Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ben 2 sene önce ters t oldum ve diren yerindeki yara minicik. diren borusu kadar ince. evet alt dikişlerimde kabarma oldu. ama yukarıda belirttiğim sebeplerden dolayı eşim vb. mutsuz değilim.

sen pişmanım diyorsun ama iyileşince memnun kalacaksın. gerçekten zor ve sıkıntılı bir ameliyat. vertikal yıpratıyor galiba insanı hem ulyam hem sen kötüsünüz ama maşallah afterdarkmoon hiç ameliyat olmamış gibi (tekrar maşallah) inşallah ulyam ve sen de bir an evvel unutursunuz bu günleri arkadaşlar. sabredin sonu güzel olacak.

Kızlar ya bide birsey sorucam sizin bu sutyen içindeki dikiş yerlerine koyduğu sargilar ne kadar kaliyo
Canım bugün benim 15.günüm ve o bezler tamamen çıktı. Sadece bant duruyor bende.
Ters t tekniğindede çok iz var degilmi
Ben izlerimi henüz aynada görmedim. Doktorum hep dikiş yerlerimi bantlıyor pansumanda daha iyi iyileşmesi için. Ama tabi dikkatli baktığımda rengi bantın içinden belli oluyor.

INŞALLAH canım unuturum vallahi ben çok yıpratmak kendimi ama elim de degil

renk sonraları tamamen ten rengini alıyor. ama işte o uzun sürüyor yani kızarıklık olarak kalacak uzun bi zaman maalesef. benim bile 2 sene olmasına rağmen yeni yeni döndü ten rengime. tabii kişiden kişiye fark eder. dokularının iyileşme sürecine de bağlı.

B
Benim bant koymadi ben öyle açık banyo ettim dün iyice kurulayip Batikon surdum

INŞALLAH canım unuturum vallahi ben çok yıpratmak kendimi ama elim de degil

ulyam gerçekten sen çok yıprattın kendini. ama anlıyorum seni elinde değil çünkü göğüs bu önemli yani parmak değil ki. şu an yapabileceğin tek şey beklemek. ayrıca göğüslerini inceleyip inceleyip yorum yaparsan yanlış fikirler edinirsin çünkü daha çooook yeni. heyecanlı bekleyişinizin tadını ya da ızdırabını mı demeliyim beklemelisiniz kızlar.

B

Benim bant koymadi ben öyle açık banyo ettim dün iyice kurulayip Batikon surdum
Senin doktorun çok farklı bir yöntemle çalışıyor canım. Ben mesela kendim hiç batikın sürmedim. Doktorlarımızın ameliyat stilide ameliyat sonrası süreçleride farklı. Mesela ben hala ameliyat sonrası sütyeni takıyrum. Haftaya normal sütyenlere geçicekmişim.

Ameliyat sonrası sütyeni ne kadar taktın evet beni de doktorun tekniği endisendiriyor zaten herkezden farklı bi teknik diye acaba Benimkiler ucube gibi bişey miolacak diye ama bunu dikey çizgi olmayacak diye tercih ettim bir de aynı doktora ameliyat olan arkadaşla karsilasmistim 1 ay olmuş tu olalı ve cok memnun du çok neseliydi onun için kötü olmaz heralde dedim oldum

Ben 3 hafta ameliyat sütyeni kullanmış olucam canım. Bu 2. Haftam işte..
Bence sıkıntı yapma bak memnun olan biri varmış. Seninkide düzelir bence süreçlerimiz farklıdır çünkü farklı teknikle ameliyat olmuşuz.

Allah iyiliğini versin ucube gibi bişey ne güldürdün beni.
evet doktorun gerçekten bi tuhaf ama kötü olmaz merak etme.
şimdi bir sorun olsaydı eğer doktoru ameliyattan sonra gördüğünde bunu anlardın, yüzünden anlardın, veya o sana söylerdi en azından hissederdin. sana bi sorun varsa eğer söylememe lüksü olabilir mi sence?

Valla doktorum iyi aslında da genç ve cok neşeli bi doktor Yüzünde de öyle bir endişe görmedim canım

INŞALLAH canım o zaman şafak sayicaz

yaşın çok değil yani kolay toparlanırsın. ben 25 yaşında ameliyat oldum ama benimle beraber 55 yaşında bi hanım da ameliyat oılmak için doktora gelmişti.
yani her yaşta her durumda gerekli bu ameliyat
Öyle canım ben de 44 um ama bana kimse inanmazo yaşta olduğuma görüntü 36, 37 kafa yaşı hiç buyumuyor

Arkadaşlar benim bugün 9.günüm 5.gunumde pansumana gittim sargilari açtı doktor sadece bant var bende ve benden özel bi sutyen istemedi 90beden penye sutyen ve onu kullanıyorum cok şükür ağrı sizi yok normal kontrolum pazartesiydi yalnız sağ gogsumde akıntı var doktoruna msj attım yarın sabahtan göreyim seni dedi sabah kontrole gidicem hayirlisi

Sorun etme canım içerde birikenkan geliyodur benimde var akıntı sutyen in içine koyduğumuz gazlı bezler temiz olmuyo akıyor demekki senin çokmu geliyo

Sorun etme caiçerde birikenkan geliyodur benimde var akıntı sutyen in içine koyduğumuz gazlı bezler temiz olmuyo akıyor demekki senin çokmu geliyo
Aslına bakarsan cok degil ama gazlı bezi attım bugün sutyenimi degistim sabahtan peçete koydum onada akmış biraz doktoruma msj atmıştım oda yarın sabah gel dedi gidicem bakalım cnm zaten benim sağ gogsum sola bakarak daha sis çünkü ameliyat sonrası sağ gogsumdeki Direnler diğeri kadar atmadı senden kac kilo aldılar bişey soyledilermi alınan parçaları gordunmu benden 3.5 kilo aldilar

Sormadım ben soramadim daha dogrusu beni çarşamba günü çağırdı sorarım o zaman ben gazlı bez koymaya devam ediyorum canım hem sutyen acitmiyor ama nekadar kalicak bilmiyorum normal sutyene geçicem günü iple çekiyorum sanırım o zaman normale donebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…