- 7 Ekim 2011
- 13.906
- 10.708
- 498
- 30
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #16.041
Canım aynı şeyi bende düşünüyorum kendime bi bakım yapayım diye ama benim nefes almada problemim devam ediyo birde kokun falan daha kötü olmayayım diyorum birde saç boyalik ca insanın eli yüzü şişiyor belki bi zararı olabilirKızlar acaba ameliyatı olduktan sonra saç boyamak zarar verir mi?
Saç boyayınca elin yüzün mü şişiyor :) benim şişmiyor aslında da deriye işlediğinden belki içten falan iyileşmemize zarar vercek bişey yapar mı diye merak ettim ben daha çokCanım aynı şeyi bende düşünüyorum kendime bi bakım yapayım diye ama benim nefes almada problemim devam ediyo birde kokun falan daha kötü olmayayım diyorum birde saç boyalik ca insanın eli yüzü şişiyor belki bi zararı olabilir
Evet canım bende alınacak dikiş yok sadece drenlerin yanında 1 adet vardı onuda drenler çıkarırken aldı benim estetik dikiş birde benim doktorum göğüs uçlarında ve altta var ben böyle yapıyorum dedi yani öyle dikine inen veya ters t şeklinde değil sadece altta çok az bi dikiş ve göğüs uclari ama tabi göğüsler tam oturunca nasıl bir sonuç cikicak bilmiyorum[/QUOT
Zaten benimki de estetik dikiş yani eriyen. Sadece meme ucu ve alt kesi yerlerimizde 1-2 tane erimeyen oluyor. Yani benim öyleydi. Onuda doktor jiletle kesiyor zaten hiç hissetmiyorsun 2 dk bişey
Saç boyayınca elin yüzün mü şişiyor :) benim şişmiyor aslında da deriye işlediğinden belki içten falan iyileşmemize zarar vercek bişey yapar mı diye merak ettim ben daha çok
ben ameliyata falan takılmadım her zamanki gibi ayda bir dip boyamı attım. ameliyattan 20 gün sonraya falan denk gelmişti galiba ama hatırlamıyorum. yüzüm de hiç şişmedi
Anladım sanırım o doktorun tekniğine ve vücut yapısına göre değişiyor umarım bende dikiş falan olmaz cok korkarım alınmasından cünkü :) peki iki yıl önce olmussunuz ameliyatı şöyle bi sorum olcak. yani iyileşme süreci herkeste farklı olur tabi ama yani ne zaman artık bu ameliyatı hic olmamıs gibi olcaz sadece izler anlamında değil sanki gercekten kendi göğüsümüzmüş gibi?
brn ameliyat falan aldırmadım her zamanki gibi ayda bir dip boyamı attım. ameliyattan 20 gün sonraya falan denk gelmişti galiba ama hatırlamıyorum. yüzüm de hiç şişmedi
Ay aslında benimde gelmedi hiç ama annem dedi daha demin kendi başına iş yapma zararı falan olur belkii dedi ondan çekindim.üstelik ben türbalı olduğum halde yaptım boyayı hiç aklıma gelmedi zarar verir mi diye düşünmek :/
Teşekkür ederim içimi rahatlattınız :) inşallah ben de aynı şekilde düşünürüm şimdiden rahatlamıs hissediyorum karar vermek de bu işin yarısı diye düşünüyorum :)ennnn fazla 2-3 ay sonra hiç olmamış gibi, göğsün hep böyle küçükmüş gibi hissedeceksin. hafif sarkma oluyor çünkü sarkmadan çok toparlanma desem de olur. yani o ameliyatı unutuyor vücut. ben 1 ay sonra balenli sütyen giydim. 2-3 ay sonra da eski göğüslerimi çoktaaaaan unutmuştum. sadece pişmanlık duyuyordum o da şu "NEDEN DAHA ÖNCE OLMADIM? BU KADAR BEKLEYECEK NE VARDI Kİ"
Evet benim bünye alerjik saç boyattigim günün sabahi yüzüm ellerim şişmiş oluyoSaç boyayınca elin yüzün mü şişiyor :) benim şişmiyor aslında da deriye işlediğinden belki içten falan iyileşmemize zarar vercek bişey yapar mı diye merak ettim ben daha çok
Teşekkür ederim içimi rahatlattınız :) inşallah ben de aynı şekilde düşünürüm şimdiden rahatlamıs hissediyorum karar vermek de bu işin yarısı diye düşünüyorum :)
Evet benim bünye alerjik saç boyattigim günün sabahi yüzüm ellerim şişmiş oluyo
Bende tesekkur ediyorum sizin yorumlarınızı okuyunca biraz rahatlıyorum bazıları belki hemen uyum göstere biliyordur ama ben de çok yadirgayanlardanim göğüslerim daha tam bakamadım ama yarın duş almama izin verdi yarın bakmayı düşünüyorum ama yinede benim değil gibiTeşekkür ederim içimi rahatlattınız :) inşallah ben de aynı şekilde düşünürüm şimdiden rahatlamıs hissediyorum karar vermek de bu işin yarısı diye düşünüyorum :)
Bende tesekkur ediyorum sizin yorumlarınızı okuyunca biraz rahatlıyorum bazıları belki hemen uyum göstere biliyordur ama ben de çok yadirgayanlardanim göğüslerim daha tam bakamadım ama yarın duş almama izin verdi yarın bakmayı düşünüyorum ama yinede benim değil gibi
Canım çok sagolevet yarın bak ama baştan şunu bilerek bak dikiş izlerin taze,yeni kalktın bıçak altından, sen diyorsun ki hemen alışamam cildin ne yapsın izin ver sabırlı ol ki dokuların onarsın kendini. yani şu an gözüne çok çirkin gelebilir göğüslerin ama dediğim gibi sabırlı olmak zorundasın. üstelik sana doktorun bir problem yok dediyse bil ki herşey güzel olacak. sakın duşta gördüğün görüntü öyle kalacak zannetme.
bak bana inanabilirsin TECRÜBE
İnternette biraz araştırma yaptım ama saç boyası ile ilgili herhangi bir bilgi bulamadım. Sorun olmaz diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?