Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Bana daha duş alabileceğimi söylemedi daha çok yeni yani duş alınca problem olmazmı afterdarkmoon bide ben bugun bişeye çok sevindim göğüs uçlarında his kaybı yok doktor kontrol ederken hissettim
Aynen bende göğüs uçlarımı hissediyorum ama göğsümdeki alt kısımları ilk zamanlarda uyuşmuş gibi hissediyordum.
İlk günlerde duş almak sakıncalı olabilir en azımdan benim doktorum müsade etmedi duşa ben öyle biliyorum yani..
Ben şuan bile elimden geldiğinde su değdirmemeye özen gösteriyorum, bişey olur falan diye

Aynen banada izin vermedi hatta sargilar çarşamba günü çıkarıp sporcu sutyen imi giydiricek ozaman duşa izin verirmi acaba sen kaç günlükken alabildin

Aynen banada izin vermedi hatta sargilar çarşamba günü çıkarıp sporcu sutyen imi giydiricek ozaman duşa izin verirmi acaba sen kaç günlükken alabildin
Canım ben 5 . Günde alabildim. Onda da elimden geldiğinde oraya su temas ettirmemeye özen gösterdim. Ama şimdi doktorum su değebilir artık yeterki şampuan değmesin dedi.
Bu arada bana sporcu sütyeni giydirmedi, ameliyat sütyenini gyiyorum hala. Sanırım 3 hafta bunu giyecekmişim daha sonrada istediğim sütyeni giyebilirmişim

Ben çok korkusu his kaybı olacak diye ama alt kısmında bir problem yok hissettim ben suan zaten böyle bir karıncalanma var ben yarım duş alıyorum başımi da yikiyorum benimde yarın 5. Günüm ama tam banyo yapabilirsin demedi

Ama en güzeli de arkadaşlar hafifliği niye taşımışiz bunca sene
Aynen öyle canım gerçi benimkiler eskiden çok ağır değildi ama bu dimdik hallerini hiçbir şeye değişmemmm. Yan yatıyorum memelerim düşmüyor

Arkadaşlar bende 5. Günümde düş alicam ben bantlar çıkarken acir diye korkuyorum o kadar sıkıntılari atlattım ufacık şeylerden korkuyorum benden doktor 90 beden penye sutyen istedi ben onu kullanıyorum benim goguslerim aşırı büyük ve sarkikti Suan biraz daha şişlik var gibi ama dik ve gayet güzel gorunuyolar sargilar alınmadan hafifligini farkedemiyorum ama Su bi gerçek iyiki olmuşum ameliyat ve ben doktorumdanda cok memnunum hastanede olduğum gece 11 de geldi yanıma kontrol etti eve çıktım msj attı nasılsın diye doktorda cok önemli kendini iyi hissetmekte

Canım bantlardan hiç korkma o bölgelerde uyuşukluk oldugundan hissetmiceksin bile inan bana..

moralini bozmak istemem ama ben de seninle aynı sorunu yaşıyorum benim göğsüm 95 bedendi tabii toparlayıcıların 95 i balenli nerdeee??? ondan sonra küçültme ameliyatı oldum önceleri çok küçüktü yavaş yavaş büyüdü. 2 sene içinde. şimdi fk markalı sütyenin balenli 90/b giyiyorum düşün büyüdü yanii.

ama benim ameliyat olmadan önce de fazla kilom vardı kilom hala aynı belki kilo verirsem küçülür. mesela songül karlı 3 kez küçültmüş çünkü büyüyorlar galiba büyneden midir nedir ben de anlamadım. ama herşeye rağmen mutluyum eski halim daha kötüydü. eşim de memnun. hayırlısı...

canım hiç korkma ben de mamoplasti oldum küçülttüm o bantları doktor o kadar hızlı açıyor ki eyvah diyorsun ama çooook hafif hissediyorsun . açılış kısmı için ben kendi kendimi yedim acır mı diye boşunaymış. gerşekten rahat ol acımayacak. bir de ameliyat sonrası 1-2 ay iyi ama benim sonra yine büyüdü eskisi kadar değil tabii ona canım sıkılıyo ama yinede memnumum. sen de rahat ol pişman olmayacağın bir ameliyat bu :)

Nasıl büyüdüler ya? Kilo mu aldın?

