Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kızlar saçlarımı boyadım, şimdilik bişey yok ilerleyen günlerde herhangi bir aksilik yaşarsam paylaşırım.

Kızlar siz pansuman her gün yapıyormusunuz bana banyodansonra yap dedi ama göğüs uçlarım o kadar gerildi aciyor
Niye o kadar gerildi. Dustan sonra rahatlaman lazim. Ferah bi his olmustu bende coook az gerildigini hatirliyorum. Pansumani da hergun yapman lazim sanirim. Birsey yoktur insallah.
Ulyam en zorlu surectesin su an su birkac gunu de atlatirsan rahata kavusursun. Allah yardimcin olsun canim.

Amin canim cok tesekkur ediyorum valla öyle canim hep Şükredi yorum ama baya zorlu

Slm kizl ar benim bugün 8. Günüm ilk gunlerim hiçte öyle korktuğum gibi geçmedi hatta rahat bile geçirdim hastaneden eve geldiğim ilk gece uykusuzdum ve biraz ateslendim ama genel olarak dayanilmayacak ağrılarım olmadı yalnız iki gündür goguslerim cok kasiniyor göğüsler sis olduğu için kalıp gibi hissediyorum o yüzden bir ağırlık var gibi ama herşeye ragmen iyiki olmuşum ben ameliyat öncesi daha ağır olacağımı düşünerek girdim kızlar birde ben hergün pansuman yapmıyorum pazartesi düş alip doktora gittim pansuman yaptı tekrar bantla kapattı haftaya pazartesi tekrar gidicem kontrole

Canım banyo etmedim ben daha bugün edicem drenlerim pazartesi çıktığı için daha bugün yapmama izin verdi bugün yapıcam pansumanda banyodansonra yapicam

Kızlar siz pansuman her gün yapıyormusunuz bana banyodansonra yap dedi ama göğüs uçlarım o kadar gerildi aciyor
Bana hergün yap demedi ben sadece ilk günlerimde 2 günde bir doktora gidip yaptırmıştım. Daha sonra arayı 3-4 güne çıkardı. Şimdi 1 hafta yaptı arayı.
Göğüslerine şampuan değdirdin mi? Kafanı eğip öyle şampuanlasaydın. Senin günün benden de az çünkü..

Zor kısımlar geride kaldı artık hızlıca iyileşeceksin. Hem bak ne güzel senin ilk günlerin benimki gibi ağrılı , zor geçmemiş.
Göğüslerinin kaşınmasının sebebi dikişlerinin iyileşyor olmasıymış sanırım.
Geçer onlar bende kaşınmadı bile
Şişkinliklerinde yavaş yavaş inecek. Benim ameliyat sütyenim ilk günlerime göre bollaştı mesela hafiftrn şuan

Kızlar bişey sorsam bu diren denen şey nası oluyor yani nerden takılıyor oraya çıkınca orda boşluk mu kalıyo tekrar mı dikiliyor

Kızlar bişey sorsam bu diren denen şey nası oluyor yani nerden takılıyor oraya çıkınca orda boşluk mu kalıyo tekrar mı dikiliyor
Koltuk altına doğru oluyo çıkış yeri sanırım o kendi kapanıyor yeri heralde çünkü sadece pansuman yaptı bıraktı benim

Benimkiler 2 tane minik çubuk gibiydiler. Hastaneden çıkmadan önce doktorum geldi çıkardı ben hissetmedim bile. Hatta çıkış yaparken hemşireye dedim ki, direnlerim ne zaman çıkacak taburcu oluyorum ben ama.. Oda daha demin geldiğimizde çıkardı zaten doktr dedi güldü bana
Yani biz diren konusunu çok fazla gözümüzde büyütüyoruz bence. Diren varmış, yokmuş, çıkmış sen hissetmiyosun bile kısacası o yüzden fazka takılma o kısmına.

CANİM herkezde aynı olmuyo heralde benim kurmalı göğüs ten gelen kirli kanı atmak için serum hortumu gibi hortum ve ucunda o kanın gittiği yer vardı o her gün boşaltıldı benim kanama devam ettiği için 6 gün kaldı ve heralde uzun kaldığı için çıkarken zor oldu ama bugun bende iyiyim bugün allaha şükür bugün 9.gün bide bugün banyo yapıcam tam olarak inşallah daha da rahatlarim

Direnler konusunda oğlum korkuttu beni daha önce ameliyat olmuştu anne bunlar çıkarken cok aciyo dedi doktoruna sordum canim yanacakmi diye duymayacaksin dedi oylede oldu gerçekten doktor cok onemli arkadaşlar olmayı düşünenler ilk önce doktoru arastirsin ben kozyataginda central hospitalda oldum doktorum maltepe üniversite hastanesinde prof dk tayfun akoz

Teşekkür ederim canım korktuğumdan değil de merak ettm o açıklık ne oluyo diye

Ama senin ameliyat yöntemin falanda bizden çok farklı olmuş canım. Biz ters T şeklinde olduk. Sen sadece meme ucı ve meme altı kesisi oldum dedin. Belki o yüzden farklıdır seninkisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…