Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

şimdi o basıklığı dert etme neden dersen sargılar bastırıyor göğsünü. senin sargıların tamamen ne zaman çıkacak bi yazsana canım

Yok canim öyle değil basık dediğim yani böyle damla gibi değil heryer aynı yuvarlak
S
şimdi o basıklığı dert etme neden dersen sargılar bastırıyor göğsünü. senin sargıların tamamen ne zaman çıkacak bi yazsana canım
Su an korse sutyen takıyorum pazartesi günü taktı doktorum ama için de pamuk olan kalın gazlı bezle destekleyip öyle takti oda sadece alt dikiş yerlerim de var göğüs uçlarında yok

R
Evet canım izleri problem etmiyorum şekli beni endişelendiriyor düzelirmi düzelmezmi diye zaten izlerin olacağını bilerek ameliyat olduk

hani ben size benimkiler büyüdü demiştim ya bakın nasıl oldu anlatayım senin de öyle olacak.

ameliyattan sonra ben penye 85 beden bir sütyen götürmüştüm. sargılıyken onu giydim sımsıkı da askılarını falan sonuna çektik. onunla geçirdim zamanımı. sargılarla beraberken pijamanın içinde göğsüm yok gibiydi. yukarı doğru sargılı ne olacak tabii. sonra sargılar çıktı... önce göğüslerimde bir rahatlama oldu yani yavaş yavaş yumuşadı (ama sarkma demiyorum dikkat) o sertlik gitti daha yumuşak oldu. normal göğüs şekli oldu damla diyorsun ya ulyam öyle. ondan sonra ben sütyen alışverişine çıktım o penye 85 ti yaa balenli 85 olmadı 90 aldım. 90 ı tamm dolduruyor zaten ben kilolu da bir bayan olduum için (kahretsin) c cup aldım. yani bana büyüdü gibi geliyor ama akşam eşime de sordum büyümedi senin göğsün diyor. dün ergenler gibi kalem aldım koydum göğsümün alt kısmına hiiç sarkma yok ama ilk ameliyattan çıktığım gibi de değil.

demek istediğim şu ki sargıdan çıktığı gün gibi öyle kalıp gibi kalmayacak. yumuşayacak, aşağı doğru hafif sarkması olacağı için hafif sivrilecek (sivrilecek tabirinin yerine bişey bulun bunu yazdığıma inanamıyorum ama yok başka bi tabir ) . sütyen de giymeye başladıkça o ameliyat tuhaflığı gidecek

o sütyeni tak biraz daha 30 gün falan olunca alırsın balenli giyebilirsin yani acımaz. ama o korseliyi sıkı tak.

izler konusunda da eğer dikişlerinde şişme olmazsa sonuç süper. mesela benim şişmeler oldu ama her yerde değil yani şu direnlere doğru olan tarafta oldu. şişme olmayan yerlerde iz neredeyse hiiç yok. yani kızlar eğer dikişlerinizde şişme olmazsa iziniz falan da kalmaz. onu da hiç takmayın. ben çok üzülmüştüm iz kaldı diye ama eşim beni o kadar iyi teselli etti ki bunu size anlatamam. şimdi takmıyorum. zaten o kadar fazla da kalmadı hafif şişlik var sadece dikiş yerlerimde ama çoğu insanda iz bile kalmıyor...

Canım istersen özel bi albüm oluşturabilirsin ordan bakarız şekline. Ben tam anlayamadım basık derken.. Yada netten benzer bir resim falan bulup gösterebilirsin.

E
Elizan87 çok teşekkür ederim sende diğer arkadaşlarda çok yardımcı oluyosun uz bana moral de cabasi inşallah o sarkma dediğin şey olur hani böyle aşağısı daha dolgun

Kızlar ya bide birsey sorucam sizin bu sutyen içindeki dikiş yerlerine koyduğu sargilar ne kadar kaliyo

ulyam slm okurken gördüm sende dikey iz yöntemizle olmuşsun sanırım kaç gün oldu benim 20 gün oldu ve hala iyi değilim anlat lütfen dikişlerin diren yerin yara vs varmı

ulyam slm okurken gördüm sende dikey iz yöntemizle olmuşsun sanırım kaç gün oldu benim 20 gün oldu ve hala iyi değilim anlat lütfen dikişlerin diren yerin yara vs varmı
Hayır canım bende dikey iz yok benim sadece altta ve göğüs uçlarım genişti ufaltmis ama göğüs uçları fazla belli deGil sanki yapıştırmisin gibi benim bugün 10 gün valla ne zaman toparlar bilmem üzülüyorum çok ya

yanılmıyorsam ulyamın yöntemi vertikal yani elma şekeri yöntemi. onun daha iyi bir yöntem olduğunu söylüyorlar ama tecrübe az birde ben ters t yönteminin çook daha çabuk iyileştiğini duymuştum. hasta daha çabuk dönüyor normal hayata diye okumuştum. öyle de oldu.

amaaaan ters t vertikal fark etmez sonuçta taş gibiyiz yani kızlar

Ters t tekniğindede çok iz var degilmi

evet iz var biraz ama zamanla çatlak görünümünü alıyor. ben de üzülüyordum iz için ama zaten bikini falan giymiyorum ben türbanlıyım eşimde izlerden daha çok göğüslerimin yapısıyla ilgileniyor izler umurunda değil onun. zaten biz çok severek evlendik belki de onun için hiç sorun yapmadı. zaten çok çirkin de görünmüyor. bizde herkes mutlu anlayacağın...

benimde göğüs ucu hiç bıçak değmemiş gibi küçültmüş eskisinden çok güzeller, birde aşağı doğru tek çizgi var ve sonunda direnlerin çıktığı yerde acayip bir yara var pazartesi lokal amaliyathaneden gün erdiler kaldırıcaklar korkuyorum... amaliyat öncesi sigara içmenden dolayı dedi kurtuldu ama amaliyattan çıktığımdan beri böyleydi zeten

ters T şeklinde izin çok olur ve zamanla alt dikişlerin altında kabarma olur dedi doktor... dikey iz yönteminde daha zor düzelirsin ama daha az izin olur daha doğal olur dedi bende kabul ettim ama çok pişmanım 20 gün oldu göğüs başından yarıya kadar herşey çok güzel ama dikişlerin bitim noktasında para kadar nerdeyse yara var dua edin bana

Evet benimkini ters T tekniği ile yaptı doktorum.:)

ters t gerçekten de daha kolay iyileşiyor galiba. kişinin ağrı eşiğiyle de ilgili ama ben de çok kolay kalkmıştım. ve ilgilenmem gereken 2,5 yaşında bir kızım vardı yani hareket etmem lazımdı kucağıma almam lazımdı. çok da sorun yaşamamıştım. hastanede eşimle kaldım ben annem evde kızıma baktı ameliyatın 3-4-5 hangi günüydü hatırlamıyorum eve geldim kızım karşıdan koşa koşa geldi ve bana bir sarıldı ben aaahhhh tabi bağıramıyorsun korkar. o an nefesimin kesildiğini hatırlıyorum. ve o gün bana sık sık sarıldı. ayy neler çekmişim yaaa yinede hepsine değer...

siz şimdi anlayamazsınız beni çömezsiniz arkadaşlar. dantelli-balenli-rengarenk sütyenleri giyin de o zaman görürüm ben sizi. bu sızlanmalarınızın yerini aynaya bakılan saatler alacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…