Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ya arkadaşlar bu göğüsler benimmi? O göğüs başları falan ne ole sizin de oylemi ya allah askina küçücük

Cnm Suan ikimizinde cok yeni daha sislikler var bir kaç aya onlarda düzene girecek insllh ben herşeye rağmen memnunum çünkü cok büyük ve sarkikti benim kardeşlerim kuzenlerim cok begendiler
Ben dün görünce tansiyon 10 a 4 oldu bayılıyorudum as kalsın izler kotu

Ya arkadaşlar bu göğüsler benimmi? O göğüs başları falan ne ole sizin de oylemi ya allah askina küçücük
Nasıl küçücük derken? Şuanki meme boyutuna göre meme ucunun boyutunu ayarlamıştır doktorun, niye küçük geldi ki sana bu kadar?
Benim göğüs boyutuma göre kesmiş düzeltmiş uçları normal duruyor.. Merak ettim seninkileri şimdi bak

ULYAM:
sen doktoruna sordun mu senin bedenini kaç yapmış yani benim doktorum 85 giyersin muhtemelen demişti. 85 giydim o zaman. yani bak sen baştan beri küçüklüğünden şikayet ediyorsun arkadaşım bir de "yeni çıkarlar ya" yazmışsın o kadar küçük mü gerçekten? doktoruna bir sor sen bedenini öğren bence kuşkulusun şimdi geriliyorsun tabii doğal olarak.
benim de o ortadaki pembe kısmı çıkarmış küçültmüş tekrar dikmiş ama tam göğsümün ortasında yani olması gereken yerde ve orantılı. seninkiler çok mu küçük olmuş?

izleri kafana takma zaten uçlardakiler neredeyse hiç kalmıyor o pembelikten kaynaklı belli olmyor dikiş. alttakiler içinse zamana ihtiyacın var benimki 2 senelik yeni yeni ten rengine dönmeye başladı. gerçi benim dikişlerimde sorun oldu daha önce de yazdığım gibi iyileşme süreci çok önemli ama izler kötü durmayacaktır. önemli olan göğsünün şekli. omum iyi olması lazım

Valla canim bende Sizinkileri merak ediyorum yani Benimkiler mi bana garip geliyo bide benim doktorun tekniği değişikya acaba diyorum kötümu yaptım ona yaptirmakla ya baya göğüs ucu ama sis göğsümde böyle basık gibi

basık gibi derken dikiş kısımlarından içeri doğru çökük gibi deme sakın öylemi yoksa

Evet canim bana çok küçük geldi bana b cup olduğunu söyledi korse sütyeni 90 taktı tabi o göğüs altı ölçüsü ve tabi içinde sargı falan var göğüsler içini doldurmuyor birde çok dağınık duruyo yani yuvarlak ve basık sonra böyle damla gibi olurmu bilmiyorum daha önce ameliyat olanlar yazabilirmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…