- 30 Ağustos 2014
- 139
- 129
- 53
- 38
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #16.001
Sarkiyor mu yeniden benim kiler istediğimden küçükler şişme falan da varsa
Sarkma cok az oluyor yani olmuyor gibi bisey. Soyledigim gibi vucut kendisine uyduruyor gogsu toparliyor. Ben buyuyunce cok tedirgin oldum doktorda aldim solugu. Bazen olabiliyor dedi iste. Zten cok buyumedi. Kiloyla cok alakasi var. Ben ameliyat olmadan once diyete baslamistim biraz kilo verip sonra ameliyat olmak istiyordum ama amasya da yasiyorum 1 tane plastik cerrah var hastahanede onun da herkes cok iyi bir cerrah olduunu soyledi. Doktorun tayini cikti ben de gitmeden olmak icin acele ettim. Cok ta memnun kaldim doktorumdan. Zayifsaniz eger cok daha iyi gider bundan sonraki sureciniz.Tabiki zaten şuan ki gibi dik kalması yerçekimine aykırı bi kere :)
Ama büyümesi gerçekten ilgincime gitti.
Bizim göğüslerde şuan ameliyattan kaynaklanan ödem de var . Büyümek yerine biraz daha küçülürler muhtemelen. Ama tabi oh ameliyatıda oldum istediğim gibi yiyeyim dersek bizimde büyür elbet
Benim doktorum da cok ama cok iyiydi. Cok pozitifti ve cok ilgilendi. Devlet hastanesinde oldum 1 kizim var ve 2. Cocugum olursa emzirebilecegim insallah. Ben de cok uygun fiyata oldum. 1150 tl odedim. İnsanin hayati degisiyor ne kadar onemliymis kadin icin gogus daha iyi anladim. Kimse tasimasin o yuku gercekten. Benim doktorum da MURSEL CEPNİ simdi amasya da degil gitti sanirim ama cok iyi bir cerrah ve cok iyi bir insandir.Herkese merhaba öncelikle buraya tecrübelerini yazan arkadaşların hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim çok faydalandım... yıllarca taşıdığım hep saklamak zorunda kaldığım yüklerden 6 gün önce kurtuldum yıllarca bu konu hakkında araştırma yaptım korkularım vardı ve inanın bunlardan kurtulmak için servet bile verebilirdim İstanbulda Ankarada bir çok doktorla görüştüm içime sinmedi en sonunda bir tanıdığımızın tavsiyesiyle Konya numune hastanesinde çalışan Sevgili doktorum Hakan Çepniyle tanıştım dünyalar iyisi bi insan ve cok pozitif ameliyat esnasında sonrasında hiç bir ağrı hissetmiceğimi emzirebileceğimi söyledi ve Allah razı olsun gerçekten hiç bir sorun sıkıntı yaşamadım işin açığı planlarmda devlet hastanesi hiç yoktu ama doktorum sağolsun özeli hiç aratmadı burdan ameliyat olmak isteyen herkese tavsiye ederim gözünüz kapalı güvenebilirsiniz :) benim göğüslerim aşırı büyük ve sarkıktı evlenmek fln şöyle dursun kendim bakınca midem bulanıodu dışarıya çıkamıyodum asosyaldim mucize gibi göğüslerim tek seferde tam istediğim gibi oldu ayrıca devlet hastanesi olduğu için fiyatta inanılmaz uygun oldu yıllarca boşa çekmişim bu eziyeti lütfen yaptırmayı düşünen ama cesaret edemeyen arkadaşlar bu eziyeti çekmeye devam etmeyin korkulacak hiç birşey yok :)
Çok şükür 52 kiloyum şuan canım o zaman bende öyle bir sorun olmaz sanıyorum. Anca ilerde hamilileğimde.Sarkma cok az oluyor yani olmuyor gibi bisey. Soyledigim gibi vucut kendisine uyduruyor gogsu toparliyor. Ben buyuyunce cok tedirgin oldum doktorda aldim solugu. Bazen olabiliyor dedi iste. Zten cok buyumedi. Kiloyla cok alakasi var. Ben ameliyat olmadan once diyete baslamistim biraz kilo verip sonra ameliyat olmak istiyordum ama amasya da yasiyorum 1 tane plastik cerrah var hastahanede onun da herkes cok iyi bir cerrah olduunu soyledi. Doktorun tayini cikti ben de gitmeden olmak icin acele ettim. Cok ta memnun kaldim doktorumdan. Zayifsaniz eger cok daha iyi gider bundan sonraki sureciniz.
