- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #16.021
Kızlar hepinize cok teşekkür ederim ben kafama takıyorum galiba ben sutyen sis açık durumunu görmedim bakmıyorum kızım gördü oda anne hepsi olduğu yerde diyor çok güzel olmuşlar dedi bide ben bakabilsem uffffama yinede doktorunla bi konuş derim. bir problem var mı sor ki için rahat etsin
takma kafana güzel olur güzel bak "hepsi olduğu yerdeymiş :)"Kızlar hepinize cok teşekkür ederim ben kafama takıyorum galiba ben sutyen sis açık durumunu görmedim bakmıyorum kızım gördü oda anne hepsi olduğu yerde diyor çok güzel olmuşlar dedi bide ben bakabilsem uffff
takma kafana güzel olur güzel bak "hepsi olduğu yerdeymiş :)"
biraz sabırlı olmaya çalış canım. kendini sıkarsan yani sinirlenirsen bu stres kaslarını etkileyeceği için iyileşme sürecini bile etkileyebilir. sen artık internetten renkli-dantelli vs sütyen modelleri bak bence
Adana buyuk sehir birden fazla cerrah vardir iyi arastirmak lazim simdiden kolay gelsinarkadaslar herkese merhaba uzun zamandr yazılanları takip ediyorum ve burdan cesaretlenip ameliyat olmaya karar verdim ama okulum devam ediyor şubatta bitiyor inşallah o zamana kadar da doktor araştırması yapmak istiyorum. Adana da bildiğiniz ameliyat olduğunuz doktor ve hastane önerileriniz varsa paylaşablir misiniz? şimdiden tesekkürler
Malesef Adana hakkında bilgim yok canım ama internetten Adanadaki plastik cerrahları araştırıp onlarla görüşebilirsin:)arkadaslar herkese merhaba uzun zamandr yazılanları takip ediyorum ve burdan cesaretlenip ameliyat olmaya karar verdim ama okulum devam ediyor şubatta bitiyor inşallah o zamana kadar da doktor araştırması yapmak istiyorum. Adana da bildiğiniz ameliyat olduğunuz doktor ve hastane önerileriniz varsa paylaşablir misiniz? şimdiden tesekkürler
Canım sen nasılsın diğer ameliyat olan arkadaşlar nasıl gün gün paylaşa bilirmisiniz benim 7 .gün göğüsler çok sizliyor afdarkamoon senin de böylemi paylaşırsan sevinirimMalesef Adana hakkında bilgim yok canım ama internetten Adanadaki plastik cerrahları araştırıp onlarla görüşebilirsin:)
Canım benim şuan 13.gündeyim. Benmkiler pek sızlamadı 7.günde. Ama dikişlerim alındığından beri yürürken böyle göğüslerim gıcırdıyor gibi oluyor. İçinde bişey pıt pıt oynuyor gibi sanki:) onun dışında bu gece biraz yan yatmışım ben. Kendimi çok yorduğum zaman alt dikiş yerlerim yanıyor. Dün duştan sonra yandı biraz. Bunun dışında çok iyiyim.Canım sen nasılsın diğer ameliyat olan arkadaşlar nasıl gün gün paylaşa bilirmisiniz benim 7 .gün göğüsler çok sizliyor afdarkamoon senin de böylemi paylaşırsan sevinirim
Canım benim şuan 13.gündeyim. Benmkiler pek sızlamadı 7.günde. Ama dikişlerim alındığından beri yürürken böyle göğüslerim gıcırdıyor gibi oluyor. İçinde bişey pıt pıt oynuyor gibi sanki:) onun dışında bu gece biraz yan yatmışım ben. Kendimi çok yorduğum zaman alt dikiş yerlerim yanıyor. Dün duştan sonra yandı biraz. Bunun dışında çok iyiyim.
Aa senin drenlerin yeni mi çıktı? Benim 2. Gün çıkarmıştı doktorum hastanedeyken. Zaten çubuk gibi minik dren kullanmış bende. Sende nasıl kullandı? Benmde ara ara sızlıyor göğüs ucumHerkezin aynı olmuyor heralde canım benim dün drenler çıkartıldı biri zor çıktı baya cekistirmek zorunda kaldi şu anda göğüs uçlarım sizliyor göğsümdede sanki birseyler yer değiştiriyor sanki hep bir titreşim senin gıcırdıyor dediğin bu olsa gerek allahın izniyle iyileşicez inşallah artık kötü düşünmek istemiyorum�
Benim hiç dikisim yok
Evet dün yeni çıktı çünkü akmaya devam ediyordu o yüzden benim biraz sıkıntılı oldu benimde içindekiler inceymis amaiçinde kıvrilmis doktorum öyle söyledi o yüzden çıkışıda biraz zor olduAa senin drenlerin yeni mi çıktı? Benim 2. Gün çıkarmıştı doktorum hastanedeyken. Zaten çubuk gibi minik dren kullanmış bende. Sende nasıl kullandı? Benmde ara ara sızlıyor göğüs ucum
nasıl dikişin yok? diren yerinden bahsediyorsun değil mi? dikişim yok derkenHerkezin aynı olmuyor heralde canım benim dün drenler çıkartıldı biri zor çıktı baya cekistirmek zorunda kaldi şu anda göğüs uçlarım sizliyor göğsümdede sanki birseyler yer değiştiriyor sanki hep bir titreşim senin gıcırdıyor dediğin bu olsa gerek allahın izniyle iyileşicez inşallah artık kötü düşünmek istemiyorum�
Benim hiç dikisim yok
Arkadaslar bu dikiş konusunda herkes farklı seyler yazmış bildiğim kadarıyla artık estetik dikiş olmuyor mu yani kendinden eriyen dikişler? Dikiş alma olayı artık olmuyor diye biliyorum öyle değil mi?
Evet canım bende alınacak dikiş yok sadece drenlerin yanında 1 adet vardı onuda drenler çıkarırken aldı benim estetik dikiş birde benim doktorum göğüs uçlarında ve altta var ben böyle yapıyorum dedi yani öyle dikine inen veya ters t şeklinde değil sadece altta çok az bi dikiş ve göğüs uclari ama tabi göğüsler tam oturunca nasıl bir sonuç cikicak bilmiyorumnasıl dikişin yok? diren yerinden bahsediyorsun değil mi? dikişim yok derken
Zaten benimki de estetik dikiş yani eriyen. Sadece meme ucu ve alt kesi yerlerimizde 1-2 tane erimeyen oluyor. Yani benim öyleydi. Onuda doktor jiletle kesiyor zaten hiç hissetmiyorsun 2 dk bişeyArkadaslar bu dikiş konusunda herkes farklı seyler yazmış bildiğim kadarıyla artık estetik dikiş olmuyor mu yani kendinden eriyen dikişler? Dikiş alma olayı artık olmuyor diye biliyorum öyle değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?