Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Canım benim boğaz ağrım 2 gün sürdü sanırım. Gülerken saçma salak istemsizce tıkanıp öksürüyordum, rezil oluyordum sonra

Aynen netyacım güzel haberlerini bekliyoruz olan olana vallahi :)
Çok ağrım var ve hala geçmedi sanki bıçak saplaniyor sizinde öyle oldumu

Çok ağrım var ve hala geçmedi sanki bıçak saplaniyor sizinde öyle oldumu
Aynen canım benimde bıçak saplanıyor gibiydi. Ağrıdan ağlıyordum ben. Ağrı kesicilerini ihmal etme. Ben günde 3 tane falan içiyordum..
Bıçak yarası sonuçta ağrısız olmasını bekleyemeyiz.

bende ameliyat olmak istiyorum önerirmisiniz
Tabiki öneririm.. Göğüsleriniz kaç beden? Nasıl olmasını istiyorsunuz? Gerçekten çok mu istiyorsunuz, psikolojinizi etkiliyor mu? Aslında bu sorular önemli. Çünkü bu ameliyatı çok istemek lazım..

Tabiki öneririm.. Göğüsleriniz kaç beden? Nasıl olmasını istiyorsunuz? Gerçekten çok mu istiyorsunuz, psikolojinizi etkiliyor mu? Aslında bu sorular önemli. Çünkü bu ameliyatı çok istemek lazım..
Bencede çok istemek lazım ben mesala ameliyatı olduktan sonra böyle hissedicegimi düşünmemiştim simdi ağrılar bi taraftan acaba nasıllar diye düşünmekten kafayı yiyicem mesela başka arkadaşlarda var 3. Gün çarşıya çıktıklarını bahsediyor onu nasıl yaptıklarını da anlamış degilim

3. Gün biraz garipmiş ama ben 6.günümde çıktım..ağrılarım dinecek diye düşün. Büyük ihtimalle yarın daha iyi hissedeceksin

Tskkr ederim cnm ameliyat gayet güzel geçti Suan evdeyim dün gece hic uyuyamadim göğüslerimde bi ağırlık hissi var ama genel olarak gayet güzel gorunuyolar )))))

Tskkr ederim cnm ameliyat gayet güzel geçti Suan evdeyim dün gece hic uyuyamadim göğüslerimde bi ağırlık hissi var ama genel olarak gayet güzel gorunuyolar )))))
Sevindim canım...kendine çok dikkat et öpüyorum. İyi oldugunuz zaman sizinde ameliyat hikayenizi dinlemeyi bekliyorum

Sevindim canım...kendine çok dikkat et öpüyorum. İyi oldugunuz zaman sizinde ameliyat hikayenizi dinlemeyi bekliyorum
Evet bende bugün gayet iyiyim bu gün pansuman yapıldı ben bakamadım ama kızım gördü anne çok güzel olmuşlar diyor bi de tabiki hafifliği şu 3 gün çok zordu ama çektiğimiz edecek insallah allaha şükür bugün iyi hissediyorum kendimi

Bak sana demiştim 1-2 güne iyi hissedeceksin diye:)
Zamanla hepsı geçiyor ağrılarından eser kalmıyor.. Şimdi tek sorunumuz izlerimizin geçmesini beklemek başka bişey değil:)

Insllh cnm ya hepimize geçmiş olsun ben pazartesiyi atlatmak istiyorum düş alip kontrole gidicem o zamanda canim acitacak diye korkuyorum
Pansumanda canını yakacak bir şey olmuyor zaten o bölgeyi çok hissedemeyeceksin doktor dokunduğunda falan.
Pazartesi düş alip kontrole gidicem
Bana 5 günlükken falan duş izni verdi doktorum. Oda sakın göğüslerine köpük değmesin dedi hani şampuanın falan.

Bana daha duş alabileceğimi söylemedi daha çok yeni yani duş alınca problem olmazmı afterdarkmoon bide ben bugun bişeye çok sevindim göğüs uçlarında his kaybı yok doktor kontrol ederken hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…