uyuyamadim göğüslerimde bi ağırlık hissi var ama genel olarak gayet güzel gorunuyolar )))))
Evet bende bugün gayet iyiyim bu gün pansuman yapıldı ben bakamadım ama kızım gördü anne çok güzel olmuşlar diyor bi de tabiki hafifliği şu 3 gün çok zordu ama çektiğimiz edecek insallah allaha şükür bugün iyi hissediyorum kendimiSevindim canım...kendine çok dikkat et öpüyorum. İyi oldugunuz zaman sizinde ameliyat hikayenizi dinlemeyi bekliyorum
Bak sana demiştim 1-2 güne iyi hissedeceksin diye:)Evet bende bugün gayet iyiyim bu gün pansuman yapıldı ben bakamadım ama kızım gördü anne çok güzel olmuşlar diyor bi de tabiki hafifliği şu 3 gün çok zordu ama çektiğimiz edecek insallah allaha şükür bugün iyi hissediyorum kendimi
Bak sana demiştim 1-2 güne iyi hissedeceksin diye:)
Zamanla hepsı geçiyor ağrılarından eser kalmıyor.. Şimdi tek sorunumuz izlerimizin geçmesini beklemek başka bişey
Insllh cnm ya hepimize geçmiş olsun ben pazartesiyi atlatmak istiyorum düş alip kontrole gidicem o zamanda canim acitacak diye korkuyorumInşallah onlarda geçer zamanla
Canım doktor sana kaç günlükken duş alabilirsin dedi?Insllh cnm ya hepimize geçmiş olsun ben pazartesiyi atlatmak istiyorum düş alip kontrole gidicem o zamanda canim acitacak diye korkuyorum
Pazartesi düş alip kontrole gidicemCanım doktor sana kaç günlükken duş alabilirsin dedi?
Yok canım hiç canın acimiyoInsllh cnm ya hepimize geçmiş olsun ben pazartesiyi atlatmak istiyorum düş alip kontrole gidicem o zamanda canim acitacak diye korkuyorum
Pansumanda canını yakacak bir şey olmuyor zaten o bölgeyi çok hissedemeyeceksin doktor dokunduğunda falan.Insllh cnm ya hepimize geçmiş olsun ben pazartesiyi atlatmak istiyorum düş alip kontrole gidicem o zamanda canim acitacak diye korkuyorum
Bana 5 günlükken falan duş izni verdi doktorum. Oda sakın göğüslerine köpük değmesin dedi hani şampuanın falan.Pazartesi düş alip kontrole gidicem
Bana daha duş alabileceğimi söylemedi daha çok yeni yani duş alınca problem olmazmı afterdarkmoon bide ben bugun bişeye çok sevindim göğüs uçlarında his kaybı yok doktor kontrol ederken hissettimPansumanda canını yakacak bir şey olmuyor zaten o bölgeyi çok hissedemeyeceksin doktor dokunduğunda falan.
Bana 5 günlükken falan duş izni verdi doktorum. Oda sakın göğüslerine köpük değmesin dedi hani şampuanın falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?