- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #16.141
Netya57 gittim canım doktoruna ne dediSormadım ben soramadim daha dogrusu beni çarşamba günü çağırdı sorarım o zaman ben gazlı bez koymaya devam ediyorum canım hem sutyen acitmiyor ama nekadar kalicak bilmiyorum normal sutyene geçicem günü iple çekiyorum sanırım o zaman normale donebilirim
Canım neden gogusunu kucultuyorsun kaç kiNetya57 gittim canım doktoruna ne dedi
Canım küçülttuk zaten e Cup idi rahatsisliklarimiz olduğu icinCanım neden gogusunu kucultuyorsun kaç ki
Canım doğallık herzaman iyidirCanım küçülttuk zaten e Cup idi rahatsisliklarimiz olduğu icin
Heralde canım biz güzelleşmeye için değil sağlığımız için olduk benim boynumda dört tane fıtık var ve askılar iz yapıp sıktıgi için kol sinirleri baskı yapıyor ve kollarımi hissetmiyordum keyfimizden çekmiyoruz yani bu acıları frhnzburda böyle topluca büyük göğüslere savaş açmış gibi mi duruyoruz uzaktan dersiniz kızlar?
afterdarkmoon?ulyam?netya?...
Heralde canım biz güzelleşmeye için değil sağlığımız için olduk benim boynumda dört tane fıtık var ve askılar iz yapıp sıktıgi için kol sinirleri baskı yapıyor ve kollarımi hissetmiyordum keyfimizden çekmiyoruz yani bu acıları frhnz
Sevindim canım benim göğüs uçları sanki hiç dikilmemis oraya yapitırılmış gibi birde bu gün sanki biraz daha küçülmusler ve buzusmus gibi sis ligi iniyor heralde ağrılarım da azaldı allaha şükür sana ne zaman normal sutyene gecebilecegini soyledimiUlyam gittim canim bi sorun yok normal dedi pansuman yaptı haftaya cuma tekrar gidicem sol göğsündeki bantları acicak ama sağ göğüs üçünün iyilesme süreci biraz daha uzun olacakmış bende şeker olduğu icin korkuyordu doktorum enfeksiyon olasılığından ama cok sukur şekerim güzel gidiyo sıkıntı yok cnm
Aynen canım güzellik için çekilmez bu aciben doktora ilk gittiğimde göğüslerime değil enseme dokundu,baktı evet gereğinden fazla büyük dedi düşün ne kadar etkisi var.
bence güzellik için bu kadar acıya değmez. evet sağlığımız için olduk ama olmuşken de tadını çıkarıyoruz güzelliklerinin.
göğüs cerrahisinin doğallıkla da uzaktan yakından alakası yok.
Cnm herhangi bişey soylemedide bende zaten normal sutyen varSevindim canım benim göğüs uçları sanki hiç dikilmemis oraya yapitırılmış gibi birde bu gün sanki biraz daha küçülmusler ve buzusmus gibi sis ligi iniyor heralde ağrılarım da azaldı allaha şükür sana ne zaman normal sutyene gecebilecegini soyledimi
zaten güzellik olsa amacmiz daha önce olurduk 37 yaşındayım 17 senelik eiyim niye bu zamanı bekliyumAynen canım güzellik için çekilmez bu aci
Ya bende de yani Balenli falan değil korseli sutyen taktı seninki daha önce taktiklarimizdanmiCnm herhangi bişey soylemedide bende zaten normal sutyen var
Cnm eskiden bu tarz sutyen takmam mümkün değildi kom un 90dd takiyordum tuhafiyeden 5tl Ye penye sutyen aldım onu kullaniyorumYa bende de yani Balenli falan değil korseli sutyen taktı seninki daha önce taktiklarimizdanmi
Bana voe marka medikal bir sütyen takmışlardı hala onu kullanıyorum ama balenli kullanamam daha hiç araştırdınızmı nasıl birşey alacaksınız? birde iz iyileştirici bantların fiyatları uçuk uygun fiyatlı varsa yazın lütfen çok online olamıyorum ama hergün yazdıklarınızı okuyorum herkese acil şifalar...
Birde söylemeden geçemicem herşeyin doğalı iyidir diyen arkadaş... kötü konuşmak istemiyorum ama sen git doğal doğal gez güzelim, biz bu sırt ağrılarına bu kadar dayanabildik
Banada voe taktı medikal sudyen ama normal takmayı iple cekiyorumBana voe marka medikal bir sütyen takmışlardı hala onu kullanıyorum ama balenli kullanamam daha hiç araştırdınızmı nasıl birşey alacaksınız? birde iz iyileştirici bantların fiyatları uçuk uygun fiyatlı varsa yazın lütfen çok online olamıyorum ama hergün yazdıklarınızı okuyorum herkese acil şifalar...
Birde söylemeden geçemicem herşeyin doğalı iyidir diyen arkadaş... kötü konuşmak istemiyorum ama sen git doğal doğal gez güzelim, biz bu sırt ağrılarına bu kadar dayanabildik
Bende voe takıyorumm şuanBanada voe taktı medikal sudyen ama normal takmayı iple cekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?