- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #16.081
Olabilir canimAma senin ameliyat yöntemin falanda bizden çok farklı olmuş canım. Biz ters T şeklinde olduk. Sen sadece meme ucı ve meme altı kesisi oldum dedin. Belki o yüzden farklıdır seninkisi..
Ben özel hastanede 5000 TLye oldum ameliyat fiyatı genelde 4000-6000 TL arası değişiyorya kizlar ameliyat fiyatlari ne kadar asaga yukari bende olmak istiyorum ama daha birikimim yok
İyi anlamda mı kötü anlamda mı canım begenmedin mi göğüslerini ?Ya arkadaşlar bu göğüsler benimmi? O göğüs başları falan ne ole sizin de oylemi ya allah askina küçücük
Daha bişeye benzemiyor canım yeni Göğüslerimiz cikarken nasıldı öyle işte bi tuhafİyi anlamda mı kötü anlamda mı canım begenmedin mi göğüslerini ?
O zamanla şekil alır canım ya tuhaf gelmiş olablir bence güzel olcaktır kafana takma :) tabi deneyimli arkadaslar daha iyi bilirD
Daha bişeye benzemiyor canım yeni Göğüslerimiz cikarken nasıldı öyle işte bi tuhaf
Evet canım heralde düzelir ama şuan çok gatiplerO zamanla şekil alır canım ya tuhaf gelmiş olablir bence güzel olcaktır kafana takma :) tabi deneyimli arkadaslar daha iyi bilir
Cnm Suan ikimizinde cok yeni daha sislikler var bir kaç aya onlarda düzene girecek insllh ben herşeye rağmen memnunum çünkü cok büyük ve sarkikti benim kardeşlerim kuzenlerim cok begendilerEvet canım heralde düzelir ama şuan çok gatipler
Ben dün görünce tansiyon 10 a 4 oldu bayılıyorudum as kalsın izler kotuCnm Suan ikimizinde cok yeni daha sislikler var bir kaç aya onlarda düzene girecek insllh ben herşeye rağmen memnunum çünkü cok büyük ve sarkikti benim kardeşlerim kuzenlerim cok begendiler
Ben dün görünce tansiyon 10 a 4 oldu bayılıyorudum as kalsın
Nasıl küçücük derken? Şuanki meme boyutuna göre meme ucunun boyutunu ayarlamıştır doktorun, niye küçük geldi ki sana bu kadar?Ya arkadaşlar bu göğüsler benimmi? O göğüs başları falan ne ole sizin de oylemi ya allah askina küçücük
OLMASI gerektiği kadardır heralde canim ama ben çok kötü oldum göğüs uçlarında izler belli değil zaten ama alt kısım baya belli oda kanlı olduğu için heralde bide göğüs çok şekilsis geldi banaçok mu iz var?
Nasıl küçücük derken? Şuanki meme boyutuna göre meme ucunun boyutunu ayarlamıştır doktorun, niye küçük geldi ki sana bu kadar?
Benim göğüs boyutuma göre kesmiş düzeltmiş uçları normal duruyor.. Merak ettim seninkileri şimdi bak
OLMASI gerektiği kadardır heralde canim ama ben çok kötü oldum göğüs uçlarında izler belli değil zaten ama alt kısım baya belli oda kanlı olduğu için heralde bide göğüs çok şekilsis geldi bana
Valla canim bende Sizinkileri merak ediyorum yani Benimkiler mi bana garip geliyo bide benim doktorun tekniği değişikya acaba diyorum kötümu yaptım ona yaptirmakla ya baya göğüs ucu ama sis göğsümde böyle basık gibiNasıl küçücük derken? Şuanki meme boyutuna göre meme ucunun boyutunu ayarlamıştır doktorun, niye küçük geldi ki sana bu kadar?
Benim göğüs boyutuma göre kesmiş düzeltmiş uçları normal duruyor.. Merak ettim seninkileri şimdi bak
Valla canim bende Sizinkileri merak ediyorum yani Benimkiler mi bana garip geliyo bide benim doktorun tekniği değişikya acaba diyorum kötümu yaptım ona yaptirmakla ya baya göğüs ucu ama sis göğsümde böyle basık gibi
Evet canim bana çok küçük geldi bana b cup olduğunu söyledi korse sütyeni 90 taktı tabi o göğüs altı ölçüsü ve tabi içinde sargı falan var göğüsler içini doldurmuyor birde çok dağınık duruyo yani yuvarlak ve basık sonra böyle damla gibi olurmu bilmiyorum daha önce ameliyat olanlar yazabilirmi acabaULYAM:
sen doktoruna sordun mu senin bedenini kaç yapmış yani benim doktorum 85 giyersin muhtemelen demişti. 85 giydim o zaman. yani bak sen baştan beri küçüklüğünden şikayet ediyorsun arkadaşım bir de "yeni çıkarlar ya" yazmışsın o kadar küçük mü gerçekten? doktoruna bir sor sen bedenini öğren bence kuşkulusun şimdi geriliyorsun tabii doğal olarak.
benim de o ortadaki pembe kısmı çıkarmış küçültmüş tekrar dikmiş ama tam göğsümün ortasında yani olması gereken yerde ve orantılı. seninkiler çok mu küçük olmuş?
Yok canim öyle değil basık dediğim yani böyle damla gibi değil heryer aynı yuvarlakbasık gibi derken dikiş kısımlarından içeri doğru çökük gibi deme sakın öylemi yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?