benim de iste ayni. Gobegimi goguslerim sakliyormus resmen. Doktorum uyardi ama beni karin cok ortaya cikar dedi ama dinlayan kim. Yinede pisman deilim iyiki olmusum. Simdi dyet yapiyorum. HayirlisiKızlar bana ameliyattan önce hep senin altın yok göğüslerin seni kilolu gösteriyor diyolardi ameliyattan so.ra bir gobegim olduğu cikti meydana biraz toparlanayim göbeği eritmem lazım az cok buyusede insllh pişman olmayacağım Suan iyiki olmuşum diyorum
Çok şükür 52 kiloyum şuan canım o zaman bende öyle bir sorun olmaz sanıyorum. Anca ilerde hamilileğimde.
Teşekkğr ederim canım inşallaah :) aynen şuan çok iyiyim nazar değmesin inş hep böyle gider :)valla eger 52 kiloysan sende hamileliginde de sorun olmaz. Rahat ol. Manken gibisindir sen simdi :) cok sanslisin. İnsallah boyle gider.
Geçmiş olsun canım. Aynen öyle bu ameliyatta herkes aynı ağrıyı çekecek diye bir şey yok. Bende okudum çok hiç ağrı acı çekmedim gibi yazıları. Ama zsten herkesin ağrı eşiği aynı değil bir kere:)bende ameliyat olalı 19 gün oldu buradaki pembe hikayeleri okuyarak mutlu mutlu gittim ama öldüm öldüm dirildim uyandığımda ki acı doğum vs. hiç bir şeye benzemiyordu dünden beri acım dayanılabilir en azından 2 gündür ağlamıyorum bunları anlatmamın sebebi her insanda farklı sonuçlar çıkıyor alınan dokuya göre değişiyor kol altlarımdan kaburgalarımdan bile kazımışlar sonuç nasıl derseniz şuan simetri farklılığı var şişlikler geçince umarım düzelir 2. kez asla göze alamam ama meme başlarını küçülterek diktiği halde çok doğal duruyor ve meme başından aşağıya tek çizgi var T şeklinde değil umarım birkaç ay sonra bende sizin gibi mutlu olurum
Bizimkiler henüz çok yeni canım yani bu benim 12. Günüm. Ulyam ve netya benden de sonra oldular.:)peki ameliyat dikişlerinde kabarma oldu mu kızlar. benim maalesef oldu büyük şok yaşadım ama büyük göğüsten o kadar bıkmıştım ki bunlara katlanabilirdim.
dikiş kabarma olayını eşim de sorun etmedi. çünkü o çok memnun şu an giydiğim sexi sutyenlerden, dik olmasından.
ama yinede bazen canımı sıkıyor dikiş izleri işte. ameliyat olanlardan duyduklarım sıfır iz hiçç yok olmamışım gibi... yalan mı söylüyorlar?
zaten bu dikişte kabarma kişinin cildiyle alakalıymış galiba.
Bizimkiler henüz çok yeni canım yani bu benim 12. Günüm. Ulyam ve netya benden de sonra oldular.:)
Açıkçası ben daha dikişlerime bakmadım bile. Hep bantlı duruyır orası; pansumanda da uzandığım için göremiyorum. Ama iz konusunun ciltle alakalı olduğunu doktorumda söyledi bana. Normalde 2 sene de neredeyse tamamen yok denecek kadar azalıyormuş izler.
Bişey sorucam ne zmaan yüzüstü yatabildin?
ben ameliyattan sonraki sürecimi paylaşayım :
ilk 15 gün ağrılar oluyor sonra ağrılar bitiyor.
20 gün kadar sonra tamemen normal hayatına dönüyorsun
1 ay sonra yüzüstü yattım ben daha önce de yatılabilirdi belki ama denemedim. 1 ay sonunda sıkıntı olmadı.
dikişlerim ilk başta iyiydi sonra kabarma oldu hatırladığım kadarıyla 30-40 gün sonra tam hatırlayamıyorum.
eşim ilk 3 ay dikkat etti pek dokunmadı ama sonra çok rahat davrandı hatta aşırı rahat diyebilirim herhangi bir acı falan hissetmiyorsunuz.
bir de benim 20-25. günlerde sanıyorum bir sabah uyandığımda geceliğime böyle açık pembe sıvı akmıştı nerden aktı bilmiyorum çok korktuk doktor problem yok dedi.
