Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kızlar acaba ameliyatı olduktan sonra saç boyamak zarar verir mi?
Canım aynı şeyi bende düşünüyorum kendime bi bakım yapayım diye ama benim nefes almada problemim devam ediyo birde kokun falan daha kötü olmayayım diyorum birde saç boyalik ca insanın eli yüzü şişiyor belki bi zararı olabilir

Saç boyayınca elin yüzün mü şişiyor :) benim şişmiyor aslında da deriye işlediğinden belki içten falan iyileşmemize zarar vercek bişey yapar mı diye merak ettim ben daha çok

Zaten benimki de estetik dikiş yani eriyen. Sadece meme ucu ve alt kesi yerlerimizde 1-2 tane erimeyen oluyor. Yani benim öyleydi. Onuda doktor jiletle kesiyor zaten hiç hissetmiyorsun 2 dk bişey

benim de 1-2 tane erimeyen oldu aldı doktor ama acımadı. ulyam sen ters T değil dedin, süt kanallarının tamamını aldırdın mı ya da göğsün çok büyük değil miydi ki o yöntemi uyguladı doktor? süt kanallarının tamamen alıyorlarmış galiba o yöntemde (kulaktan dolma duydum bunu)

ben normalde şu an olduğum bedenden biraz daha küçük istemiştim. bebim şu an 1 kısım var 5 yaşında ben onu 2,5 sene emzirdim ve çok sütüm gelmişti benim. süt kanallarım çok galiba bunun için çok az bi süt kanalım kalsın dedim doktor tamam dedi.
ameliyattan sonra yanıma geldi. göğsünü açtım ve şunu gördüm ki süt kanalların çok fazlaydı yani süt yönünden çok şanslıydın. söylediğin ölçüde yapmadım yazık olacaktı zaten senin vücudun bu ölçüye göre gayet ideal dedi. açıkçası iyi ki böyle yapmış diyorum çünkü 2 sene içinde (Allah verirse) bir hamilelik daha planlıyoruz, sonraki 2 senede 1 tane daha. şunun için mutluyum şu an göğüslerimden çok çooook memnumum üstelik olursa 2 çocuğumu daha 2'şer sene emzirebileceğim.

Saç boyayınca elin yüzün mü şişiyor :) benim şişmiyor aslında da deriye işlediğinden belki içten falan iyileşmemize zarar vercek bişey yapar mı diye merak ettim ben daha çok

brn ameliyat falan aldırmadım her zamanki gibi ayda bir dip boyamı attım. ameliyattan 20 gün sonraya falan denk gelmişti galiba ama hatırlamıyorum. yüzüm de hiç şişmedi

ennnn fazla 2-3 ay sonra hiç olmamış gibi, göğsün hep böyle küçükmüş gibi hissedeceksin. hafif sarkma oluyor çünkü sarkmadan çok toparlanma desem de olur. yani o ameliyatı unutuyor vücut. ben 1 ay sonra balenli sütyen giydim. 2-3 ay sonra da eski göğüslerimi çoktaaaaan unutmuştum. sadece pişmanlık duyuyordum o da şu "NEDEN DAHA ÖNCE OLMADIM? BU KADAR BEKLEYECEK NE VARDI Kİ"

üstelik ben türbalı olduğum halde yaptım boyayı hiç aklıma gelmedi zarar verir mi diye düşünmek :/

brn ameliyat falan aldırmadım her zamanki gibi ayda bir dip boyamı attım. ameliyattan 20 gün sonraya falan denk gelmişti galiba ama hatırlamıyorum. yüzüm de hiç şişmedi
üstelik ben türbalı olduğum halde yaptım boyayı hiç aklıma gelmedi zarar verir mi diye düşünmek :/
Ay aslında benimde gelmedi hiç ama annem dedi daha demin kendi başına iş yapma zararı falan olur belkii dedi ondan çekindim.

Teşekkür ederim içimi rahatlattınız :) inşallah ben de aynı şekilde düşünürüm şimdiden rahatlamıs hissediyorum karar vermek de bu işin yarısı diye düşünüyorum :)

Evet benim bünye alerjik saç boyattigim günün sabahi yüzüm ellerim şişmiş oluyo

Teşekkür ederim içimi rahatlattınız :) inşallah ben de aynı şekilde düşünürüm şimdiden rahatlamıs hissediyorum karar vermek de bu işin yarısı diye düşünüyorum :)

doktoruma şunu sormuştum ameliya sonrası memnun olmayıp gelen veya bir sıkıntı bir hata durum nedir?
bana şöyle söylemişti: benim yaptığım ameliyatlarda bir hata olmadı yani ben yapmadım ama kişinin kendi cildinden kaynaklanan veya iyileşme sürecinden, ağrı eşiğinden kaynaklanan sıkıntı çeken hastalarım oldu fakat hepsi aynı şleyi söledi: o büyük göğüslere katlanmaktansa bu küçük sıkıntıları çekerim. yani cilt problemi vs gözü görmüyor insanın. belki senin hiç sorunun olmayacak , belki çok ağrın olacak, belki dikişlerin şişecek(benim gibi) , belki de zor iyileşecek ama sonunda ne olacak:
(benim için böyle oldu :
*sırt ağrın kalmayacak
*göğüs yüzünden alamadığın kıyafetleri alacaksın
*ameliyatı UNUTACAKSIN
*o çok istediğin dantelli straplez sütyeni giyeceksin
*evliysen eşinle cinsel hayatında farklı bir tutku olacak, o da mutlu olacak
*plajda utanmayı bırak gurur duyacaksın,rahatça uzanaksın (bu madde benim için geçerli değil ben tesettürlüyüm )
yani kısacasııı
**** göğsünü gere gere gezeceksin arkadaşımmmm....

tüm bunlar için önce karar vermen,sonra içinin rahat edeceği bir cerrah bulman,1 ay sabretmen gerekecek bu kadar basit :)

Bende tesekkur ediyorum sizin yorumlarınızı okuyunca biraz rahatlıyorum bazıları belki hemen uyum göstere biliyordur ama ben de çok yadirgayanlardanim göğüslerim daha tam bakamadım ama yarın duş almama izin verdi yarın bakmayı düşünüyorum ama yinede benim değil gibi

evet yarın bak ama baştan şunu bilerek bak dikiş izlerin taze,yeni kalktın bıçak altından, sen diyorsun ki hemen alışamam cildin ne yapsın izin ver sabırlı ol ki dokuların onarsın kendini. yani şu an gözüne çok çirkin gelebilir göğüslerin ama dediğim gibi sabırlı olmak zorundasın. üstelik sana doktorun bir problem yok dediyse bil ki herşey güzel olacak. sakın duşta gördüğün görüntü öyle kalacak zannetme.
bak bana inanabilirsin TECRÜBE

Canım çok sagol

İnternette biraz araştırma yaptım ama saç boyası ile ilgili herhangi bir bilgi bulamadım. Sorun olmaz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…