- 30 Ağustos 2014
- 139
- 129
- 53
- 38
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #16.101
SYok canim öyle değil basık dediğim yani böyle damla gibi değil heryer aynı yuvarlak
Su an korse sutyen takıyorum pazartesi günü taktı doktorum ama için de pamuk olan kalın gazlı bezle destekleyip öyle takti oda sadece alt dikiş yerlerim de var göğüs uçlarında yokşimdi o basıklığı dert etme neden dersen sargılar bastırıyor göğsünü. senin sargıların tamamen ne zaman çıkacak bi yazsana canım
Bu sütyeni nekadar takcamS
Su an korse sutyen takıyorum pazartesi günü taktı doktorum ama için de pamuk olan kalın gazlı bezle destekleyip öyle takti oda sadece alt dikiş yerlerim de var göğüs uçlarında yok
Evet canım izleri problem etmiyorum şekli beni endişelendiriyor düzelirmi düzelmezmi diye zaten izlerin olacağını bilerek ameliyat oldukizleri kafana takma zaten uçlardakiler neredeyse hiç kalmıyor o pembelikten kaynaklı belli olmyor dikiş. alttakiler içinse zamana ihtiyacın var benimki 2 senelik yeni yeni ten rengine dönmeye başladı. gerçi benim dikişlerimde sorun oldu daha önce de yazdığım gibi iyileşme süreci çok önemli ama izler kötü durmayacaktır. önemli olan göğsünün şekli. omum iyi olması lazım
Canım istersen özel bi albüm oluşturabilirsin ordan bakarız şekline. Ben tam anlayamadım basık derken.. Yada netten benzer bir resim falan bulup gösterebilirsin.Valla canim bende Sizinkileri merak ediyorum yani Benimkiler mi bana garip geliyo bide benim doktorun tekniği değişikya acaba diyorum kötümu yaptım ona yaptirmakla ya baya göğüs ucu ama sis göğsümde böyle basık gibi
Canım istersen özel bi albüm oluşturabilirsin ordan bakarız şekline. Ben tam anlayamadım basık derken.. Yada netten benzer bir resim falan bulup gösterebilirsin.
Evet benimkini ters T tekniği ile yaptı doktorum.:)afterdarkmoon seninki ters t tekniğiyle mi yapıldı
Ters t tekniğindede çok iz var degilmiEvet benimkini ters T tekniği ile yaptı doktorum.:)
Elizan87 çok teşekkür ederim sende diğer arkadaşlarda çok yardımcı oluyosun uz bana moral de cabasi inşallah o sarkma dediğin şey olur hani böyle aşağısı daha dolgunizler konusunda da eğer dikişlerinde şişme olmazsa sonuç süper. mesela benim şişmeler oldu ama her yerde değil yani şu direnlere doğru olan tarafta oldu. şişme olmayan yerlerde iz neredeyse hiiç yok. yani kızlar eğer dikişlerinizde şişme olmazsa iziniz falan da kalmaz. onu da hiç takmayın. ben çok üzülmüştüm iz kaldı diye ama eşim beni o kadar iyi teselli etti ki bunu size anlatamam. şimdi takmıyorum. zaten o kadar fazla da kalmadı hafif şişlik var sadece dikiş yerlerimde ama çoğu insanda iz bile kalmıyor...
Hayır canım bende dikey iz yok benim sadece altta ve göğüs uçlarım genişti ufaltmis ama göğüs uçları fazla belli deGil sanki yapıştırmisin gibi benim bugün 10 gün valla ne zaman toparlar bilmem üzülüyorum çok yaulyam slm okurken gördüm sende dikey iz yöntemizle olmuşsun sanırım kaç gün oldu benim 20 gün oldu ve hala iyi değilim anlat lütfen dikişlerin diren yerin yara vs varmı
ulyam slm okurken gördüm sende dikey iz yöntemizle olmuşsun sanırım kaç gün oldu benim 20 gün oldu ve hala iyi değilim anlat lütfen dikişlerin diren yerin yara vs varmı
Ters t tekniğindede çok iz var degilmi
benimde göğüs ucu hiç bıçak değmemiş gibi küçültmüş eskisinden çok güzeller, birde aşağı doğru tek çizgi var ve sonunda direnlerin çıktığı yerde acayip bir yara var pazartesi lokal amaliyathaneden gün erdiler kaldırıcaklar korkuyorum... amaliyat öncesi sigara içmenden dolayı dedi kurtuldu ama amaliyattan çıktığımdan beri böyleydi zetenHayır canım bende dikey iz yok benim sadece altta ve göğüs uçlarım genişti ufaltmis ama göğüs uçları fazla belli deGil sanki yapıştırmisin gibi benim bugün 10 gün valla ne zaman toparlar bilmem üzülüyorum çok ya
ters T şeklinde izin çok olur ve zamanla alt dikişlerin altında kabarma olur dedi doktor... dikey iz yönteminde daha zor düzelirsin ama daha az izin olur daha doğal olur dedi bende kabul ettim ama çok pişmanım 20 gün oldu göğüs başından yarıya kadar herşey çok güzel ama dikişlerin bitim noktasında para kadar nerdeyse yara var dua edin banayanılmıyorsam ulyamın yöntemi vertikal yani elma şekeri yöntemi. onun daha iyi bir yöntem olduğunu söylüyorlar ama tecrübe az birde ben ters t yönteminin çook daha çabuk iyileştiğini duymuştum. hasta daha çabuk dönüyor normal hayata diye okumuştum. öyle de oldu.
amaaaan ters t vertikal fark etmez sonuçta taş gibiyiz yani kızlar
Evet benimkini ters T tekniği ile yaptı doktorum.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?