Herkese merhaba öncelikle buraya tecrübelerini yazan arkadaşların hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim çok faydalandım... yıllarca taşıdığım hep saklamak zorunda kaldığım yüklerden 6 gün önce kurtuldum yıllarca bu konu hakkında araştırma yaptım korkularım vardı ve inanın bunlardan kurtulmak için servet bile verebilirdim İstanbulda Ankarada bir çok doktorla görüştüm içime sinmedi en sonunda bir tanıdığımızın tavsiyesiyle Konya numune hastanesinde çalışan Sevgili doktorum Hakan Çepniyle tanıştım dünyalar iyisi bi insan ve cok pozitif ameliyat esnasında sonrasında hiç bir ağrı hissetmiceğimi emzirebileceğimi söyledi ve Allah razı olsun gerçekten hiç bir sorun sıkıntı yaşamadım işin açığı planlarmda devlet hastanesi hiç yoktu ama doktorum sağolsun özeli hiç aratmadı burdan ameliyat olmak isteyen herkese tavsiye ederim gözünüz kapalı güvenebilirsiniz :) benim göğüslerim aşırı büyük ve sarkıktı evlenmek fln şöyle dursun kendim bakınca midem bulanıodu dışarıya çıkamıyodum asosyaldim mucize gibi göğüslerim tek seferde tam istediğim gibi oldu ayrıca devlet hastanesi olduğu için fiyatta inanılmaz uygun oldu yıllarca boşa çekmişim bu eziyeti lütfen yaptırmayı düşünen ama cesaret edemeyen arkadaşlar bu eziyeti çekmeye devam etmeyin korkulacak hiç birşey yok :)

Bende aynı şekilde şaşırmış durumdayım nasıl buyurler

oyle eskisi kadar degil tabii ama yinede ameliyat olduktan sonra 85 giyiyordum simdi 90 kilo almadim ama zaten fazla kilolarim var. Hala ayni kilodayim. Buyudu iste. Doktorada soyledim bazen oluyor bu durum ama eskisi kadar buyuk olmaz dedi. Kilo verirsen de kuculur hemen dedi.

Vallahi buyuse de umurumda degil cunku eskisine gore hayat kalitem dahi degisti. İyi ki olmusum mamoplasti.

Dediim gibi kilo vermeye calisiyorum kuculur insallah. Biraz da cok hafif sarkma oldu ama yinede dik su an.

Sunu belirtmeye calisiyorum ameliyattan hemen sonraki donem olan o cok dik ve cok sert yapi kalmiyor vucut kendisine zamanla uyduruyor gogsu.

Sarkiyor mu yeniden benim kiler istediğimden küçükler şişme falan da varsa heralde daha kuculucekler

Tabiki zaten şuan ki gibi dik kalması yerçekimine aykırı bi kere :)
Ama büyümesi gerçekten ilgincime gitti.
Bizim göğüslerde şuan ameliyattan kaynaklanan ödem de var . Büyümek yerine biraz daha küçülürler muhtemelen. Ama tabi oh ameliyatıda oldum istediğim gibi yiyeyim dersek bizimde büyür elbet

BENCEDE kilo alınca buyur benim ilk kızımı doğum yapmadan önce a cup idi doğumdan sonra kendime sutyen bulamadım nadide sultan gibiydim ben zayiflamistim ama göğüsler kuculMedi ikincide daha da büyüdü ben e Cup takmaya başladım 16 sene onları taşıdım ama iyiki olmuşum ilk günler pişmandim ama şimdi çok iyi hafif rahatlamishissediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…