1 ay sonra balenli sütyenler giymeye başlıyorsunuz.
2 sene oldu bana mamoplasti yapılalı.
ama şu kesin sizin şu an bantlı olduğu için kalıp gibidir yani göğüs gibi hissedemezsiniz 15-20 gün kadar sonra şişlikler falan kalmaz.
veee mamoplastinin en keyifli yani:::::
rengarenk , süslü, sexi sütyenleri giymek...
Arkadaslar ben bugun sutyene geçtim tam olmasa da çünkü bakamadım üstten gördüm göğüs uçları böyle kola daha yakın sonra düzeliyorumu öyle görünce biraz kötü oldum açıkçası sonra düzelecekmı ama çok kucukler ya çok tuhafima gidiyor doktorum b cup yapıcam dedi ama sanki hiç yoklama gibi geliyo banaBizimkiler henüz çok yeni canım yani bu benim 12. Günüm. Ulyam ve netya benden de sonra oldular.:)
Açıkçası ben daha dikişlerime bakmadım bile. Hep bantlı duruyır orası; pansumanda da uzandığım için göremiyorum. Ama iz konusunun ciltle alakalı olduğunu doktorumda söyledi bana. Normalde 2 sene de neredeyse tamamen yok denecek kadar azalıyormuş izler.
Bişey sorucam ne zmaan yüzüstü yatabildin?
Arkadaslar ben bugun sutyene geçtim tam olmasa da çünkü bakamadım üstten gördüm göğüs uçları böyle kola daha yakın sonra düzeliyorumu öyle görünce biraz kötü oldum açıkçası sonra düzelecekmı ama çok kucukler ya çok tuhafima gidiyor doktorum b cup yapıcam dedi ama sanki hiç yoklama gibi geliyo bana
gögüs uclarının kola yakın gibi görünmesi de cilt şu an gerilmiş durumda olduğu için şekli bir tuhaf gelebilir göğüslerinin sonra toparlanacak. daha önce de yazdığım gibi vücut mucizevi şekilde yapısına uyduruyor göğüsleri. yani tedirgin olma dinlenmene bak ulyammerak etme o şekilde kalmayacağına emin ol şu an o memeden başka herşeye benzer.
bi 10 gün içinde toparlanacak belki benimki gibi zaman içinde biraz da büyüyecek. biraz sarkacak (çok değil tabii )
yani güzelleşecek. şimdi kesikler dikişler acı vücut ne yapsın sen hiç canını sıkma bak pişman olmayacağına eminim ben de aynı yollardan geçtim şu an 2 sene bitti. çok rahatım.
yani şu ana göre değerlendirme. sabret canım :)
Arkadaslar ben bugun sutyene geçtim tam olmasa da çünkü bakamadım üstten gördüm göğüs uçları böyle kola daha yakın sonra düzeliyorumu öyle görünce biraz kötü oldum açıkçası sonra düzelecekmı ama çok kucukler ya çok tuhafima gidiyor doktorum b cup yapıcam dedi ama sanki hiç yoklama gibi geliyo bana
Allah allah bende de aksine tam normal bi göğüs gibi duruyor. Göğüs ucumda bugünlerde kendi kendine dikleşip duruyır zaten ordaki dokular iyileşiyor sanırım anlamadım bende:) Göğüs uçlarım koluma yakın görünmüyır benm tam ortadamerak etme o şekilde kalmayacağına emin ol şu an o memeden başka herşeye benzer.
bi 10 gün içinde toparlanacak belki benimki gibi zaman içinde biraz da büyüyecek. biraz sarkacak (çok değil tabii )
yani güzelleşecek. şimdi kesikler dikişler acı vücut ne yapsın sen hiç canını sıkma bak pişman olmayacağına eminim ben de aynı yollardan geçtim şu an 2 sene bitti. çok rahatım.
yani şu ana göre değerlendirme. sabret canım :)
ama yinede doktorunla bi konuş derim. bir problem var mı sor ki için rahat etsingögüs uclarının kola yakın gibi görünmesi de cilt şu an gerilmiş durumda olduğu için şekli bir tuhaf gelebilir göğüslerinin sonra toparlanacak. daha önce de yazdığım gibi vücut mucizevi şekilde yapısına uyduruyor göğüsleri. yani tedirgin olma dinlenmene bak ulyam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?