Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Netya57 gittim canım doktoruna ne dedi

burda böyle topluca büyük göğüslere savaş açmış gibi mi duruyoruz uzaktan dersiniz kızlar?
afterdarkmoon?ulyam?netya?...

burda böyle topluca büyük göğüslere savaş açmış gibi mi duruyoruz uzaktan dersiniz kızlar?
afterdarkmoon?ulyam?netya?...
Heralde canım biz güzelleşmeye için değil sağlığımız için olduk benim boynumda dört tane fıtık var ve askılar iz yapıp sıktıgi için kol sinirleri baskı yapıyor ve kollarımi hissetmiyordum keyfimizden çekmiyoruz yani bu acıları frhnz

ben doktora ilk gittiğimde göğüslerime değil enseme dokundu,baktı evet gereğinden fazla büyük dedi düşün ne kadar etkisi var.
bence güzellik için bu kadar acıya değmez. evet sağlığımız için olduk ama olmuşken de tadını çıkarıyoruz güzelliklerinin.

göğüs cerrahisinin doğallıkla da uzaktan yakından alakası yok.

Ulyam gittim canim bi sorun yok normal dedi pansuman yaptı haftaya cuma tekrar gidicem sol göğsündeki bantları acicak ama sağ göğüs üçünün iyilesme süreci biraz daha uzun olacakmış bende şeker olduğu icin korkuyordu doktorum enfeksiyon olasılığından ama cok sukur şekerim güzel gidiyo sıkıntı yok cnm

Sevindim canım benim göğüs uçları sanki hiç dikilmemis oraya yapitırılmış gibi birde bu gün sanki biraz daha küçülmusler ve buzusmus gibi sis ligi iniyor heralde ağrılarım da azaldı allaha şükür sana ne zaman normal sutyene gecebilecegini soyledimi

Aynen canım güzellik için çekilmez bu aci

Cnm herhangi bişey soylemedide bende zaten normal sutyen var

Bana voe marka medikal bir sütyen takmışlardı hala onu kullanıyorum ama balenli kullanamam daha hiç araştırdınızmı nasıl birşey alacaksınız? birde iz iyileştirici bantların fiyatları uçuk uygun fiyatlı varsa yazın lütfen çok online olamıyorum ama hergün yazdıklarınızı okuyorum herkese acil şifalar...

Birde söylemeden geçemicem herşeyin doğalı iyidir diyen arkadaş... kötü konuşmak istemiyorum ama sen git doğal doğal gez güzelim, biz bu sırt ağrılarına bu kadar dayanabildik

ben de ilk başlarda tuhafiyeden aldığım penye sütyen kullanmıştım sıkı takıyordum ama. 1 ay sonra falan balenliye geçtim. zaten dik olduğu için destekliye ihtiyaç duyulmuyor arkadaşlar balenliler gayet hoş duruyor.

Banada voe taktı medikal sudyen ama normal takmayı iple cekiyorum

Kızlar aslında ben sağlık amaçlı olmadım:)
Estetik amaçlı oldum aslında daha güzel bir görüntü için çekilir diye düşünüyorum.. Zaten fazla çilesini çekmedim yine olsa yine çekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…